Νέα

Τα έργα του Πασόκ που δεν πρέπει να ξεχνάμε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν συμφωνησα ποτε με την φαση 'ελλεηνιδες' και μη, τυπε  ;)
Καρφι δεν μου καιγεται για αυτα, ας σχηματισει ο καθενας οτι εντυπωση θελει. Καλα να περνας και να προσεχεις τον λακη  :rockon:

ρε ασχετο αυτο. αλλα οχι και να κοψεις το σαιτ επειδη βρηκες γκομενα  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειμαστε αισθηματιες οι αντρες τυπε. να δεις θα του κλεισει και το φεησμπουκ η μοροζα.
εγω θα προτεινα να αφησει τον λογαριασμο εδω και να ανεβαζει φωτος στο θρεντ με τις γυμνες φιλες γκομενες κτλ που εχει το σαιτ :grin:

να κανουμε και λιγο ματι :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω θα προτεινα να αφησει τον λογαριασμο εδω και να ανεβαζει φωτος στο θρεντ με τις γυμνες φιλες γκομενες κτλ που εχει το σαιτ :grin:

να κανουμε και λιγο ματι :rolleyes:

τυπε μου εδωσε ιδεα σκεφτομαι να δωσω πληστηριασμο τον λογαριασμο μου μαζι με τα 1250 πμ χωρις να πειραξω τιποτα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ρε ασχετο αυτο. αλλα οχι και να κοψεις το σαιτ επειδη βρηκες γκομενα  :think:

Τυπε το site εχει συγκεκριμενο σκοπο. Παντα ειχε. Ολα τα υπολοιπα πολιτικα, θρησκευτικα, παπαρικα, αθλητικα κλπ ειναι για συμπληρωμα.
Απο την στιγμη που χτες μετα απο ραντεβου με τανα ενιωσα για πρωτη φορα μπουχτισμα, κορεσμο και επιθυμια να αφησω την φαση πισω, τελος.
Δε θα ξεκοψω τελειως, θα τα λεω κατα καιρους με καποια ατομακια που γουσταρω εδω μεσα και ολα κομπλε. Για τα λοιπα πλεον θα υπαρχει το κοπελακι οποτε δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω  :rockon:
Τεσπα, τον λακη και τα ματια σου  :grin:

Καλο απογευμα μαγκιτες  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε το site εχει συγκεκριμενο σκοπο. Παντα ειχε. Ολα τα υπολοιπα πολιτικα, θρησκευτικα, παπαρικα, αθλητικα κλπ ειναι για συμπληρωμα.
Απο την στιγμη που χτες μετα απο ραντεβου με τανα ενιωσα για πρωτη φορα μπουχτισμα, κορεσμο και επιθυμια να αφησω την φαση πισω, τελος.
Δε θα ξεκοψω τελειως, θα τα λεω κατα καιρους με καποια ατομακια που γουσταρω εδω μεσα και ολα κομπλε. Για τα λοιπα πλεον θα υπαρχει το κοπελακι οποτε δεν χρειαζεται τιποτα παραπανω  :rockon:

γεια σου τυπε
και περνα που και που να μας λες κανα γεια :rockon:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Τεσπα, τον λακη και τα ματια σου  :grin:

Στο καλό καζαμπούμπη, και καλές δουλειες με τα κτήματα  :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
40 η τρυπα του οζοντος

41 τσερνομπιλ

42 κοζλοντουι

43 τσουναμι ιαπωνιας

44 σεισμος ιαπωνιας

45 τσουναμι ινδονησιας

46 σεισμος ινδονησιας

47 11 σεπτεμβριου διδυμοι πυργοι

48 lost (οι αγνοουμενοι)

49 η αλωση της κωνσταντινουπολεως

50 μεσαιωνας

51 πελοποννησικος πολεμος

52 εμφυλιος αμερικης

53 εκτελεση καποδιστρια

και υστερα ηρθαν οι μελισσες με τα μελισσοπουλα
[size=40pt]55) Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ........[/size]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
kazabou εισαι μουνοδουλος :S

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Η απουσία σου μας έχει ήδη συγκλονήσει..

γύρνα πίσω......

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Όσο για τα έργα του Πασοκ, ας βγουν οι υμνηστές του να τα λένε δημόσια..

σε παρέες, σε μπαράκια, στο γήπεδο, σε τραπεζώματα..

Γιατί δεν το κάνουν αλλά το βουλώνουν;;;;;;;;;;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ρε καραβοκυρη πηγαινε να ψαρεψεις κανα λουτσο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Όσο για τα έργα του Πασοκ, ας βγουν οι υμνηστές του να τα λένε δημόσια..

σε παρέες, σε μπαράκια, στο γήπεδο, σε τραπεζώματα..

Γιατί δεν το κάνουν αλλά το βουλώνουν;;;;;;;;;;

δεν χρειαζεται να τα πεις φαινονται

τα δικα σας ειναι αορατα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ρε καραβοκυρη πηγαινε να ψαρεψεις κανα λουτσο
Μαλακισμένο πρασινο σκουληκι σαλτα και γαμησου!Αρχιδάκια που γαμησατε την Ελλάδα και ζητατε και τα ρεστα. Λαμόγια που κλεβατε αβερτα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ και περηφανευόσαστε κιόλας...Καταπατησατε καθε εννοια ηθικής και δικαίου και ο κόσμος σημερα ΠΕΙΝΑΕΙ και ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ!ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΒΟΛΕΜΕΝΕ....
ΥΓ:Με καταφερες να βρισω εδω μεσα τόσο χοντρα πρωτη φορά στα 8 χρονια που ειμαι μέλος....Αξιος ο μισθός σου Γαμωπασόκε!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μαλακισμένο πρασινο σκουληκι σαλτα και γαμησου!Αρχιδάκια που γαμησατε την Ελλάδα και ζητατε και τα ρεστα. Λαμόγια που κλεβατε αβερτα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ και περηφανευόσαστε κιόλας...Καταπατησατε καθε εννοια ηθικής και δικαίου και ο κόσμος σημερα ΠΕΙΝΑΕΙ και ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ!ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΒΟΛΕΜΕΝΕ....
ΥΓ:Με καταφερες να βρισω εδω μεσα τόσο χοντρα πρωτη φορά στα 8 χρονια που ειμαι μέλος....Αξιος ο μισθός σου Γαμωπασόκε!

σεμνά μούτσε... σεμνά... θα μας το διώξεις και με ποιόν θα παίζουμε μετά...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

εγω παντως δεν σε εβρισα οποτε το προβλημα εσυ το χεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom