Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
μολις ανακαλυψε οτι η ζωη ειναι αδικη
μη του πειτε για τους εκατομμυριουχους μονο, που ειναι στα γιωτ με μοντελα και κοκες, κιαυτος ολη μερα σκαβει, γιατι θα τρελλαθει
Πες το ψέματα εγω δουλεύω για 32 ευρώ το 8 Ώρο και άλλοι είναι με μοντέλα εκατομμυριούχοι που δε δούλεψαν ούτε μια μέρα στη ζωή τους,η ζωή είναι τερμα άδικη φίλε όχι απλά άδικη.

verasub

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
4.005
Πόντοι
441
χα χα χα

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 44
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
απο οτι φαινεται μαλλον ετσι ειναι χαχαχαα
Έτσι ακριβώς είναι φιλαράκι δυστυχώς.Αλλοι μπορούν να κάθονται μια ζωή και άλλοι να λιώνουν στα φυτωρια για 32 ευρώ το 8 Ώρο ή στα φυλλάδια για 2 ευρώ τη ώρα 3-4 ώρες τη φορά.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
993
Πόντοι
86
Πες το ψέματα εγω δουλεύω για 32 ευρώ το 8 Ώρο και άλλοι είναι με μοντέλα εκατομμυριούχοι που δε δούλεψαν ούτε μια μέρα στη ζωή τους,η ζωή είναι τερμα άδικη φίλε όχι απλά άδικη.
Ποια άδικη ρε τυπε.Αδικη είναι να έχεις κάνει περιουσια μόνος σου ή να έχεις κληρονομήσει περιουσία από τον πατέρα σου με νόμιμο τρόπο και τα μισά να στα τρώει το κράτος από παράλογους φόρους και τα άλλα μισά καταπατητές και λαμόγια δικηγόροι.Να θες να επενδύσεις και να βάλεις ένα θετικά προστιθέμενο λιθαράκι στο επιτελικό τους χανειο και να τιμήσεις με την παρουσία σου το μπουρδέλο τους αλλά να τρως πόρτες γιατί δεν ανήκεις στην συνωμοταξια και στις κλαδικες τους.Να έχεις γαμηθει να διαβάσεις και να περάσεις στην κορυφαία οικονομική σχολή της χώρας και να μην βρίσκεις εύκολα δουλειά και παράλληλα να παλεύεις με αρρώστια.
Εσύ τι από όλα έχεις καταφέρει από όλα αυτά που κλαίγεσαι που παιρνεις και τόσα χρήματα στην ηλικία σου;σπούδασες;έκανες κάτι να βελτιώσεις το σαρκιο σου;Ήσουν φτωχός και παραμένεις φτωχός.Τι κλαίγεσαι πάλι,μας κούρασες με τα μούσια και τα σώματα και τώρα λες τις μπούρδες σου πάλι .

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Μλκ δε υπάρχει περίπτωση εσύ δε δουλευεις γιατί έχεις λεφτά από μπαμπά και μαμά και κάθεσαι εδώ όλη μέρα και αναρωτιέσαι για πράγματα φανταστικά τρολαρισματα δηλαδή.Εσυ έχεις χρόνο για πέταμα δε εξηγείται αλλιώς.Μαλλον οι γονείς σου σου έχουν δικό σου σπίτι,σου έχουν να τρως και κάθεσαι εδώ και μαλακίζεσαι με πράγματα που δε υπάρχουν καν όπως προείπα τρολαρισματα.Επειδη όμως εγώ δε είμαι έτσι σα εσένα δηλαδή στο μέλλον που δε θα ζουν οι δικοί μου όταν φτάσω 40-50 χρόνων πρέπει να δουλέψω για να φάω.Εγω τώρα που είμαι 24 και δούλευα για 32 ευρώ το 8 Ώρο παρότι ζουν οι γονείς μου εμένα δε θα μου άρεσε να κάθομαι ούτε ακόμα και να είχα να φάω απο γονείς όπως έχω τώρα.Επισης ακόμα και να πέθαιναν οι γονείς μου και να μου άφηναν πολλά λεφτά στη ακρη ώστε να έχω να ζησω για πάντα και πάλι θα δουλευα,μαρεσει η δουλειά έχω δουλέψει σε φυλλάδια 2 ευρώ τη ώρα σύνολο 3-4 ώρες μετά εξηπηρετηση πελατών βονταφοουν και τέλος βοηθητικές δουλειές ως κηπουρός σε φυτώριο σκάψιμο,κουβαλημα γλαστρών τεράστιων,πότισμα όλο το μαγαζί στα λουλούδια και άπλετο σκούπισμα μιλάμε έλιωνα για 32 ευρώ το 8 Ώρο η δουλειά ήταν τεράστια.
Πολλες φορες γραφω και απο τη δουλεια.
Παντως να λεμε και την αληθεια αγαπητε @oreos24 τα δικα μου κειμενα ειδικα στο παρων θεμα ειναι πολυ πιο μικρα απο τη σεντοναρα που εγραψες μονο και μονο για να μου πεις οτι εχω καιρο για χασιμο.
Αναρρωτιεμαι ποσο χρονο σου πηρε να γραψεις αυτο το κατεβατο και ποιος πραγματικα εχει χρονο για χασιμο:think:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ποια άδικη ρε τυπε.Αδικη είναι να έχεις κάνει περιουσια μόνος σου ή να έχεις κληρονομήσει περιουσία από τον πατέρα σου με νόμιμο τρόπο και τα μισά να στα τρώει το κράτος από παράλογους φόρους και τα άλλα μισά καταπατητές και λαμόγια δικηγόροι.Να θες να επενδύσεις και να βάλεις ένα θετικά προστιθέμενο λιθαράκι στο επιτελικό τους χανειο και να τιμήσεις με την παρουσία σου το μπουρδέλο τους αλλά να τρως πόρτες γιατί δεν ανήκεις στην συνωμοταξια και στις κλαδικες τους.Να έχεις γαμηθει να διαβάσεις και να περάσεις στην κορυφαία οικονομική σχολή της χώρας και να μην βρίσκεις εύκολα δουλειά και παράλληλα να παλεύεις με αρρώστια.
Εσύ τι από όλα έχεις καταφέρει από όλα αυτά που κλαίγεσαι που παιρνεις και τόσα χρήματα στην ηλικία σου;σπούδασες;έκανες κάτι να βελτιώσεις το σαρκιο σου;Ήσουν φτωχός και παραμένεις φτωχός.Τι κλαίγεσαι πάλι,μας κούρασες με τα μούσια και τα σώματα και τώρα λες τις μπούρδες σου πάλι .
Εγώ σπουδάζω πληροφορική στο παδα και ταυτόχρονα έχω δουλέψει σε φυλλάδια στα 19 μου για 3 βδομαδες διότι δε είχε κόσμο το μαγαζί,2 ευρώ τη ώρα συνήθως με άφηναν μέχρι 3-4 ώρες δουλειας όχι παραπάνω και μετά με διώξανε γιατί όπως είπα δε είχε κόσμο το μαγαζι μετά στα 20 μου βονταφοουν εξυπηρέτηση πελατών όπου με κράτησαν για 5 βδομαδες εκεί δε φταιγαν αυτοί απλά εμένα δε μου πολυαρεσε η συγκεκριμένη δουλειά ο μισθός ήταν καλουτσικος για πιτσιρικά 20 χρόνων θεωρώ μετά στα 24 μου φυτώριο για 3 βδομαδες όπου μαρεσε πολύ εκείνη η δουλειά παρότι δούλευα σα σκυλί για 32 ευρώ το 8ωρο αλλα με διώξανε γιατί ήταν μαλακας το αφεντικό δε μου κόλλησε ουτε ένα ένσημο σκέψου με πήρε κοντά ένα μήνα δοκιμαστικά και μετά θα του είπε ο λογιστής πρέπει να του βάλεις και ένσημα θα βρεις μπελά και αυτός επειδή ήταν τσιγγούνης προτίμησε να με διώξει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πολλες φορες γραφω και απο τη δουλεια.
Παντως να λεμε και την αληθεια αγαπητε @oreos24 τα δικα μου κειμενα ειδικα στο παρων θεμα ειναι πολυ πιο μικρα απο τη σεντοναρα που εγραψες μονο και μονο για να μου πεις οτι εχω καιρο για χασιμο.
Αναρρωτιεμαι ποσο χρονο σου πηρε να γραψεις αυτο το κατεβατο και ποιος πραγματικα εχει χρονο για χασιμο:think:
Δουλεύεις και άλλη όρεξη δε έχεις ρε μπρο παρά να τρολαρεις ?τουλάχιστον μιλά για θέματα λογικά όπως πως να βρω γκόμενα ή ξέρετε πουτανα που να είναι καλή σε φυλής ή στούντιο ώστε να πάω ?τέτοια θέματα τώρα τρολ νήματα ποιος ο λόγος?ξέρεις σε αγαπάω σε εκτιμάω αλλά αυτό δε έχει νόημα που κανείς.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Δουλεύεις και άλλη όρεξη δε έχεις ρε μπρο παρά να τρολαρεις ?τουλάχιστον μιλά για θέματα λογικά όπως πως να βρω γκόμενα ή ξέρετε πουτανα που να είναι καλή σε φυλής ή στούντιο ώστε να πάω ?τέτοια θέματα τώρα τρολ νήματα ποιος ο λόγος?ξέρεις σε αγαπάω σε εκτιμάω αλλά αυτό δε έχει νόημα που κανείς.
Σεβαστη η αποψη σου φιλε μου αλλα ο καθενας απο εμας ειναι πολυ διαφορετικος.
Αν σε ενοχλει η θεματολογια μου η το τρολαρισμα μπορεις απλα να αγνοησεις αυτο το κομματι των ποστ μου.
Αν εχεις καμμια απορια για στουντιο μπουρδελα μασαζ κτλ μετα χαρας να σου απαντησω.
Το να μου υπαγορεψεις ομως τι θα γραφω οχι φιλαρακο μου δεν θα στο επιτρεψω
Φιλικα παντα :thumbsup::hi:

Neos1995

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2024
Like
112
Πόντοι
0
Άκουσα οτι υπαρχουν παρκα που πας κατεβαζεις το παντελονι σου πισω απο καποιο θαμνο και μετα απο λιγη ωρα κατι σου παιρνει πιπα πισω απο το θαμνο.
Εχετε υποψη σας κατι τετοιο συναγωνιστες μου;
Εχω ακουσει οτι στα παρκα κυκλοφορουν λυσασμενες καριολιτσες ετοιμες να γλυψουν καθε μανιταρι που θα δουν να προεξεχει...

Trouba κάθε Κυριακή χειροτερεύεις. Θυμήσου τα παλιά να χαλαρώσεις.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σεβαστη η αποψη σου φιλε μου αλλα ο καθενας απο εμας ειναι πολυ διαφορετικος.
Αν σε ενοχλει η θεματολογια μου η το τρολαρισμα μπορεις απλα να αγνοησεις αυτο το κομματι των ποστ μου.
Αν εχεις καμμια απορια για στουντιο μπουρδελα μασαζ κτλ μετα χαρας να σου απαντησω.
Το να μου υπαγορεψεις ομως τι θα γραφω οχι φιλαρακο μου δεν θα στο επιτρεψω
Φιλικα παντα :thumbsup::hi:
Δε θα σου υπαγορευσω τι θα γράψεις αδερφέ μου μια συμβουλή εδώ δε μαρεσει να λέω στον άλλον τι θα κάνει όπως δε μαρεσει και εμένα να μου λένε τι να κάνω.Αδερφε ναι θέλω να σου κάνω μια ερώτηση μια Ναταλία που δουλευει στα στουντιο στο λεοφορος Αθηνών 373 και στο Συγγρού 232 είχε προφίλ αυτή η κοπέλα στο εροτικ πόρταλ αλλά πλέον έχει σβιστει το προφίλ της από το εροτικ πόρταλ και οι φωτογραφιες και όλα ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει με αυτή τη κοπέλα ?την έχω πάρει 3 φορές αλλά θέλω να τη πάρω 10 είναι λεπτή ψιλή με φάτσα καλουτσικη αλλά πώς θα την πάρω 10 φορές αν λείπει?ξέρεις τι έχει γίνει?

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.113
Πόντοι
446
Άκουσα οτι υπαρχουν παρκα που πας κατεβαζεις το παντελονι σου πισω απο καποιο θαμνο και μετα απο λιγη ωρα κατι σου παιρνει πιπα πισω απο το θαμνο.
Εχω ακουσει οτι στα παρκα κυκλοφορουν λυσασμενες καριολιτσες ετοιμες να γλυψουν καθε μανιταρι που θα δουν να προεξεχει...
Πρόσεχε εκεί που θα Κατεβάσεις το παντελόνι και το βρακι αντί για πίπα μην σου καρφωθεί τίποτα από πίσω . Εκτός αν είσαι κρυφοπουστης και ρίχνεις αδεια για να πιάσεις γεμάτα

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1
Το γαμησατε το post του ανθρωπου με τα φυτωρια και τα φυλαδια,
Τελικα ρε τυπε σου πηραν καμια πιπα στα θαμνα η' αρπαξες κανα κρυωμα περιμενωντας?

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Δε θα σου υπαγορευσω τι θα γράψεις αδερφέ μου μια συμβουλή εδώ δε μαρεσει να λέω στον άλλον τι θα κάνει όπως δε μαρεσει και εμένα να μου λένε τι να κάνω.Αδερφε ναι θέλω να σου κάνω μια ερώτηση μια Ναταλία που δουλευει στα στουντιο στο λεοφορος Αθηνών 373 και στο Συγγρού 232 είχε προφίλ αυτή η κοπέλα στο εροτικ πόρταλ αλλά πλέον έχει σβιστει το προφίλ της από το εροτικ πόρταλ και οι φωτογραφιες και όλα ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει με αυτή τη κοπέλα ?την έχω πάρει 3 φορές αλλά θέλω να τη πάρω 10 είναι λεπτή ψιλή με φάτσα καλουτσικη αλλά πώς θα την πάρω 10 φορές αν λείπει?ξέρεις τι έχει γίνει?
Δεν την ξέρω φίλε μου τη Ναταλία.
Ρώτα στο σχετικό νήμα αναζήτησης χαμένων ιερόδουλων η στα μαγαζιά της αλυσίδας να σου πουν.
Να κλείσω και να σου πω δυο λόγια φιλικά τελειως:
Πρώτον μη γκρινιάζεις για τις δουλειές που άλλαζεις.
Έτσι είναι η ζωή.
Κι εγώ έχω αφήσει τώρα την τσάπα και σου γράφω.
Και δεύτερον:σοβαρεψου και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για τους άλλους.Γενικα σου μιλάω.
Να πω τέλος ότι εκτιμώ την τιμιότητα σου να λες την γνώμη σου με ειλικρίνεια.
Να προσέχεις φίλε
Τα λέμε

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.080
Πόντοι
3.846
Υπάρχουν, εννοείται. και γίνονται και ωραίες φάσεις.
Απλά αν ανοίξεις κινητό θα σε κράξουν και θα φας και ξύλο, οπότε πρέπει να έχει απόλυτο σκοτάδι.
Επίσης μπορεί να δουν τον κώλο σου να ξεπροβάλει και να στον φορέσουν, αλλά έτσι είναι αυτά.
καλό παιδί να 'ναι μωρέ κι όλα τα αλλά βρίσκονται

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν την ξέρω φίλε μου τη Ναταλία.
Ρώτα στο σχετικό νήμα αναζήτησης χαμένων ιερόδουλων η στα μαγαζιά της αλυσίδας να σου πουν.
Να κλείσω και να σου πω δυο λόγια φιλικά τελειως:
Πρώτον μη γκρινιάζεις για τις δουλειές που άλλαζεις.
Έτσι είναι η ζωή.
Κι εγώ έχω αφήσει τώρα την τσάπα και σου γράφω.
Και δεύτερον:σοβαρεψου και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα για τους άλλους.Γενικα σου μιλάω.
Να πω τέλος ότι εκτιμώ την τιμιότητα σου να λες την γνώμη σου με ειλικρίνεια.
Να προσέχεις φίλε
Τα λέμε
Γκρινιάζω που αλλάζω τις δουλειές συνέχεια γιατί δε φταίω εγώ που τις αλλάζω απλά αυτοί δε έχουν κόσμο έχω πέσει σε όλους τους τσιφουτηδες που ο ένας δε κολλάει ένσημα ο άλλος δε έχει κόσμο κλπ.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936

Ισχύει τύπε.

Πήγαινε στον εθνικό κήπο!

Κατέβασε τα και όταν σε μπουζουριάσουν σε κάνα τμήμα θα παίξουν πολλές πίπες.

Τώρα θα πάρεις; θα δώσεις; Δεν είμαι σίγουρος.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.416
Πόντοι
3.296
Το είπα αυτό στην τσατσά ενός πορνείου και με πήραν στο ψιλό με την πουτάνα.
"Μήπως να σου κόψω και απόδειξη;"είπε η τσατσά
"Κάτσε να πάρω τηλέφωνο το λογιστή μου να ρωτήσω" της είπα
"Δε λες στο λογιστή σου να έρθει κι αυτός από εδώ για παρτουζα";πρόσθεσε η τσατσά
"Έλα Μήτσο τι κάνεις ρε;Είμαι σε ένα μπουρδέλο και με ρωτάνε τι απόδειξη να κόψουν...όοοχι ρε δεν είμαι σε ΔΟΥ σε οίκο ανοχής είμαι...πως είπες;...α ναι...οκ...
Παροχή Σεξουαλικών υπηρεσιών;θα γίνουμε ρόμπα ρε φίλε...δε θέλω να ξέρει η εφορία ότι πληρώνω για να γαμησω...
αααα...οκ... εντάξει"
Λοιπόν κυρά τσατσά θέλω να μου κόψεις μια απόδειξη που να λέει "ποτά και τρόφιμα"
"Τι λες αγόρι μου;" μου απάντησε απορημένη η τσατσά
Ναι αφού μου είπε ο λογιστής μου ότι θα τον πιείτε και θα τον φάτε ούτως ή άλλως,άρα...
"Πες στο λογιστή σου να έρθει αυτός να πιει και να φάει εδώ" είπε η τσατσά κι ο διάλογος έμεινε εκεί...πέρασα σιωπηλά στο δωμάτιο αλλά δεν πλήρωσα με κάρτα.
Δεν είχαν pos...
Πως θα δικαιολογήσω τώρα στην εφορία το φορολογικό μου ατόπημα να γαμησω επί πληρωμή και να μη δηλώσω αυτο μου το έξοδο;
Τι θα πω στο λογιστή μου;

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom