Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 1.830
η ανωμαλια δεν ειναι βαση ηθικης ειναι κοντρα στην φυση... τι εννοεις ποιος το οριζει;
Κόντρα σε ποια φύση; Εγώ ξέρω πως στη φύση τα περισσότερα είδη συνουσιάζονται αποκλειστικά και μόνο για την αναπαραγωγή. Κάποια άλλα είδη συνουσιάζονται μόνο μια φορά και μετά πεθαίνουν. Σε κάποια άλλα είδη, μετά την πράξη το θηλυκό τρώει το αρσενικό, ενώ σε κάποια άλλα είδη υπάρχουν ζευγάρια που παραμένουν μαζί για όλη τους την ζωή και συνουσιάζονται μόνο μεταξύ τους. Ποιο απ όλα αντιπροσωπεύει την 'φύση' και πως κρινόμαστε όλοι εμείς που δεν τα κάνουμε αυτά; Ανώμαλοι; Αφύσικοι;
Σε όσα είδη έχει παρατηρηθεί συνουσία και για την ηδονή, έχουν παρατηρηθεί και ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές επαφές.
Ποια φύση λοιπόν μου λες; Στην ουσία αναπαράγεις μια καθαρά συντηρητική-χριστιανική ηθική, την ίδια στιγμή που ξημερωβραδιάζεσαι σε site με πουτάνες και πηδάς αλλοδαπές. Είσαι μέσα στην ακολασία και κρίνεις την 'ανωμαλία' κάποιων άλλων όχι επειδή δεν είναι φυσική, αλλά επειδή απλά δεν την γουστάρεις. Εκτός από ρατσιστής δηλαδή είσαι και υποκριτής γιατί βάσει αυτής της ηθικής που αντιπροσωπεύεις θα έπρεπε να πράττεις τελείως διαφορετικά. Διάβασε επίσης και τι λέει το κόμμα σου (ΧΑ) για την θέση της γυναίκας ή για την πορνεία και θα καταλάβεις πόσο μπερδεμένα τα έχεις στο κεφάλι σου και πόσο απέχει η θεωρία σου από την πράξη σου.
Πήξαμε στους αγανακτισμένους ηθικολόγους υποκριτές.