redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Εσύ θα ρίχνες και έναν χωρό τύπεεγω δεν θα ειχα βρισει καθολου απλα θα ειχα φωνάξει την αστυνομια και το υγειονομικο αμέσως.
Εσύ θα ρίχνες και έναν χωρό τύπεεγω δεν θα ειχα βρισει καθολου απλα θα ειχα φωνάξει την αστυνομια και το υγειονομικο αμέσως.
Εσύ θα ρίχνες και έναν χωρό τύπε
Ναι, οπως βγαινεις απ τον ηλεκτρικο στην πλατεια, ακριβως δεξια σου ειναι το Γκουντις και ακριβως διπλα απ το Γκουντις ειναι αυτος... Τι να πω, εμεις τρωμε πολυ συχνα εκει και δεν ειχε κανενας παραπονο ποτε... νταξει γινονται και μαλακιες
Το κοίταξα στο google street view αυτός ο μαλάκας είναι .Είχε και κατι πολύχρωμες καρέκλες έξω.Όταν ξαναπερνουσα επειδή τον είχα στο μυαλό μου το μαλάκα κοιτούσα να δω αν έχει κόσμο και έβλεπα ότι τα περιστέρια έκοβαν βόλτες πάνω στα τραπεζάκια του του βρωμιάρη!!!Μην πλησιάζεις αρχηγέ θα σε βρεί τίποτα και θα σε κλάιμε :S :S :S :S
Μλκας μλκας αλλα δεν του εκανες τιποτα ομως τον άφησες έτσι
Για το σουβλατζιδικο διπλα στο γκουντις απανταω χυστη, για το στεκι του κομπρα.Γιατί ρε τύπε όλα τα goodys τα ίδια υλικά δεν προμηθεύονται;
Σου κάνω καταγγελία θα πας τώρα να τον συλλάβεις;Θα επιληφθείς του θέματος για να διερευνηθεί;
Τυπάκο μην τα πρήζεις στον κόσμο εδώ μιλάμε σοβαρά.
Δεν ξέρω έχω να φάω κάτι χρόνια παλιά μόνο chickies και σαλάτα του καίσαρα έτρωγα και κλαμπ φυσικά...μόνο mcdonalds κουμπώνω τα burger με το ένα ευρώΓια το σουβλατζιδικο διπλα στο γκουντις απανταω χυστη, για το στεκι του κομπρα.
Τωρα που το λες για γκουντις ομως, εχω φαει μικρολιμανο κι ηταν σαν τουβλο, ενω αρκετα πιο προσφατα εφαγα επαρχια κι ηταν τελειο. Goodys grill ηταν, δεν ξερω αν ολα εχουν γινει grill...
εγω? απο που και ως που?
καταρχην η συλληψη γινεται μονο αν υπάρχει αυτοφωρο έγκλημα αρχικα θα γινει υγειονομικος ελεγχος
αλλα εγω δεν έχω αρμοδιοτητα. Θα επαιρνες το 100 και θα ερχοντουσαν του ΑΤ που ειναι εκει γυρω.
Υποπέφτει στην αντίληψή σου παρανομία.Ως πολίτης και ως υπάλληλος σώματος ασφαλείας δε θα μεριμνήσεις;Έχεις υποχρέωση εκ του νόμου και του κανονισμού σου.Αλλιώς προβλέπονται κυρώσεις.Για ξανακοίτα τον κανονισμό σου αγαπητέ.
Η συλληψη δεν γινεται έτσι απλα βγηκε εξω ο αστυνομικος και πάει να συλλαβει πρέπει να ξέρει τι κανει αλλιως θα του κάνουν μηνυση και μετα θα έρθει και η υπηρεσια και θα του ζητησει εξηγησεις. Η συλληψη γινεται στα πλαισια του αυτοφωρου ειτε κατοπιν εντολη εισαγγελεα με ένταλμα.
Άσε τις πουτανιές σε μένα.Ξέρω πολύ καλά τι και πως προβλέπεται.Ένας πολίτης, εγώ, σου καταγγέλλει παράνομη πράξη.Είσαι υποχρεωμένος αν το αδίκημα τελείται εκείνη τη στιγμή να επέμβεις ή αν έχει τελεστεί να ειδοποιήσεις το αρμόδιο τμήμα.Σου καταγγέλλω ότι πρέπει να ελεγχθεί από το υγειονομικό το συγκεκριμένο μαγαζί.Δε θα ειδοποιήσεις κανένα;
Τύπο που "σκονιζόταν" και μπήκε στο λιμενικό καλό είναι να μην τον παίρνουμε και πολύ υπόψη μας για τη δουλειά που κάνει έτσι;Συμφωνείς;Μάλλον άλλαντάλλων κατέχει σχετικά με τη δουλειά του και μάλλον λουφαδόρος είναι.
Αφού συμφωνείς κομμένο το τρολάρισμα.Εδώ μιλάμε για φαί.Αν έχεις να συνεισφέρεις κάποιο καλό ή κακό μαγαζί που ξέρεις οκ αλλιώς τουμπεκί.Συμφωνω ναι.
Ποτέ μην τα βάζεις με έναν ηλίθιο.Είναι βέβαιο οτι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείραςΑφού συμφωνείς κομμένο το τρολάρισμα.Εδώ μιλάμε για φαί.Αν έχεις να συνεισφέρεις κάποιο καλό ή κακό μαγαζί που ξέρεις οκ αλλιώς τουμπεκί.
Ποτέ μην τα βάζεις με έναν ηλίθιο.Είναι βέβαιο οτι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας
Διορθώνεται ακόμα δεν έγινε τίποτα...Εσύ που είσαι και αθλητής θα προσέχεις τι τρώς θα έχεις ξετρυπώσει καλά μέρη λέγε
Τύπε,σαν το φαλάφελ του "Persepolis"...δεν βάζω τίποτα... ;)Αναμένω billy13 νε τις κορυφαίες διατροφικές του γνώσεις να μας καθοδηγήσει για πορνοφαγάδικα