Νέα

Τα επερχόμενα εκκαθαριστικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 734
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ρε τυπε απλα ειναι τα πραγματα
αν εισαι ενημερος τραβα τα ολα εξω
και μην αφησεις σεντσι μεσα
δεν μπορουν να κανουν τπτ γιαυτο
απλα σπασε το σε καμποσες αναληψεις
για να μην προκαλεις
εγω ετσι κανω

Δεν ειμαι για το 2013.. αυτο ηθελα να κανω.. να τα βγαλω εξω...αλλα μου τον κλειδωσανε
Mε web - banking ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για το 2013 δεν εχω...δεν πληρωσα ακομα. Δεν ξερω αν με θεωρουν υποπτο για ξεπλθυμα μαυρου χρηματος
Ξερω οτι η Τραπεζα που εχω τον λογαριασμο μου μου ζηταει φορολογικη ενημεροτητα.
Απο τον Κοντομηνα, τον Κωστοπουλο και τα αλλα τα αλανια που τους εδινε Δανεια να τα τρωνε, ζητησανε Φορολογικη Ενημεροτητα ?
Το θεμα σου είναι να μπλοκαριστουν λογαριασμοί κι άλλων, ή να ξεμπλοκαρει ο δικος σου?
Πόσα χρωστας? Σε παιρνει για μια ρυθμιση ώστε να παρεις εστω μια προσωρινη ενημεροτητα?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το θεμα σου είναι να μπλοκαριστουν λογαριασμοί κι άλλων, ή να ξεμπλοκαρει ο δικος σου?
Πόσα χρωστας? Σε παιρνει για μια ρυθμιση ώστε να παρεις εστω μια προσωρινη ενημεροτητα?

Αυτο θα κανω.. και θα τους κουνησω μαντηλι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν ειμαι για το 2013.. αυτο ηθελα να κανω.. να τα βγαλω εξω...αλλα μου τον κλειδωσανε

Δηλαδη πρεπει να πουμε ένα μπραβο στην Τραπεζα της Ελλαδος που διαφυλασσει τα συμφεροντα του Κρατους, απαγορεύοντας σε έναν οφειλετη του Δημοσιου να βγαλει τα λεφτα του εξω.
Αντικειμενικα είναι λαθος?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496

γιαυτο τυπε σε μπλοκαραν
βρες με καποιο τροπο να πληρωσεις το 2013
ο,τι σου εχει βεβαιωθει και μην αφηνεις
σεντ μεσα
βλεπεις οι τραπεζες εχουν γινει τα τσιρακια - μαγαζακια  τους πια
ειμαστε φακελωμενοι με τα ακινητα αναγκαστικα
με τα μετρητα κατι μπορει να γινει
σε καθε περιπτωση πρεπει νασαι ενημερος ομως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Νομιζω οτι διεγραφη ενα μηνυμα σας. Συγχωρεστε με εαν σφαλλω...
Ναι, εγραψα ότι φευγω και αν θελει ο Πιπης να μου στειλει πμ, αλλά ειδα μετα ότι εγραψε δημοσιως για το θεμα. Αρα δεν υπηρχε λογος.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδη πρεπει να πουμε ένα μπραβο στην Τραπεζα της Ελλαδος που διαφυλασσει τα συμφεροντα του Κρατους, απαγορεύοντας σε έναν οφειλετη του Δημοσιου να βγαλει τα λεφτα του εξω.
Αντικειμενικα είναι λαθος?

Φιλε πληρωνω φορους..επαναλαμβανω... για οργανισμους, δημοσιες υπηρεσιες και Ταμεια που δεν ανηκουν στον επαγγελματικο μου κλαδο
Οπως πανε αυτοι να μου τα παρουνε (επειδη καποιοι φαγανε καλα ολα αυτα τα χρονια) ετσι και εγω θα τους δωσω τα αρχιδια μου

Απλα πραγματα

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Mε web - banking ?

και μαυτο
να στο θεσω διαφορετικα
αν εισαι ελ. επαγγελματιας και εισπραττεις στο χερι
και οχι μεσω τραπεζης μην πας να τα καταθεσεις μετα
σε τραπεζα
κρατα τα εξω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και μαυτο
να στο θεσω διαφορετικα
αν εισαι ελ. επαγγελματιας και εισπραττεις στο χερι
και οχι μεσω τραπεζης μην πας να τα καταθεσεις μετα
σε τραπεζα
κρατα τα εξω
Πόσα λεφτα όμως να εχεις εξω ρε τύπε?
Εκτος αν τα βαζεις σε θυριδα...

Επισκέπτης
Το φορολογικο συστημα στην ελλαδα ειναι για τον πουτσο οτι ακριβως ειναι και αυτη που μας κυβερνανε. Για να κανουμε κατι σε αυτη τι χωρα τα πραγματα ειναι απλα, ολες οι συναλλαγες μας πρεπει να γινονται με καρτα ετσι μονο δεν θα μπορει κανεις να φοροδιαφευγη. Τα αλλα που λετε ειναι για την παρτι σας οπως και την παρτι του κοιταει ο αγροτη και ο καθε πολιτης αυτης της χωρας, το μονο που ξερει να κανει ο ελληνας ειναι πως θα κλεψει το κρατος με την ανοχη του φυσικα μιας και αυτοι τρωνε τα εκατομυρια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το φορολογικο συστημα στην ελλαδα ειναι για τον πουτσο οτι ακριβως ειναι και αυτη που μας κυβερνανε. Για να κανουμε κατι σε αυτη τι χωρα τα πραγματα ειναι απλα, ολες οι συναλλαγες μας πρεπει να γινονται με καρτα ετσι μονο δεν θα μπορει κανεις να φοροδιαφευγη. Τα αλλα που λετε ειναι για την παρτι σας οπως και την παρτι του κοιταει ο αγροτη και ο καθε πολιτης αυτης της χωρας, το μονο που ξερει να κανει ο ελληνας ειναι πως θα κλεψει το κρατος με την ανοχη του φυσικα μιας και αυτοι τρωνε τα εκατομυρια.
Σωστος εν μερει. Με τις καρτες, θα μπορει το κρατος να εντοπιζει ανετα τον ΦΠΑ. Αν όμως εγω παρω 50 χιλιαρικα αμοιβη μαυρα στο χερι, πού θα βοηθησει η καρτα?
Αρα χρειαζονται κι αλλοι μηχανισμοι που να "παρακολουθουν" το χρημα.
Ειμαστε βέβαιοι ότι το θελουμε κατά βαθος?
Γιατι για την ωρα βλεπω μονο ότι θελουμε απλως να μην πληρωνουμε όπου μπορούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom