1.) Διαφωνώ. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω για΄τι, το έχω ήδη πει άπειρες φορές
2.) Δεν κατάλαβες ότι το λέω με τρόπο ειρωνικό! Επειδή λοιπόν από ετεροφυλόφιλα ζευγάρια υπάρχει περίπτωση να γεννηθούν ομοφυλόφιλα παιδιά, να παντρεύονται και να υιοθετούν οι ομοφιλόφιλοι. Ωραία λογική! Το σκέφτηκες πολύ ώρα για να το πεις;
3.) Εννοώ το ένα βήμα παραπέρα!
4.) Το καταπιεσμένη ήταν ειρωνικό..."καταπιεσμένη" είναι το ορθότερον!Εσύ όμως που καταπιέζεσαι; Στο χώρο εργασίας σου; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις; Στην αποδοχή σου από την κοινωνία με την ευρύτερη έννοια; Γιατί τόσο καημός για το γάμο και την υιοθεσία!Δεν μπορώ να καταλάβω!
Υ.Γ. Και αν κάποτε ήσασταν καταπιεσμένοι...δεν είστε πια! Αλλά ούτε και ΕΚΟ είστε...
1) Δηλαδή θεωρείς ότι
o νόμος πρέπει να ελέγχει τις σεξουαλικές συμπεριφορές των ενηλίκων ;;;;;;
(μιλάμε πάντα για συναινούντες ενήλικους,που δεν παραβλάπτουν δικαιώματα τρίτων)
Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη.
Ανάλυσε την αν θέλεις....
Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω πως το φαντάζεσαι!
2) Όχι δεν μου πήρε πολύ ώρα!
3) Είπες
“Από την στιγμή που θα τοαμαγνωριστεί ο γάμος, δηλαδή επισήμως το δικαίωμα στην οικογένεια και την τεκνογονία, θα κινηθείτε δικαστικά για το θέμα της υιοθεσίας και όχι μόνο.”
Σε ρώτησα:
Τι εννοείς όχι μόνο; Τι άλλο δηλαδή;
(Πέρα από την υιοθεσία; Θα ζητήσουν πχ να επιβληθεί δια νόμου η ομοφυλόφιλη συμπεριφορά; Δεν απαντάς, οκ όπως θες.
4) Θεωρείς ότι οι ομοφυλόφυλοι είναι “καταπιεσμένοι” και όχι καταπιεσμένοι.
Καλά, άποψή σου είναι και δικαίωμά σου να αλλάζεις.
Τι είναι ΕΚΟ; και που κολλάει;
Εγώ θυμάμαι ότι ΕΚΟ είναι μια συντομογραφία από κάτι οργανώσεις της ΝΔ.
Σημαίνει και κάτι άλλο;
5) Γιατί ρωτάς που καταπιέζομαι εγώ;
Τι σχέση έχει αυτό με το αντικείμενο της συζήτησης;
Εσύ μίλησες πρώτα για καταπιεσμένους και μετά δήλωσες πως δεν υπάρχει καταπίεση και δεν είναι και ΕΚΟ.
Εγώ τι σου φταίω αν μπερδεύεσαι;