Υπαραχει πολύ πληροφορια δωρεαν στο ιντερνετ αλλά εσεις θελετε να πληρώσετε την παπαντζα που σας πουλανε δυο καραφλομαγκες και ενας τσαντισμενος σπυριαρης.Γεματοι με ψέυτικα βίντεο και σκηνοθετημενα πεσιματα.Κρατήστε τα λεφτά σας για αλλα πραγματα.
Ξεκαθαρίζω παιδιά ότι η ιστορία μου δεν αφορά καν τους εξαιρετικούς MOS(Men Of Style).
Έχω παρακολουθήσει βιντεάκια τους:αυτά που λένε έχουν βάση και είναι τεκμηριωμένα αλλά να βάλεις σε κανόνες την ανθρώπινη συμπεριφορά δε γίνεται.
Αξίζει να κρατήσει κάποιος από τους MOS:
-Τις συμβουλές αυτοβελτίωσης:με την έννοια όχι του να γίνεις άλλος άνθρωπος πχ να ντύνεσαι με ρούχα που δε νοιώθεις καλά ή να γίνεις bodybuilder ή αθλητικός μόνο και μόνο για να γαμήσεις.
Θα απογοητευτείς διπλά αν γίνεις φέτες και ντυθείς με το πιο in στυλ και πάλι συνεχίσεις να τρως άκυρα.
Θέλει να αγαπήσεις τον εαυτό σου στις βάσεις του και όχι να προσπαθήσεις σε μεγάλες αλλαγές.
Έτσι πάλι απορρίπτεις τον εαυτό σου στον πυρήνα του και γίνεσαι κάτι άλλο που πιθανόν να μη μπορείς να υποστηρίξεις με τη συμπεριφορά σου.
-Το πως κρατάς το ενδιαφέρον μιας κοπέλας αμείωτο διατηρώντας την έλξη.
-Το πως αποφεύγεις τη friend zone μιας γυναίκας
Οπότε κλείνοντας το ποστ μου,το στορυ μου δεν αποτελεί με κανένα τρόπο (χιουμοριστικό ή σοβαρό)αναφορά στους κυρίους του MOS.