η ολη φαση μου θυμιζει σε απιστευτα μεγαλο βαθμο τη μεθοδολογια που ακολουθειται για ολες τις μειονοτητες!!
1, ανακαλυπτουμε μια μειονοτητα
2, την οργανωνουμε και τη φερνουμε στη δημοσιοτητα
3, ξαφνικα η μειονοτητα αρχιζει να διεκδικει δικαιωματα, πολλα απο τα οποια δεν δικαιουται(πχ εδαφικη ανεξαρτησια μεσα σε μια χωρα)
4, Δημιουργουμε μεγαλες δυσλειτουγιες και προβληματα στην μεχρι τοτε ηρεμη λειτουργια της κοινωνιας, κρατους, χωρας
Αναλογικα το ισιο δυμβαινει με τους gay
1, ξαφνικα μαθαμε οτι οι gay χωριζονται σε αυτους που το δηλωνουν και σε αυτους που κρυβονται, ετσι με τη λογικη τους ολοι ειμαστε κρυφο αδερφες
2, ξαφνικα παλι, ολοι αυτοι απεκτησαν τεραστια δημοσιοτητα (πειτε μου μια εκπομπη που να μην εχει τον κουνιστο της), επισης συνδικαλιστικαν και απεκτησαν και εκπροσωπους τυπου
3, Αρχιζουν να ζητανε παραλογα "δικαιωματα" οπως γαμος, υιοθεσιες, κλπ
4, Ειναι προφανες πως τα προβληματα ειναι προ των πυλων αμα περασουν οι διεκδικησεις τους
Κοντολογης, αυτοι που ειναι υπευθυνοι για την περιθωριοποιηση των gay ειναι οι ιδιοι οι gay! Αυτοι ειναι που νιωθευν οτι ειναι κατι το ξεχωριστο, κατι το φυσιολογικο και προσπαθουνε ντε και καλα με τη δικαιολογια οτι ειναι πολλοι να το επιβαλουν στους υπολοιπους και προχωροντας ακομη περισσοτερο να επωφεληθουν δικαιωματων που δεν δικαιουνται σε καμια περιπτωση!!! Απαραδεκτο!!!! Δεν ειναι δυνατο να μας πεισετε οτι η ομοφυλοφιλια ειναι φυσιολογικη! Δεν μπορειτε να μας πεισετε οτι η σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος αποτελουν λογο επιβολης τους στο συνολο! Θες να εισαι ομοφυλοφιλος? αυνανας? κοπρολαγνος? κτηνοβατης? Οκ, κανενα προβλημα, αλλα στο σπιτι σου! Δεν μπορεις να εξαναγκασεις τους παντες να συμφωνησουνε στη δικια σου διαστροφη!Επισης δεν μπορεις να επιβαλεις τις δικιες σου διαστροφες σε μικρα παιδια τα οποια δεν εχουν ανεπτυγμενη την κριση τους! Αυτο ειναι ο ορισμος του φασισμου!
Επισης κατι αλλο μου κανει μεγαλη εντυπωση, οι υποστηρικτες των "δικαιωματων" των ομοφυλοφιλων οι οποιοι κατα συμπτωση προερχονται απο τον αριστερο-οικολογικο χωρο, αυτοι οι ιδιοι δεν ειναι υπερ της φυσης και της φυσικης εντροπιας?δηλαδη ειναι κατα της παρεμβασης του ανθρωπου στη φυσικη λειτουργια και διαδικασια? Πως εδω κανουν τα στραβα ματια και υποστηριζουν κατι τοσο εξωφθαλμα παρα φυσιν?? Δε σας προβληματιζει αυτο?