Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.298
Πόντοι
9.297
Θυμάμαι στο βιβλίο του Μουρσελά τα "βαμμένα κόκκινα μαλλιά" που περιέγραφε την μπουρδελότσαρκα μιας παρέας "που κρατούσε στο χέρι το εικοσάρικο", μάλλον δεκαετία του 60.
Ωραίο δεδομένο αυτό να εκφράζουμε την παλαιότητά μας με το "παράβολο" της εποχής μας. :grin:
Ε...και εμείς με εικοσαρικο στο χέρι είμαστε...απλώς είναι ένα μπλε χαρτονόμισμα.
Να δούμε σε μισόν αιώνα από τώρα με πόσα λεφτά θα βγαίνουν τσάρκες οι συναγωνιστές.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.565
Πόντοι
206
Ε...και εμείς με εικοσαρικο στο χέρι είμαστε...απλώς είναι ένα μπλε χαρτονόμισμα.
Να δούμε σε μισόν αιώνα από τώρα με πόσα λεφτά θα βγαίνουν τσάρκες οι συναγωνιστές.
Σε μισό αιώνα ίσως και καταργηθούν τα μπουρδέλα δυστυχώς, αλλά αυτό ανοίγει άλλο μεγάλο θέμα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.298
Πόντοι
9.297
Σε μισό αιώνα ίσως και καταργηθούν τα μπουρδέλα δυστυχώς, αλλά αυτό ανοίγει άλλο μεγάλο θέμα.
Ναι..όλοι οι άνδρες θα γίνουν χικικομορι...αποβλακωμενα ανθρωποειδή με μάτια σε σχήμα οθόνης που δεν θα κάνουν τίποτα χωρίς πληκτρολόγιο.
Οι γυναίκες θα εξαγοράζονται με ηλεκτρονική συμβολαιογραφική πράξη .

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.178
Πόντοι
456
Παρεξηγήθηκα με μπαργουμαν σε μαγαζι γιατι θελησα να πω οτι επενδυσαν με ωραια μουσικη το προγραμμα
Απλα θελησα να το πω χαριτωμενα.Ειπα "Ωραία μουσικώθηκε η ατμόσφαιρα..."
"Τι είπες;"
Μου είπε η barwoman
"Μουσικώθηκε τέλεια"συνέχισα
Μόνο που δε με πέταξαν έξω με τις κλωτσιές
Αν είναι δυνατόν...
Εγώ για μουσίκωμα μιλούσα όχι για σήκωμα σκέτο...
Είναι τρελοπουτανες δεν βγάζεις άκρη αδερφέ . Μόνο για ζημιά είναι πλέον οι καριολες

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
Παρεξηγήθηκα με μπαργουμαν σε μαγαζι γιατι θελησα να πω οτι επενδυσαν με ωραια μουσικη το προγραμμα
Απλα θελησα να το πω χαριτωμενα.Ειπα "Ωραία μουσικώθηκε η ατμόσφαιρα..."
"Τι είπες;"
Μου είπε η barwoman
"Μουσικώθηκε τέλεια"συνέχισα
Μόνο που δε με πέταξαν έξω με τις κλωτσιές
Αν είναι δυνατόν...
Εγώ για μουσίκωμα μιλούσα όχι για σήκωμα σκέτο...
Μη ασχολεισαι με μπαργουμαν ρε μλκ,δε εχω δει μια μπαργουμαν να ειναι απο σπιτι ολες καραντιβες ειναι.Πηγαινε και φλερταρε κοπελες απο σπιτι.Οι μπαργουμαν ειναι καρακαργιολες και στη ψυχη και στο σωμα.Σιχαινομαι τους αντρες που παρακαλανε ντιβες και αυτες το παιρνουν πανω τους και γινονται ακομα πιο σκατοψυχες,να κοιτατε και χαρακτηρα μαγκες μου.Οι ντιβες ειναι σκατιαρες ολες.Καλυτερα να προσεγγιζετε πιο καλα κοριτσια.

Τελευταία τροποποίηση:

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
μη μας λες τετοια ειμαι 23 σε 50 χρονια θα ειμαι 73 κριμα δε ειναι να μη γαμαω και στα 73 στα τιμημενα μπουρδελακια?δε γινεται να τα καταργησουν,οι πορνες παντα θα υπαρχουν γιαυτους που δε μπορουν να κανουν σεξ αλλιως γιατι αν δε υπαρχουν παρα πολλοι αντρες θα εχουν παραβατικες συμπεριφορες οπως θα βιαζουν,θα αυτοκτονουν απο τη αγαμια κλπ κλπ οποτε ειναι νομικα αδυνατον να γινει κατι τετοιο.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.565
Πόντοι
206
μη μας λες τετοια ειμαι 23 σε 50 χρονια θα ειμαι 73 κριμα δε ειναι να μη γαμαω και στα 73 στα τιμημενα μπουρδελακια?δε γινεται να τα καταργησουν,οι πορνες παντα θα υπαρχουν γιαυτους που δε μπορουν να κανουν σεξ αλλιως γιατι αν δε υπαρχουν παρα πολλοι αντρες θα εχουν παραβατικες συμπεριφορες οπως θα βιαζουν,θα αυτοκτονουν απο τη αγαμια κλπ κλπ οποτε ειναι νομικα αδυνατον να γινει κατι τετοιο.
Ή περισσότεροι άνδρες θα παίρνουν χάπια :undecided:

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Είπα κι εγώ να ξεσκουριάσω την τέχνη της προσέγγισης του άλλου φύλου και προσέλαβα γι αυτό ομάδα ανθρώπων που υποτίθεται σε βοηθάνε με μαθήματα να προσεγγίσεις το στόχο και να γαμήσεις.
Κάνεις κάποιες συνεδρίες μ εκείνους και μετά βγαίνεις μαζί τους να φλερτάρεις ή να προσεγγίσεις το στόχο.
Το τελικό αποτέλεσμα
Μου φαγαν τα λεφτά
Μου φαγαν τη γκόμενα
Τη γλέντησαν όλοι μαζί
Την ψόφησαν στα τσιμπούκια.
Κι η δικαιολογία τους;
"Της κάναμε ένα test drive να δούμε αν τραβάει κι αν κάνει για σενα"
:zfuck::cry::angry:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.621
Πόντοι
3.556
στηριζω :wanker::wanker::wanker:

snake sleeping GIF

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
33.234
Πόντοι
22.936
Είπα κι εγώ να ξεσκουριάσω την τέχνη της προσέγγισης του άλλου φύλου και προσέλαβα γι αυτό ομάδα ανθρώπων που υποτίθεται σε βοηθάνε με μαθήματα να προσεγγίσεις το στόχο και να γαμήσεις.
Κάνεις κάποιες συνεδρίες μαζί τους και μετά βγαίνεις μαζί τους να φλερτάρεις ή να προσεγγίσεις το στόχο.
Το τελικό αποτέλεσμα
Μου φαγαν τα λεφτά
Μου φαγαν τη γκόμενα
Τη γλέντησαν όλοι μαζί
Κι η δικαιολογία τους;
Πάντα πρωτότυπος :2funny:
Πάντα Κυριακή :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.759
Πόντοι
12.756
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
Πάντως τους παραδέχομαι σε ένα πράγμα.Είχαν στρατηγική.
Με έστειλαν πρώτα εμένα σαν αρνί στη σφαγή να μιλήσω στη γκόμενα χρησιμοποιώντας οπωσδήποτε 5 λέξεις που μου έδωσαν
"κουνέλι,γύπας,δαχτυλίδι,σχέση,δέος"
Τι να κάνω κι εγώ πήγα και της είπα
"Μη νομίζεις ότι θέλω να πνίξουμε μαζί το κουνέλι.Δεν είμαι κανας γύπας.Εγώ έχω σοβαρούς σκοπούς και θα προσφέρω δαχτυλίδι στην εκλεκτή της καρδιάς μου...είμαι της σχέσης εγώ κι αισθάνομαι ένα δέος να μεγαλώνει μέσα μου καθώς κοιτάω τις ματάρες σου"
Ε και η τύπισσα μου απάντησε
"εμένα όμως μου αρέσει να πνίγω το κουνέλι...θα ήθελα να είσαι ο γύπας που θα με αρπάξει στα νύχια του να μου ξεχειλώσει ότι δακτυλίδι έχω και δεν έχω...δε ξέρω για σχέση και δέος αλλά εγώ διψάω για πέος...λυπάμαι αλλά δεν ταιριάζουμε"
"Μα"..της λέω..."κι εγώ...δεν εννούσα όσα είπα...να αυτοί εκεί μου είπαν να στα πω...κι εγώ να γαμήσω ήθελα ευθύς εξαρχής..." απολογούμενος... δείχνοντας παράλληλα την παρέα με τους dating coach...
"Α έτσι έ;
Πες στους κυρίους να έρθουν εδώ στο bar να τους πω δυό λόγια..."πρόσθεσε η κυρία...
Πήγα στους coach και τους μετέφερα το διάλογο που είχα με την κοπέλα...
Ε και σηκώθηκαν με τα ποτά τους και πήγαν να καθαρίσουν υποτίθεται για πάρτη μου...
Μου ζήτησαν και ολόκληρη την αμοιβή τους καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή τους είχα δώσει μόνο τη συμφωνημένη προκαταβολή...
"Πήγαινε στ αμάξι σου και περίμενε" μου λένε...
"Θα στη στείλουμε εμείς έτοιμη στο πιάτο για να περάσεις καλά"...
Πράγματι πήγα στο αμάξι...η ώρα πέρναγε...τίποτα...
Ώσπου μετά από 3 τέταρτα...
Είδα την παρέα των dating coach να έχουν την κοπέλα μαζί τους...
Χάρηκα και λέω από μέσα μου
"Σε μένα τη φέρνουν...ω ρε γλέντια"
Πριν προλάβω να χαρώ διαπίστωσα πως τη φόρτωσαν στο αμάξι τους...
Κατεβαίνω κάτω απ το δικό μου
Τους λέω
Εεεε που την πάτε...
"Στο ξενοδοχείο της" μου λένε...εκεί θα σε περινένει...
Μου έδωσαν τη διεύθυνση σε ένα χοτελ προς παραλία μεριά...
Τους ακολούθησα...
Έβλεπα στο αμάξι την κοπέλα να χορεύει σκυλάδικα και να κάνει τουερκ στους coach...
Άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια...
Οι υποψίες μου ότι κάτι δεν πάει καλά επιβεβαιώθηκαν όταν το αμάξι προσπέρασε το χοτελ που μου είπαν και έφτασε στα λιμανάκια...
Εκεί κατέβηκαν όλοι μαζί κάτω χορεύοντας...
Η τύπισσα ήταν ντίρλα
Φώναζε χόρευε γέλαγε...
Μη τα πολυλογώ οι coach την πήγαν σε ένα απόμερο μέρος εκεί στα λιμανάκια και πέταξαν όλοι τις πούτσες έξω...
Η τύπισσα ρούφαγε σα τρελή τα καβλιά τους...
Είχα μείνει στήλη άλατος...

Τελευταία τροποποίηση:

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.623
Πόντοι
5.595
Κάνεις κάποιες συνεδρίες μ εκείνους και μετά βγαίνεις μαζί τους να φλερτάρεις ή να προσεγγίσεις το στόχο.
Το τελικό αποτέλεσμα
Μου φαγαν τα λεφτά
Μου φαγαν τη γκόμενα
Τη γλέντησαν όλοι μαζί
Κι η δικαιολογία τους;
Να υποθέσω εσύ μετά τις συνεδρίες κάτι έμαθες

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Πάντως τους παραδέχομαι σε ένα πράγμα.Είχαν στρατηγική.
Με έστειλαν πρώτα εμένα σαν αρνί στη σφαγή να μιλήσω στη γκόμενα χρησιμοποιώντας οπωσδήποτε 5 λέξεις που μου έδωσαν
"κουνέλι,γύπας,δαχτυλίδι,σχέση,δέος"
Τι να κάνω κι εγώ πήγα και της είπα
"Μη νομίζεις ότι θέλω να πνίξουμε μαζί το κουνέλι.Δεν είμαι κανας γύπας.Εγώ έχω σοβαρούς σκοπούς και θα προσφέρω δαχτυλίδι στην εκλεκτή της καρδιάς μου...είμαι της σχέσης εγώ κι αισθάνομαι ένα δέος να μεγαλώνει μέσα μου καθώς κοιτάω τις ματάρες σου"
Ε και η τύπισσα μου απάντησε
"εμένα όμως μου αρέσει να πνίγω το κουνέλι...θα ήθελα να είσαι ο γύπας που θα με αρπάξει στα νύχια του να μου ξεχειλώσει ότι δακτυλίδι έχω και δεν έχω...δε ξέρω για σχέση και δέος αλλά εγώ διψάω για πέος...λυπάμαι αλλά δεν ταιριάζουμε"
"Μα...της λέω...κι εγώ...δεν εννούσα όσα είπα...να αυτοί εκεί μου είπαν να στα πω...εγώ ήθελα να γαμήσω..."είπα απολογούμενος δείχνοντας την παρέα με τους dating coach...
Α έτσι έ;
Πες στους κυρίους να έρθουν εδώ στο bar να τους πω δυό λόγια...
Πήγα στους coach τους μετέφερα το διάλογο...
Ε και σηκώθηκαν με τα ποτά τους και πήγαν να καθαρίσουν υποτίθεται για πάρτη μου...
Μου ζήτησαν και ολόκληρη την αμοιβή τους καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή τους είχα δώσει μόνο τη συμφωνημένη προκαταβολή...
"Πήγαινε στ αμάξι σου και περίμενε" μου λένε...
"Θα στη στείλουμε εμείς έτοιμη στο πιάτο για να περάσεις καλά"...
Πράγματι πήγα στο αμάξι...η ώρα πέρναγε...τίποτα...
Ώσπου μετά από 3 τέταρτα...
Είδα την παρέα των dating coach να έχουν την κοπέλα μαζί τους...
Χάρηκα και λέω από μέσα μου
"Σε μένα τη φέρνουν...ω ρε γλέντια"
Πριν προλάβω να χαρώ διαπίστωσα πως τη φόρτωσαν στο αμάξι τους...
Κατεβαίνω κάτω απ το δικό μου
Τους λέω
Εεεε που την πάτε...
"Στο ξενοδοχείο της" μου λένε...εκεί θα σε περινένει...
Μου έδωσαν τη διεύθυνση σε ένα χοτελ προς παραλία μεριά...
Τους ακολούθησα...
Έβλεπα στο αμάξι την κοπέλα να χορεύει σκυλάδικα και να κάνει τουερκ στους coach...
Άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια...
Οι υποψίες μου ότι κάτι δεν πάει καλά επιβεβαιώθηκαν όταν το αμάξι προσπέρασε το χοτελ που μου είπαν και έφτασε στα λιμανάκια...
Εκεί κατέβηκαν όλοι μαζί κάτω χορεύοντας...
Η τύπισσα ήταν ντίρλα
Φώναζε χόρευε γέλαγε...
Μη τα πολυλογώ οι coach την πήγαν σε ένα απόμερο μέρος εκεί στα λιμανάκια και πέταξαν όλοι τις πούτσες έξω...
Η τύπισσα ρούφαγε σα τρελή τα καβλιά τους...
Είχα μείνει στήλη άλατος...

Θα σε ρωτήσω κάτι απλό για το σκηνικό που περιγράφεις.
Εσύ τι έκανες για όλα αυτά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom