apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οι γκομενες θαχουν γινει λεσβιες τυπεΚαι με αυτούς θα βολεύονται όλες οι γκόμενες,να ζήσω μόνο αυτά τα χρόνια!!!
για να μην τις λενε ανωμαλες τοτε
οι γκομενες θαχουν γινει λεσβιες τυπεΚαι με αυτούς θα βολεύονται όλες οι γκόμενες,να ζήσω μόνο αυτά τα χρόνια!!!
Λες να μας κράζουν και εμάς;οι γκομενες θαχουν γινει λεσβιες τυπε
για να μην τις λενε ανωμαλες τοτε
πολύ ωραία!Πολύ καλά!
Πολύ καλά! Αλλά δεν βλέπω απαντήσεις στα παροντα! Συνεχώς διαβάζω...Διάβασε το ποστ 201, to 211 κλπ κλπ. Επί του παρόντος τίποτα;
Οι straight θα κάνουν στέκι την Ομόνοια.Λες να μας κράζουν και εμάς;
Προφανώς οι gay ενοχλούνται που δεν τους αναγνωρίζονται δικαιώματα που δεν συνάδουν με τα κοινωνικά στερεότυπα!Τόσο απλά!
όσες χώρες το έχουν αναγνωρίσει ελλογιμότατε είναι πουστρολάνδη;Δεν είναι κοινωνικό στερεότυπο ότι χρειάζεται ένα αρσενικό και ένα θηλυκό για να γίνει οικογένεια excuse mois. Δεν ξέρω πώς γίνεται στο πλανήτη της πουστραλάνδης αλλά έτσι συμβαίνει κατά γενικη ομολογία
θα βρείτε κι άλλες ελλογιμότατε....Πουστρολλανδία;;
εσύ μπορείς να γίνεις λίγο πιο ουσιαστικός στη συζήτηση και να κάνεις σοβαρές ερωτήσεις.όσες χώρες το έχουν αναγνωρίσει ελλογιμότατε είναι πουστρολάνδη;
Συνοψίζοντας,κατά εμέ:Δεν είναι κοινωνικό στερεότυπο ότι χρειάζεται ένα αρσενικό και ένα θηλυκό για να γίνει οικογένεια excuse mois. Δεν ξέρω πώς γίνεται στο πλανήτη της πουστραλάνδης αλλά έτσι συμβαίνει κατά γενικη ομολογία
θα βρείτε κι άλλες ελλογιμότατε....
λοιπόν μαλάκα φτάνει!εσύ μπορείς να γίνεις λίγο πιο ουσιαστικός στη συζήτηση και να κάνεις σοβαρές ερωτήσεις.
μην πιάνεσαι από μία λεξή αλλά από το νόημα της απάντησης.
είναι που είναι χεσμένο το θέμα... ούτε το νούμερο που το άνοιξε δεν ξαναμπήκε για να απαντήσει ή να πει την γνώμη του... μην το ξεκάνουμε τελείως
Εδώ έχω και εγώ θέμα,είναι δυνατόν να είναι φυσιολογικό περιβάλλον για ένα παιδί μία gay οικογένεια;!Για πες τις μας όλες. Και πως κάνουν παιδιά να μας πεις και πως μεγαλώνουν just curious
ποια ουσία μωρέ τρόμπα που κάθεσαι και μιλάς σαν 10χρονο παιδί.λοιπόν μαλάκα φτάνει!
την ουσία της συζήτησης εγώ την έθεσα σ' αυτό το νήμα
και αντιμετώπισα δεκάδες μαλάκες γαμιάδες σαν κι εσένα και τις μαλακίες τους...
με συγκεκριμένα επιχειρήματα, όμως κι όχι κουβέντες της ψωλής του μουνιού και του κώλου!
αν δεν ξέρετε ρωτήστε!!!
εσύ αγαπητέ που το παίζεις και "διανοούμενος" (του κώλου) όπως αποδείχθηκε (συζήτηση για περιβαλλοντική καταστροφή) πες κάποτε τι είναι σχετικό με τι.Η μαλακία είναι αν θες τη γνώμη μου ότι αντιμετωπίζεις μια άσχετη κατάσταση, ομοφυλοφυλία, αποδίδοντας άσχετες ιδιοτητες όπως κοινωνική μονάδα και οικογένεια. Και όποιος είναι γαμιάς μπορεί κάνει παιδιά, όχι οι ομοφυλόφιλοι, άιντε τώρα
η οποία ηδιότητα κάποιες φορές μπορεί να καταχραστεί δικαιώματα, κρίσημα για την υγειή ανάπτυξη της κοινωνίας.Η μαλακία είναι αν θες τη γνώμη μου ότι αντιμετωπίζεις μια άσχετη κατάσταση, ομοφυλοφυλία, αποδίδοντας άσχετες ιδιοτητες όπως κοινωνική μονάδα και οικογένεια.
ο stavros51 ρώταγε ότι δεν ήξερε.ποια ουσία μωρέ τρόμπα που κάθεσαι και μιλάς σαν 10χρονο παιδί.
λίγο μυαλό και τσίπα δεν έχεις πάνω σου;
εγώ δεν το παίζω γαμιάς εδώ μέσα και πουθενά αλλού .. μόνο στο κρεβάτι μου.
τώρα αν σε έτσουξε το κωλαράκι σου επειδή σου θίξαμε την ασύστολη παπαρολογία πρόβλημά σου.
αν θες να σε παίρνουν στα σοβαρά μίλα και εσύ σοβαρά. εγώ πάντως απορώ με την υπομονή του stavros51 που καθόταν και σου τα ανέλυε όλα 3 και 4 φορές και εσύ χαμπάρι... έπεφτες σε ατέρμον βρόγχο στο κεφάλι σου και ξανά δώσ' του από την αρχή.
αν δεν μπορείς να παραθέσεις τεκμήρια σε κάποιες έγκυρες τοποθετήσεις άλλων εδώ μέσα, δέξου τες, ή τουλάχιστον μην ποστάρεις άλλο.
το περισσότερο σπαμ εσύ το κάνεις.
πρέπει να σου πούμε σώνει και καλά ότι έχεις δίκιο; πες μας τα βίτσια σου για να ξέρουμε.
εσύ αγαπητέ που το παίζεις και "διανοούμενος" (του κώλου) όπως αποδείχθηκε (συζήτηση για περιβαλλοντική καταστροφή) πες κάποτε τι είναι σχετικό με τι.
όλα άσχετα ασυνάρτητα ασύμπτωτα είναι κατά τη γνώμη σου!
το μόνο που καταθέτεις όπως κι όλοι οι άλλοι "ψωλιάδες - γαμιάδες" εδώ είναι η απέχθειά σου για τους gay.
εντάξει μη φοβασαι, δεν κολλάει!
εκτός κι αν κωλοτριφτείς...