kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
θα δοκιμάσω τυπε και θα σου πωΠολύ καλός! 1,80 το σουβλάκι καθαρό, μεγάλο και φρέσκα υλικά
θα δοκιμάσω τυπε και θα σου πωΠολύ καλός! 1,80 το σουβλάκι καθαρό, μεγάλο και φρέσκα υλικά
Γιατί δεν πας στα πάκια στην Αχαρνών με ένα ταληράκι ρε τύπε; Γουστάρεις γυναικείο χέρι;εμένα με εχει κουρεψει μια καυλα μελαχρινη αλλα συνήθως Κουρευομαι στην αλκιβιαδου ιουλιανου γωνία . Ο νόστιμουλης καλός ;
Πώς δεν υπάρχει?Σουβλατζίδικο καλό σαυτές τις περιοχές, δεν υπάρχει πάντως. :S Το ένα χειρότερο απ το άλλο.
Βουρ στον πατσά δικέ μου,όταν λες μιλφάρα πόσο 48-50;επαιξα στοιχηματακι στην ιουλιανου και η μιλφαρα ηταν πολυ χαρουμενη. της δινω το σκρατς και ξεχασα να ξυσω τον κωδικο που τον βαζουν στο μηχανιμα και της λεω συγγνωμη και μου λεει δεν πειραζει 8α στο ξυσω εγω για να μην ξυνω κατι αλλο (και με κοιταξε ολο νοημα) .
40-45 για πήγαινε να τσεκαρεις και εσυΒουρ στον πατσά δικέ μου,όταν λες μιλφάρα πόσο 48-50;
τωρα που είπες πατσα εχετε δοκιμάσει απο το πατσατζιδικο απέναντι απο το ξενοδωχειο στην πλατεια αττικης επι της Λιοσίων ;Βουρ στον πατσά δικέ μου,όταν λες μιλφάρα πόσο 48-50;
Γουρνοπούλα πουλάει τύπε ή μόνο τον 15 Αύγουστο;Μοσχονησιων 20 ψητοπωλειο μικρά Ασία και γαμω το ντονερ!
Γουρνοπούλα πουλάει τύπε ή μόνο τον 15 Αύγουστο;
Έχεις φάει γκιόσα ποτέ;
Μη μου λες τέτοια βραδυάτικα γιατί χτύπησα τρία πιτόγυρα από το καινούριο του Τσιώπου και θα τα βγάλω.Έχεις φάει γκιόσα ποτέ;
Ο Μάκης είναι εγγύηση είχα πάρει πίτα τότε με το 0.99 και βρήκα μέσα σαλιγκαράκι μικρό απο εκείνα που βγαίνουν στους τοίχουςΜη μου λες τέτοια βραδυάτικα γιατί χτύπησα τρία πιτόγυρα από το καινούριο του Τσιώπου και θα τα βγάλω.