Μλκ δε υπάρχει περίπτωση εσύ δε δουλευεις γιατί έχεις λεφτά από μπαμπά και μαμά και κάθεσαι εδώ όλη μέρα και αναρωτιέσαι για πράγματα φανταστικά τρολαρισματα δηλαδή.Εσυ έχεις χρόνο για πέταμα δε εξηγείται αλλιώς.Μαλλον οι γονείς σου σου έχουν δικό σου σπίτι,σου έχουν να τρως και κάθεσαι εδώ και μαλακίζεσαι με πράγματα που δε υπάρχουν καν όπως προείπα τρολαρισματα.Επειδη όμως εγώ δε είμαι έτσι σα εσένα δηλαδή στο μέλλον που δε θα ζουν οι δικοί μου όταν φτάσω 40-50 χρόνων πρέπει να δουλέψω για να φάω.Εγω τώρα που είμαι 24 και δούλευα για 32 ευρώ το 8 Ώρο παρότι ζουν οι γονείς μου εμένα δε θα μου άρεσε να κάθομαι ούτε ακόμα και να είχα να φάω απο γονείς όπως έχω τώρα.Επισης ακόμα και να πέθαιναν οι γονείς μου και να μου άφηναν πολλά λεφτά στη ακρη ώστε να έχω να ζησω για πάντα και πάλι θα δουλευα,μαρεσει η δουλειά έχω δουλέψει σε φυλλάδια 2 ευρώ τη ώρα σύνολο 3-4 ώρες μετά εξηπηρετηση πελατών βονταφοουν και τέλος βοηθητικές δουλειές ως κηπουρός σε φυτώριο σκάψιμο,κουβαλημα γλαστρών τεράστιων,πότισμα όλο το μαγαζί στα λουλούδια και άπλετο σκούπισμα μιλάμε έλιωνα για 32 ευρώ το 8 Ώρο η δουλειά ήταν τεράστια.