Νέα

Tα δικαιώματα των gay πρέπει επιτέλους κάποτε να ακουστούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gayseven7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
από τη θεσμοθέτηση των αιτημάτων των ομοφυλόφυλων ουδεμία επιβάρυση προκαλείται για τον κρατικό προϋπολογισμό
ουτε για το κοινωνικό σύνολο εν γένει!
αν εξαιρέσει κανείς κάποιους ομοφοβικούς που μπορεί να πάθουν εγκεφαλικό
και κάποιες θεούσες που μπορεί να πάθουν λουμπαγκο από τις πολλές μετάνοιες,
γιατί μετά απ' αυτό "θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!"

πορνοπαπε, παρε τον πακιστανο σου και τραβατε στην ολλανδια να παντρευτειτε να ηρεμισεις κι εσυ και ολοι μας! Παντως χαιρομαι που αναλαμβανεις τις ευθυνες σου και θελεις τοσο πολυ να το αποκαταστησεις το παληκαρι! Μηπως προεκυψε τιποτε ανεπανορθωτο και βιαζεσαι τοσο πολυ τον γαμο σου? αχαχαχαχαχαχαχαχα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μια χαρά είμαι τώρα, την Τετάρτη που θα πάω να δω το Αεκάκι με την ομάδα μου και βλέπουμε αν θα καταλήξω  :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:
Γράφε, θες με ενα δημοψήφισμα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ή οχι??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μια χαρά είμαι τώρα, την Τετάρτη που θα πάω να δω το Αεκάκι με την ομάδα μου και βλέπουμε αν θα καταλήξω  :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:
Γράφε, θες με ενα δημοψήφισμα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ή οχι??

μια ζωή ο μαλάκας δεν καταλαβαίνει το πρόβλημά του.

Βέρτιγκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.......

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.850
Πόντοι
3.715
Με τη γλώσσα που τους έχουμε δώσει μάλλον θα μπουρδουκλωθούν άμα αρχίσουν να μιλάνε...
ίσως να ξεκινήσουμε να τους μιλάμε εμείς ώστε να τους εξηγήσουμε το γιατί και πως έχει η κατάσταση.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
επι της ουσιας και επι φιλοσοφικης βασεως ,συμφωνω.
Θα  επρεπε βεβαια να γινουν πολυ πιο αυστηροι οι νομοι που προστατευουν τους ανηλικους και τους πιο αδυναμους (υφισταμενους π.χ σε εργασιακο χωρο)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Είπες
είπα
είπες
απαντώ σημείο προς σημείο
1)Το τι κάνει καθείς/καθεμια στο κρεβάτι του/της δεν (πρέπει) να αφορά το νομοθέτη, εφόσον δεν βλάπτονται δικαιώματα τρίτων.
2)Δεν ξέρω ποια κατάσταση είναι πουτάνα, μπουρδέλο ή παραριές.  Μπλέκεις σε μια παράγραφο αιμομιξίες και οικογενειακές παρτούζες... Ενδιαφέρον ως βίτσιο αλλά δε με συγκινεί. Σίγουρα απαντάς σε μένα, σε αυτό το νήμα; Μήπως έστειλες εδώ, κατά λάθος, ποστ που ήταν γι' άλλο νήμα; Εν πάση περιπτώσει δεν καταλαβαίνω, δεν απαντώ!
Α ναι, το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι δεν κατάλαβες το αντεπιχείρημά μου. Είχες πει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν ομοφυλόφυλα ζευγάρια με παιδιά διότι τα παιδιά θα γίνονταν ομοφυλόφιλοι. Η ερώτηση που αμφισβητεί την ορθότητα αυτού του επιχειρήματος είναι : τότε πως βγαίνουν ομοφυλόφιλοι από ετεροφυλόφυλα ζευγάρια;
3)Υπόθεση εργασίας είναι η υποχρεωτική μετάβαση από το ένα στο άλλο. Από κει και πέρα αν τα ευρωπαϊκά δικαστήρια δικαιώσουν οποιονδήποτε πολίτη τι πρέπει να πούμε ; Ότι οι κουτόφραγκοι δεν ξέρουν;
Λες “Από την στιγμή που θα τοαμαγνωριστεί ο γάμος, δηλαδή επισήμως το δικαίωμα στην οικογένεια και την τεκνογονία, θα κινηθείτε  δικαστικά για το θέμα της υιοθεσίας και όχι μόνο.” Τι εννοείς όχι μόνο; Τι άλλο δηλαδή;
4)Συ είπες “Έχεις ιδέα τη πάει να πει καταπιεσμένη gay συμπεριφόρά ετών που λόγω της υπάρχουσας κατάστασης εν έτη 2009 βρήκε πάτημα να ξεσαλώσει στηριζόμενη στα ίσα δικαιώματα;” 
Έρρωσθε
ΠΠ
1.) Διαφωνώ. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω για΄τι, το έχω ήδη πει άπειρες φορές
2.) Δεν κατάλαβες ότι το λέω με τρόπο ειρωνικό! Επειδή λοιπόν από ετεροφυλόφιλα ζευγάρια υπάρχει περίπτωση να γεννηθούν ομοφυλόφιλα παιδιά, να παντρεύονται και να υιοθετούν οι ομοφιλόφιλοι. Ωραία λογική! Το σκέφτηκες πολύ ώρα για να το πεις;
3.) Εννοώ το ένα βήμα παραπέρα!
4.) Το καταπιεσμένη ήταν ειρωνικό..."καταπιεσμένη" είναι το ορθότερον!Εσύ όμως που καταπιέζεσαι; Στο χώρο εργασίας σου; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις; Στην αποδοχή σου από την κοινωνία με την ευρύτερη έννοια; Γιατί τόσο καημός για το γάμο και την υιοθεσία!Δεν μπορώ να καταλάβω!

Υ.Γ. Και αν κάποτε ήσασταν καταπιεσμένοι...δεν είστε πια! Αλλά ούτε και ΕΚΟ είστε...

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ολα τα λεφτά το......

Gaydar, project του ΜΙΤ βρίσκει τους Κρυφο...Gay στο...facebook

Δυο φοιτητές απο το MIT δημιούργησαν ένα project που το ονόμασαν Gaydar με το οποίο μπορούν να αναγνωρίζουν αν ένας άνθρωπος στο facebook ειναι ομοφυλόφιλος, ακόμα και αν ο ίδιος δε το δηλώνει. Σύμφωνα με τιw παραμέτρους που εξετάζει το Gaydar, ένας ομοφυλόφιλος έχει..
μεγαλύτερο ποσοστό ομοφυλόφιλων φίλων απο ότι ένας ετεροφυλόφιλος. Μαζί με διάφορα άλλα στοιχεία, το πρόγραμμα κατάφερε σε πειραματικό στάδιο να βρει ανθρώπους που ενώ δήλωναν ετεροφυλόφιλοι ειναι ομοφυλόφιλοι. Το project έχει ήδη δημιουργήσει αντιδράσεις με πολλές οργανώσεις να προειδοποιούν για άλλη μια φορά σχετικά με το τι βγαίνει προς τα έξω όταν χρησιμοποιούμε τα social networks. Πάντως το πρόγραμμα φαίνεται να έχει επιτυχία μόνο σε ομοφυλόφιλους άντρες.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ολα τα λεφτά το......

Δυο φοιτητές απο το MIT δημιούργησαν ένα project που το ονόμασαν Gaydar με το οποίο μπορούν να αναγνωρίζουν αν ένας άνθρωπος στο facebook ειναι ομοφυλόφιλος, ακόμα και αν ο ίδιος δε το δηλώνει. Σύμφωνα με τιw παραμέτρους που εξετάζει το Gaydar, ένας ομοφυλόφιλος έχει..
μεγαλύτερο ποσοστό ομοφυλόφιλων φίλων απο ότι ένας ετεροφυλόφιλος. Μαζί με διάφορα άλλα στοιχεία, το πρόγραμμα κατάφερε σε πειραματικό στάδιο να βρει ανθρώπους που ενώ δήλωναν ετεροφυλόφιλοι ειναι ομοφυλόφιλοι. Το project έχει ήδη δημιουργήσει αντιδράσεις με πολλές οργανώσεις να προειδοποιούν για άλλη μια φορά σχετικά με το τι βγαίνει προς τα έξω όταν χρησιμοποιούμε τα social networks. Πάντως το πρόγραμμα φαίνεται να έχει επιτυχία μόνο σε ομοφυλόφιλους άντρες.

ποιους κρυφογκει;;;; στο facebook τα λενε αβερτα κουβερτα...ετσι οπως εχει καταντησει η κοινωνια τα λενε χυμα, δεν υπαρχουν ηθικες αξιες και αρχες που να τους οριζει οτι ΔΕΝ ειναι απαραιτητο να φωναζουν και να οδυρονται οτι ειναι γκει...πες οτι αυτοι που κρυβονται ειναι ατομα που προερχονται απο " κλειστες " κοινωνιες οπου ειναι ευκολο να μαθευτει η σεξουαλικη προτιμηση του ανθρωπου και φοβουνται την κοινωνικη κατακραυγη...ΑΛΛΑ πλεον ΔΕΝ υπαρχουν τετοιου ειδους ενδοιασμοι διοτι ΔΕΝ υπαρχουν τετοιες " κλειστες " κοινωνιες...αρα στο ΜΙΤ ξυνανε τα @@ τους και εβγαλαν μια μλκ για να δειξουν για αλλη μια φορα οτι κατι κανουν [ οχι οτι δεν κανουν, κανουν με το παραπανω ]...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ποιους κρυφογκει;;;; στο facebook τα λενε αβερτα κουβερτα...ετσι οπως εχει καταντησει η κοινωνια τα λενε χυμα, δεν υπαρχουν ηθικες αξιες και αρχες που να τους οριζει οτι ΔΕΝ ειναι απαραιτητο να φωναζουν και να οδυρονται οτι ειναι γκει...πες οτι αυτοι που κρυβονται ειναι ατομα που προερχονται απο " κλειστες " κοινωνιες οπου ειναι ευκολο να μαθευτει η σεξουαλικη προτιμηση του ανθρωπου και φοβουνται την κοινωνικη κατακραυγη...ΑΛΛΑ πλεον ΔΕΝ υπαρχουν τετοιου ειδους ενδοιασμοι διοτι ΔΕΝ υπαρχουν τετοιες " κλειστες " κοινωνιες...αρα στο ΜΙΤ ξυνανε τα @@ τους και εβγαλαν μια μλκ για να δειξουν για αλλη μια φορα οτι κατι κανουν [ οχι οτι δεν κανουν, κανουν με το παραπανω ]...

Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει και τέτοιο πρόγραμμα για το bourdela.tv με βασικό κριτήριο τα ποσταρίσματα στα πουστοτραβελοθρεντς...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει και τέτοιο πρόγραμμα για το bourdela.tv με βασικό κριτήριο τα ποσταρίσματα στα πουστοτραβελοθρεντς...

χαχα.... γι'αυτο το " τιμημενος " εεε;;;

λες μαλακιες για μεταλλιο...

[ να το κανουνε να δω ποσοι απο σας, τους ψευτομαγκες, που δηθεν δεν ποσταρουν στα πουστροτραβελοθρεντς, οπως λες, θα βγουν πουσταρες του κερατα.. εξυπνακια, str81977, λες γι'αυτο να μην σε δεχτηκε στην εγγραφη ως σκετο str8 μονο επρεπε να εισαγεις και τα αλλα που εβαλες;;; ]

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
χαχα.... γι'αυτο το " τιμημενος " εεε;;;

λες μαλακιες για μεταλλιο...

[ να το κανουνε να δω ποσοι απο σας, τους ψευτομαγκες, που δηθεν δεν ποσταρουν στα πουστροτραβελοθρεντς θα βγουν πουσταρες του κερατα.. εξυπνακια, str81977, λες γι'αυτο να μην σε δεχτηκε στην εγγραφη ως σκετο str8 μονο επρεπε να εισαγεις και τα αλλα που εβαλες;;; ]

Γιατί εξάπτεσαι; Δεν είχα εσένα υπόψη μου όταν το έγραφα!
Ποστάρεις συχνά στα πουστοτραβελοθρεντς;

Και απ' όσο θυμάμαι, είχα βάλει κατευθείαν το παρον νικ μου...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Γιατί εξάπτεσαι; Δεν είχα εσένα υπόψη μου όταν το έγραφα!
Ποστάρεις συχνά στα πουστοτραβελοθρεντς;

Και απ' όσο θυμάμαι, είχα βάλει κατευθείαν το παρον νικ μου...

τοτε γιατι απαντησες ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ στο ποστ ΜΟΥ;;;

λοιπον ασε τα παιδικιστικα, αν θες να πεις κατι πες το στα ισια...

μην κρυβεσαι πισω απο το φουστανακι της μανουλας...εεε σορι...πισω απο τα λογια υπεκφυγης, ηθελα να πω...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τοτε γιατι απαντησες ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ στο ποστ ΜΟΥ;;;

λοιπον ασε τα παιδικιστικα, αν θες να πεις κατι πες το στα ισια...

μην κρυβεσαι πισω απο το φουστανακι της μανουλας...εεε σορι...πισω απο τα λογια υπεκφυγης, ηθελα να πω...

Εξακολουθείς να εξάπτεσαι και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...
Μίλησες για gaydar στο facebook και ανέφερες ότι κριτήριο αναζήτησης είναι το πόσους gay φίλους έχει ο ελεγχόμενος...
Απήντησα σε καλό κλίμα ότι αν υπήρχε ένα τέτοιο σύστημα για το παρόν σάιτ, θα είχε ως κριτήριο αναζήτησης τα ποστς σε πουστοτραβελοθρεντς και σε έπιασε αμοκ...

Και σε ξαναρωτώ: Έχεις πολλά ποσταρίσματα στα συγκεκριμένα θρεντς;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εξακολουθείς να εξάπτεσαι και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...
Μίλησες για gaydar στο facebook και ανέφερες ότι κριτήριο αναζήτησης είναι το πόσους gay φίλους έχει ο ελεγχόμενος...
Απήντησα σε καλό κλίμα ότι αν υπήρχε ένα τέτοιο σύστημα για το παρόν σάιτ, θα είχε ως κριτήριο αναζήτησης τα ποστς σε πουστοτραβελοθρεντς και σε έπιασε αμοκ...

Και σε ξαναρωτώ: Έχεις πολλά ποσταρίσματα στα συγκεκριμένα θρεντς;

φιλε μου, ειμαι αρκετα ηρεμος για να σου πω οτι δεν θεωρω σοφρων να χρησιμοποιεις το ποστ μου για να δηλωσεις κατι εντελως διαφορετικο απο το νοημα που ειχε το ποστ μου...εκει στηριζω την αποψη μου...

και σου ξαναλεω ποιος ο λογος να θεσεις την απορια σου μεσω του ΔΙΚΟΥ μου ποστ, το νοημα του ποστ μου δεν συναβει με το νοημα του ποστ σου, οποτε για ποιον λογο χρησιμοποιησες το ποστ μου αντι να διατυπωσεις την αποψη σου ως μεμονωμενο ποστ;;

να σε βοηθησω, γιατι μαλλον μπερδευεσαι ευκολα, ΔΕΝ εγραψα εγω για το gaydar κι οτι ΔΕΝ αναφερθηκα στο κριτήριο αναζήτησης είναι το πόσους gay φίλους έχει ο ελεγχόμενος.. σε παρακαλω διαβασε, στην παρακατω παραθεση, ποιος ειναι ο συγγραφεας του επικειμενου ποστ:

Ολα τα λεφτά το......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
φιλε μου, ειμαι αρκετα ηρεμος για να σου πω οτι δεν θεωρω σοφρων να χρησιμοποιεις το ποστ μου για να δηλωσεις κατι εντελως διαφορετικο απο το νοημα που ειχε το ποστ μου...εκει στηριζω την αποψη μου...

και σου ξαναλεω ποιος ο λογος να θεσεις την απορια σου μεσω του ΔΙΚΟΥ μου ποστ, το νοημα του ποστ μου δεν συναβει με το νοημα του ποστ σου, οποτε για ποιον λογο χρησιμοποιησες το ποστ μου αντι να διατυπωσεις την αποψη σου ως μεμονωμενο ποστ;;

να σε βοηθησω, γιατι μαλλον μπερδευεσαι ευκολα, ΔΕΝ εγραψα εγω για το gaydar κι οτι ΔΕΝ αναφερθηκα στο κριτήριο αναζήτησης είναι το πόσους gay φίλους έχει ο ελεγχόμενος.. σε παρακαλω διαβασε, στην παρακατω παραθεση, ποιος ειναι ο συγγραφεας του επικειμενου ποστ:

Πάλι δεν καταλαβαίνω...
Σχολιάσα το ποστ, όχι εσένα...
Και είπα πώς θα λειτουργούσε ένα αντίστοιχο σύστημα στο μπου...

Αν έθιξα κάποια ευαίσθητη χορδή πραγματικά λυπάμαι- δεν είχα τέτοια πρόθεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom