Μπράβο! Να ένα θέμα χρήσιμο και που έλειπε απ'το Site!
Η δική μου συνεισφορά στήν πεντάδα είναι:
1)Αλεξία - Ρεμουνδου 21,πολύ καλή και σφιχτή πίπα,θα έλεγα οτι κλειδώνει τον 'στόχο' μέχρι τελικής πτωσης..εεεε,ανόρθωσης θέλω να πω!
2)Ιβάνα - Αλκαμένους & Περγάμου,τι να πώ η κοπέλλα είναι μάστορας(αυτή Savalas σου 'χω πει οτι πρέπει να την κάνεις Test drive).Αρχίζει αργά κι αισθησιακά και οσο πάει 'ανεβαζει στροφές' κάνοντάς σε να χτυπάς 'κόφτη' για να μην επέλθει το μοιραίο!!Δίνει δε,ιδιαίτερη προσοχή στην πάνω κεφαλή!
Δεν μου έρχεται κάποια άλλη πρός το παρόν,μένουν αυτές και βλέπουμε,άντε και στο τέλος βάση ψήφων πρέπει να δώσουμε το βραβείο "ΣΑΛΕΑΣ"!!
Απο την πενταδα του Σαβαλα θα παρω Σονια και Σαμπρινα και θα
προσθεσω.
1. Νταρια πολυ βαθυ κλαρινο οποιος το αντεχει.
2. Αντελλα αν και επιπλο στην πιπα ειναι δυναμιτης.
3. Μιλανα αν και κακο κοριτσι παραλιγο να χασω το ενα μου αρχιδι.
Ωπα , μάγκες , πιάσαμε το θέμα μου!!!!
Λοιπόν κατά την προσωπική μου άποψη τον τίτλο για το καλύτερο deep throat τσιμπούκι σε μπουρδέλο τον παίρνει η Σοφια(φυλης 54). Δεν μπορώ να συγκρίνω με κοπέλες που ανάφερες σε στουντιο γιατί δεν έχω επισκεφθεί.
Επίσης κυκλοφορεί κατά διαστήματα μια 45αρα και βάλε, ονόματι Γκαμπριέλα με master στο παραπάνω είδος.
Βέβαια όλα αυτά είναι και θέμα γούστου, πχ δεν συμφωνώ για την Κατερίνα που γράφτηκε παραπάνω αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά. Αλλος προτιμά χαλαρά άλλος δυνατα άλλος να σε κοιτάει άλλος βαθειά κλπ κλπ
Δεν γράφω για παλαιότερα γιατί πολύ σωστά αναφέρθηκε δεν υπάρχει νόημα.
Πάσα πληροφορία ευπρόσδεκτη.
1) νταρια.. με κοιταγμα στα ματια, γλυψιμο στις μπαλλες και παιχνιδακι με την γλωσσα στο πουτσοκεφαλο....
2) αντελλα.. καλη στριφογυριστη που δεν ξερω γιατι αλλα μου τον κανει τουμπανο....
3) ντενις.. γιατι οπου γινεται διαγωνισμος πουτανας για οποιοδηποτε λογο η ντενις πρεπει να ειναι τουλαχιστον στην 3αδα
4) ζανα.. μπορει να ειναι γρια και χοντρη αλλα στην πιπα σε αναστεναζει, ειναι η μονη που κανει κολπα με τον αερα!!!!! (ρουφαει αερα με κλειστο το στομα με το πουτσοκεφαλο μεσα και ετσι που τρομπαρει ο αερας σε καβλωνει απιστευτα!!!)
5) πατριτσια καθως ξερει να γλυφει αρχιδια ταυτοχρονα που στον παιζει με αποτελεσμα να γινεται τουρμπο το καβλι σου.... μια μερα ειχα παει σταρ και μετα στατους... και λεω δεν παω πατριτσια να φυγουν..... λοιπον μετα την πιπα με το γλυψιμο αρχιδιων με το που εβγαλε το καβλι μου απο το στομα της το ειδα τοσο μεγαλο και σκληρο οσο δεν το εχω ξαναδει ποτε απιστευτο!!!!!!!
Μπράβο, παιδιά, πολύ ωραία πρωτοβουλία το rating στις πίπες, και πολύ χρήσιμο. Φίλε, zorro, την Γκαμπριέλλα την πέτυχες πουθενά προσφάτως? την είχα πετύχει πριν αρκετό καιρό στην Αλκιβιάδου, αλλά από τότε την έχω χάσει. Επίσης, χρήσιμο θα ήταν, να δίνουμε περισσότερες πληροφορίες για το που εργάζονται τα κορίτσια που αναφέρουμε, καθώς και τις βάρδιές τους. Θεωρώ ότι πολύ καλή πίπα κάνει η Ζάνα στην Αλκμένους, καθώς και η Λάουρα η βιζαρού