awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Μα για αυτό ανέφερα ''κάτι ανάλογο'' αγαπητέ.....ίσως να έδειξα υπερβάλλοντα ζήλο στις παραπάνω αισθησιακές photos
ντροπή σας και πάλι ντροπή σας
έχουμε λινκ;
Μα για αυτό ανέφερα ''κάτι ανάλογο'' αγαπητέ.....ίσως να έδειξα υπερβάλλοντα ζήλο στις παραπάνω αισθησιακές photos
Τύπε μου δεν περίμενα παράσημο εννοείταιΜην περιμενεις και παρασημο....τα ειπα οσο πιο κομψα γινοταν...δεν θα λειτουργουσαν αλλοι ετσι...παντως συμφωνα με την περιγραφη που εδωσες υπαρχει περιπτωση να μην βγει σε κακο η φαση γιατι η κυρια θα εχει δει πολλα τετοια σε κινητο ...ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις.
Παει για αποτριχωση τυπε,μποτε,μανικιουρ-πεντικιουρ.Σκασε μυτη αλα Γκουσγκουνης και πες της "Εφερα τα κοινοχρηστα,ανοιξε τον κουμπαρα να στα βαλω"Πήγα κάτω και της χτύπησα
Δε μου άνοιξε αλλά μου μίλησε πίσω από την πόρτα και μου είπε πως η στιγμή δεν είναι κατάλληλη και πως ,αν μπορώ να περάσω αύριο το απόγευμα
Πωωω ρε φίλε τη γάμησα...με έβαλε στη black list της
LOL https://www.sexpin.net/pin/27925/nude-boobs-selfies-04/?pnum=10ντροπή σας και πάλι ντροπή σας
έχουμε λινκ;
αν ειναι μικρο το πουλακι σου και ξυρισμενοΚαλησπέρα μάγκες μου
Συνομιλούσα στο messenger με μια γκόμενα που προσπαθώ να ψήσω τελευταία,η οποία μου στελνε φωτό με στριγκακια και κώλους...
Παράλληλα όμως,η πουτάνα η συγκυρία τα φερε έτσι ώστε να μου στείλει μήνυμα και η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας να με ρωτήσει κάτι για την εξόφληση των κοινοχρήστων
Ε και ο μαλάκας έστειλα από λάθος μια dick Pic που προοριζόταν για τη γκόμενα την οποία καβλάντιζα,στη διαχειρίστρια...
Πώς το μαζεύω μάγκες μου?
Μου δωσες ιδέα τύπεΦιλε τρουμπα, τα πραγματα ειναι απλα. Θα της στειλεις κατω απο την dick pic
"Τωρα που ερχεται το καλοκαιρακι,αυτο ειναι το νεο παγωτο χωνακι!!"
Και στην επομενη συναντηση για κοινοχρηστα το μιλφακι θα σου γλειψει αρχοντικα το καβλι!!! Απλα πραγματα!
στείλε στη γκόμενα τα κοινόχρησταΚαλησπέρα μάγκες μου
Συνομιλούσα στο messenger με μια γκόμενα που προσπαθώ να ψήσω τελευταία,η οποία μου στελνε φωτό με στριγκακια και κώλους...
Παράλληλα όμως,η πουτάνα η συγκυρία τα φερε έτσι ώστε να μου στείλει μήνυμα και η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας να με ρωτήσει κάτι για την εξόφληση των κοινοχρήστων
Ε και ο μαλάκας έστειλα από λάθος μια dick Pic που προοριζόταν για τη γκόμενα την οποία καβλάντιζα,στη διαχειρίστρια...
Πώς το μαζεύω μάγκες μου?
Πρέπει να ξαναπάς και να της ζητήσεις να δανειστείς λίγη ζάχαρη για το καφέ γιατί σου τελείωσε.Πήγα κάτω και της χτύπησα
Δε μου άνοιξε αλλά μου μίλησε πίσω από την πόρτα και μου είπε πως η στιγμή δεν είναι κατάλληλη και πως ,αν μπορώ να περάσω αύριο το απόγευμα
Πωωω ρε φίλε τη γάμησα...με έβαλε στη black list της
Τυπε, αν η ζαχαρη και ο καφες ειναι σε γυαλινα βαζακια, τοτε το καρουμπαλο θα ειναι μεγαλο.Πρέπει να ξαναπάς και να της ζητήσεις να δανειστείς λίγη ζάχαρη για το καφέ γιατί σου τελείωσε.
Αν έχει δει κανένα έργο του Γκουζγκουνη στα νιάτα της, τα υπόλοιπα θα έλθουν μόνα τους.
Μεσα στην πχιοτητα την βλεπω....
Αυτό ακούει η ανωμαλάρα
Αυτό ακούει η ανωμαλάρα