- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.055
- Πόντοι
- 42.697
τωρα για καλο πατσα εγω παω αυτοφωρο
τυπε ξερεις να τρως!
τυπε υπηρχε ενα καλο μαγαζι για πατσα αλλα εκλεισε στα κ.πατησια
τυπε ο γιαννης εχει μονο ενα μεγεθος πατσαΟκ. Καταλαβα πιο λες!!
Υπηρχε κι ενα αλλο πριν την καθολικη στην αχαρνων αλλα εχει κλεισει εδω και χρονια! Καλο πατσα κανει και ο Γιαννης στην αχαρνων. Και ενα στην λιοσιων και παιωνιου!!
Ψιλοκομενο εκανε αυτο που εκλεισε!τυπε ο γιαννης εχει μονο ενα μεγεθος πατσα
ειναι φιξ
και αυτο ειναι μαλακια
αν ο πατσας δεν ειναι ψιλο δεν λεει :S
τυπε καποιες φορες μετα απο μια δυσκολη μερα στην δουλεια
τυπε ξερεις να τρως!
αν ο πατσας δεν ειναι ψιλο δεν λεει :S
Τι στομάχι έχεις και τα αντέχεις όλα?πολυ καλο ρωσικο πιροσκι κανεουν και οι ουκρανεζες στην Αχαρνων στον Αγ.Παντελεημονα
πολυ καλες τιμες , επισης κανουν πολυ καλο πιλμενι (ρωσικα ζημαρικα γεμιστα με κρεας σαν τα τορτελινια περιπου, αλλα πολυ μεγαλυτερα)
Τι στομάχι έχεις και τα αντέχεις όλα?
τι λε ρε? γαματα ειναιΤι στομάχι έχεις και τα αντέχεις όλα?
πολυ καλο ρωσικο πιροσκι κανεουν και οι ουκρανεζες στην Αχαρνων στον Αγ.Παντελεημονα
πολυ καλες τιμες , επισης κανουν πολυ καλο πιλμενι (ρωσικα ζημαρικα γεμιστα με κρεας σαν τα τορτελινια περιπου, αλλα πολυ μεγαλυτερα)
Μας έχει πηδήξει τα μάτια η υπογραφή σου ρε μαν......
Ποτε ειχες περασει Δοκτωρ?την π.αμερικης ειχα δοκιμασει σπιτικο και καλα φαγητο
οπου ηταν οτι χειροτερο εχω φαει σε φαγαδικο
Μια φορα ειχα παρει σουβλακι απο εκει, δε μου εδωσε ασχημη εντυπωση. Παντως αποφευγω γυρο, κιμαδες, μπιφτεκια κλπ...Ο γύρος των Μερακλήδων βρωμάει σαπίλα! :S
Το εχω μπανισει στην καθοδο προς την πλατεια, θα δοκιμασω καμμια μερα.πολυ καλο ρωσικο πιροσκι κανεουν και οι ουκρανεζες στην Αχαρνων στον Αγ.Παντελεημονα
Μπας και το δικο μου ειναι χωματερη της Κερατεας?ερπετου
Αρκετά ενδιαφέρον το post σου Zero! Με την πρώτη ευκαιρία... θα επιθεωρήσω τα μέρη αυτά!πολυ καλο ρωσικο πιροσκι κανεουν και οι ουκρανεζες στην Αχαρνων στον Αγ.Παντελεημονα
τυπε κακα τα ψεματα, οι κυπριοι εχουν πιο ωραια fast food με σεφταλιες σε πιτα ή σανουιτς με μια φρατζολα ψωμι που χορταινουν 2 ατομαΣτην Κυπρο παντως, η ψητουρα ηταν καλυτερη σε γενικες γραμμες, θυμαμαι κι ορισμενα μαγαζια που ηταν αστα να πανε, μπορουσες να φας και τη λαδοκολλα.
Επανερχομενος στο θεμα, στα μαγαζια που πηγαινω τουλαχιστον αν τα εχω σταμπαρει κοιταζω αν εχουν κινηση, αν κανουν διανομες κλπ ωστε να ελαχιστοποιησω τις κακες πιθανοτητες.
μιλαμε για μετα τις τσαρκες, οχι γενικαΟ τελης με τα παιδακια τα χοιρινα στην Κουμουνδουρου υπαρχει ακομα??
Μακρα το καλυτερο φαγαδικο σε ψητα
Ειχα ενα γιουρο στην τσεπη σε κερματα και περασα απο το Πιροσκι. Ωρα γυρω 21:15. Ειδα ενα ζυμωτο στρογγυλο με κρεμα και λιγο τυρι. Ε αυτο θα παρω σκεφτηκα. Η Ρωσσιδα που βγηκε εξω μου λεει παρε ενα αλλο και το δευτερο δωρο γιατι κλεινουμε.Αρκετά ενδιαφέρον το post σου Zero! Με την πρώτη ευκαιρία... θα επιθεωρήσω τα μέρη αυτά!
H κυπριακη πιττα ειναι ογκωδης, διπλασια απο τις δικες μας. Μου αρεσε η ροκα με την ταχινη. Το εχω πεθυμησει καπως το νησι.οι κυπριοι εχουν πιο ωραια fast food με σεφταλιες σε πιτα ή σανουιτς με μια φρατζολα ψωμι που χορταινουν 2 ατομα
Σε αρκετα σουβλαδικα που πηγαινα τυγχανε να βλεπεις τους ταβερνιαρηδες να τρωνε κι οι ιδιοι παραπερα στο διαλειμμα.ειναι πιο μικρη η κοινωνια τους, οποτε δεν τους παιρνει να πουλανε μαπα πραμα, κυριως γιατι τα τρωνε οι ιδιοι.