Νέα

Tα δικαιώματα των gay πρέπει επιτέλους κάποτε να ακουστούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gayseven7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αχαχαχα νιμερτις καλυτερα να σου βγει το ματι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν στρειτ ζευγάρια που δεν φέρονται καλά στα παιδιά τους,και υπάρχουν και γκέυ πιο κατασταλαγμένοι που θα μπορούσαν να υιοθετήσουν παιδί.
Δεν έχει σχέση με την σεξουαλική σου ταυτότητα αν είσαι καλός άνθρωπος η' οχι.
Και εννοείται από το να μένουν στο δρόμο παιδιά,η' να κάθονται σε ορφανοτροφεία είναι προτιμότερο να δίνονται σε γκέυ που τα θέλουν ασχέτως κοινωνικών στερεότυπων.

ναι, εξαντλησαμε τα στρειτ ζευγαρια και περισσευουν και για τα γκευ να δωκουμε. και συ με το κηδεμονα σου αυριο. επιτρεπουμε και σκονακι για να αποφυγουμε να διαβασουμε μαλακιες παλι

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
εγω φιλε μιλαω σωστα με τους σωστους,και ασχημα με τους τρελους.

ο καθε ανωμαλος,που του εχει γυρισει η κοινωνια την πλατη,δεν θα μας το παιζει εδω μεσα παντογνωστης και ξερολας.
δεν είμαι φίλος,και δεν νομίζω στις μέρες μας να θεωρείται η ομοφυλοφυλία ανωμαλία όπως ανωμαλία  είναι η παιδεραστία  ας πούμε,
μήπως να πούμε πως είναι αρρώστεια η ομοφυλοφυλία να γυρίσουμε καναν αιώνα πίσω?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι, και ειναι τοσο καλοι στη δουλεια τους που δε τους ξεφευγει τιποτα απο τα νορμαλ ζευγαρια. οποτε ας τους προσθεσουμε δεκα βαθμους  δυσκολιας επιπλεον, ειναι σιγουρο οτι θα ανταποκριθουν.
ισα μωρη τσαπελω, τραβα διαβασε τον λατρεια μου με το παραδειγμα της καργιας απο θεσσαλονικη που υιοθετησε και βαραγε στο δρομο το παιδι και ξαναελα. με τον γκευ κηδεμονα σου για βοηθεια  :birdman:

αυτό που αδυνατείς να καταλάβεις είναι ότι το να είναι σκατόψυχος κάποιος και ακατάλληλος για να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί δεν έχει σχέση με τις σεξουαλικές επιλογές του, αλλά με τον τρόπο ζωής και την ψυχολογία του.
γιατί ΜΟΝΟ το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος προσθέτει παραπάνω βαθμούς δυσκολίας?
το να είναι φτερού ναι, προσθέτει.

αν καταλαβαίνεις δηλαδή τη διαφορά (απλώς) ομοφυλόφιλου και φτερούς.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
στανταρακι την καιει την βατα..
μην ασχολεισαι με την αγαμητου & απαρτου..
γεροπουστα και αλλη φορα εχεις παρακαλεσει να σε γαμησω,αλλα και τοτε,και τωρα οπως καταλαβαινεις γεροπουστες δεν γαμαω.αντε πες την μαμα σου να σου δωσει κανα 2ευρω,και κατεβα στην πλατεια να φας κανενα παγωτο,ολο και κανενα πακι θα βρεθει να σου κανει παρεα.

Επισκέπτης
σαλτα γαμησου μωρη πατσαβουρα βρωμιαρα που θες να λεγεσε και μανα βρωπουτανα.

και να σου κανω την εξης ερωτηση μωρη πουτανα?

θα επαιρνες ποτε για baby-sitter του παιδιου σου,αντρα και μαλιστα να ειναι και πουσταριο?

Ανετα θα επαιρνα ρε λελουδο. Δεν με απασχολει ο κωλος του οποιουδηποτε συναναστρεφομαι , αλλα η συμπεριφορα του. Μπεκρουλιακα ομως δεν θα επερνα ποτε. Κακα παραδειγματα ειναι αυτα.

Επισκέπτης
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
τραβα στο μαντρι να στανιαρεις μπουρτζοβλαχε..
βαριεμαι να ασχοληθω μαζι σου..
σε ξανασυνδεω με το καυλι μου..
γεροπουστα και αλλη φορα εχεις παρακαλεσει να σε γαμησω,αλλα και τοτε,και τωρα οπως καταλαβαινεις γεροπουστες δεν γαμαω.αντε πες την μαμα σου να σου δωσει κανα 2ευρω,και κατεβα στην πλατεια να φας κανενα παγωτο,ολο και κανενα πακι θα βρεθει να σου κανει παρεα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιατί ΜΟΝΟ το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος προσθέτει παραπάνω βαθμούς δυσκολίας?
το να είναι φτερού ναι, προσθέτει.

αν καταλαβαίνεις δηλαδή τη διαφορά (απλώς) ομοφυλόφιλου και φτερούς.

για να ρωτας εσυ και να απαντανε γραπτως παγκοσμιως οι ειδικοι ψυχολογοι. ψαχτα, καλυτερα απο μενα τα ξερεις ειμαι σιγουρος. ειπαμε. διαβασμενη και ξαναελα.

υ.γ. διαβασε και λιγο για τον Ταχτση, γιγαντα λογοτεχνη να μαθεις τα παιδικα του χρονια και πως καταντησε πρωι γιγαντας και το βραδυ περουκα και καλτσον στη συγγρου. και ελα πες μου ποια επιτροπη το πρωι δε θα του εδινε δικαιωμα υιοθεσιας.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
δεν είμαι φίλος,και δεν νομίζω στις μέρες μας να θεωρείται η ομοφυλοφυλία ανωμαλία όπως ανωμαλία  είναι η παιδεραστία  ας πούμε,
μήπως να πούμε πως είναι αρρώστεια η ομοφυλοφυλία να γυρίσουμε καναν αιώνα πίσω?
στα αρχιδια μου και αν δεν εισαι φιλος.

επειδη σε κοβω για κρυφοπουστα,που εισαι στο σταδιο να φανερωθεις,και να γινεις δημοσιας χρησεως πουστης,να σου πω τα εξης.

προσωπικα τους εχω γραμμενους στα αρχιδια μου τους πουστηδες,δεν ασχολουμε μαζι τους,και δεν ασχολουντε μαζι μου,αλλα αν ρωτησεις την γνωμη μου θα σου πω το εξης.
καλα θα κανουν αυτο που ειναι να το κρατανε για την παρτυ τους,και στο σπιτι τους,και το κρεβατι τους ας γαμιουντε με οποιον θελουν,δεν με ενδιαφερει.αλλα το να θελουν να μας επιβαλουν αυτο που ειναι,εκει αρχιζω και εχω προβλημα μαζι τους.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
στα αρχιδια μου και αν δεν εισαι φιλος.

επειδη σε κοβω για κρυφοπουστα,που εισαι στο σταδιο να φανερωθεις,και να γινεις δημοσιας χρησεως πουστης,να σου πω τα εξης.

προσωπικα τους εχω γραμμενους στα αρχιδια μου τους πουστηδες,δεν ασχολουμε μαζι τους,και δεν ασχολουντε μαζι μου,αλλα αν ρωτησεις την γνωμη μου θα σου πω το εξης.
καλα θα κανουν αυτο που ειναι να το κρατανε για την παρτυ τους,και στο σπιτι τους,και το κρεβατι τους ας γαμιουντε με οποιον θελουν,δεν με ενδιαφερει.αλλα το να θελουν να μας επιβαλουν αυτο που ειναι,εκει αρχιζω και εχω προβλημα μαζι τους.
βσκ είμαι γκόμενα  :2funny:
αφού τους γράφεις στα παπάρια σου γιατί ασχολέισαι και τους βρίζεις λεπόν?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
για να ρωτας εσυ και να απαντανε γραπτως παγκοσμιως οι ειδικοι ψυχολογοι. ψαχτα, καλυτερα απο μενα τα ξερεις ειμαι σιγουρος. ειπαμε. διαβασμενη και ξαναελα.

υπάρχουν απόψεις ψυχολόγων και για τις δύο πλευρές, έννοια σου.
Φυσικά και θέλει παραπάνω έλεγχο όταν μιλάμε για ομοφυλόφιλα ζευγάρια, δεν το συζητώ, ούτε είπα ότι όλοι οι γκέι μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά.
όμως άλλο ο παραπάνω έλεγχος και άλλο το ότι είναι κάποιος ομοφυλόφιλος χωρίς να εξετάζεται η ψυχοσύνθεσή του (ή ακόμα και οι λόγοι για τους οποίους είναι ομοφυλόφιλος) να είναι πειστήριο για το αν μπορεί να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί.

ας κριθεί από τα 100 γκέι ζευγάρια το ένα μόνο κατάλληλο. αυτό και μόνο θα δείχνει ότι κριτήριο δεν είναι η σεξουαλική επιλογή των υποψήφιων γονιών αλλά η ζωή και η ψυχοσύνθεσή τους.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
βσκ είμαι γκόμενα  :2funny:
Εισαι γκομενα σιγουρα ?
Η μανα σου τι αποψη εχει επι του θεματος αυτου ?
Αν εισαι η Αννα Μαρια 88 ,σιγουρα εισαι γκομενα ,
το ξερει και ο gastez .

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
βσκ είμαι γκόμενα  :2funny:
ασχολουμε μαζι τους,οταν ακουω τις παπαριες που λενε για γαμους και μεγαλωμα παιδιων απο πουσταρια.εκει ναι θα ασχοληθω καιμε το παραπανω.
δηλαδη θα παρουν 2 πουσταρια ενα παιδι απο ενα ιδρυμα,που ειναι ηδη ταλαιπωρημενο,και θα το μεγαλωσουν σωστα,θα βλεπει 2 μαλακες να γυρνανε με τα στρινγκ ο ενας θα γινετε και καρναβαλι,για να παιξει το ρολο τις μανας.ρε αντε και γαμηθητε απο εδω ρε,εγκληματιες.

επισης θα παμε σε γαμο με 2 πουσταρια,και θα τους ευχηθουμε καλους απογονους,και θα στηθουμε και εξω απο την εκκλησια να περιμενουν την νυφη,και θα παμε και στο πισογλεντι μετα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε αντε γαμηθητε απο εδω,προοδευτικοι του κωλου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
υπάρχουν απόψεις ψυχολόγων και για τις δύο πλευρές, έννοια σου.
Φυσικά και θέλει παραπάνω έλεγχο όταν μιλάμε για ομοφυλόφιλα ζευγάρια, δεν το συζητώ, ούτε είπα ότι όλοι οι γκέι μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά.
όμως άλλο ο παραπάνω έλεγχος και άλλο το ότι είναι κάποιος ομοφυλόφιλος χωρίς να εξετάζεται η ψυχοσύνθεσή του (ή ακόμα και οι λόγοι για τους οποίους είναι ομοφυλόφιλος) να είναι πειστήριο για το αν μπορεί να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί.

ας κριθεί από τα 100 γκέι ζευγάρια το ένα μόνο κατάλληλο. αυτό και μόνο θα δείχνει ότι κριτήριο δεν είναι η σεξουαλική επιλογή των υποψήφιων γονιών αλλά η ζωή και η ψυχοσύνθεσή τους.

νεξτ

...υ.γ. διαβασε και λιγο για τον Ταχτση, γιγαντα λογοτεχνη να μαθεις τα παιδικα του χρονια και πως καταντησε πρωι γιγαντας και το βραδυ περουκα και καλτσον στη συγγρου. και ελα πες μου ποια επιτροπη το πρωι δε θα του εδινε δικαιωμα υιοθεσιας.

Επισκέπτης
ασχολουμε μαζι τους,οταν ακουω τις παπαριες που λενε για γαμους και μεγαλωμα παιδιων απο πουσταρια.εκει ναι θα ασχοληθω καιμε το παραπανω.
δηλαδη θα παρουν 2 πουσταρια ενα παιδι απο ενα ιδρυμα,που ειναι ηδη ταλαιπωρημενο,και θα το μεγαλωσουν σωστα,θα βλεπει 2 μαλακες να γυρνανε με τα στρινγκ ο ενας θα γινετε και καρναβαλι,για να παιξει το ρολο τις μανας.ρε αντε και γαμηθητε απο εδω ρε,εγκληματιες.

επισης θα παμε σε γαμο με 2 πουσταρια,και θα τους ευχηθουμε καλους απογονους,και θα στηθουμε και εξω απο την εκκλησια να περιμενουν την νυφη,και θα παμε και στο πισογλεντι μετα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε αντε γαμηθητε απο εδω,προοδευτικοι του κωλου.
Φωτογραφίζεις μόνο τους γελίους-ρεζίληδες ομοφυλόφιλους,υπάρχουνε κ άλλοι σοβαροί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom