You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα αστεία του troubaman
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 305K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
[quote author=troubaman link= ]Μια γειτόνισσα που οκ δε μπορώ να πω πως πολυγουστάρω-καμμία σχέση με την άλλη που απλώνει τα κυλοτάκια στη ταράτσα-μου χτύπησε το κουδούνι και μου είπε να παω να τη βοηθησω να διωξει ενα πουλι που μπηκε σπιτι της
Πηγα αλλα πουλι δεν ειδα
Μου ειπε "θα φυγε"
"Αν ξαναδω πουλι θα σε φωναξω"
Ακουω σκεψεις συναθλητες μου
Υγ δεν.ειναι ασχημη για ενα πηδημα η τυπισσα
τρούμπα έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να δει τέτοιο πουλί και να σε φωνάξει? [/quote]Που και που ερχεται ενας κυριος γυρω στα 60 και της κανει παρεα.Τον εχει και φωτογραφια στο κινητο της.
Λες να ειναι αυτος το πουλι;
Μου φαινεται ομως οτι αυτο δεν ειναι ικανο για πτησεις
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Εχεις ωραιες γειτονισσεςΟχι.Πειραια.
Που σε βοηθαει αυτο;
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Ελα γιατι το λες αυτοΕχεις ωραιες γειτονισσεςΟχι.Πειραια.
Που σε βοηθαει αυτο;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.445
- Πόντοι
- 27.261
[quote author=troubaman link= ]Μια γειτόνισσα που οκ δε μπορώ να πω πως πολυγουστάρω-καμμία σχέση με την άλλη που απλώνει τα κυλοτάκια στη ταράτσα-μου χτύπησε το κουδούνι και μου είπε να παω να τη βοηθησω να διωξει ενα πουλι που μπηκε σπιτι της
Πηγα αλλα πουλι δεν ειδα
Μου ειπε "θα φυγε"
[/quote]
η συνεχεια επρεπε να ηταν ως εξης.
"Ελα να σου δειξω το δικο μου"
θα της ελεγες και θα κατεβαζες το παντελονι για να φανερωθει ο trouba junior.
μετα αυτη θα εκανε "Ουαουυυ, ωραιο πουλι εχεις και εσυ τελικα" και θα εσκυβε για να τρομπαρει.
στη συνεχεια ολα θα κυλουσαν αγγελικα και αρμονικα σαν ενα κλασσικο σεναριο αμερικανικης 80's-90's τσοντας.
Πηγα αλλα πουλι δεν ειδα
Μου ειπε "θα φυγε"
[/quote]
η συνεχεια επρεπε να ηταν ως εξης.
"Ελα να σου δειξω το δικο μου"
θα της ελεγες και θα κατεβαζες το παντελονι για να φανερωθει ο trouba junior.
μετα αυτη θα εκανε "Ουαουυυ, ωραιο πουλι εχεις και εσυ τελικα" και θα εσκυβε για να τρομπαρει.
στη συνεχεια ολα θα κυλουσαν αγγελικα και αρμονικα σαν ενα κλασσικο σεναριο αμερικανικης 80's-90's τσοντας.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
Που και που ερχεται ενας κυριος γυρω στα 60 και της κανει παρεα.Τον εχει και φωτογραφια στο κινητο της.[quote author=troubaman link= ]Μια γειτόνισσα που οκ δε μπορώ να πω πως πολυγουστάρω-καμμία σχέση με την άλλη που απλώνει τα κυλοτάκια στη ταράτσα-μου χτύπησε το κουδούνι και μου είπε να παω να τη βοηθησω να διωξει ενα πουλι που μπηκε σπιτι της
Πηγα αλλα πουλι δεν ειδα
Μου ειπε "θα φυγε"
Ακουω σκεψεις συναθλητες μου
Υγ δεν.ειναι ασχημη για ενα πηδημα η τυπισσα
τρούμπα έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να δει τέτοιο πουλί και να σε φωνάξει?
Λες να ειναι αυτος το πουλι;
Μου φαινεται ομως οτι αυτο δεν ειναι ικανο για πτησεις [/quote]
τύπε λες να ναι το μελος καλόγερο που πηγε για μεντορινγκ στο μουνετο;
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.838
- Πόντοι
- 9.931
Τύποι μην ανοίγεται τέτοια θέματα, δεν εχει μπει ακόμα Κυριακή, για όνομα δηλαδή ας τηρήσουμε τους άγραφους νόμους του site.
Εκεινη την ωρα επρεπε να της πεταξεις καμια μαλακια του στυλ τα φοβασαι γενικα τα πουλια?Αμα σου ελεγε οτι δεν τα φοβαται αλλα της αρεσουν πολυ και τετοια,τον πεταγες εξω και τωρα θα ησουν ή πιο ελαφρυς (αφου θα αδειαζες) ή με καμια μηνυση.Εγω εχω μπλεξει με την γυναικα ενος κολλητου,μου κολλαει ολη την ωρα.Πριν κατι μηνες,πηγα με το μηχανακι να μου δωσει το ταμπλετ του μικρου να το φτιαξω.Το τιμονι ηταν ακριβως στο υψος απο το χαμπερι της και η αθλια τριβοταν στο ορθιο στο τιμονι και ακουμπαγε στο χερι μου.Ολη την ωρα με βαραει σφαλιαρες στον κωλο και οταν μιλαμε κοιταει δεν με κοιταει σχεδον ποτε στα ματια,συνεχεια στον πουτσο μου κοιταει.Μια αλλη μερα με ρωταγε αμα μου σηκωνεται ενω μου εχει πει πολλες φορες οτι του αντρα της (του φιλου μου δλδ) εχει να του σηκωθει απο τοτε που ειχαμε ΠΑΣΟΚ.Εκοψα τωρα τελευταια βεβαια,εχω κανενα 6μηνο να παω απο το σπιτι τους και εχω και τον φιλο μου να μου κανει παραπονα οτι τον εχω κλασμενο και δεν παταω ποτε πλεον.Τι να του πω τωρα του μαλακα.Τεσπα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.318
- Πόντοι
- 22.266
Ωραία πολυκατοικία τυπε
Δ
Διαγραμμένο μέλος 201246
Επισκέπτης
[quote author=troubaman link= ]Έχω παλαβώσει με τη μπουγάδα μιας μιλφάρας γειτόνισας...
Απλώνει τα βρακάκια της πάνω στην ταράτσα και πάω καμμιά φορά και τα μυρίζω...μιλάμε αρρώστια σκέτη!...
Θα θελα να παω να τα χυσω κιολας αλλα φοβαμαι μη με πιάσουν στα πράσσα!
Η τύπισσα είναι παντρεμένη με ένα τύπο 2 μέτρα και πολύ γυμνασμένο!
Έίναι.όμως ένα μωρό!...
Όλοι στη γειτονιά την αποφεύγουν ενω η ιδια ειναι φιλικη...
Θυμαμαι στο ασανσερ μια φορα που βρεθηκαμε φορουσε ενα διαφανες μπλουζακι με το μπουστο ανοιχτο και την καρφωνα με τα ματια εκει ακριβως...
Οταν εφτασε στον οροφο της μου χαμογελασε πονηρα.
Ως εκει ομως.
Τα πρωινα ο ανδρας της λειπει.
Σκεφτομαι να χτυπησω κουδουνι με καποια προφαση αλλα τι προφαση δεν ξερω...δε θελω και να καρφωθω...
Ακουω προτασεις μαγκες [/quote]
Να την βγάλεις από το μυαλο σου. Είναι ο 2μετρος γυμνασμένος δίπλα της. Εσένα θα κοιτάξει; Ίσως με οίκτο. Μύριζε τα στριγκακια της,και πολλά σου είναι.
Απλώνει τα βρακάκια της πάνω στην ταράτσα και πάω καμμιά φορά και τα μυρίζω...μιλάμε αρρώστια σκέτη!...
Έίναι.όμως ένα μωρό!...
Θυμαμαι στο ασανσερ μια φορα που βρεθηκαμε φορουσε ενα διαφανες μπλουζακι με το μπουστο ανοιχτο και την καρφωνα με τα ματια εκει ακριβως...
Ως εκει ομως.
Σκεφτομαι να χτυπησω κουδουνι με καποια προφαση αλλα τι προφαση δεν ξερω...δε θελω και να καρφωθω...
Ακουω προτασεις μαγκες [/quote]
Να την βγάλεις από το μυαλο σου. Είναι ο 2μετρος γυμνασμένος δίπλα της. Εσένα θα κοιτάξει; Ίσως με οίκτο. Μύριζε τα στριγκακια της,και πολλά σου είναι.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.445
- Πόντοι
- 27.261
Να την βγάλεις από το μυαλο σου. Είναι ο 2μετρος γυμνασμένος δίπλα της. Εσένα θα κοιτάξει; Ίσως με οίκτο. Μύριζε τα στριγκακια της,και πολλά σου είναι. [/quote][quote author=troubaman link= ]Έχω παλαβώσει με τη μπουγάδα μιας μιλφάρας γειτόνισας...
Έίναι.όμως ένα μωρό!...
Ως εκει ομως.
Ακουω προτασεις μαγκες
οοο τι σου ειπε ??????
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Troubaman μου φαίνεται μεγάλος φιδέμπορας.
Όλο κάτι περίεργες ιστορίες του συμβαίνουν και για κάθε θέμα έχει μια σχετική ιστορία.
Όλο κάτι περίεργες ιστορίες του συμβαίνουν και για κάθε θέμα έχει μια σχετική ιστορία.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Τον πετάς έξω και της λες "πού να ψάχνουμε πουλί, Παρ'το δικό μου για κυνήγι"
Μπαίνεις #metoo σε 20 έτη
Παίρνεις γιο Κούγια για υπεράσπιση και καθάρισες
αχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχ,ΕΛΙΩΣΑ!!!
ΔΕΣ ΤΟ!!
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.223
- Πόντοι
- 456
ρε μαγκες που γινονται αυτα ????? σε λαθος γειτονια μενω η δεν ειμαι παρατηρητικος ???
Διαγραμμένο μέλος 179312
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.431
Αν μου συνέβαινε θα ελεγα:
Το πουλί αυτό πάει πέταξε. Με θες κάτι άλλο;
Το πουλί αυτό πάει πέταξε. Με θες κάτι άλλο;
ρε μαγκες που γινονται αυτα ????? σε λαθος γειτονια μενω η δεν ειμαι παρατηρητικος ???
Στον υπεροχο κοσμο του μπου και στη ζωνη του λυκοφωτος