Καλησπέρα μάγκες μου
Συνομιλούσα στο messenger με μια γκόμενα που προσπαθώ να ψήσω τελευταία,η οποία μου στελνε φωτό με στριγκακια και κώλους...
Παράλληλα όμως,η πουτάνα η συγκυρία τα φερε έτσι ώστε να μου στείλει μήνυμα και η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας να με ρωτήσει κάτι για την εξόφληση των κοινοχρήστων
Ε και ο μαλάκας έστειλα από λάθος μια dick Pic που προοριζόταν για τη γκόμενα την οποία καβλάντιζα,στη διαχειρίστρια...
Πώς το μαζεύω μάγκες μου?
πριν 16 χρονια ειχα παθει το αντιθετο και εξηγω
οχι μιλφ αλλα 19χρονη φοιτητρια , κοντοπουτανο, 43 κιλα η πιο ελαφρια γκομενα που εχω κανει σεξ, την σηκωνα και με το ενα χερι, τα κωλομαγουλα της τα επιανα με το ενα χερι.
μου κτυπαει την πορτα καθως εμενα απο κατω της , πρωτη μερα στην πολυκατοικια εγω.
και μου λεει οτι εψαχνε τον διαχειριστη-διαχειριστρια για τα κοινοχρηστα.
κινητα τοτε ειχαν φωτογραφικη αλλα οχι μεσσεντζερ και οχι σοβαρο ιντερνετ.
οποτε δεν μου εστειλε προστυχες φωτο, αλλα ποζαρε η ιδια δια ζωσης τελικα με στρινγκακια, θυμαμαι το πιο περιεργο που φορεσε ηταν ενα στρινγκ (στρινγκ στρινγκ οχι τανγκα και περιττα υφασματα στον κωλο) που εκει που ενωνονταν κανονικα τα τρια κορδονια πανω απο τον κωλο αντι για κορδονια τα τελευταια 5 εκατοστα ηταν αλυσιδιτσα σαν αυτες τις χρυσες ή χρυσαφι που κρεμανε τους σταυρους στο λαιμο τις λεπτες.
δεν ηθελε να κανουμε σχεση γιατι ειχε αλλον επισημα στο χωριο στον εβρο οπου καταγοταν και αλλον επισημο στον βολο που βρεθηκαμε , εγω λογω δουλειας αυτη λογω σπουδων και επαιζε με πολλους, αλλα το βραδυ σε ακαταλληλες ωρες ή πριν το απογευματινο καφε εξω με τις φιλες της περνουσε για να την χυσω και εβγαινε και χυμενη πασαλειμενη χωρις να κανει μπανιο πολλες φορες κατευθειαν να μην αργησει εξω που μπορει να αγκαλιαζοταν με φιλες της ή κανα γκομενο. εγω της ελεγα πλυσου πρωτα γιατι καποιες φορες την εχυσα σε εκτεθημενα σημεια οπως στην μεση ή στην κοιλια (φορουσε ξωκοιλα συνηθως και επιτηδες με το σουτιεν να φαινεται πανω απο το υποτυπωδες μπλουζακι για να προκαλει) ή στην πλατη που καποιος γκομενος ή φιλη της θα την αγκαλιαζε εκει.
ωραιες εποχες, με θυμηθηκε και μετα απο χρονια μηπως με βρει θεσσαλονικη αλλα με πετυχε στην ροδο και με αλλη.