Το ματς έληξε τελικά τύποι μου...
Στην αρχή ξεκίνησε με χαλαρό ποτάκι γνωριμίας...
Εγώ με την Έλσα στο μπαλκόνι και στο σαλόνι ο Ακίμ με την Λία την κοπέλα που έφερα εγώ.
Όταν μπήκαμε μέσα με την Έλσα ο Ακίμ είχε αγκαλιάσει τη Λία και τη φίλαγε με πάθος...
Ακολουθήσαμε κι εμείς με γλωσσόφιλα.
Όταν ο Ακίμ με έίδε να φιλάω την Έλσα του γυάλισε το μάτι...
Ήρθε εκεί τη γονάτισε με τσαμπουκά κι έβγαλε έξω το εργαλείου το οποίο μάγκες σε χάλαση παίζει να ταν και 18 πόντους σε μήκος και παχύ...
Εγώ δεν κόλωσα...θυμήθηκα την εκπαίδευση του σοφού Ψω Λη που με είχε προετοιμάσει ακριβώς για τέτοιες στιγμές.
Έβγαλα έξω κι.εγώ τον μικρό μου Ρόκυ(μικρός σε σχέση με το θηρίο αλλα καθολου μικρος για τα ευρωπαικα δεδομενα(19 περηφανα εκατοστα)και γυρισα την Ελσα σε πισωκολλητο ενω η Λια με γλωσσοφιλουσε...
Σαν η Ελσα αρχισε να βογκα απο ηδονη ο Ακιμ τα παιρνει στην κρανα βγαζει τον ανακόντα του έρχεται από πίσω από τη Λια και της τον χώνει αργά αργά...η Λία έκλαιγε από τον πόνο και την ηδονή και φωναζε ωωωω τι καυλα...
Δε μασησα ομως καθολου...
Παιρνω την Ελσαρα παμε στον καναπε και την ανεβαζω σε cow girl...
Η Ελσα αρχισε να κοπανιεται...
Oh My little willy I m cumming yeah i am cumming!!!
Στο ακουσμα του little willy ο γίγαντας Ακίμ έρχεται κι ενώ γαμούσα τη χώνει στον κώλο της Έλσας...
Ένοιωσα το πάχος του θηρίου του καθώς ήμουν στο μουνί της Έλσας...
Εκεί ο Ακίμ ξεκίνησε ένα ανελέητο σφυροκόπημα...
Δεξί κροσέ αριστερό ντιρέκτ δεξί απερκατ...με στρίμωξε στη γωνιά...
Τότε έκανα εικόνα τον Ψωλή να μου φωνάζει "φύγε από κει φύγε απο εκει"
Μου πεσε η πουτσα απο την πολλη βια του Ακιμ
Εκει τα κορίτσια ξεκίνησαν να μετρούν "ένα,δύο,τρία,..." προς το νοκ αουτ ,ενώ στο μυαλό μου ο Ψω Λη να φωναζει σήκω πάνω god damne it!...
Κι εκεί που όλα θα τελείωναν...ο νους μου ταξίδεψε σε ένα λουλουδένιο λιβάδι...τότε που είχα πάρει την παρθενιά της Έλσας...που μου λεγε αχ μη είσαι τεράστιος καθώς την ξεπαρθένιαζα και το αίμα κυλούσε από τη μούνα της...
Τότε ξαφνικά ο Ρόκυ μου σηκώθηκε και έγινε ένας μικρός ατσάλινος γίγαντας
Βούτηξα τη Λία που εκείνη τη στιγμή καβάλαγε τον Ακίμ και της τον έχωσα λυσσαλέα στον πρωκτό...οι φωνές της έσκισαν την ατμόσφαιρα
Σα σεληνιασμένος γαμούσα κι ο Ακιμ προσπαθησε να παρει τα ηνια μα δε τον αφηνα...δυναμη αυτος,δυναμη και ταχυτητα εγω...βλεπεις ενα καλο να εχεις μικροτερη πουτσα ειναι πως μικραινει η διαδρομη της παλινδρομησης και γαμας ταχυτερα!
Τελικα ο γιγαντας Ακιμ προδωθηκε απο τον καταραμενο Οφη του...
Του πεσε και η Ελσα ετρεξε να τον ανεβασει με μια ρουφηχτη deep throat πιπα με πολύ σάλιο...
Εγω το ειδα αυτο και ορμησα στα κωλομερια της...με λυσα μπηκα στη μουνα της με φουλ ασταλινη στυση και πριν προλαβει να σηκωθει του Ακιμ τραβαω την ψωλα μου και τους χυνω στη μουρη Ελσα και Ακιμ...πηρε την ήττα της ζωής του ο μαύρος...δεν του ξανασηκώθηκε μια και τον πήραν κι αυτόν τα σκάγια μου και χαλάστηκε ανεπανόρθωτα...το νοκ άουτ πιστοποιήθηκε από το μέτρημα των κοριτσιών αμέσως μετά...ένα δύο τρία...we have a winner!Και σηκωσαν πανω με τα χερια τους την ανακουφισμενη ψωλη μου...
Η νικη ηταν δυσκολη μα μεγαλειωδης...
Ο Ακιμ παραδεχτηκε την ηττα του
"Litte willy you rock man...,you are the best"
Η Έλσα μου ζητησε συγνωμη που είχε γελάσει την πίπα τις προάλλες όταν ξανασμίξαμε...
Πηγα εκανα το ντουζακι μου...ο Ακιμ μου φερε τις παντοφλες η Ελσα με εντυσε και η Λια μου αναψε πουρο Αβανας...
Την πηρα μαζι και φυγαμε...
And that s all folks!!