troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Ωχ λες να την πεταξω εξω και να μου την φανε;Βασικά περισσότερο πούστηδες έχει...
Ωχ λες να την πεταξω εξω και να μου την φανε;Βασικά περισσότερο πούστηδες έχει...
Πεθανα στο γελιο με την ερωτηση σου τυπε δεν παιζεσαιΆκουσα οτι υπαρχουν παρκα που πας κατεβαζεις το παντελονι σου πισω απο καποιο θαμνο και μετα απο λιγη ωρα κατι σου παιρνει πιπα πισω απο το θαμνο.
Εχετε υποψη σας κατι τετοιο συναγωνιστες μου;
Εχω ακουσει οτι στα παρκα κυκλοφορουν λυσασμενες καριολιτσες ετοιμες να γλυψουν καθε μανιταρι που θα δουν να προεξεχει...
Μάλλον σε κανένα μουστακαλή θα πέσεις να σου γαργαλάνε οι τρίχες τον πούτσο ή κανέναν γερόπουστα...Ωχ λες να την πεταξω εξω και να μου την φανε;
Ω ρε φιλε μακρια απο δαυτουςΜάλλον σε κανένα μουστακαλή θα πέσεις να σου γαργαλάνε οι τρίχες τον πούτσο ή κανέναν γερόπουστα...
Άκουσα οτι υπαρχουν παρκα που πας κατεβαζεις το παντελονι σου πισω απο καποιο θαμνο και μετα απο λιγη ωρα κατι σου παιρνει πιπα πισω απο το θαμνο.
Εχω ακουσει οτι στα παρκα κυκλοφορουν λυσασμενες καριολιτσες ετοιμες να γλυψουν καθε μανιταρι που θα δουν να προεξεχει...
Ναι, αλλά έχει καιΩραιος κωλος ο δικος σας παντως αγαπητη Νικολ
Και άμα αντρικό κολλαρακι?Αν καταφέρετε να μπείτε στον Αρδηττο πάνω από το Καλλιμάρμαρο... Υπάρχει μέρος που πηδάνε η στήνονται κοριτσάκια του είδους μας με ενημερωση στο ίντερνετ πριν η πάνε βόλτα εκεί μέσα Κ οποίος τις βρει τις πηδάει αλλά θέλει ψάξιμο Κ ενημέρωση ! Είναι σκοτάδι όμως
Φτύνει όλες τις βιταμίνες η μ@@@@@σμένη...
Καμμία σχέση οι περιγραφές οι δικές σου με το πώς είμαι εγώ ... Αλλά δεν προσπαθώ να σε πείσω για το πώς είμαι ... Απλά ενημέρωσα πάνω στην ερώτηση τι έχω συναντήσειΝαι, αλλά έχει και
Είδες ο δικός σου, εεεεε... η δικιά σου, πετάχτηκε αμέσως μόλις άκουσε πάρκα...
Τι σου έλεγα;
Κοριτσάκια του είδους μας = συναδέλφισες;Αν καταφέρετε να μπείτε στον Αρδηττο πάνω από το Καλλιμάρμαρο... Υπάρχει μέρος που πηδάνε η στήνονται κοριτσάκια του είδους μας με ενημερωση στο ίντερνετ πριν η πάνε βόλτα εκεί μέσα Κ οποίος τις βρει τις πηδάει αλλά θέλει ψάξιμο Κ ενημέρωση ! Είναι σκοτάδι όμως
Δηλαδή χώνονται μέσα στους θάμνους όλη νύχτα μέχρι να δουν πουτσο?Άκουσα οτι υπαρχουν παρκα που πας κατεβαζεις το παντελονι σου πισω απο καποιο θαμνο και μετα απο λιγη ωρα κατι σου παιρνει πιπα πισω απο το θαμνο.
Και ποιος σου είπε εσένα πως η @Nikol το κάνει για τα χρήματα?Κοριτσάκια του είδους μας = συναδέλφισες;
Και γιατί δεν πάνε κάπου που θα είναι εύκολο να τις βρουν οι πελάτες;
Ρε μεγάλε κορίτσια του είδους της είναι πρώην αγόρια αυτό κατάλαβα εγώ ας διευκρίνιση η @NikolΚοριτσάκια του είδους μας = συναδέλφισες;
Και γιατί δεν πάνε κάπου που θα είναι εύκολο να τις βρουν οι πελάτες;
Μλκ δε υπάρχει περίπτωση εσύ δε δουλευεις γιατί έχεις λεφτά από μπαμπά και μαμά και κάθεσαι εδώ όλη μέρα και αναρωτιέσαι για πράγματα φανταστικά τρολαρισματα δηλαδή.Εσυ έχεις χρόνο για πέταμα δε εξηγείται αλλιώς.Μαλλον οι γονείς σου σου έχουν δικό σου σπίτι,σου έχουν να τρως και κάθεσαι εδώ και μαλακίζεσαι με πράγματα που δε υπάρχουν καν όπως προείπα τρολαρισματα.Επειδη όμως εγώ δε είμαι έτσι σα εσένα δηλαδή στο μέλλον που δε θα ζουν οι δικοί μου όταν φτάσω 40-50 χρόνων πρέπει να δουλέψω για να φάω.Εγω τώρα που είμαι 24 και δούλευα για 32 ευρώ το 8 Ώρο παρότι ζουν οι γονείς μου εμένα δε θα μου άρεσε να κάθομαι ούτε ακόμα και να είχα να φάω απο γονείς όπως έχω τώρα.Επισης ακόμα και να πέθαιναν οι γονείς μου και να μου άφηναν πολλά λεφτά στη ακρη ώστε να έχω να ζησω για πάντα και πάλι θα δουλευα,μαρεσει η δουλειά έχω δουλέψει σε φυλλάδια 2 ευρώ τη ώρα σύνολο 3-4 ώρες μετά εξηπηρετηση πελατών βονταφοουν και τέλος βοηθητικές δουλειές ως κηπουρός σε φυτώριο σκάψιμο,κουβαλημα γλαστρών τεράστιων,πότισμα όλο το μαγαζί στα λουλούδια και άπλετο σκούπισμα μιλάμε έλιωνα για 32 ευρώ το 8 Ώρο η δουλειά ήταν τεράστια.Άκουσα οτι υπαρχουν παρκα που πας κατεβαζεις το παντελονι σου πισω απο καποιο θαμνο και μετα απο λιγη ωρα κατι σου παιρνει πιπα πισω απο το θαμνο.
ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου τυπε τι εγινε?Μλκ δε υπάρχει περίπτωση εσύ δε δουλευεις γιατί έχεις λεφτά από μπαμπά και μαμά και κάθεσαι εδώ όλη μέρα και αναρωτιέσαι για πράγματα φανταστικά τρολαρισματα δηλαδή.Εσυ έχεις χρόνο για πέταμα δε εξηγείται αλλιώς.Μαλλον οι γονείς σου σου έχουν δικό σου σπίτι,σου έχουν να τρως και κάθεσαι εδώ και μαλακίζεσαι με πράγματα που δε υπάρχουν καν όπως προείπα τρολαρισματα.Επειδη όμως εγώ δε είμαι έτσι σα εσένα δηλαδή στο μέλλον που δε θα ζουν οι δικοί μου όταν φτάσω 40-50 χρόνων πρέπει να δουλέψω για να φάω.Εγω τώρα που είμαι 24 και δούλευα για 32 ευρώ το 8 Ώρο παρότι ζουν οι γονείς μου εμένα δε θα μου άρεσε να κάθομαι ούτε ακόμα και να είχα να φάω απο γονείς όπως έχω τώρα.Επισης ακόμα και να πέθαιναν οι γονείς μου και να μου άφηναν πολλά λεφτά στη ακρη ώστε να έχω να ζησω για πάντα και πάλι θα δουλευα,μαρεσει η δουλειά έχω δουλέψει σε φυλλάδια 2 ευρώ τη ώρα σύνολο 3-4 ώρες μετά εξηπηρετηση πελατών βονταφοουν και τέλος βοηθητικές δουλειές ως κηπουρός σε φυτώριο σκάψιμο,κουβαλημα γλαστρών τεράστιων,πότισμα όλο το μαγαζί στα λουλούδια και άπλετο σκούπισμα μιλάμε έλιωνα για 32 ευρώ το 8 Ώρο η δουλειά ήταν τεράστια.
μολις ανακαλυψε οτι η ζωη ειναι αδικηποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου τυπε τι εγινε?