Νέα

Tα δικαιώματα των gay πρέπει επιτέλους κάποτε να ακουστούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gayseven7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
είσαι ομοφοβικός τραβατρόμπα?

ή σ' αρέσουν τα τραβέλια με προσόντα? όπως δείχνουν τα στατιστικά σου?

ή είσαι και τα δυο ανάλογα με το αν σε βλέπουν ή όχι?

ΠΟΡΝ ΠΑΠΙΑ
ειδες την φυλη σου και αγαλιασε η ψυχη σου
και η κωλοτρυπιδα σου εκανε χαρουλες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 1967.jpg
    1967.jpg
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 30

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
πέρα από την καζούρα με τον ομοφοβικό τραβατρόμπα, αλλά και όλα τα ομοφοβικά φασιστοπουστράκια, υπενθυμίζω τα παρακάτω:

Όταν πριν κάποια χρόνια οι εχθροί του σε μια πολύ χοντροκομμένη προσπάθεια να πλήξουν την εικόνα του Σουμπκομαντάντε Μάρκος είχαν βγάλει τη φήμη ότι είναι «αδελφή», ο Μάρκος είπε:

«Ο Μάρκος είναι γκέι στο Σαν Φρανσίσκο, μαύρος στη Νότια Αφρική, ασιάτης στην Ευρώπη,
αναρχικός στην Ισπανία, Παλαιστίνιος στο Ισραήλ, γύφτος στην Πολωνία, ειρηνιστής στη Βοσνία, Εβραίος στη Γερμανία, μια γυναίκα μόνη στο Μετρό τα ξημερώματα, με άλλα λόγια ο Κομαντάτε Μάρκος είμαστε εμείς, το πρόσωπο του κάθε καταπιεσμένου ανθρώπου πάνω στον πλανήτη»

ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΚΟΣ
τοτε φιλε πορν -παπια σεβασμος ο καθε μαλακας
σαν κωλοτρυπιδα πεταει και μια πορδη
μετα κρυβεται παλι.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Όταν πριν κάποια χρόνια οι εχθροί του σε μια πολύ χοντροκομμένη προσπάθεια να πλήξουν την εικόνα του Σουμπκομαντάντε Μάρκος είχαν βγάλει τη φήμη ότι είναι «αδελφή», ο Μάρκος είπε:

«Ο Μάρκος είναι γκέι στο Σαν Φρανσίσκο, μαύρος στη Νότια Αφρική, ασιάτης στην Ευρώπη,
αναρχικός στην Ισπανία, Παλαιστίνιος στο Ισραήλ, γύφτος στην Πολωνία, ειρηνιστής στη Βοσνία, Εβραίος στη Γερμανία, μια γυναίκα μόνη στο Μετρό τα ξημερώματα, με άλλα λόγια ο Κομαντάτε Μάρκος είμαστε εμείς, το πρόσωπο του κάθε καταπιεσμένου ανθρώπου πάνω στον πλανήτη»

Θα έπρεπε να μας ενδιαφέρουν οι μεγαλοστομίες του κάθε βαρεμένου "επαναστάτη";

Παρεμπιπτόντως λέει και μαλακίες διότι ενώ όλα τα άλλα είναι μειονεκτήματα το "Gay στο San Francisko" μάλλον για πλεονέκτημα μου φαίνεται! ;)
Θα έπρεπε να λέει gay στην Τεχεράνη ή την Καμπούλ για να δώσει την αληθινή διάσταση της μη ανοχής της συγκεκριμένης διαφορετικότητας. Αλλά να μην βγάλουμε και αντιδραστικούς τους μουσουλμάνους αδερφούς μας, ρε παιδί μου. 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Σαφώς και χωράνε.
Δεν έγραψα πως μ'ενοχλεί η εκδήλωση, τη χρησιμότητά της δεν καταλαβαίνω.
Κάπου δίνουν τη εντύπωση (όχι όλοι οι ομοφυλόφιλοι, αλλά συγκεκριμένες οργανώσεις τους) πως όχι μόνο δεν επιθυμούν το ν' αντιμετωπίζονται στα ίσια, αλλά επιζητούν κιόλας διαφορετική αντιμετώπιση για να'χουν να λένε.
Γενικά δε μου αρέσει κάποιος που ζητά ισότητα να υποβιβάζει ο ίδιος τον εαυτό του.

Δυστυχώς (όχι για σένα φυσικά) έχεις απόλυτο δίκιο στο δεύτερο σκέλος.

Τώρα όσον αφορά τις όποιες διεκδικήσεις τους νομίζω πως έχουν ένα και μοναδικό λογικό αίτημα που δεν έχει εκπληρωθεί.
Να ισχύσει και γι' αυτούς το σύμφωνο ελέυθερης συμβίωσης, που από όσο ξέρω πρόσφατα ψηφίστηκε μόνο για ετερόφυλα ζευγάρια τα οποία εν τέλει το χρειάζονται και λιγώτερο, αφού υπάρχει και ο γάμος σε κάθε περίπτωση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ξέρω τι ξέρουν από βίες.
Δεν είναι το θέμα μου, ούτε οι λεσβίες, ούτε οι γκέι. Δεν τους βλέπω διαφορετικά από τους στρέιτ.
Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο το να βγουν στο δρόμο φωνάζοντας χωράμε κι εμείς μου φαίνεται το ίδιο σα να έβγαιναν οι στρέιτ να φωνάξουν το ίδιο.
Δε γουστάρω έτσι κι αλλιώς το ρατσισμό σε οποιαδήποτε μορφή του. Είτε ασκείται προς το αντικείμενο είτε από το ίδιο το αντικείμενο του ρατσισμού..

λιγα πουστρακια ειναι ενταξει. η πλειοψηφια ειναι αρχιδακια.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν ξέρω τι ξέρουν από βίες.
Δεν είναι το θέμα μου, ούτε οι λεσβίες, ούτε οι γκέι. Δεν τους βλέπω διαφορετικά από τους στρέιτ.
Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο το να βγουν στο δρόμο φωνάζοντας χωράμε κι εμείς μου φαίνεται το ίδιο σα να έβγαιναν οι στρέιτ να φωνάξουν το ίδιο.
Δε γουστάρω έτσι κι αλλιώς το ρατσισμό σε οποιαδήποτε μορφή του. Είτε ασκείται προς το αντικείμενο είτε από το ίδιο το αντικείμενο του ρατσισμού..

απο φωτογραφιες που ειδα παντω απο την εκδηλωση περισσοτερα μελη των οργανωσεων της κοινοβουλευτικης και εξωκοινοβουλευτικης αριστερας(οι κλασικες φατσες των επαγγελματικων στελεχων που περιφερονται τα τελευταια 20 30 40 χρονια σε ολες τις εκδηλωσεις κινηματικου τυπου) και διαφορων "φορεων" ειχε παρα τους αμεσα ενδιαφερομενους δηλαδη τους γκευ και τις λεσβιες...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Παρεμπιπτόντως λέει και μαλακίες διότι ενώ όλα τα άλλα είναι μειονεκτήματα το "Gay στο San Francisko" μάλλον για πλεονέκτημα μου φαίνεται! ;)

Από τότε που το είπε αυτό έχουν περάσει και τουλάχιστον 17 χρόνια...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Από τότε που το είπε αυτό έχουν περάσει και τουλάχιστον 17 χρόνια...

Δηλαδή το 1996 οι ομοφυλόφιλοι στο Σ.Φρ. καταπιεζόταν; Να είμαστε σοβαροί!

Ούτε καν στην Ελλάδα την συγκεκριμένη περίοδο.

Να μου έλεγες το 1956 να συμφωνούσα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
λιγα πουστρακια ειναι ενταξει. η πλειοψηφια ειναι αρχιδακια.

Όντως! Είναι τελικά πολύ δύσκολο να είσαι ομοφυλόφιλος χωρίς να είσαι ταυτόχρονα και "πούστης"!
Το ίδιο δύσκολο με το να είσαι "εκδιδόμενη" χωρίς να γίνεις "πουτάνα".

Οι λίγες εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον γενικό κανόνα και στις δύο περιπτώσεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Θα έπρεπε να λέει gay στην Τεχεράνη ή την Καμπούλ για να δώσει την αληθινή διάσταση της μη ανοχής της συγκεκριμένης διαφορετικότητας. Αλλά να μην βγάλουμε και αντιδραστικούς τους μουσουλμάνους αδερφούς μας, ρε παιδί μου. 

Γιατι αυτο το εβραιος στη γερμανια? ( για σημερα φυσικα ). Να γελαει καθε πικραμενος οταν το ακουει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όντως! Είναι τελικά πολύ δύσκολο να είσαι ομοφυλόφιλος χωρίς να είσαι ταυτόχρονα και "πούστης"!
Το ίδιο δύσκολο με το να είσαι "εκδιδόμενη" χωρίς να γίνεις "πουτάνα".

Οι λίγες εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον γενικό κανόνα και στις δύο περιπτώσεις.

ασε τον πουπη να κανει τον φιλοσοφο του καναπε. τα πουστρακια τα βλεπει στη τηλεοραση ο μυρωδιας, οπως τις διαδηλωσεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σημερα μονο στη ρωσια την περνανε δυσκολα οι πουστηδες. οπουδηποτε αλλου τη περνανε ζαχαρη. και καλυτερα απο τους στρειτ δηλαδη.

Επισκέπτης
απο φωτογραφιες που ειδα παντω απο την εκδηλωση περισσοτερα μελη των οργανωσεων της κοινοβουλευτικης και εξωκοινοβουλευτικης αριστερας(οι κλασικες φατσες των επαγγελματικων στελεχων που περιφερονται τα τελευταια 20 30 40 χρονια σε ολες τις εκδηλωσεις κινηματικου τυπου) και διαφορων "φορεων" ειχε παρα τους αμεσα ενδιαφερομενους δηλαδη τους γκευ και τις λεσβιες...
εσυ δηλαδη πιστευες οτι οι γκευ και οι λεσβιες τα εχουν ολα τα αλλα λυμενα και ασχολουνται με τα "pride";;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πηγε και ο λακης μαζι με τον λιλα και εκαναν παρελαση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:thumbsup:

το ¨του κανε πουστιά¨¨ ή ¨φέρθηκε πούστικα¨ δε βγήκε τυχαία

τυπε οι λιγοστοι γκευ που ειναι σοβαροι και δεν ειναι θρασυπουστες τα ιδια θα σου πουν. και ξερεις χρησιμοποιουνε την ιδια τακτικη με τις γκομενες, σου λεει αμα κανω αρχιδια δε θα φαω ξυλο γιατι θα ντραπει ο αλλος θα τον κραξουνε οτι βαραει πουστη. εμενα σταρχιδια μου αμα κανει πουστια ειτε γυναικα ειτε αντρας με σκοπο να εκμεταλλευτει την ανοχη θα τη φαει τη γροθια στη κοιλια να στρωσει χαρακτηρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom