1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
χορτομανής.
εργασιομανής
σεξομανής
γεσθημανής
παραμανής
sms σε γκρικλις δε γραφεις? οχι?![]()
msn?
ΠΟΤΕ...![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα μ άρεσε γιατί συνδύαζε όλες τις μανιώδεις χορτοφαγίες(με χρήση καπνού ή μη)χορτομανής.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σ'αυτόν που το βρήκε και το μετέφερε !
Ομολογώ ΔΕΝ το ήξερα !
Να γράψουμε και καμμιά άποψη γιά τα Greeklish , που μου τσαταλιάζουν το νευρικό μου σύστημα ...
γερο μπουνταλάςΟ ΓΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ...
τον πας καλα το δισκο?Ποτέ μη δείχνεις κάτι με το δάχτυλο...είναι αγένεια..
Χαχαχαχαχαχαχ...!!!!
και δε στο χα για τετοιες κατινιες![]()
Εμένα μ άρεσε γιατί συνδύαζε όλες τις μανιώδεις χορτοφαγίες(με χρήση καπνού ή μη)![]()
Δεν ξέρεις?τον πας καλα το δισκο?![]()
![]()
Λοιπόν μόρται και μόρτισσαι, το θρέδιον τούτο ανοίχτηκε από μια ιστορία που ξεκίνησε ο Εχτορ Λόπεδ σε σχέση με μια φράση κλπ κλπ... Η πέτρα του σκανδάλου ήτο το ποιώ ή ποιούμαι την νήσσαν. Ομολογώ ότι δεν άνοιξα όλες τις λινκιές, καθώς δεν εμπιστεύομαι τις γουγλιές. Ούτε και πόσταρα κάτι σχετικό, καθώς περίμενα να βρεθεί έστω και ένας που θα παραπέμψει σε ένα γαμωλεξικό, ένα γαμωσυντακτικό, ή μια γαμωγραμματική. Κείμενο αρχαιοελληνικό με την εν λόγω φράση δεν υπάρχει, γιατί πρωτοχρησιμοποιήθηκε την εποχή της ωραίας καθαρευούσης.
Το λεξικό αρχαίας ελληνικής που χρησιμοποιώ είναι του Σταματάκου. Πέραν αυτού, εμπιστεύομαι μόνο των Liddle & Scott (Εκδόσεις Γεωργιάδη - ναι, του Άδωνη![]()
- το οποίο δεν έχω) και αν κάποιος συμφορουμίτης το έχει, παρακαλώ να ποστάρει σχετικώς. Ο καθηγητής Ιωαν. Σταματάκος λοιπόν, στις ερμηνείες του ποιέω - ω (συγγνώμη αλλά δεν διαθέτω πολυτονικό) έχει το παριστάνω τι(να) ως ποιώ (ενεργητικό) + αιτιατική. Συνεπώς ποιώ την νήσσαν. Δεν πρόκειται να δεχτώ καμιά άλλη πηγή επ' αυτού, πλην του λεξικού που προανέφερα, η συντακτικών του Κίννερ ή του Υμπέρ (οι θεωρητικοί γνωρίζουν).
Αυτά και καλή σας νύχτα
πες μας ρε μαλακισμένο ποιό είναι το σωστό γαμώ τον γκούγκλα σου. μα το χριστό θα το βάλω στο RED ZONE στα settings σου ρε καμμένεΠλην όμως οι Liddell (και όχι Liddle, σιγά να μην ήταν Lidl) & Scott δεν αναφέρουν την ερμηνεία παριστάνω εκτός από το Μεσαιωνικό "προσποιέομαι":
Πλην όμως οι Liddell (και όχι Liddle, σιγά να μην ήταν Lidl) & Scott δεν αναφέρουν την ερμηνεία παριστάνω εκτός από το Μεσαιωνικό "προσποιέομαι":
πες μας ρε μαλακισμένο ποιό είναι το σωστό γαμώ τον γκούγκλα σου. μα το χριστό θα το βάλω στο RED ZONE στα settings σου ρε καμμένε
Πλην όμως οι Liddell (και όχι Liddle, σιγά να μην ήταν Lidl) & Scott δεν αναφέρουν την ερμηνεία παριστάνω εκτός από το Μεσαιωνικό "προσποιέομαι":
πες μας ρε μαλακισμένο ποιό είναι το σωστό γαμώ τον γκούγκλα σου. μα το χριστό θα το βάλω στο RED ZONE στα settings σου ρε καμμένε
“καρβάτιναι πεποιημέναι ἐκ βοῶν
ξέχασε το << νεοδάρτων >>
καλό δε λέω ...
μικρή η έλλειψη ..
ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΒΟΛ ΤΏΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ..;;; :-* :-* :-*
βολταιρακο τι χρωμα κουβαδακι γουσταρεις???