Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
? ?τρούμπα πες μας αλήθεια, σε έχει βάλει ο αντισθένης....
? ?τρούμπα πες μας αλήθεια, σε έχει βάλει ο αντισθένης....
Ψυχρη σαν άτομο ή ψυχρη λογω ανασφάλειας .Στις βόλτες που βγάζω έξω τον έκτορα καμμιά φορά στριμώχνει μια σκύλα και τη γαμάει της οποίας η αφεντικίνα είναι μια κούκλα...
Όσο γαμιούνται τα σκυλιά μας καθόμαστε στο ίδιο παγκάκι
Μα είναι πολύ ψυχρή
"Ωραίος καιρός σήμερα" έχω καταφέρει να της πω
Ειμαι κι εγω αμηχανος ο μαλακας
Τι να κανω ρε μαγκες;
Help
Πλακα πλακα ο σκυλος μου εχει σουξε στις γυναικεςΠες στο σκύλο σου να σταματήσει να γαμαει τη σκυλίτσα από τη στιγμή που δεν γαμαει το αφεντικό δεν γαμαει κανένας!!!!
Είναι γεγονός πως το ηλίθιο βλέμμα (λόγω σχήματος μουσούδας και μικρών οφθαλμών) που έχουν τα καθαρά μπουλ τεριέ, τα καθιστά συμπαθητικά.Πλακα πλακα ο σκυλος μου εχει σουξε στις γυναικες
Η αφεντικινα χαιδεψε τον Εκτορα μια φορα αφου πριν λιγο ειχε τακτοποιησει τη σκυλα της λεγοντας στο σκυλι "τι γλυκας που εισαι εσυ ?"
Το θέμα τύπε μου είναι να καμφθεί η αντίσταση της συγκεκριμμενης αφεντικιναςΠες στον σκύλο να βρεί άλλη σκύλα, που η αφεντικίνα της να είναι πιο παρτόλα.
Εχει μια παραξενη γοητεια η αληθεια ειναι.Είναι γεγονός πως το ηλίθιο βλέμμα (λόγω σχήματος μουσούδας και μικρών οφθαλμών) που έχουν τα καθαρά μπουλ τεριέ, τα καθιστά συμπαθητικά.
Το θέμα τύπε μου είναι να καμφθεί η αντίσταση της συγκεκριμμενης αφεντικινας
Τύπε παίζει να είναι και της δουλειάς..Η τύπισσα φοράει κάτι ντεκολτέ,κάτι κολλητά...άστα να πάνε
Τωρα που επιασε τα σκυλια η ανοιξη...γαμιωνται ευτυχισμενα
Γυριζουμε.σπιτι και ο Εκτορας εχει γαμησει εγω οχι
Το χω κριμα
Πρεπει να κινηθω δραστικα
Χαχα ωραιοι τυποι μου
Το να ντυθω σκυλος ειναι καπως extreme βεβαια
Αλλα σκεφτηκα να της προτεινω να φερει τη σκυλα της σπιτι μου να κανουν κι εκει παρεα τα σκυλια μας...
Το θεμα.ειναι πως σπαω τον παγο...ειναι παγοκωλονα η καριολα
ΓΙα σκύλους δεν ξέρω, αυτά τα έκανε η θρυλική Chessie Moore. ΟΙ ελλεϊνήδες προτιμούν...τον γάιδαρο.Οι Ελλεηνίδες τύποι είναι γνωστό ότι γαμιουνται με σκυλιά αντί για γκομενους
Από καθαρόαιμους γερμανικούς ποιμενικούς μέχρι κάτι μονόφθαλμα αδέσποτα ψοφιμια χωρίς πόδια γεμάτα ψώρα και κομμένα αυτιά από τους καυγαδες
Δεν γαμας τυπε,πες της στα ίσα σου δίνω τον Έκτορα να σε γαμησει και άσε με να παίρνω ματι
Αν είσαι τυχερός θα παίξεις μια πηχτή καθώς την σκίζει ο Αζορ
ντυσου σκυλος φιλε και κανετης χαρουλες..Στις βόλτες που βγάζω έξω τον έκτορα καμμιά φορά στριμώχνει μια σκύλα και τη γαμάει της οποίας η αφεντικίνα είναι μια κούκλα...
Όσο γαμιούνται τα σκυλιά μας καθόμαστε στο ίδιο παγκάκι
Μα είναι πολύ ψυχρή
Τι να κανω ρε μαγκες;
Help
Που σαι ρε παιχτουρα μου;ντυσου σκυλος φιλε και κανετης χαρουλες..
εχουμε μπει στο τριωδιο-αποκριες εχουμε, αρα θα το πιασει το υπονοουμενο