Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
[quote author=troubaman link= ]Μια γειτόνισσα που οκ δε μπορώ να πω πως πολυγουστάρω-καμμία σχέση με την άλλη που απλώνει τα κυλοτάκια στη ταράτσα-μου χτύπησε το κουδούνι και μου είπε να παω να τη βοηθησω να διωξει ενα πουλι που μπηκε σπιτι της

Πηγα αλλα πουλι δεν ειδα

Μου ειπε "θα φυγε"

"Αν ξαναδω πουλι θα σε φωναξω"

Ακουω σκεψεις συναθλητες μου

Υγ δεν.ειναι ασχημη για ενα πηδημα η τυπισσα

τρούμπα έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να δει τέτοιο πουλί :alivedick: και να σε φωνάξει? :confused: [/quote]Που και που ερχεται ενας κυριος γυρω στα 60 και της κανει παρεα.Τον εχει και φωτογραφια στο κινητο της.

Λες να ειναι αυτος το πουλι;

Μου φαινεται ομως οτι αυτο δεν ειναι ικανο για πτησεις

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.445
Πόντοι
27.261
[quote author=troubaman link= ]Μια γειτόνισσα που οκ δε μπορώ να πω πως πολυγουστάρω-καμμία σχέση με την άλλη που απλώνει τα κυλοτάκια στη ταράτσα-μου χτύπησε το κουδούνι και μου είπε να παω να τη βοηθησω να διωξει ενα πουλι που μπηκε σπιτι της

Πηγα αλλα πουλι δεν ειδα

Μου ειπε "θα φυγε"

[/quote]

η συνεχεια επρεπε να ηταν ως εξης.

"Ελα να σου δειξω το δικο μου"
θα της ελεγες και θα κατεβαζες το παντελονι για να φανερωθει ο trouba junior.

μετα αυτη θα εκανε "Ουαουυυ, ωραιο πουλι εχεις και εσυ τελικα" και θα εσκυβε για να τρομπαρει.

στη συνεχεια ολα θα κυλουσαν αγγελικα και αρμονικα σαν ενα κλασσικο σεναριο αμερικανικης 80's-90's τσοντας.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
ρε νιαμου τρουμπαμαν :tooth:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

Πηγα αλλα πουλι δεν ειδα

Μου ειπε "θα φυγε"

Ακουω σκεψεις συναθλητες μου

Υγ δεν.ειναι ασχημη για ενα πηδημα η τυπισσα

τρούμπα έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να δει τέτοιο πουλί :alivedick: και να σε φωνάξει? :confused:
Που και που ερχεται ενας κυριος γυρω στα 60 και της κανει παρεα.Τον εχει και φωτογραφια στο κινητο της.

Λες να ειναι αυτος το πουλι;

Μου φαινεται ομως οτι αυτο δεν ειναι ικανο για πτησεις [/quote]

τύπε λες να ναι το μελος καλόγερο που πηγε για μεντορινγκ στο μουνετο; :confused:

• Like
Αντιδράσεις: cool11

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.240
Πόντοι
1.071
Τον πετάς έξω και της λες "πού να ψάχνουμε πουλί, Παρ'το δικό μου για κυνήγι"
Μπαίνεις #metoo σε 20 έτη
Παίρνεις γιο Κούγια για υπεράσπιση και καθάρισες

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
δεν μπορω να ξερω την σχεση μαζι της αλλα θα επρεπε να κατσεις να πιεις καναν καφε για λιγη κουβεντα οτι να ναι. ετσι οπως εφυγες αφου δεν βρηκες το πουλι εκανες μαλακια

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.838
Πόντοι
9.931
Τύποι μην ανοίγεται τέτοια θέματα, δεν εχει μπει ακόμα Κυριακή, για όνομα δηλαδή ας τηρήσουμε τους άγραφους νόμους του site.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Εκεινη την ωρα επρεπε να της πεταξεις καμια μαλακια του στυλ τα φοβασαι γενικα τα πουλια?Αμα σου ελεγε οτι δεν τα φοβαται αλλα της αρεσουν πολυ και τετοια,τον πεταγες εξω και τωρα θα ησουν ή πιο ελαφρυς (αφου θα αδειαζες) ή με καμια μηνυση.Εγω εχω μπλεξει με την γυναικα ενος κολλητου,μου κολλαει ολη την ωρα.Πριν κατι μηνες,πηγα με το μηχανακι να μου δωσει το ταμπλετ του μικρου να το φτιαξω.Το τιμονι ηταν ακριβως στο υψος απο το χαμπερι της και η αθλια τριβοταν στο ορθιο στο τιμονι και ακουμπαγε στο χερι μου.Ολη την ωρα με βαραει σφαλιαρες στον κωλο και οταν μιλαμε κοιταει δεν με κοιταει σχεδον ποτε στα ματια,συνεχεια στον πουτσο μου κοιταει.Μια αλλη μερα με ρωταγε αμα μου σηκωνεται ενω μου εχει πει πολλες φορες οτι του αντρα της (του φιλου μου δλδ) εχει να του σηκωθει απο τοτε που ειχαμε ΠΑΣΟΚ.Εκοψα τωρα τελευταια βεβαια,εχω κανενα 6μηνο να παω απο το σπιτι τους και εχω και τον φιλο μου να μου κανει παραπονα οτι τον εχω κλασμενο και δεν παταω ποτε πλεον.Τι να του πω τωρα του μαλακα.Τεσπα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.318
Πόντοι
22.266
Ωραία πολυκατοικία τυπε
:confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201246

Επισκέπτης
[quote author=troubaman link= ]Έχω παλαβώσει με τη μπουγάδα μιας μιλφάρας γειτόνισας...

Απλώνει τα βρακάκια της πάνω στην ταράτσα και πάω καμμιά φορά και τα μυρίζω...μιλάμε αρρώστια σκέτη!...

Θα θελα να παω να τα χυσω κιολας αλλα φοβαμαι μη με πιάσουν στα πράσσα!

Η τύπισσα είναι παντρεμένη με ένα τύπο 2 μέτρα και πολύ γυμνασμένο!

Έίναι.όμως ένα μωρό!...

Όλοι στη γειτονιά την αποφεύγουν ενω η ιδια ειναι φιλικη...

Θυμαμαι στο ασανσερ μια φορα που βρεθηκαμε φορουσε ενα διαφανες μπλουζακι με το μπουστο ανοιχτο και την καρφωνα με τα ματια εκει ακριβως...

Οταν εφτασε στον οροφο της μου χαμογελασε πονηρα.

Ως εκει ομως.

Τα πρωινα ο ανδρας της λειπει.

Σκεφτομαι να χτυπησω κουδουνι με καποια προφαση αλλα τι προφαση δεν ξερω...δε θελω και να καρφωθω...

Ακουω προτασεις μαγκες [/quote]
Να την βγάλεις από το μυαλο σου. Είναι ο 2μετρος γυμνασμένος δίπλα της. Εσένα θα κοιτάξει; Ίσως με οίκτο. Μύριζε τα στριγκακια της,και πολλά σου είναι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.445
Πόντοι
27.261
[quote author=troubaman link= ]Έχω παλαβώσει με τη μπουγάδα μιας μιλφάρας γειτόνισας...

Απλώνει τα βρακάκια της πάνω στην ταράτσα και πάω καμμιά φορά και τα μυρίζω...μιλάμε αρρώστια σκέτη!...

Θα θελα να παω να τα χυσω κιολας αλλα φοβαμαι μη με πιάσουν στα πράσσα!

Η τύπισσα είναι παντρεμένη με ένα τύπο 2 μέτρα και πολύ γυμνασμένο!

Έίναι.όμως ένα μωρό!...

Όλοι στη γειτονιά την αποφεύγουν ενω η ιδια ειναι φιλικη...

Θυμαμαι στο ασανσερ μια φορα που βρεθηκαμε φορουσε ενα διαφανες μπλουζακι με το μπουστο ανοιχτο και την καρφωνα με τα ματια εκει ακριβως...

Οταν εφτασε στον οροφο της μου χαμογελασε πονηρα.

Ως εκει ομως.

Τα πρωινα ο ανδρας της λειπει.

Σκεφτομαι να χτυπησω κουδουνι με καποια προφαση αλλα τι προφαση δεν ξερω...δε θελω και να καρφωθω...

Ακουω προτασεις μαγκες
Να την βγάλεις από το μυαλο σου. Είναι ο 2μετρος γυμνασμένος δίπλα της. Εσένα θα κοιτάξει; Ίσως με οίκτο. Μύριζε τα στριγκακια της,και πολλά σου είναι. [/quote]

οοο τι σου ειπε ??????

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Troubaman μου φαίνεται μεγάλος φιδέμπορας.
Όλο κάτι περίεργες ιστορίες του συμβαίνουν και για κάθε θέμα έχει μια σχετική ιστορία.
:vomit:

• Like
Αντιδράσεις: Reznov
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Τον πετάς έξω και της λες "πού να ψάχνουμε πουλί, Παρ'το δικό μου για κυνήγι"
Μπαίνεις #metoo σε 20 έτη
Παίρνεις γιο Κούγια για υπεράσπιση και καθάρισες

αχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχ,ΕΛΙΩΣΑ!!!

ΔΕΣ ΤΟ!!

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.223
Πόντοι
456
ρε μαγκες που γινονται αυτα ????? σε λαθος γειτονια μενω η δεν ειμαι παρατηρητικος ??? :( :(

explorer

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
137
Πόντοι
1
Επρεπε να τη ρωτησεις τι ειδους πουλια της αρεσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom