alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Κατασχεση εχεις? Πώς δεν σου τα δινουν δηλαδή? Κατι δεν μας λες.Αυτο που διαβασες !!!
Κατασχεση εχεις? Πώς δεν σου τα δινουν δηλαδή? Κατι δεν μας λες.Αυτο που διαβασες !!!
Σας ευχαριστω, κ the Saint! Περισσοτερα μετα τις 18/8 οτε και επιστρεφω.
Νσ σου πω φίλτατε... Γιατί δεν κάνεις web - banking με την τράπεζα που συνεργάζεσαι να μην τους έχεις ανάγκη;
Σε γενικές γραμμές, είναι γεγονός ότι οι τράπεζες είναι οι ρουφιάνοι του δημοσίου και καταλήγουν να γίνονται πιο γραφειοκρατικές από αυτό...Κατασχεση εχεις? Πώς δεν σου τα δινουν δηλαδή? Κατι δεν μας λες.
Αν δεν υπαρχει κατασχεση στα χερια τριτου από το Δημοσιο, πώς δεν του δινουν τα λεφτα του? Δεν είναι λογικο, ούτε συμβαινει. Κατι άλλο παιζει.Σε γενικές γραμμές, είναι γεγονός ότι οι τράπεζες είναι οι ρουφιάνοι του δημοσίου και καταλήγουν να γίνονται πιο γραφειοκρατικές από αυτό...
Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο ημερήσιο όριο συναλλαγών, αλλά και αν αυτό υπάρχει πρέπει να είναι 10.000,00€ και πάνω...Δεν υπαρχει οριο αναληψης στο web - banking ?
Κατασχεση εχεις? Πώς δεν σου τα δινουν δηλαδή? Κατι δεν μας λες.
Δεν είμαι καχύποπτος με κανεναν, ξερω ότι για όλα υπαρχουν διαδικασιες και αιτίες.Μην εισαι καχυποπτος με εμενα.. να εισαι καχυποπτος με αυτους που τα ζητανε.
Πεντακαθαρος ειμαι, προφανως δεν θα ειμαι στο αμεσο μελλον και σκεφτονται σαν εμενα ...
Μάλλον στο πρακτικό κι ωφέλιμο αρέσκεται όπως όλοι του επαγγέλματος
Σε γενικές γραμμές, είναι γεγονός ότι οι τράπεζες είναι οι ρουφιάνοι του δημοσίου και καταλήγουν να γίνονται πιο γραφειοκρατικές από αυτό...
Δεν είμαι καχύποπτος με κανεναν, ξερω ότι για όλα υπαρχουν διαδικασιες και αιτίες.
Να σε βοηθησω θελω.
Αν δεν θελεις βοηθεια, δεν πειραζει. Κατσε απλα και γκρινιαζε.
Πλακα κανεις. Σε θεωρουν δηλαδή υπαιτιο για ξέπλυμα μαύρου χρηματος.Με τις μαλακιες που γραφεις δεν εισαι σε θεση να με βοηθησεις.
Σου εξηγω τι εγινε
Ειδανε μεγαλη κινηση στον Λογαριασμο μου για το 2013.
Και οταν πηγα να τον αδειασω, μου ειπανε οτι λογο εντολης Τραπεζας Ελλαδος, πρεπει να προσκομισω φορολογικη ενημεροτητα (μου ζητησανε και βεβαιαωση ασφαλιστικου ταμειου - ταυτοτητα) αν θελω να τα παρω... διαφορετικα δεν μπορω. Τι δεν καταλαβαινεις ?
Με εχουνε στην σειρα αν δεν πληρωσω, να μου τα τραβηξουν απο τον συγκκριμενο λογαριασμο !!!
μπα , απλός θεατής δηλώνωΑναλάβατε το ξίφος σας, βλέπω.
Έξοχα.
Νομιζω οτι μολις λογοκριθηκατε, κ. συναδελφε.Πλακα κανεις. Σε θεωρουν δηλαδή υπαιτιο για ξέπλυμα μαύρου χρηματος.
Εμπλεξες. Εσυ εχεις φορολογικη ενημεροτητα?
Καλα, τι κινησεις εκανες χριστιανε μου???????????
Παρακαλω??Νομιζω οτι μολις λογοκριθηκατε, κ. συναδελφε.
Με τις μαλακιες που γραφεις δεν εισαι σε θεση να με βοηθησεις.
Σου εξηγω τι εγινε
Ειδανε μεγαλη κινηση στον Λογαριασμο μου για το 2013.
Και οταν πηγα να τον αδειασω, μου ειπανε οτι λογο εντολης Τραπεζας Ελλαδος, πρεπει να προσκομισω φορολογικη ενημεροτητα (μου ζητησανε και βεβαιαωση ασφαλιστικου ταμειου - ταυτοτητα) αν θελω να τα παρω... διαφορετικα δεν μπορω. Τι δεν καταλαβαινεις ?
Με εχουνε στην σειρα αν δεν πληρωσω, να μου τα τραβηξουν απο τον συγκκριμενο λογαριασμο !!!
Πλακα κανεις. Σε θεωρουν δηλαδή υπαιτιο για ξέπλυμα μαύρου χρηματος.
Εμπλεξες. Εσυ εχεις φορολογικη ενημεροτητα?
Καλα, τι κινησεις εκανες χριστιανε μου???????????
Δεν καταλαβες ότι προφανως δεν είναι ενημερος?ρε τυπε απλα ειναι τα πραγματα
αν εισαι ενημερος τραβα τα ολα εξω
και μην αφησεις σεντσι μεσα
δεν μπορουν να κανουν τπτ γιαυτο
απλα σπασε το σε καμποσες αναληψεις
για να μην προκαλεις
εγω ετσι κανω