on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
να ριχνουμε και σερπατινες;
τι? δεν θα εισαι στο άρμα φέτος?
να ριχνουμε και σερπατινες;
φυσικα,το ρωτας;εσυ;τι? δεν θα εισαι στο άρμα φέτος?
όπως καταλάβατε μετακομίσαμε στο σαλόνι (αγανάκτηση)...
μόνο τα λαγουδάκια μείνανε...![]()
γιατι μιλας ετσι;ουστ πουσταρια..ανωμαλιες της φυσης..που εχετε και δικαωματα..
μονο μου με αφησατε γλυκια μου;όπως καταλάβατε μετακομίσαμε στο σαλόνι (αγανάκτηση)...
μόνο τα λαγουδάκια μείνανε...![]()
μονο μου με αφησατε γλυκια μου;
OYST πουσταρινες..θελετε και παρελαση..ντροπες της κοινωνιας..γιατι μιλας ετσι;
μην αργησειςναι ντάρλιγκ, θα ξανάρθουμε....
τώρα έχει ΣΥΝΤΑΓΜΑ/ΛΠ και ΠΛΑΤΕΙΑ στις 18.00
σε όλη την ευρώπη....
τι σου καναν τα κοριτσια και τα βριζεις;αιντε να χαθειςOYST πουσταρινες..θελετε και παρελαση..ντροπες της κοινωνιας..
Δεν ειναι θεμα προοδευτισμου ρε μαλακισμενο αυτιστικο. Μαθε τις βασικες εννοιες πρωτα και ξαναελα για εξεταση μαλακα.
Λες και αν φιλουσες δημοσια την υποθετικη σου γκομενα που δεν ειχες ποτε θα απεδεικνυες κατι μαλακα. Αποδεικνυεις πολλα με ενα φιλι μαλακα σαβουρη.
Πώς μιλάς έτσι ρε παιδί των σπηλαίων;Τι νομίζεις, ότι επειδή μιλάς έτσι εμείς τώρα σε φανταζόμαστε νταμάρι με τετράγωνα μπράτσα που όποιος τον βλέπει χεζμεντέν;
![]()
Ένα ιμιτασιόν ανθρωπάκι είσαι που έχεις φάει αμέτρητο ξύλο και βρήκες ευκαιρία στο ίντερνετ να εκτονωθείς!
καταλαβαινω οτι ειχε ευρυτερο ενδιαφερον η συνομιλια με nsΝs και Strobita, συνεχιστε τον διαλογο. Φτιαχνομαι.
Και ερχομαι να ρωτησω, τσεκαρεις τα ποσταρισματα μου και παραθεσες σε κατι που ειπα πριν 5 ωρες?καταλαβαινω οτι ειχε ευρυτερο ενδιαφερον η συνομιλια με ns,αλλά επρεπε να φυγω.
Θα μας ξαναδοθει η ευκαιρια φανταζομαι ;)
Και ερχομαι να ρωτησω, τσεκαρεις τα ποσταρισματα μου και παραθεσες σε κατι που ειπα πριν 5 ωρες?
Μην μου το χαλας, ασε με να πιστευω αυτο που με βολευει.Παιζει και να ειδε τι ειπαν μετα το τελευταιο της ποστ![]()
και απο στραπον τον τρως αλλα μην το κανουμε θεμανα πατε αγγλια, αυστραλια, ολλανδια...
εδω ειναι ελλαδα
εδω τον τρωμε μονο απο τους 300
και δεν παιρνουμε χαμπάρι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο χιουμορ δεν λεω καλα πας..και απο στραπον τον τρως αλλα μην το κανουμε θεμα![]()