Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dildo Baggins

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Κριτικές
27
Like
1.338
Πόντοι
2.391
...

Συνημμένα

• fidi1.jpg
    fidi1.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 19
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Που και που ερχεται ενας κυριος γυρω στα 60 και της κανει παρεα.Τον εχει και φωτογραφια στο κινητο της.
Αυτό κάποιος το έχει ξαναγράψει αυτούσιο, σε κάποια ανάλογη ιστορία εδώ μεσα troubaman. Δε λέω ότι ήσουν εσύ, γιατί δε θυμάμαι, αλλά πόσο πιθανό είναι να υπάρχουν δυό γειτόνισσες με 60ρη στο κινητό, γνωστές σε διαφορετικούς μύστες;

Fillipos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
130
Πόντοι
1
φίλε όταν σου είπε δεν έχει πουλί εδώ έπρεπε να την ψυλλιαστείς - ήθελε να σου δείξει το ριπαπά του γείτονα να της πεις μια δεύτερη γνώμη

Γιατι μια δευτερη γνωμη παντα μετραει :)

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.124
Πόντοι
371
Προχώρα αφοβα

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Είχα γράψει αναλυτικά χθες τι έγινε αλλά πάτησα κατα λαθος delete ο μλκς και σβηστηκε.

Βαριεμαι να γραψω αναλυτικα.

Σε γενικες γραμμες:

-ευγενικο το ζευγαρι μαζι μου

-ειχαν ωραιο φαγητο αρνακι στο φουρνο

-σε καποια φαση πηγα τουαλετα κι ηρθα για πρωτη φορα σε επαφη με τα απλυτα εσωρουχα της κυριας οποτε τα μυρισα τα ρουφηξα τα εχυσα

-οταν.επεστρεψα με ρωτησαν αν εχω σχεση.Ειπα οχι κατι επισημο.

Τους αντεστρεψα την ερωτηση με μορφη αν ειναι ακομη ερωτευμενοι μεταξυ τους.

Ειπαν πως ναι ειναι και εχουν καταφερει να νικησουν την πληξη μιας μακροχρονιας σχεσης δοκιμαζοντας νεα κολπα.
Οπως πχ εκεινη τη βδομαδα ο ψηλος φορεσε τα εσωρουχα της γυναικας του ενω εκεινη τον στραποναρε.
Φρικαρα στη σκεψη οτι επαιξα με κυλοτακια που πιθανο να ειχε φορεσει ο ψηλος.
-Γεματος αηδια,εφυγα μετα απο λιγο προφασιζομενος οτι με ποναει η κοιλια μου ενω ακουγα ψιθυρους και γελακια αναμεσα στο ζευγαρι.
Αναμεικτα συναισθηματα γιατι απο τη μια η κυρια ηταν ντυμενη πολυ καυλα με κοκκινο μακρυ φορεμα με μακρυ σκισιμο να φαινεται ολη η ποδαρα της οταν καθοταν σταυροποδι και μαυρο καλσον με τακουναρες που εκαναν κλοπ κλοπ καθως περπαταγε στο σπιτι και θυμιζε σαλοναρισμα πουτανας,το δειπνο ηταν νοστιμοτατο και επιτελους επαιξα με τα απλυτα εσωρουχα της κυριας.
Κι απο την αλλη... μαλλον με πηραν πρεφα και με ψαρωσαν τα μουνοπανα.
Τι λετε εσεις φιλοι;

spurs

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
166
Πόντοι
1
από δω και πέρα θα αποφεύγω τις μπουγάδες όπως ο διάολος το λιβάνι...:embarrased:
φίλε τρούμπα ευτυχώς που δείχνεις τις κακοτοπιές. διδακτικά νήματα :confused:

Μόνο στο μπαλκόνι. Μακριά από ταράτσα.

spurs

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
166
Πόντοι
1
Ωχ λες να μ εχουν παρει γραμμη τυπε;

Θα παω κι ας μου βγει και σε κακο οπως λεει και ο Παπαζογλου...

Θα ενημερωσω για εξελιξεις...λιγες ωρες εμειναν για τη συναντηση...εχω αγωνια ..

θελουμε φωτος απο τα σεξυ κυλοτακια.

Μη σου πω και βίντεο.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Στις βόλτες που βγάζω έξω τον έκτορα καμμιά φορά στριμώχνει μια σκύλα και τη γαμάει της οποίας η αφεντικίνα είναι μια κούκλα...

Όσο γαμιούνται τα σκυλιά μας καθόμαστε στο ίδιο παγκάκι

Μα είναι πολύ ψυχρή

"Ωραίος καιρός σήμερα" έχω καταφέρει να της πω

Ειμαι κι εγω αμηχανος ο μαλακας

Τι να κανω ρε μαγκες;

Help

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ελα τωρα. Πες της ενα "Τι γλυκα που ειναι τα πιτσουνακια μας εεε;;;;, δεν το κανουμε κι εμεις να περασουμε καλα;;;" και μετα απλα βγαλτον εξω.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Στις βόλτες που βγάζω έξω τον έκτορα καμμιά φορά στριμώχνει μια σκύλα και τη γαμάει της οποίας η αφεντικίνα είναι μια κούκλα...

Όσο γαμιούνται τα σκυλιά μας καθόμαστε στο ίδιο παγκάκι

Μα είναι πολύ ψυχρή

"Ωραίος καιρός σήμερα" έχω καταφέρει να της πω

Ειμαι κι εγω αμηχανος ο μαλακας

Τι να κανω ρε μαγκες;

Help
Tύπε από τον τίτλο και μόνο ήμουν σίγουρος πως εσύ είσαι ο νηματοθέτης πριν καν το ανοίξω...:kneel::kneel::kneel:

Πάνε πάρε μια στολή σκύλου ( τώρα που τελείωσαν οι απόκριες είναι πολύ φθηνές) και όταν ο σκύλος σου κουτουπώνει τον δικό της δάγκα την στο σβέρκο και δωστης να καταλάβει εκεί πάνω στο παγκάκι!!!:zfuck::zfuck::zfuck:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Η τύπισσα φοράει κάτι ντεκολτέ,κάτι κολλητά...άστα να πάνε
Τωρα που επιασε τα σκυλια η ανοιξη...γαμιωνται ευτυχισμενα
Γυριζουμε.σπιτι και ο Εκτορας εχει γαμησει εγω οχι
Το χω κριμα
Πρεπει να κινηθω δραστικα
Χαχα ωραιοι τυποι μου
Το να ντυθω σκυλος ειναι καπως extreme βεβαια
Αλλα σκεφτηκα να της προτεινω να φερει τη σκυλα της σπιτι μου να κανουν κι εκει παρεα τα σκυλια μας...
Το θεμα.ειναι πως σπαω τον παγο...ειναι παγοκωλονα η καριολα

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
903
Πόντοι
81
τυπε troubaman πρεπει να χεις πολυ ελευθερο χρονο...δεν εξηγειται αλλιως

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.082
Πόντοι
206
Προσκάλεσε την σπίτι σου για να είναι σε ποιο ωραίο περιβάλλον τα σκυλιά σας και εκεί κάνε την κίνηση σου!!!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τύπε νηματοθετη τι ράτσα ειναι ο έκτορας και η σκυλα; :confused::confused::confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Μπουλ τεριε το δικο μου το αλλο μοιαζει με λαμπρατορ
τύπε ακου τι θα κανεις μεσα απο καθε κρίση ξεπηδάει και μια ευκαιρια :woldman:

βαλτε πλώρη με την ξινή για γεννητούρια. ξεκινα σοσιαλ μίντια να το παιζεις εκτροφέας κλπ.:sunglasses:

βαλε και ενα τσακάλι απο τα νήματα των σκουπιδοριαλιτι να σου φτιαξει μια ψεύτικη πιστοποίηση αδεια για τα ματια του κόσμου κλπ:coffee:

αλώνισε τα σοσιαλ και λοκαρε ολες τις παρατημένες ελλεινιδες πακ λιντερ να πουμε. κλεισε ραντεβου με καθεμιανη ξεχωριστα και καλα να την αξιολογησεις αν ειναι σοβαρή ιδιοκτήτρια για να της πασάρεις τα εκτορακια :mati:

παιξε με καθε μια ξεχωριστα το ιδιο παραμύθι οτι δεν το φανταζόσουν πως θα γνώριζες εναν ανθρωπο με τοσα κοινά και λοιπά σόουλ μειτ σαλια :effemine:

οταν ωριμάσει η φαση κανε την κινηση σου και γαμα οσο περισσοτερες ελλεινιδες σκύλομάνες μπορεις :fuck1:

καποια στιγμη μεσα σε ολα αυτα ρίξε και μια προταση για ελλεινιδικο σκυλομανικο τρενάκι:takethis::takethis::takethis: με την ξινή καθως ποτε δεν ξερεις.

τα καλα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις. δεν θελει αγχος τύπε :confused::confused::confused:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Πες στο σκύλο σου να σταματήσει να γαμαει τη σκυλίτσα από τη στιγμή που δεν γαμαει το αφεντικό δεν γαμαει κανένας!!!!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
τύπε ακου τι θα κανεις μεσα απο καθε κρίση ξεπηδάει και μια ευκαιρια :woldman:

βαλτε πλώρη με την ξινή για γεννητούρια. ξεκινα σοσιαλ μίντια να το παιζεις εκτροφέας κλπ.:sunglasses:

βαλε και ενα τσακάλι απο τα νήματα των σκουπιδοριαλιτι να σου φτιαξει μια ψεύτικη πιστοποίηση αδεια για τα ματια του κόσμου κλπ:coffee:

αλώνισε τα σοσιαλ και λοκαρε ολες τις παρατημένες ελλεινιδες πακ λιντερ να πουμε. κλεισε ραντεβου με καθεμιανη ξεχωριστα και καλα να την αξιολογησεις αν ειναι σοβαρή ιδιοκτήτρια για να της πασάρεις τα εκτορακια :mati:

παιξε με καθε μια ξεχωριστα το ιδιο παραμύθι οτι δεν το φανταζόσουν πως θα γνώριζες εναν ανθρωπο με τοσα κοινά και λοιπά σόουλ μειτ σαλια :effemine:

οταν ωριμάσει η φαση κανε την κινηση σου και γαμα οσο περισσοτερες ελλεινιδες σκύλομάνες μπορεις :fuck1:

καποια στιγμη μεσα σε ολα αυτα ρίξε και μια προταση για ελλεινιδικο σκυλομανικο τρενάκι:takethis::takethis::takethis: με την ξινή καθως ποτε δεν ξερεις.

τα καλα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις. δεν θελει αγχος τύπε :confused::confused::confused:
Καλο σχεδιο κι αν πετυχει θα γαμησω...
Επισης μπορω να την δω μπαμπας στα εκτορακια και να χρισω μαμα την ιδιοκτητρια...
Την εχω παρακολουθησει δε μενει πολυ μακρια
Ψωνιζουμε.και στο ιδιο μινι μαρκετ
Εκει να δεις τι φοραει η τυπισσα

Ομως μου κοβονται τα ποδια καθε φορα που τη βλεπω γαμωτο
Η καυλα δε με αφηνει να λειτουργησω
Μου ρχεται να ορμησω σα σκυλος να αρχισω να την γλενταω απο πισω
:rockon::rockon::fuck1::fuck1::zfuck:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Stories

Νέο!

Stories