kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 2.356
και αν σου κατσει? γλυτωνεις και τα κοινοχρηστα
λες να με εχω προσαυξησεις τυπε?Κοιτα, αν το εβγαλες και φαινεται πολυ μεγαλο, περιμενε να σου ερθουνε και τα αναλογα κοινοχρηστα.
Σκέφτηκα να κατέβω στον πρώτο που μένει να της εξηγήσω τι έγινε να πω μια συγνώμηκαι αν σου κατσει? γλυτωνεις και τα κοινοχρηστα
τύπε κυριλέ σα να λεμε βέτα μπετίνη σε κωστα τσάκωνα; η οντως κυριλέ;Τύπε,αν δε σου έρθει με κανά κομπινεζόν για τα κοινόχρηστα,πες απλά την αλήθεια
Έχω στείλει στο παρελθόν κατά λάθος μνμ για γαμήσι και ξύλο στη....θεία μου.
Αλλά αντέδρασε πολύ κυριλέ
Τυπε, εστειλες και αρχιδια; Τοτε μονο θα βρεις δικαιολογια, "τι ζητας κοινοχρηστα μωρη; αρχιδια θα παρεις"Σκέφτηκα να κατέβω στον πρώτο που μένει να της εξηγήσω τι έγινε να πω μια συγνώμη
Τι λες καλή ιδέα?
Τύπε,αν δε σου έρθει με κανά κομπινεζόν για τα κοινόχρηστα,πες απλά την αλήθεια
Έχω στείλει στο παρελθόν κατά λάθος μνμ για γαμήσι και ξύλο στη....θεία μου.
Αλλά αντέδρασε πολύ κυριλέ
Τυπάρα μου γιατί βγάζεις κακία σε αυτό το νήμα?Καλα λενε οτι τα ανηλικα ( η οσοι / οσες εχουν μυαλο ανηλικου) δεν πρεπει να εχουν κινητο....
εκει που "καιγομαι πολυ" πρεπει να της στειλεις.47 χρονών μιλφάρα με λεπτό σώμα και καβλόφατσα.Φέρνει της Άνζτυς Σαμίου λίγο στη μάπα.Σκυλί.
Το πολύ πολύ αν εκτιμήσει το dick pic όταν ξαναανοίξεις το messenger θα βρεις μήνυμα από αυτήν κάτι ανάλογο
Kυριακατικο στο παρα πεντε,δεν βαριεσαι.Η διαχειριστρια ή του διεγραψε οτι κοινοχρηστα χρωστουσε και τον καλεσε για "καφε" σπιτι ή θα ειναι το επομενο θεμα στα αυριανα δελτια.Μπορείς να το διαγράψεις, υπάρχει πια αυτή η δυνατότητα.
Η διαχειρίστρια λέει τίποτα?
Μα για αυτό ανέφερα ''κάτι ανάλογο'' αγαπητέ.....ίσως να έδειξα υπερβάλλοντα ζήλο στις παραπάνω αισθησιακές photosέχετε δει πολλές τέτοιες κανονιοφόρους στο άνθος της μουνοηλικίας τους να ασχολούνται με ποταπές δραστηριότητες όπως τα κοινόχρηστα;