tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.687
- Πόντοι
- 3.656
Καθημερινότητες για το μέσο μέλος ....
Δεν σε υποχρεώνει κανένας να τα διαβάσεις ρε τύπε.Ρε συ, δε βαρέθηκες να γράφεις τόσα ψέματα και ιστορίες για αγρίους;
Πόσα account έχεις ανοίξει για να πουλάς φίδια και να σκοτώνεις ώρες της τρισάθλιας, μίζερης και ανούσιας ημέρας σου;
Τράβα βρες μια δουλειά ή έστω τράβα σε κανένα ΚΑΠΗ για τάβλι και πρέφα κι άσε τις μλκ πρωί μεσημέρι βράδυ.
@troubaman γράφεις ιστορία με τις χαχαχα αληθινές ιστορίες ....που γράφεις...κρατά δυνάμεις για τον Αύγουστο να γράψεις τότε τα καλά να διαβάζουμε στην παραλία
βουλωμενο γραμμα διαβαζειςΡαντεβού θανάτου ετοιμάζεται βλέπω. Λογικά η συνέχεια της ιστορίας θα είναι κάπως έτσι '' εκεί που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι, πως μας ξεκώλιασαν τα τσογλάνια''.
Πόσο χρονών είσαι τύπε; Αν έλεγε το ίδιο ένας 27χρονος τύπος η τύπισσα θα προσποιούνταν με χαμόγελο ότι το κατάλαβε και θα σε χαρακτήριζε έξυπνο..Παρεξηγήθηκα με μπαργουμαν σε μαγαζι γιατι θελησα να πω οτι επενδυσαν με ωραια μουσικη το προγραμμα
Απλα θελησα να το πω χαριτωμενα.Ειπα "Ωραία μουσικώθηκε η ατμόσφαιρα..."
"Τι είπες;"
Μου είπε η barwoman
"Μουσικώθηκε τέλεια"συνέχισα
Μόνο που δε με πέταξαν έξω με τις κλωτσιές
Αν είναι δυνατόν...
Εγώ για μουσίκωμα μιλούσα όχι για σήκωμα σκέτο...
Καλημερα Φιλε Troub.....Κυριακατικο θεμα θελαμε....τσιμπουκια..απογοητευσεις....καμμια ερωτοχτυπημενη αδελφη...λυπαμαι που το λεω αλλα δεν θα προχωρησειΠαρεξηγήθηκα με μπαργουμαν σε μαγαζι γιατι θελησα να πω οτι επενδυσαν με ωραια μουσικη το προγραμμα
Απλα θελησα να το πω χαριτωμενα.Ειπα "Ωραία μουσικώθηκε η ατμόσφαιρα..."
"Τι είπες;"
Μου είπε η barwoman
"Μουσικώθηκε τέλεια"συνέχισα
Μόνο που δε με πέταξαν έξω με τις κλωτσιές
Αν είναι δυνατόν...
Ήταν ο τρόπος που το είπα τύπε.Πόσο χρονών είσαι τύπε; Αν έλεγε το ίδιο ένας 27χρονος τύπος η τύπισσα θα προσποιούνταν με χαμόγελο ότι το κατάλαβε και θα σε χαρακτήριζε έξυπνο..
Εγώ πρόλαβα στις 5000 δραχμές... Αλλά δεν νιώθω να έχουμε χάσμα γενεών.Ήταν ο τρόπος που το είπα τύπε.
Κοίταζα τα βυζιά της.
Κατά τ άλλα θα σου απαντήσω με γρίφο για την ηλικία μου.
Έχω γαμήσει με 500 δραχμαί.
αρα το επιασες και με 350......Ήταν ο τρόπος που το είπα τύπε.
Κοίταζα τα βυζιά της.
Μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα η μπαργουμαν μου ειπε οτι αυτο που μου χρειαζεται ειναι ενας οδηγος,κατι σαν εγχειριδιο σωστης χρησης της ελληνικης γλωσσας...ωστε να λεω αυτο που θελω του δε πόιντ...χωρίς να παρεξηγιέμαι...Καλημερα Φιλε Troub.....Κυριακατικο θεμα θελαμε....τσιμπουκια..απογοητευσεις....καμμια ερωτοχτυπημενη αδελφη...λυπαμαι που το λεω αλλα δεν θα προχωρησειτο καινουργιο θεμα....
...δραχμες με το καραβακι πανω ή δραχμες με την χελωνα πανω (400 π.χ.)Ήταν ο τρόπος που το είπα τύπε.
Κοίταζα τα βυζιά της.
Με τον πράσινο δροσερούλη πάνω......δραχμες με το καραβακι πανω ή δραχμες με την χελωνα πανω (400 π.χ.)