Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Προσεχως και Αφρικη.Καλα ολα αυτα , αλλα ξεχνατε κατι ... εδω δεν ειναι Ευρωπη...Εδω ειναι ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
Επισης: Gayδες κουφαλες, ερχονται κρεμαλες (και ηλεκτροσοκ).
Προσεχως και Αφρικη.Καλα ολα αυτα , αλλα ξεχνατε κατι ... εδω δεν ειναι Ευρωπη...Εδω ειναι ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
Κι εγω βρηκα τουλαχιστον παιδικη την ειρωνια για "απογονους αρχαιων ελληνων".Βρισκω τετοιες απαντησεις τουλαχιστον παιδικες αλλα αφου εσυ το επιλεγεις θα σου εξηγησω τι εννοουσα
Αρχικα για την αρχαια Ιλλυρια δεν γνωριζω τιποτα ενω για την αρχαια Ελλαδα ξερω κατι τις .
Το σχολιο μου πηγαινε καθαρα για τους θελω-να-πιστευω-οτι-ειμαι-απογονος-του-Ταδε και οσους επικαλουνται την αρχαια Ελλαδα οποτε τους συμφερει παρουσιαζοντας επιλεκτικα καποια πραγματα .
Αν συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις θα σου στειλω πμ για να μη μας λιποθυμησει και κανεις![]()
Αν συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις θα σου στειλω πμ για να μη μας λιποθυμησει και κανεις![]()
ησουνα μπροστα
αμα σου αρεσουν οι αλλαξοκωλιες να φερνεις γαμια στον αντρα σου
τοτε να σε δω ποσο φυσιολογικο θα το βλεπεις![]()
Προφανως δεν προκειται ακριβως για αυξηση του πληθυσμου των ομοφυλοφιλων , αλλα για απελευθερωση ως προς την εκδηλωση των προτιμησεων τους.
που να τολμουσε ο μουστακαλης του εμφυλιου να παραδεχτει οτι το γυαλιζει το τουφεκι???![]()
Ακουσες "μουστακαλης" και ενθουσιαστηκες εσυ?
Ακουσες "μουστακαλης" και ενθουσιαστηκες εσυ?
1) Με αυτη την λογικη δεν υπαρχει η επιστημη της Ιστοριας.
2) Αν γουσταρουμε εγω και ο αντρας μου να εισαι σιγουρος οτι θα το κανω και θα βρω τον καλυτερο γαμια .![]()
Κι εγω στη δικη σας.ειδα δικηγορινα να ποσταρει ρε! υποκλινομαι στη φαρα σας!!
ετσι δηλωσαν...Εκτος απο τα αδεσποτα, θα φανε και τους gay?
Θα τους παραχωρηθει και καποιο γηπεδο για τους απαραιτητους λιθοβολισμους ή δεν γιναμε ακομη τοσο ανεκτικοι?
τα γραπτα της ιστοριας επαληθευονται με τα ευρηματα
αλλιως θα μιλαγαμε για μυθολογια
πριν απαντησεις σε κατι να σκεφτεσαι παρτολακι
καλα οκ καλα τα λες αλλα να μην σου τυχει γιατι τοτε αλλα θα λες
και δεν θα εισαι τοσο ανοιχτομυαληκαι εγω εχω δηλωση ας κανουν οι σκατοπουστες οτι θελουν αρκει να μην με ενοχλουν ουτε να με προκαλουν αλλα δυστυχως η φυση τους ειναι προκλητικη και δεν ειμαι καθολου ανοιχτομυαλος σε αυτο αν συμβει κατι τετοιο μεσα στην οικογενεια μου εσυ τωρα τραγουδα εκ του ασφαλους
![]()
δλδ πως σε προκαλεσαν ακριβως;
και εγω εχω δηλωση ας κανουν οι σκατοπουστες οτι θελουν αρκει να μην με ενοχλουν ουτε να με προκαλουν αλλα δυστυχως η φυση τους ειναι προκλητικη
και δεν ειμαι καθολου ανοιχτομυαλος σε αυτο αν συμβει κατι τετοιο μεσα στην οικογενεια μου εσυ τωρα τραγουδα εκ του ασφαλους![]()
Και πώς συμβιβαζεται να τους στηριζει η αριστερα, ενω εχουν τοσο αντιδραστικες αποψεις?ετσι δηλωσαν...
οτι τους προσβαλλει το θεαμα και οτι στη πατριδα τους τους ντιντιδες τους σφαζουν...
εδω τον τελευταιο καιρο,εχουν το ελευθερο να κανουν τις τελετες τους σε δημοσιους χωρους , οχι απλα ειμαστε ανεκτικοι, ειμαστε πολυ μπροστα λεμε...![]()
ετσι δηλωσαν...
οτι τους προσβαλλει το θεαμα και οτι στη πατριδα τους τους ντιντιδες τους σφαζουν...
ετσι δηλωσαν οι ΑΜΑΝετσι δηλωσαν...
δλδ άμα σου προκύψουν μερικές "σκατόπουστες" στην οικογένειά σου τι θα κάνεις, ας πούμε;
θα πάρεις το μπαλτά;![]()
![]()
![]()
το τι θα κανω δε γνωριζω ουτε ευχομαι να το μαθωδλδ πως σε προκαλεσαν ακριβως;
και αν εχεις γιο πουστη θα τον κλειδωσεις στο κελαρι;
αααα μη το λες....ο κλαρας μια χαρα το ανοιγοκλεινε το κομοδινο...Προφανως δεν προκειται ακριβως για αυξηση του πληθυσμου των ομοφυλοφιλων , αλλα για απελευθερωση ως προς την εκδηλωση των προτιμησεων τους.
που να τολμουσε ο μουστακαλης του εμφυλιου να παραδεχτει οτι το γυαλιζει το τουφεκι???![]()
τα γραπτα της ιστοριας επαληθευονται με τα ευρηματα
αλλιως θα μιλαγαμε για μυθολογια
πριν απαντησεις σε κατι να σκεφτεσαι παρτολακι
καλα οκ καλα τα λες αλλα να μην σου τυχει γιατι τοτε αλλα θα λες
και δεν θα εισαι τοσο ανοιχτομυαληκαι εγω εχω δηλωση ας κανουν οι σκατοπουστες οτι θελουν αρκει να μην με ενοχλουν ουτε να με προκαλουν αλλα δυστυχως η φυση τους ειναι προκλητικη και δεν ειμαι καθολου ανοιχτομυαλος σε αυτο αν συμβει κατι τετοιο μεσα στην οικογενεια μου εσυ τωρα τραγουδα εκ του ασφαλους
![]()
θες να στον κανει προξενιο?δλδ πως σε προκαλεσαν ακριβως;
και αν εχεις γιο πουστη θα τον κλειδωσεις στο κελαρι;