Νέα

Τα επερχόμενα εκκαθαριστικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 734
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Πόσα λεφτα όμως να εχεις εξω ρε τύπε?
Εκτος αν τα βαζεις σε θυριδα...

πολλα τυπε...
προσπαθω να εχω το 25% των μετρητων μου εξω
με ταση να το αυξησω πιθανοτατα στην πορεια
εννοω μπαουλο, κρυψωνες, κλπ
τις θυριδες δεν τις εμπιστευομαι
οκ αναλαμβανω και το αναλογο ρισκο ετσι
απλα με χαλαει καποιο τσογλανι σε καποιο γραφειο
καποιου υπουργειου να παταει ενα κουμπακι και να
βλεπει τι λεφτα εχει ο txar1982, ο alex71, klp klp

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σωστος εν μερει. Με τις καρτες, θα μπορει το κρατος να εντοπιζει ανετα τον ΦΠΑ. Αν όμως εγω παρω 50 χιλιαρικα αμοιβη μαυρα στο χερι, πού θα βοηθησει η καρτα?
Αρα χρειαζονται κι αλλοι μηχανισμοι που να "παρακολουθουν" το χρημα.
Ειμαστε βέβαιοι ότι το θελουμε κατά βαθος?
Γιατι για την ωρα βλεπω μονο ότι θελουμε απλως να μην πληρωνουμε όπου μπορούμε.

Μην δειχνεις οτι εισαι ασχετος
Αν θελει καποιος να κινησει μαυρα μπορει να το κανει ευκολα και νομιμα
Η Εφορια (και το Κρατος σε αναλογια)  υποψιαζεται οταν βλεπει μεγαλες κινησεις οτι δεν θα παρει αυτα που της αναλογουν

Εγω ειμαι πεντακαθαρος, αλλα σημερα δεν με εξυπηρετησανε !!!
Ο Λογος ? Θελουν να πληρωσω την Εφορια πρωτα για να μην αδειασω τον λογαριασμο μου και ισως δεν μπορεσουν στο μελλον να το κανουν αυτοι μεσω του λογαριασμου μου !!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πολλα τυπε...
προσπαθω να εχω το 25% των μετρητων μου εξω
με ταση να το αυξησω πιθανοτατα στην πορεια
εννοω μπαουλο, κρυψωνες, κλπ
τις θυριδες δεν τις εμπιστευομαι
οκ αναλαμβανω και το αναλογο ρισκο ετσι
απλα με χαλαει καποιο τσογλανι σε καποιο γραφειο
καποιου υπουργειου να παταει ενα κουμπακι και να
βλεπει τι λεφτα εχει ο txar1982, ο alex71, klp klp
Ουσιαστικά άδικο δεν εχεις. Αφου πλεον οι καταθεσεις δεν δινουν τόκο, εχει εκλειψει ο λογος κατάθεσης των χρηματων στην τραπεζα (εκτος από πρακτικούς λογους, όπως χρεωση λογαριασμων για πληρωμη ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ, αλλά κι αυτό λιγη σημασια εχει).

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
Το φορολογικο συστημα στην ελλαδα ειναι για τον πουτσο οτι ακριβως ειναι και αυτη που μας κυβερνανε. Για να κανουμε κατι σε αυτη τι χωρα τα πραγματα ειναι απλα, ολες οι συναλλαγες μας πρεπει να γινονται με καρτα ετσι μονο δεν θα μπορει κανεις να φοροδιαφευγη. Τα αλλα που λετε ειναι για την παρτι σας οπως και την παρτι του κοιταει ο αγροτη και ο καθε πολιτης αυτης της χωρας, το μονο που ξερει να κανει ο ελληνας ειναι πως θα κλεψει το κρατος με την ανοχη του φυσικα μιας και αυτοι τρωνε τα εκατομυρια.

Θέλω να σας δώ, εάν και εφ΄ όσον κάνετε γιό, να να του δίνετε την κάρτα για να πάει στις πουτάνες.  :)

Μεγαλύτερη "αστυνομευση" από αυτό δεν υφίσταται. Φανταστείτε σε πόσο δύσκολη θέση θα έρχεται.

Επισκέπτης
Σωστος εν μερει. Με τις καρτες, θα μπορει το κρατος να εντοπιζει ανετα τον ΦΠΑ. Αν όμως εγω παρω 50 χιλιαρικα αμοιβη μαυρα στο χερι, πού θα βοηθησει η καρτα?
Δεν θα κυκλοφορει χρημα πουθενα και μαυρο να παρεις απο καπου θα σε ειναι αχρηστο γιατι δεν θα το δεχονται πουθενα, μονο εξωτερικο για διακοπες  :grin: Δεν με αρεσει αυτος ο τροπος αλλα νομιζω ειναι ο μονος που μπορει να στρωσει τον ελληνα πολιτικο και πολιτη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

αρχικά θα καταγραφεί η κίνηση σε αυτόν που θα σου τα δώσει (ανάληψη από τράπεζα ή τράπεζες)… μετά κάποια στιγμή θα τα καταθέσεις στην τράπεζα (εκτός αν τα φυλάξεις στο στρώμα)… ακόμη και να μην τα καταθέσεις κάποια στιγμή θα θελήσεις με αυτά να αγοράσεις κάποιο περιουσιακό στοιχείο (σπίτι, γραφείο, αυτοκίνητο, κόσμημα, ρολόι)… οπότε θα τσιμπηθείς..

για να παταχθεί η φοροδιαφυγή θέλει μείωση των κυκλοφορούντων μετρητών και αυστηρό έλεγχο πόθεν έσχες … προσοχή του πόθεν διότι το έσχες προκύπτει από το πόθεν…

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μην δειχνεις οτι εισαι ασχετος
Αν θελει καποιος να κινησει μαυρα μπορει να το κανει ευκολα και νομιμα
Η Εφορια (και το Κρατος σε αναλογια)  υποψιαζεται οταν βλεπει μεγαλες κινησεις οτι δεν θα παρει αυτα που της αναλογουν

Εγω ειμαι πεντακαθαρος, αλλα σημερα δεν με εξυπηρετησανε !!!
Ο Λογος ? Θελουν να πληρωσω την Εφορια πρωτα για να μην αδειασω τον λογαριασμο μου και ισως δεν μπορεσουν στο μελλον να το κανουν αυτοι μεσω του λογαριασμου μου !!!
Ενταξει ρε Σπύρο, καταλαβαινω, αλλά μην μου ζητας να δειξω και μεγαλη κατανοηση στον αγωνα σου να αποφυγεις την πληρωμη της περσινης εφοριας.
Κανε εν παση περιπτωσει τη ρυθμιση σου, δωσε και την πρωτη δοση και θα την παρεις την ενημεροτητα.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Ουσιαστικά άδικο δεν εχεις. Αφου πλεον οι καταθεσεις δεν δινουν τόκο, εχει εκλειψει ο λογος κατάθεσης των χρηματων στην τραπεζα (εκτος από πρακτικούς λογους, όπως χρεωση λογαριασμων για πληρωμη ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ, αλλά κι αυτό λιγη σημασια εχει).

:thumbsup:

ακριβως ετσι. τα χαμηλα λογια ειναι ενας επιπλεον λογος.
βεβαια το προβλημα με τα μπαουλα ειναι οτι αν καποτε ξαναανεβουν τα επιτοκια
θα ειναι δυσκολο να τα ξαναβαλεις μεσα στο συστημα και να μην μπλεξεις με
κατηγοριες για μαυρο χρημα κλπ. Βασικα θα πρεπει να βρεις τιμολογια εσοδων
για να το κανεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν θα κυκλοφορει χρημα πουθενα και μαυρο να παρεις απο καπου θα σε ειναι αχρηστο γιατι δεν θα το δεχονται πουθενα, μονο εξωτερικο για διακοπες  :grin: Δεν με αρεσει αυτος ο τροπος αλλα νομιζω ειναι ο μονος που μπορει να στρωσει τον ελληνα πολιτικο και πολιτη.
Καλα λεει ο Αγιος. Και στις πουτανες με καρτα?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ενταξει ρε Σπύρο, καταλαβαινω, αλλά μην μου ζητας να δειξω και μεγαλη κατανοηση στον αγωνα σου να αποφυγεις την πληρωμη της περσινης εφοριας.
Κανε εν παση περιπτωσει τη ρυθμιση σου, δωσε και την πρωτη δοση και θα την παρεις την ενημεροτητα.

Την περσινη Εφορια την Πληρωνω φετος.. και συγνωμη ρε φιλε που δεν στηθηκα απο τους πρωτους στην σειρα για να την πληρωσω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ο σπύρος είναι της βασικής ελληνικής λογικής “καλός φόρος είναι αυτός που τον πληρώνουν όλοι οι άλλοι εκτός από εμένα"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Την περσινη Εφορια την Πληρωνω φετος.. και συγνωμη ρε φιλε που δεν στηθηκα απο τους πρωτους στην σειρα για να την πληρωσω.
Εσυ αντιμετωπισες πρόβλημα όμως, όχι εγω. Τελος παντων καλα ξεμπερδέματα. Όπως και να εχει, τις τράπεζες τις σιχαινομαι τοσο που αδυνατώ να σταθω στο πλάι τους ακομη κι αν εχουν δικιο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467

Θα είναι σαφώς πρόβλημα και για τους νυμφευμένους που τις επισκεπτονται, αν πέσουν στην αντίληψη της συμβίας τους οι "κινήσεις" με την "αιτιολογία".  ;)

Επισκέπτης
Θέλω να σας δώ, εάν και εφ΄ όσον κάνετε γιό, να να του δίνετε την κάρτα για να πάει στις πουτάνες.  :)

Μεγαλύτερη "αστυνομευση" από αυτό δεν υφίσταται. Φανταστείτε σε πόσο δύσκολη θέση θα έρχεται.
Καταρχην ο γιος μου θα μοιασει εμενα και θα γαμαει μονο γκομενες  :P

Ο ελληνας εμαθε να κλεβει και δυστυχως μονο με τετοιους τροπους θα αλλαξει μυαλα.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ο σπύρος είναι της βασικής ελληνικής λογικής “καλός φόρος είναι αυτός που τον πληρώνουν όλοι οι άλλοι εκτός από εμένα"

Αντε γαμησου Ρε Μαλακα... γραψε καμια αληθεια και μην διαβαλλεις συνεχεια.
Σου επαναλαμβανω ειμαι πεντακαθαρος σε ολα, πηγα να τραβηξω λεφτα απο τον Λογαριασμο μου και ζητησανε Φορολογικη Ενημεροτητα

Την θελουν ?
Θα την εχουν... θα με ταλαιπωρησουν αλλα πελατη ΔΕΝ θα με ξαναδουνε !!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

στις πουτάνες και σε σουβλάκια δεν μπορείς να ξεπλύνεις μαύρο χρήμα … αντε πόσες πουτάνες θα γαμίσεις τον χρόνο? 100 ?? 200?? 300?? αντε μάξιμουμ να ξεπλύνεις τριάντα χιλιάρικα… αυτά είναι… και φυσικά τον επόμενο χρόνο θα σέρνεις τα ποδάρια σου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
Καταρχην ο γιος μου θα μοιασει εμενα και θα γαμαει μονο γκομενες  :P

Ο ελληνας εμαθε να κλεβει και δυστυχως μονο με τετοιους τροπους θα αλλαξει μυαλα.

Ευσεβείς πόθοι, κύριε.  :P

Χαιρετώ.  :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom