alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Καλώς.
Κατοχυρώνεται ως τουσέ απλό.
Συνεχίζουμε.
Monsieurs...Messieurs
En guard.
Prêt...
Allez.
Καλώς.
Κατοχυρώνεται ως τουσέ απλό.
Συνεχίζουμε.
Monsieurs...Messieurs
En guard.
Prêt...
Allez.
Θα θεωρούσα τιμή μου, το να συμμετέχετε στην ομάδα των κριτών, κύριε.
Kαι πού είναι η επαναστατικοτητα και η ριζοσπαστικοτητα εναντι των θεσμων?
Αρα πλήρως υποταγμένος στο κατεστημενο.
Εσεις ως θεσμος πηγατε στο Ορος αγαπητε?
Να υποθεσω ότι μαλλον και ο σ. Τσιπρας αρέσκεται στο τυπικο?χωρίς την εκκλησία δεν πας πουθενά. Ποιόν ριζοσπαστιμό βρε?
Ων άθεος, έχω επισκεφθεί το άγιο όρος. Σέβομαι δε βαθύτατα το τυπικό. Μου αρέσει κιόλας. Πρέπει να μαι ο μόνος άθεος που πάει και ακούει τα 12 ευαγγέλια.
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.Ολοι Αθεοι ειναι μην το ψαχνεις... για τις ψηφους τα κανουν μαλλον ερχονται εκλογες
Αν και ο συγκεκριμενος προσκληθηκε και πηγε στο Αγιο Ορος
Στο Θεμα μας...
Τα εκκαθαριστικα σας ηρθανε ?
Το θέμα δεν είναι να γίνει η εκκαθάριση, αλλά να είναι σωστή και να περιλαμβάνεται η ορθή περιουσιακή κατάσταση του φορολογούμενου.Ολοι Αθεοι ειναι μην το ψαχνετε... για τις ψηφους τα κανουν και μαλλον ερχονται εκλογες.
Αν και ο συγκεκριμενος προσκληθηκε και πηγε στο Αγιο Ορος
Στο Θεμα μας...
Τα εκκαθαριστικα σας ηρθανε ?
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.
Δεν σου ειπε κανενας ακομη, ότι πλεον ΔΕΝ ερχονται εκκαθαριστικα, και τα τυπωνεις από το TAXIS?????????????????????????????????????????
Σιγουρα κάνεις φορολογικη δηλωση?
Σωστος.Το θέμα δεν είναι να γίνει η εκκαθάριση, αλλά να είναι σωστή και να περιλαμβάνεται η ορθή περιουσιακή κατάσταση του φορολογούμενου.
Να υποθεσω ότι μαλλον και ο σ. Τσιπρας αρέσκεται στο τυπικο?
Τωρα που πληρωνουν περισσοτεροι λιγοτερα, σαφως είμαι ευχαριστημένος.Αλεξ κοψε τις μαλακιες με εμενα γιατι ειμαι ηδη φρικαρισμενος με τους φορους που μου καρφωσανε.
Το ιδιο πραγμα λεμε...
Εσυ σιγουρα πληρωνεις ενω εισαι ελευθερος επαγγελματιας και ικανοποιημενοα απο το φορολογικο συστημα οπως αναγραφεις ?
Το θέμα δεν είναι να γίνει η εκκαθάριση, αλλά να είναι σωστή και να περιλαμβάνεται η ορθή περιουσιακή κατάσταση του φορολογούμενου.
Τωρα που πληρωνουν περισσοτεροι λιγοτερα, σαφως είμαι ευχαριστημένος.
Ενώ εδινα 1.200 ΕΕΤΗΔΕ για να κάθονται οι αγροτες στα αγροτικα ακινητα και να ξυνονται, τωρα πληρωνουν για ΕΝΦΙΑ κι αυτοι κατι, και δινω λιγοτερα.
ΦΥΣΙΚΑ είμαι ευχαριστημένος λοιπον.
Τι λες ανθρωπε μου?Δεν ειναι μονο αυτο τυπε.
Ειναι οι φοροι που πληρωνουμε υπερ Δημοσιων Υπηρεσιων ή Οργανισμων που δεν εχουν καμια σχεση με το επαγγελμα μας
Κοινως πανε να μας τα παρουνε απο παντου χωρις να ενδειαφερονται αν υπαρχει χρημα ή αν αυτα που ζητανε ανταποκρινονται στην περουσιακη ιδιοκτησια του καθενος.
Σημερα πηγα να κανω αναληψη απο τραπεζικο λογαριασμο γιατι εχω να πληρωσω τον κουκο αηδονι στην Εφορια και.. δεν μου δωσανε τα λεφτα μου αν δεν τους προσκομισω φορολογικη ενημεροτητα.
Προφανως ειδανε οτι ειχα κινηση στον λογαριασμο και υποψιαστηκανε οταν θα τα βγαλω να τα παω στην Ελβετια
Νσ σου πω φίλτατε... Γιατί δεν κάνεις web - banking με την τράπεζα που συνεργάζεσαι να μην τους έχεις ανάγκη;Δεν ειναι μονο αυτο τυπε.
Ειναι οι φοροι που πληρωνουμε υπερ Δημοσιων Υπηρεσιων ή Οργανισμων που δεν εχουν καμια σχεση με το επαγγελμα μας
Κοινως πανε να μας τα παρουνε απο παντου χωρις να ενδειαφερονται αν υπαρχει χρημα ή αν αυτα που ζητανε ανταποκρινονται στην περουσιακη ιδιοκτησια του καθενος.
Σημερα πηγα να κανω αναληψη απο τραπεζικο λογαριασμο γιατι εχω να πληρωσω τον κουκο αηδονι στην Εφορια και.. δεν μου δωσανε τα λεφτα μου αν δεν τους προσκομισω φορολογικη ενημεροτητα.
Προφανως ειδανε οτι ειχα κινηση στον λογαριασμο και υποψιαστηκανε οταν θα τα βγαλω να τα παω στην Ελβετια
Τι λες ανθρωπε μου?
Τοσο εκνευριστικη είναι η αληθεια?ΜΛΑΚΑ μην γραφεις σε παρακαλω ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ εισαι εντελως ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ !!
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ