batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.508
- Πόντοι
- 606
οι φωτο ειναι δικες της??Κακό αντίγραφο της Ελένας sunrise .σορυ αλλα δεν την φτανει ουτε στο μικρο της δαχτυλακι
κορμαρα ε;οι φωτο ειναι δικες της??
μωρακι μου τρελο τι κανεις ?????κορμαρα ε;
ειμαι μια χαρα,κανω ανακαινιση στο σπιτι και μετα θα κανω και σε μενα μια αναστυλωσημωρακι μου τρελο τι κανεις ?????
καλος σας βρηκαειμαι μια χαρα,κανω ανακαινιση στο σπιτι και μετα θα κανω και σε μενα μια αναστυλωση
καλο μας χειμωνα :-*
δεν εχεις δικιο. εξαιρετικη και χαμηλων τονων. προσφατα στα χανια ητανΚακό αντίγραφο της Ελένας sunrise .σορυ αλλα δεν την φτανει ουτε στο μικρο της δαχτυλακι
καλησπερα. οτι βλεπεις ειναι. τα λεμεοι φωτο ειναι δικες της??
για τις φωτο ηταν το σχολιο φανταζομαι,η κατε ειναι κορμαρα κι εχει κι ολο τον καιρο μπροστα της!!δεν εχεις δικιο. εξαιρετικη και χαμηλων τονων. προσφατα στα χανια ηταν
εδω νεαρη... απο τοτε στο χιλτον ειναι και αθορυβη και καλες υπηρεσιες.λιγα λογια και ποιοτητα και ειναι και κολλητη μιας καλης φιλης απο τοτε και κεινη μας συστησε. πραγματικα καλο παιδι και πολυ ομορφογια τις φωτο ηταν το σχολιο φανταζομαι,η κατε ειναι κορμαρα κι εχει κι ολο τον καιρο μπροστα της!!
Που σαι βρε Μικε; Χρονια και ζαμανια :-*
μπραβο της,της ευχομαι να προκοψει.Μα δεν μου λες,η Θεια ζει;εδω νεαρη... απο τοτε στο χιλτον ειναι και αθορυβη και καλες υπηρεσιες.λιγα λογια και ποιοτητα και ειναι και κολλητη μιας καλης φιλης απο τοτε και κεινη μας συστησε. πραγματικα καλο παιδι και πολυ ομορφο
ζει και βασιλευει...πηρε 5 κιλα και ειναι να σκασει....αλλα θα τον παρω μαζι ταξιδι και θα τον κανω στυλακι σε κανα μηναμπραβο της,της ευχομαι να προκοψει.Μα δεν μου λες,η Θεια ζει;
τα χαιρετισματα μου να πεις,οσο για τα κιλα γυμναστικη οπως ολοι μαςζει και βασιλευει...πηρε 5 κιλα και ειναι να σκασει....αλλα θα τον παρω μαζι ταξιδι και θα τον κανω στυλακι σε κανα μηνα
του ταχω πει. ξερεις..... αντε και καλο βραδυτα χαιρετισματα μου να πεις,οσο για τα κιλα γυμναστικη οπως ολοι μας
ξερω..καληνυχτα κ μη χανεσαι ;)του ταχω πει. ξερεις..... αντε και καλο βραδυ
ελα μωρε τωρα μην ασχολειστε σε τετοια θεματα η sunrise ειναι 150 χρονια μπροστα για τα δεδομενα της ελλαδας ΤΕΛΟΣΠεστα ρε αλεφαντε . Κούκλα η τυπισσα αλλα .............. Η αντιγραφή αντιγραφή