kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Καλα, καλα.
Καλού κακού προσεχε λιγο αυριο τα ατυχήματα.
και έλεγα να οδηγήσω μηχανή αύριο μετά το σημερινό θα αναβληθεί για μεθαύριο ποτέ δεν ξέρεις
Καλα, καλα.
Καλού κακού προσεχε λιγο αυριο τα ατυχήματα.
Πραγματικα ασε το καλυτερα, γιατι ειπες χοντρη μαλακια.και έλεγα να οδηγήσω μηχανή αύριο μετά το σημερινό θα αναβληθεί για μεθαύριο ποτέ δεν ξέρεις
τι πετιέσαι εσύ ψόφιε περιπτερά..? αντε στο μαγαζάκι σου να μαζέψεις κανένα κλίκ να βγάλεις κανένα σουβλάκι να φάς βρωμόσκυλο
Πραγματικα ασε το καλυτερα, γιατι ειπες χοντρη μαλακια.
Για μια μερα δεν θα παθεις τιποτα.
το χοντρύνατε τύποι
για εφορίες και καταθέσεις μιλούσαμε :S :S :S
Εχω την εντυπωση οτι μπορει να ηταν ο στιμ (νικ μπαναρισμενο απο περσι)ο τύπος με το "κουνγκ φου πάντα" στο άβαταρ που κοντράριζε τον άλεξ γιατί εξαερώθηκε
και τι εγινε τυπετο χοντρύνατε τύποι
για εφορίες και καταθέσεις μιλούσαμε :S :S :S
Tελικά τον γλυτώσαμε τον Ενφιά ρε τύποι;
Στο taxis 31/8 αναγράφει ακόμα πάντως..Με τις καταθέσεις που θα περάσουν από κόσκινο το άκουσες τύπε;Οχι.. ο ΕΝΦΙΑ ειναι εδω ...ερχεται ενωμενος δυνατος τον αλλο μηνα !!!
Tελικά τι έγινε με το θέμα σου τύπε;Με τις μαλακιες που γραφεις δεν εισαι σε θεση να με βοηθησεις.
Σου εξηγω τι εγινε
Ειδανε μεγαλη κινηση στον Λογαριασμο μου για το 2013.
Και οταν πηγα να τον αδειασω, μου ειπανε οτι λογο εντολης Τραπεζας Ελλαδος, πρεπει να προσκομισω φορολογικη ενημεροτητα (μου ζητησανε και βεβαιαωση ασφαλιστικου ταμειου - ταυτοτητα) αν θελω να τα παρω... διαφορετικα δεν μπορω. Τι δεν καταλαβαινεις ?
Με εχουνε στην σειρα αν δεν πληρωσω, να μου τα τραβηξουν απο τον συγκκριμενο λογαριασμο !!!
Tελικά τι έγινε με το θέμα σου τύπε;
Θα τους προσκομισω τα δικαιολογητικα που θελουν και θα φυγω απο πελατης να μαθουν να με ταλαιπωρουν !!
Ετσι ακούγεται τύπεΌπου και να πας, αν κινείς πολύ το λογαριασμό ή αν΄κάνεις "περίεργες" (γι' αυτούς κινήσεις) τα ίδια θα σου κάνουν.
Η Τράπεζα Ελλάδος έχει αρχίσει να κάνει χοντρό έλεγχο σε πάσης φύσεως καταθέσεις και βέβαια, τα υπόλοιπα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ακολουθήοσυν τις οδηγίες της!
Ασάλιωτα μάλιστα !!!!Tελικά τον γλυτώσαμε τον Ενφιά ρε τύποι;
Eσυ που ξέρεις απο αυτά?Ασάλιωτα μάλιστα !!!!
Όλα τα ξέρω εγω ;)Eσυ που ξέρεις απο αυτά?
http://[URL unfurl="true"]www.zydecocruiser.net/free_08/Wed/IMG_0572.JPG[/img[/URL]]Όπου και να πας, αν κινείς πολύ το λογαριασμό ή αν΄κάνεις "περίεργες" (γι' αυτούς κινήσεις) τα ίδια θα σου κάνουν.
Η Τράπεζα Ελλάδος έχει αρχίσει να κάνει χοντρό έλεγχο σε πάσης φύσεως καταθέσεις και βέβαια, τα υπόλοιπα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ακολουθήοσυν τις οδηγίες της!
http://[URL unfurl="true"]www.zydecocruiser.net/free_08/Wed/IMG_0572.JPG[/img[/URL]]
η λυση τυπε :headbang3:
[/quote]
Αχ πόσα ξέρεις!!!! :D