troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Σ ευχαριστώ για το σχόλιο αγαπητέΡε είσαι θεος Ξεκινά το επαγγελματικά Ευθυμογραφηματα σε κάποιο ΜΜΕ Το έχεις πέρα από οποιαδήποτε πλάκα!!
Σ ευχαριστώ για το σχόλιο αγαπητέΡε είσαι θεος Ξεκινά το επαγγελματικά Ευθυμογραφηματα σε κάποιο ΜΜΕ Το έχεις πέρα από οποιαδήποτε πλάκα!!
Μύστη όλοι ζηλεύουν για τις ιστορίες σου ...μην ακούς τίποτα ...όλες αληθινές είναι τόσο καιρό σε ξέρουμε εδώ μέσα και είσαι αξιόπιστος άσε τα γατάκια να λένε.
Επιλέγω να μην τοποθετηθώ ούτε στο αν είναι μούφα ή όχι η ιστορία,ούτε φυσικά στο ποιοί είναι οι dating coaches.
Σε περίπτωση που είναι αληθινή η ιστορία αυτό που αξίζει να κρατήσεις είναι:
-η δουλειά αυτοβελτίωσης είναι προσωπική υπόθεση του καθενός μας.
-ο ρόλος ενός dating coach δεν είναι να σου πει ατάκες ή να σου υποδείξει μια στρατηγική προσέγγισης,αλλά να σου δείξει το δρόμο προσωπικής αυτοβελτίωσης και οικοδόμησης αυτοπεποίθησης χωρίς αναγκαστικά να είσαι ο Αλ Καπόνε,Ο Ωνάσης ή Ο Μπραντ Πητ.
-επίσης να διασκεδάσεις με το στορυ
Οπότε relax και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο σε όποια τοποθέτηση.
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο όπως και να χει
Μα δεν ξερεις ποσο γελασα, πραγματικα δειχνει εξυπνο ανθρωπο με χιουμορ !Σ ευχαριστώ για το σχόλιο αγαπητέ
Είπα κι εγώ να ξεσκουριάσω την τέχνη της προσέγγισης του άλλου φύλου και προσέλαβα γι αυτό ομάδα ανθρώπων που υποτίθεται σε βοηθάνε με μαθήματα να προσεγγίσεις το στόχο και να γαμήσεις.
Κάνεις κάποιες συνεδρίες μ εκείνους και μετά βγαίνεις μαζί τους να φλερτάρεις ή να προσεγγίσεις το στόχο.
Το τελικό αποτέλεσμα
Μου φαγαν τα λεφτά
Μου φαγαν τη γκόμενα
Τη γλέντησαν όλοι μαζί
Την ψόφησαν στα τσιμπούκια.
Κι η δικαιολογία τους;
"Της κάναμε ένα test drive να δούμε αν τραβάει κι αν κάνει για σενα"
Ρε τύπε.. στείλε μια το τηλέφωνο τους γιατί ήμουν κ γω στα λιμανάκια και τους δάνεισα κάτι ψιλά (500€) γιατί δεν είχαν να πληρώσουν το ταξί την κοπέλαςΈμαθα ότι δε χρειάζεται να λέω ότι μαλακιά μου πουν άλλοι ακόμη κι αν αυτοι είναι dating coaches.
Άλλωστε αυτοί 5 λέξεις μου έδωσαν.
Μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω αλλοιώς η και καθόλου.
Ας πρόσεχα.
Αυτό βέβαια δεν ακυρώνει την αντιεπαγγελματική τους συμπεριφορά.
Χαίρομαι πολύ κι ανταποδίδω!Το χιούμορ χρειάζεται τουλάχιστον δύο για να πετύχει!Αυτόν που το κάνει κι αυτόν που το κατανοεί!Μα δεν ξερεις ποσο γελασα, πραγματικα δειχνει εξυπνο ανθρωπο με χιουμορ !
Λένε γενικά πως αυτός που μπορεί...πράττει...κι όποιος δε μπορεί...διδάσκει...σταματησα να τρωω στο σημειο που λες οτι dating coach γαμησε γκομενα.
Νομίζω πως πολύς κόσμος θα θέλει τα λεφτά του πίσω από δαυτους τυπαρα μου...Ρε τύπε.. στείλε μια το τηλέφωνο τους γιατί ήμουν κ γω στα λιμανάκια και τους δάνεισα κάτι ψιλά (500€) γιατί δεν είχαν να πληρώσουν το ταξί την κοπέλας
Έμαθα ότι δε χρειάζεται να λέω ότι μαλακιά μου πουν άλλοι ακόμη κι αν αυτοι είναι dating coaches.
Άλλωστε αυτοί 5 λέξεις μου έδωσαν.
Μπορούσα να τις χρησιμοποιήσω αλλοιώς η και καθόλου.
Ας πρόσεχα.
Αυτό βέβαια δεν ακυρώνει την αντιεπαγγελματική τους συμπεριφορά.
Όχι τύπε.. εγώ δανεικά τους έδωσα.. τους έδωσα και λογαριασμό τραπέζης να μου τα βάλουν πίσω δίπλα.. αλλά τίποτα ακόμα...Νομίζω πως πολύς κόσμος θα θέλει τα λεφτά του πίσω από δαυτους τυπαρα μου...
Να μαζευτουμε όλοι μαζί εναντίον τους
Ε λογικα θα χουν να στα δωσουν αφου πηραν και τα δικα μου λιγο πριν φορτωσουν τη γκομενα...Όχι τύπε.. εγώ δανεικά τους έδωσα.. τους έδωσα και λογαριασμό τραπέζης να μου τα βάλουν πίσω δίπλα.. αλλά τίποτα ακόμα...
Βασικά κάτι έγινε και δεν μπορώ να συνδεθώ από χθες.. μην τους κατηγορώ τσάμπα, μπορεί να τα έχουν βάλει ήδη οι άνθρωποι.. θα πάω αύριο τράπεζα να δω
Άστα τύπε έπαθα ζημιά..Ε λογικα θα χουν να στα δωσουν αφου πηραν και τα δικα μου λιγο πριν φορτωσουν τη γκομενα...
Εξυπνακηδες...
Μυριστηκαν την εξελιξη και οτι πηρα πουλο και ειπαν να βουτηξουν και το ρευστο πριν βρεξουν τα καβλια τους στο στομα της γυναικας που θα με βοηθουσαν να κατακτησω...
Τυπε σε επιασαν κι εσενα κοτσο.Άστα τύπε έπαθα ζημιά..
Πήγα στην τράπεζα και έχουν κάνει φτερά όλες μου οι οικονομίες (17000€)
Πήγαν λέει σε κάτι λογαριασμούς στα νησιά Κέιμαν και να είμαι πιο προσεκτικός αν δεν έχω πρόσβαση στους λογαριασμούς.
Δώσε τώρα τα στοιχεία τους αλλιώς θα σου κάνω κ εσένα μήνυση ..
Μήπως είσαι και συ στο κόλπο τύπε; Τι νόμος και τάξη μου τσαμπουνας;Τυπε σε επιασαν κι εσενα κοτσο.
Πιο πολυ απο μενα.
Μα καλα πως τα καταφερες και σου χακαραν τους λογαριασμους
Εμενα μηνυση τυπαρα μου χαχαχα
Γιατι
Τα στοιχεια των ενοχων θα στα δωσει ο νομος που θα ανακαλυψει τις παρανομες κινησεις τους και θα διαλευκανει το εγκλημα.
Αν το διαλευκανει.
Κι αν ειναι αυτοι που στους χακαραν.
Μπορει να ηταν αλλο λαγωνικο που σου κανε τη ζημια.
Τι να πω τυπε.
Περαστικα σου.
Ας προσεχες
Για να σου πω κατιΜ
Μήπως είσαι και συ στο κόλπο τύπε; Τι νόμος και τάξη μου τσαμπουνας;
Λέγε διευθύνσεις και ονόματα αλλιώς θα σου έρθει ραβασάκι από το δικηγόρο μου.. άλλο κορόιδο δεν θα με πιάσετε εσύ και η παρέα σου
Τι να πάρω αλλιώς τύπε; Ήσουν στα λιμανάκια ή δεν ήσουν;Για να σου πω κατι
Κοψε την πλακα
Δεν γελαω πλεον.
Δεν ειμαστε φιλαρακια για να κανουμε τετοια πλακα.
Μηπως το χοντρυνες λιγο τυπε;
Κανε οτι θες τεσπα αλλα αλλαξε χιουμορακι γιατι δεν ψαρωνω.
Κοιτα μη λαβεις εσυ κανενα ραβασακι για διαδικτυακη παρενοχληση και αδικες κατηγοριες.
Λοιπον.
Να επανελθουμε σε ταξη και να το παρεις αλλοιως;
Δε παιζει ρολο μονο το που αλλα και το πότε.Τι να πάρω αλλιώς τύπε; Ήσουν στα λιμανάκια ή δεν ήσουν;
Δεν λέω αλλά γιατί εσύ τα γυρνάς.Δε παιζει ρολο μονο το που αλλα και το πότε.
Πολύς κόσμος παει σε διαφορα μερη αναμεσα σε αυτα και τα λιμανακια.
Λοιπον.
Μη το ξαναπω.
Τερμα η πλακιτσα.
Δε σε αφορα το που ημουν και το ποτε.
Δεν λέω αλλά γιατί εσύ τα γυρνάς.
Θα τα βρει όλα η ασφάλεια τύπε...