Όπως ανέφερα πιο πάνω, όταν δεν πρόκειται για σχέση αλλά για να περάσουμε όμορφα μια/μερικές φορές, θα αδιαφορήσουμε για το πορτοφόλι του αλλου. Ακόμα και τα έξοδα του ξενοδοχείου θα τα αναλάβουμε αν μιλήσουν τα ένστικτα.
....έλα τώρα σοβαρά ,πόσες φορές το έχεις δει να συμβαίνει; Και δε με νοιάζει να συμβεί. Όταν η γυναίκα είναι ειλικρινής και κάνει αυτό που θέλει να κάνει χωρίς να νοιάζεται αν θα την πουν πουτάνα ή εύκολη, να το πληρώσω και το ξενοδοχείο, και τη σαμπάνια και να φέρω και το Βέρτη να τραγουδήσει.
Έναν ανεργο δε θα το κάνουμε σχέση γιατί το επιβάλει η δικτατορία της εξέλιξης, δεν μας παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια.
ενώ βέβαια ένας άντρας που τα φτιάχνει με μια κοπέλα που δεν έχει εισοδήματα ,αυτός είναι ο δημοκράτης της εξέλιξης. Επειδή δε θες να παραδεχτείς δημόσια ότι δίνεις μεγάλη σημασία στο χρήμα, το παρουσιάζεις σαν κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. Κομμάτι της δικής σου φύσης είναι κοπελιά, υπάρχουν γυναίκες που δεν έχουν πρόβλημα να βγάζουν περισσότερα από το σύντροφό τους, δε ζούμε στο Μεσαίωνα.
Μας παρομοιάζεις με βόδια...καλώς.
Δεν ξέρεις από οικόσιτα ζώα, δεν πειράζει. Το βόδι, όπως και το πρόβατο είναι ζώα με πολύ μικρή ευστροφία που απο μικρά μαθαίνουν να υπακούν σε κανόνες που θέτει το αφεντικό τους χωρίς ποτέ να τους αμφισβητούν. Ας πούμε το βόδι μπορεί να πεθάνει στο ζυγό από εξάντληση αντί απλά να μην κάνει τίποτα ή να φύγει από το παχνί. Εσύ μου λες "φταίνε τα στερεότυπα που μας έχουν μεγαλώσει". Δηλαδή ποτέ δεν σκέφτηκες μήπως αυτά τα στερεότυπα είναι λάθος; Μήπως σκέφτεσαι σαν βόδι;
Για να κάνουμε εμείς την πρώτη κίνηση, πρέπει να είμαστε σίγουρες ότι μας χρειάζεστε περισσότερο απ'ο,τι σας χρειαζόμαστε . Εμείς σας δίνουμε σημάδια και εσείς σαν αδύναμοι χωρίς αυτοπεποίθηση φοβόσαστε να πλησιάσετε. Εάν σε πλησιάσει μια γυναίκα και είναι ωραία( σενάριο επιστημονικής φαντασίας) θα πιστεύεις ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και θα την αποφύγεις νομίζω.
Έλα παραδέξου το, διαβάζεις pillow fights. Κάθε φορά που με πλησίασε μια γυναίκα που μου άρεσε (είτε το πιστεύεις είτε όχι, έχει συμβεί όταν ήμουν νεότερος) άρπαξα την ευκαιρία. Είμαι πολύ υπέρ του η γυναίκα να είναι η κυνηγός και ο άντρας το θήραμα, γιατί είμαι υπέρ του η γυναίκα να μη νιώθει ενοχές για τις επιθυμίες της, γιατί είμαι υπέρ του ότι η γυναίκα είναι ίση με τον άντρα.
Πώς είπατε; Είμαι καμμένο χαρτί; Προφανώς για ένα άτομο με τη δική σου νοοτροπία, για αυτό άλλωστε και δεν ταιριάζω καθόλου με Ελληνίδες.
Όσο για αυτές που βγάζουν το στήθος τους έξω για να βρουν άντρα....σκέψου πόσο χαμηλά είναι τα στάνταρ σας που θαμπώνεστε μόνο από αυτό.
Σε αυτό συμφωνούμε. Ο Έλληνας δεν έχει καθόλου αυτοεκτίμηση, λειτουργεί με το τρύπα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι.
Οι ξενες στην πατρίδα τους φέρονται ακριβώς όπως και οι Ελληνίδες εδώ. Μην έχετε αυταπάτες ότι θα πάτε εξωτερικό και θα γαματε όποια βρείτε μπροστά σας. Εδώ και κάποια χρόνια ιδίως τους Έλληνες δεν τους έχουν σε εκτίμηση.
Έλα βρε Μαντώ δώσε μας τα φώτα σου μη μας κρατάς άλλο στο σκοτάδι. Προσωπικά έχω ζήσει σε Γερμανία και Σουηδία, έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες, έχω δουλέψει με ξένους και έχω γνωρίσει και τουρίστριες.
Εσύ έχεις το σύνδρομο της κολοβής αλεπούς. Μάθε ότι στο εξωτερικό υπάρχει κάτι που δεν υπάρχει εδώ και λέγεται ισότητα. Η γυναίκα που βγάζει λεφτά αγοράζει το δικό της σπίτι, βάζει μέσα στο γκόμενο και όποτε θέλει τον διώχνει. Αν θέλει βγαίνει έξω, βρίσκει έναν μικρότερό της για one night stand και μετά τον στέλνει και το κάνει μπροστά στους γνωστούς της και δεν τη νοιάζει. Εδώ αυτές οι πρακτικές φαντάζουν εξωγήινες γιατί οι περισσότεροι σκέφτονται όπως η Μαντώ. Θέλουν τον άντρα και τη γυναίκα να υπακούν σε συγκεκριμένα στερεότυπα.
Για αυτό και εγώ τρώω συνέχει άκυρα από Ελληνίδες, το έχω αποδεχτεί ότι θα είμαι μόνος μου μέχρι να πεθάνω και στην τελική δεν έχω και πρόβλημα με αυτό.