Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

explorer

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
137
Πόντοι
1
Ρε troubaman,
Γιατι να μην βουτηξεις ενα βρακακι της και να το πιτσιλισεις με ολη δου την ανεση στο σπιτι σου;Εχεις το δυσκολο θεμα με την μιλφαρα να σε τρελαινει μην το δυσκολευεις παραπανω.Δεν χρειαζεται να το πιτσιλισεις επι τοπου...!

αλλο το πιτσιλισμα στην ταρατσα με τα απλωμενα και αλλο στο νιπτηρα-σπιτι σου.
εχει διαφορα οπως και να το κανουμε.

Στην ταρατσα ειναι αλλη αισθηση. King of the world σαν τον Ντι Καπριο στον Τιτανικο :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
...και τι σας κανει να νομιζετε οτι θα υπαρχει αρκετος χρονος χωρις να υπαρχει αλλη παρουσια στην ταρατσα ωστε να κανει την δουλεια του ο καυλοχτυπημενος συναγωνιστης;Καθαρα θεμα τυχης...αλλα αν ειναι ατυχος;Ρομπα ξεκουμπωτη θα γινει.Η ασφαλεια ( και η αποφυγη ξεφτιλικιου) πανω απο ολα.Η πιθανοτητα εκεινη την ωρα να σκασει στην ταρατσα το αντικειμενο του ποθου του ειναι πολυ μικροτερη...δεν παιζουμε με αυτα.Εκτος αν θελει να παιξει αλλα να ειναι και ετοιμος για το ενδεχομενο να χασει:hi:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
[quote author=troubaman link= ]Έχω παλαβώσει με τη μπουγάδα μιας μιλφάρας γειτόνισας...

Απλώνει τα βρακάκια της πάνω στην ταράτσα και πάω καμμιά φορά και τα μυρίζω...μιλάμε αρρώστια σκέτη!...

Θα θελα να παω να τα χυσω κιολας αλλα φοβαμαι μη με πιάσουν στα πράσσα!

Σκεφτομαι να χτυπησω κουδουνι με καποια προφαση αλλα τι προφαση δεν ξερω...δε θελω και να καρφωθω...

Ακουω προτασεις μαγκες

ξεμεινα απο μανταλακια.
μηπως εχεις καμια 10αρια να με δανεισεις ?
να μια απλη και μη πονηρη προφαση για να χτυπησεις κουδουνι :wink: [/quote]χαχαχα γεια σου ρε παιχτουρα μου
Πολυ ωραια εξυπνη ατακα!!!

:rockon::rockon:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ανεβηκα παλι στη ταρατσα

Με εκπληξη μου πετυχα το συζυγο της εκει να μαζευει τα ρουχα.

Μιλησαμε περι ανεμων και υδατων και μη τα πολυλογω με καλεσε να παω το βραδυ για φαγητο στο διαμερισμα τους.

Τι λετε τυποι μου;Εκανα καλα που δεχτηκα την προταση αυτη;

Θα φαω μαζι τους και θα κατσω στο ιδιο τραπεζι με τη μουναρα...

Θα τους παω και κανα γλυκο τιποτα καταιφια η καριοκες για να τους ευχαριστησω ..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Nα περιμενεις προταση για σαντουιτσακι!Εσυ και ο ψηλος θα ειστε το ψωμι και η υπεροχη κυρια η γεμιση .1,60 η αποδοση...ακομα και αν δεν γινει σημερα το πολυ μεσα στο καλοκαιρι θα γινει!.Να μας ενημερωσεις!Με την ευχη μου:woldman:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
Αγαπητε troubaman οφειλω να ομολογησω οτι εισαι ανεξαντλητος.
Δεν σε προλαβαινουμε.:kneel:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μου φαίνεται δροσερός ο ψηλός όλο στο χαμόγελο και γέλαγε με τις μαλακίες που του λεγα στην ταράτσα ενώ γέμιζε τη λεκάνη με βρακιά...

Ποιός ξέρει τί με περιμένει...

Δε μου κοψε να ρωτήσω και τι θα έχουμε για φαγητό:think:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Μα στο ειπα...δεν με προσεξες...ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ελπιζω μονο μη μου κανει καμμια μαλακια ο ψηλος και με περιμενει μονος του για φαι...και να επιδιωκει να γινει σαντουιτς χωρις γεμιση...:confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Ελπιζω μονο μη μου κανει καμμια μαλακια ο ψηλος και με περιμενει μονος του για φαι...και να επιδιωκει να γινει σαντουιτς χωρις γεμιση...:confused:

:tooth:

lnotou

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
83
Πόντοι
0
Σε έχουν καταλάβει νομίζω και θα στην πουν όμορφα να σταματήσεις!!!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ωχ λες να μ εχουν παρει γραμμη τυπε;

Θα παω κι ας μου βγει και σε κακο οπως λεει και ο Παπαζογλου...

Θα ενημερωσω για εξελιξεις...λιγες ωρες εμειναν για τη συναντηση...εχω αγωνια ..

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606

τρούμπα δεν παίρνεις κανα τέτοιο μαζί σου να γεμίσετε το σάντουιτς αν λείπει η γυναίκα του...
γιατί φοβάμαι αλλιώς μη σε δούμε στα κανάλια στο metoo...:confused:

:2funny::2funny::2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Μην μασας ρε , δεν ειναι τιποτα κομπλεξικοι αυτοι...ο ψηλος ξερει για την τσαπερδονοκωλοσφυριχτρα γυναικα του...αν ειχε προβλημα θα στο ειχε πει οταν ησασταν μονοι στην ταρατσα...ολα θα πανε καλα...περιμενουμε με ανυπομονησια ενημερωση...καλη ορεξη:happy::woldman:να μας πεις τι φοραει η καυτη γειτονισσα!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Ωχ λες να μ εχουν παρει γραμμη τυπε;

Θα παω κι ας μου βγει και σε κακο οπως λεει και ο Παπαζογλου...

Θα ενημερωσω για εξελιξεις...λιγες ωρες εμειναν για τη συναντηση...εχω αγωνια ..

θελουμε φωτος απο τα σεξυ κυλοτακια.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
φίλε όταν σου είπε δεν έχει πουλί εδώ έπρεπε να την ψυλλιαστείς - ήθελε να σου δείξει το ριπαπά του γείτονα να της πεις μια δεύτερη γνώμη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Θα την ζμπρωξεις την κυρα και θα σε παιρνει ματι ο ψηλος διακριτικα χωρις να συμμετεχει.Το φαγητο εκλεκτο παντως...χρυσοχερα και χρυσομουνα η κυρα.
Αν την ειχες εσυ δεν θα σε στραπονιαζε.Αλλα μαγκια της που ικανοποιησε τον αντρα της.Αυτος στανταρ δεν παει σε πουτανες γιατι ικανοποιει τις φαντασιωσεις του εντος οικιας.Ποσοι μπορουν να το πετυχουν αυτο;

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
[quote author=troubaman link= ]Έχω παλαβώσει με τη μπουγάδα μιας μιλφάρας γειτόνισας...

Απλώνει τα βρακάκια της πάνω στην ταράτσα και πάω καμμιά φορά και τα μυρίζω...μιλάμε αρρώστια σκέτη!...

Θα θελα να παω να τα χυσω κιολας αλλα φοβαμαι μη με πιάσουν στα πράσσα!

Η τύπισσα είναι παντρεμένη με ένα τύπο 2 μέτρα και πολύ γυμνασμένο!

Έίναι.όμως ένα μωρό!...

Όλοι στη γειτονιά την αποφεύγουν ενω η ιδια ειναι φιλικη...

Θυμαμαι στο ασανσερ μια φορα που βρεθηκαμε φορουσε ενα διαφανες μπλουζακι με το μπουστο ανοιχτο και την καρφωνα με τα ματια εκει ακριβως...

Οταν εφτασε στον οροφο της μου χαμογελασε πονηρα.

Ως εκει ομως.

Τα πρωινα ο ανδρας της λειπει.

Σκεφτομαι να χτυπησω κουδουνι με καποια προφαση αλλα τι προφαση δεν ξερω...δε θελω και να καρφωθω...

Ακουω προτασεις μαγκες

Κε τύπε!

Εκμεταλευτείτε την συγκυρία, και πείτε της ότι είστε ο σύμβουλος του Τσιόδρα, που είναι επιφορτισμένος για να διαπιστώσει την λειτουργικότητα, καθώς και την αποτελεσματικότητα, των κινέζικων πρωκτικών τεστ για τον κωρονοϊό, κι ότι την επιλέξατε προκειμένου να την εντάξετε ως δείγμα στην έρευνα. :) [/quote]Θεός!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom