Dildo Baggins
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.338
- Πόντοι
- 2.391
Αυτό κάποιος το έχει ξαναγράψει αυτούσιο, σε κάποια ανάλογη ιστορία εδώ μεσα troubaman. Δε λέω ότι ήσουν εσύ, γιατί δε θυμάμαι, αλλά πόσο πιθανό είναι να υπάρχουν δυό γειτόνισσες με 60ρη στο κινητό, γνωστές σε διαφορετικούς μύστες;Που και που ερχεται ενας κυριος γυρω στα 60 και της κανει παρεα.Τον εχει και φωτογραφια στο κινητο της.
φίλε όταν σου είπε δεν έχει πουλί εδώ έπρεπε να την ψυλλιαστείς - ήθελε να σου δείξει το ριπαπά του γείτονα να της πεις μια δεύτερη γνώμη
από δω και πέρα θα αποφεύγω τις μπουγάδες όπως ο διάολος το λιβάνι...
φίλε τρούμπα ευτυχώς που δείχνεις τις κακοτοπιές. διδακτικά νήματα
Ωχ λες να μ εχουν παρει γραμμη τυπε;
Θα παω κι ας μου βγει και σε κακο οπως λεει και ο Παπαζογλου...
Θα ενημερωσω για εξελιξεις...λιγες ωρες εμειναν για τη συναντηση...εχω αγωνια ..
θελουμε φωτος απο τα σεξυ κυλοτακια.
Tύπε από τον τίτλο και μόνο ήμουν σίγουρος πως εσύ είσαι ο νηματοθέτης πριν καν το ανοίξω...Στις βόλτες που βγάζω έξω τον έκτορα καμμιά φορά στριμώχνει μια σκύλα και τη γαμάει της οποίας η αφεντικίνα είναι μια κούκλα...
Όσο γαμιούνται τα σκυλιά μας καθόμαστε στο ίδιο παγκάκι
Μα είναι πολύ ψυχρή
"Ωραίος καιρός σήμερα" έχω καταφέρει να της πω
Ειμαι κι εγω αμηχανος ο μαλακας
Τι να κανω ρε μαγκες;
Help
Μπουλ τεριε το δικο μου το αλλο μοιαζει με λαμπρατορτύπε νηματοθετη τι ράτσα ειναι ο έκτορας και η σκυλα;
τύπε ακου τι θα κανεις μεσα απο καθε κρίση ξεπηδάει και μια ευκαιριαΜπουλ τεριε το δικο μου το αλλο μοιαζει με λαμπρατορ
Καλο σχεδιο κι αν πετυχει θα γαμησω...τύπε ακου τι θα κανεις μεσα απο καθε κρίση ξεπηδάει και μια ευκαιρια
βαλτε πλώρη με την ξινή για γεννητούρια. ξεκινα σοσιαλ μίντια να το παιζεις εκτροφέας κλπ.
βαλε και ενα τσακάλι απο τα νήματα των σκουπιδοριαλιτι να σου φτιαξει μια ψεύτικη πιστοποίηση αδεια για τα ματια του κόσμου κλπ
αλώνισε τα σοσιαλ και λοκαρε ολες τις παρατημένες ελλεινιδες πακ λιντερ να πουμε. κλεισε ραντεβου με καθεμιανη ξεχωριστα και καλα να την αξιολογησεις αν ειναι σοβαρή ιδιοκτήτρια για να της πασάρεις τα εκτορακια
παιξε με καθε μια ξεχωριστα το ιδιο παραμύθι οτι δεν το φανταζόσουν πως θα γνώριζες εναν ανθρωπο με τοσα κοινά και λοιπά σόουλ μειτ σαλια
οταν ωριμάσει η φαση κανε την κινηση σου και γαμα οσο περισσοτερες ελλεινιδες σκύλομάνες μπορεις
καποια στιγμη μεσα σε ολα αυτα ρίξε και μια προταση για ελλεινιδικο σκυλομανικο τρενάκι με την ξινή καθως ποτε δεν ξερεις.
τα καλα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις. δεν θελει αγχος τύπε