Νέα

Τα επερχόμενα εκκαθαριστικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 734
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Kαι πού είναι η επαναστατικοτητα και η ριζοσπαστικοτητα εναντι των θεσμων?
Αρα πλήρως υποταγμένος στο κατεστημενο.

Εσεις ως θεσμος πηγατε στο Ορος αγαπητε?

χωρίς την εκκλησία δεν πας πουθενά. Ποιόν ριζοσπαστιμό βρε?

Ων άθεος, έχω επισκεφθεί το άγιο όρος. Σέβομαι δε βαθύτατα το τυπικό. Μου αρέσει κιόλας. Πρέπει να μαι ο μόνος άθεος που πάει και ακούει τα 12 ευαγγέλια.

άλλωστε, οι Έλληνες έμπροσθεν κάθε ιδιότητας φέρουμε τον επιθετικό προσδιορισμό: "Ορθόδοξος" -άθεος κ.λπ.

τα σέβη μου αξιότιμε συνάδελφε....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.747
Πόντοι
25.467

Honorific title.

Αν δεν απατώμαι, σείς δηλώσατε "ευγενής".  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
χωρίς την εκκλησία δεν πας πουθενά. Ποιόν ριζοσπαστιμό βρε?

Ων άθεος, έχω επισκεφθεί το άγιο όρος. Σέβομαι δε βαθύτατα το τυπικό. Μου αρέσει κιόλας. Πρέπει να μαι ο μόνος άθεος που πάει και ακούει τα 12 ευαγγέλια.
Να υποθεσω ότι μαλλον και ο σ. Τσιπρας αρέσκεται στο τυπικο?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Ολοι Αθεοι ειναι μην το ψαχνετε... για τις ψηφους τα κανουν και μαλλον ερχονται εκλογες.
Αν και ο συγκεκριμενος προσκληθηκε και πηγε στο Αγιο Ορος

Στο Θεμα μας...

Τα εκκαθαριστικα σας ηρθανε ?  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.688
Πόντοι
26.096
Σας ευχαριστω, κ the Saint! Περισσοτερα μετα τις 18/8 οτε και επιστρεφω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ολοι Αθεοι ειναι μην το ψαχνεις... για τις ψηφους τα κανουν μαλλον ερχονται εκλογες

Στο Θεμα μας...

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.

Δεν σου ειπε κανενας ακομη, ότι πλεον ΔΕΝ ερχονται εκκαθαριστικα, και τα τυπωνεις από το TAXIS?????????????????????????????????????????
Σιγουρα κάνεις φορολογικη δηλωση?

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975
Ολοι Αθεοι ειναι μην το ψαχνετε... για τις ψηφους τα κανουν και μαλλον ερχονται εκλογες.

Στο Θεμα μας...

Το θέμα δεν είναι να γίνει η εκκαθάριση, αλλά να είναι σωστή και να περιλαμβάνεται η ορθή περιουσιακή κατάσταση του φορολογούμενου.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.

Δεν σου ειπε κανενας ακομη, ότι πλεον ΔΕΝ ερχονται εκκαθαριστικα, και τα τυπωνεις από το TAXIS?????????????????????????????????????????
Σιγουρα κάνεις φορολογικη δηλωση?

Αλεξ κοψε τις μαλακιες με εμενα γιατι ειμαι ηδη φρικαρισμενος με τους φορους που μου καρφωσανε.
Το ιδιο πραγμα λεμε...

Εσυ σιγουρα πληρωνεις ενω εισαι ελευθερος επαγγελματιας και ικανοποιημενοα απο το φορολογικο συστημα οπως αναγραφεις ?

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Να υποθεσω ότι μαλλον και ο σ. Τσιπρας αρέσκεται στο τυπικο?

τί να σου πώ, δεν γνωρίζω. Ομιλώ προσωπικώς.

άλλωστε, τα εκκλησιαστικά δρώμενα δεν απέχουν και πολύ από τον αριστοτελικό ορισμό της τραγωδίας. Αν το δεις ως θέατρο, έχει πολλά κοινά. Θεατές το εκκλησίασμα, ηθοποιούς, τους ιερείς, χορό τους ψάλτες κ.ο.κ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αλεξ κοψε τις μαλακιες με εμενα γιατι ειμαι ηδη φρικαρισμενος με τους φορους που μου καρφωσανε.
Το ιδιο πραγμα λεμε...

Εσυ σιγουρα πληρωνεις ενω εισαι ελευθερος επαγγελματιας και ικανοποιημενοα απο το φορολογικο συστημα οπως αναγραφεις ?
Τωρα που πληρωνουν περισσοτεροι λιγοτερα, σαφως είμαι ευχαριστημένος.
Ενώ εδινα 1.200 ΕΕΤΗΔΕ για να κάθονται οι αγροτες στα αγροτικα ακινητα και να ξυνονται, τωρα πληρωνουν για ΕΝΦΙΑ κι αυτοι κατι, και δινω λιγοτερα.
ΦΥΣΙΚΑ είμαι ευχαριστημένος λοιπον.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μάλλον στο πρακτικό κι ωφέλιμο αρέσκεται όπως όλοι του επαγγέλματος

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το θέμα δεν είναι να γίνει η εκκαθάριση, αλλά να είναι σωστή και να περιλαμβάνεται η ορθή περιουσιακή κατάσταση του φορολογούμενου.

Δεν ειναι μονο αυτο τυπε.
Ειναι οι φοροι που πληρωνουμε υπερ Δημοσιων Υπηρεσιων ή Οργανισμων που δεν εχουν καμια σχεση με το επαγγελμα μας
Κοινως πανε να μας τα παρουνε απο παντου χωρις να ενδειαφερονται αν υπαρχει χρημα ή αν αυτα που ζητανε ανταποκρινονται στην περουσιακη ιδιοκτησια του καθενος.

Σημερα πηγα να κανω αναληψη απο τραπεζικο λογαριασμο γιατι εχω να πληρωσω τον κουκο αηδονι στην Εφορια και.. δεν μου δωσανε τα λεφτα μου αν δεν τους προσκομισω φορολογικη ενημεροτητα.
Προφανως ειδανε οτι ειχα κινηση στον λογαριασμο και υποψιαστηκανε οταν θα τα βγαλω να τα παω στην Ελβετια

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τωρα που πληρωνουν περισσοτεροι λιγοτερα, σαφως είμαι ευχαριστημένος.
Ενώ εδινα 1.200 ΕΕΤΗΔΕ για να κάθονται οι αγροτες στα αγροτικα ακινητα και να ξυνονται, τωρα πληρωνουν για ΕΝΦΙΑ κι αυτοι κατι, και δινω λιγοτερα.
ΦΥΣΙΚΑ είμαι ευχαριστημένος λοιπον.

ΜΛΑΚΑ μην γραφεις σε παρακαλω ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ εισαι εντελως ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ !!
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ειναι οι φοροι που πληρωνουμε υπερ Δημοσιων Υπηρεσιων ή Οργανισμων που δεν εχουν καμια σχεση με το επαγγελμα μας
Κοινως πανε να μας τα παρουνε απο παντου χωρις να ενδειαφερονται αν υπαρχει χρημα ή αν αυτα που ζητανε ανταποκρινονται στην περουσιακη ιδιοκτησια του καθενος.

Σημερα πηγα να κανω αναληψη απο τραπεζικο λογαριασμο γιατι εχω να πληρωσω τον κουκο αηδονι στην Εφορια και.. δεν μου δωσανε τα λεφτα μου αν δεν τους προσκομισω φορολογικη ενημεροτητα.
Προφανως ειδανε οτι ειχα κινηση στον λογαριασμο και υποψιαστηκανε οταν θα τα βγαλω να τα παω στην Ελβετια
Τι λες ανθρωπε μου?

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.859
Πόντοι
5.975

Νσ σου πω φίλτατε... Γιατί δεν κάνεις web - banking με την τράπεζα που συνεργάζεσαι να μην τους έχεις ανάγκη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom