Νέα

Συνένωση Νέας Δεξιάς Ελληνικής Λύσης Λαός Δύναμη Ελληνισμού. Υπάρχει ελπίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOST74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Διαχρονικα η Αριστερα, εβλεπε καθε αναθεωρηση Συνταγματος ως μια επικαιροποιηση των σκοπων και των στοχων του αστικου πολιτικου κατεστημενου στο προσεχες μελλον. Να κανει τη δουλεια της κατοχυρωμενα. Εως την επομενη αναθεωρηση. Τωρα τελευταια οι ΣΥΡΙΖΑιοι βλεποντας οτι φευγουν, εχουν προβαλει ως πρωτο μελημα να προχωρησει οπωσδηποτε η αναθεωρηση Συνταγματος κατα πως θελουν. Γιατι τοση επιμονη; Θελουν να κατοχυρωσουν στο συνταγμα της Ελλαδος ως το νεο κατεστημενο τα κελευσματα της Νεας Ταξης; Μη τυχον και αντιδραει κανεις, να μη μπορει να το κανει και επισημα πλεον;

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Διαχρονικα η Αριστερα, εβλεπε καθε αναθεωρηση Συνταγματος ως μια επικαιροποιηση των σκοπων και των στοχων του αστικου πολιτικου κατεστημενου στο προσεχες μελλον. Να κανει τη δουλεια της κατοχυρωμενα. Εως την επομενη αναθεωρηση. Τωρα τελευταια οι ΣΥΡΙΖΑιοι βλεποντας οτι φευγουν, εχουν προβαλει ως πρωτο μελημα να προχωρησει οπωσδηποτε η αναθεωρηση Συνταγματος κατα πως θελουν. Γιατι τοση επιμονη; Θελουν να κατοχυρωσουν στο συνταγμα της Ελλαδος ως το νεο κατεστημενο τα κελευσματα της Νεας Ταξης; Μη τυχον και αντιδραει κανεις, να μη μπορει να το κανει και επισημα πλεον;
Ποιος φεύγει ;
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνάει για πάντα .

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Acapoeira παει ο μαλακας ο κουμμουνης και πουλαει μαγκιες σε ενεργο πρωταθλητη του μποξ. Σκεψου τι μαλακες ειναι. Ποσο υπομονη να κανω ρε φιλε. Αν νομιζεις οτι λεω μαλακιες να σου στειλω πληρη στοιχεια σε π.μ. να δεις. Δεν ηθελα να αναφερω τιποτα δημοσια για να μην με περασουνε για ψωνιο η ψευτη αλλα ρε φιλε με φερανε στο Αμην.

Δυστυχως μπαναρανε τον λακη
εκεινος εδειχνε και κουμπουρια και παλι του κωλοτριβοταν
αριστεροι και πολιτικώς ορθοι ''δεξιοι'' που ειναι ακομα χειροτεροι

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
χχχniner εχεις δικιο αλλα βλεπεις ηδη τσακωθηκε ο βελοπουλος με τον κρανιδιωτη και η χρυση αυγη εχει σηκωσει τι καλαμι και παει μονη της με την φαντασιωση οτι καποτε θα βγει κυβερνηση. Απαξιωσανε τελειως και τον πλευρη. Οι Σπαρτιατες Εθνικο Μετωπο που ειναι καθαρα πατριωτικα κομματα επειδη εχουνε πολυ χαμηλα ποσοστα δεν τους υπολογιζει κανενας. Ενω εχουνε πολυ καλα στελεχη. Ο βελοπουλος κανει τον παλιο καρατζαφερη επειδη εχει 1.5 με 2% νομιζει οτι ολοι πρεπει να τον ακολουθησουνε. Τον πρωταρχικο του στοχο τα 750 χιλ επιδοτηση τον εχει σχεδον καταφερει. Γιαυτο και δεν τον νοιαζει. Μην τους βλεπεις που κανουνε τους πατριωτες. Λιγοι ειναι αγνοι πατριωτες σαν και εσενα εμενα και τα αλλα παιδια εδω μεσα. Ο πατριωτικος χωρος ειναι μπουρδελο γιαυτο κανουνε παρτυ οι αναρχοαπλυτοι.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Υπάρχει χώρος και για τους δύο .  Το θέμα είναι τι τους χωρίζει και δεν συνενώνονται οι Φαήλοι ;

οπως ειπα, τα νεα κινηματα ειναι απλως για να ανακοψουν την πορεια της ΧΑ

η ακροδεξια ανεβαινει σε ολη την ευρωπη και το κατεστημενο κανει οτι μπορει για να το αποτρεψει

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δυστυχως ετσι φαινεται. Αυτο που ειχα πει πριν καιρο, εξ αρχης. Ο καθενας κοιταει το προσωπικο του συμφερον. Ολοι ανεξαιρετως. Για παραδειγμα ο Φαηλος Κρανιδιωτης λεει οτι θα κατεβει μονος του. Και ολοι οι αλλοι που δε θα καταφερουν τιποτα, πλην Βελοπουλου. Αμα ειναι ετσι, μονο για σχολιαστες σε τηλεπαραθυρα και πολυ τους ειναι. Δεν ειναι για παραπανω. Η θεση ομως στη Βουλη, στο Δημοτικο Συμβουλιο μετραει. Ετσι αλλαζεις και διαμορφωνεις καταστασεις, λυνεις προβληματα. Προφανως δε τους απασχολει να λυσουν κανενα θεμα, το δικο τους μετεριζι τους απασχολει περισσοτερο.  

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.939
Πόντοι
506
Aπαξ και μπουν στη βουλη τελείωσε. Θα γινουν σχεδον σαν τους νεοδημοκράτες.

Επισκέπτης
Ο πατριωτικος χωρος ειναι μπουρδελο γιαυτο κανουνε παρτυ οι αναρχοαπλυτοι.
Έτσι ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα γίναμε 100 κομμάτια, άστο διάολο να πάνε τι να ψηφίσεις...
Εγώ εντάξει ίσως θεωρηθώ για μερικούς χαλαρός δεξιός επειδή είμαι κατά του ρατσισμού, όλοι έχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή, οι μισοί συγγενείς της μητέρας μου πήγαν Καναδά κυρίως άσε οι παππούδες Αμερική πήγαν, αλλά σεβάστηκαν και προσαρμόστηκαν εκεί.
Πας κάπου γιατί είναι καλύτερα, ε ΒΟΥΛΩΣΤΟ και κάτσε ήσυχα τι προσπαθείς να περάσεις την υποαναπτυκτη νοοτροπία της καταγωγής σου....
Η Αυστραλία έχει ωραίο σύστημα. Δεν σας καλέσαμε αλλά αν μείνετε θα προσαρμοστείτε, ειδάλλως στα τσακίδια πίσω στις χώρες σας.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Πολυ σωστη αποψη συμφωνω απολυτα θελουνε να φιμωσουνε καθε ειδος αντιστασης και με τον νομο. Αυτη ητανε η Αριστερα διαχρονικα παντου. Σε οποια χωρα κυβερνησανε αφησανε αποκαιδια καταστροφης. Φτωχεια Ανωμαλια Πορνεια Ρουφιανια Δολοφονιες Εκβιασμοι Προδοσια Ασυδοσια Διαφθορα Απολυτος Ελεγχος Ανομια Ισοπεδωση καθε εννοιας Ελευθεριας Θρησκειας Πατριδας Οικογενειας κλπ τα ιδια κανουνε σε εμας και τωρα. Δεν υπαρχουνε συνορα για αυτους ειναι δηθεν διεθνιστες ουτε σημαια πατριδας υπαρχει μονο η κοκκινη με το σφυροδρεπανο. Θεος βεβαια δεν υπαρχει αυτα ειναι γελοια πραγματα για αυτους. Για οικογενεια πειθαρχεια σεβασμο ιεραρχια νομοι της φυσης ουτε λογος. Το παιδι μπορει να ρουφαει χασισακι μπροστα στον πατερα κλπ. Ισοπεδωμενα τα παντα μια κοινωνια μαζα χωρις σκεψη και κριση και Θεος τους ο Λενιν Σταλιν Μαρξ κλπ το απολυτο μηδεν το χαος.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.929
Πόντοι
216
Acapoeira παει ο μαλακας ο κουμμουνης και πουλαει μαγκιες σε ενεργο πρωταθλητη του μποξ. Σκεψου τι μαλακες ειναι. Ποσο υπομονη να κανω ρε φιλε. Αν νομιζεις οτι λεω μαλακιες να σου στειλω πληρη στοιχεια σε π.μ. να δεις. Δεν ηθελα να αναφερω τιποτα δημοσια για να μην με περασουνε για ψωνιο η ψευτη αλλα ρε φιλε με φερανε στο Αμην.

Τυπε δεν ασχολουμε με πολιτικη ουτε αριστερα, ουτε δεξια. Η μονη σχεση που εχεις με το μποξ ειναι τα ροκυ που εχεις δει  :grin: Ποσο ψευτης εισαι ρε πουστη ??

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Για να πας τωρα Αυστραλια Η Καναδα πρεπει να εχεις πανω σου 100000 δολλαρια αν θελεις να κατσεις μονιμα εκει και σε ψαχνουνε μεχρι και ποιος ειναι ο Προπαπους σου. Αλλα μιλαμε για σοβαρα κρατη οχι μπουρδελα. Το θεμα εδω με τους Αλβανους και Λαθρο εχει ξεφυγει. Σημερα το πρωι μπροστα μου στο Παγκρατι 2 Αλβανοι με μηχανακι βρισανε μια γυναικα με το παιδι της και τον αντρα της και οταν βγηκε να τους πει γιατι βριζεται την γυναικα μου αρχισανε να τον κοπανανε. Αν δεν κατεβαιναμε απο τα αμαξια οι Ελληνες θα ειχε φαει πολυ ξυλο. Εχουνε παρει ολοι αερα μας βλεπουνε και μαλακους μαζι τους και δηθεν να ειμαι καλος μην με πουνε ρατσιστη και το θεμα εχει ξεφυγει. Χωρες για ξενους ειναι π.χ. η ΡΩΣΙΑ. Οταν πηγα οποιος ξενος κουνιοτανε η εκανε οτιδηποτε ειδικα μαυροι η χατσικ οπως τους λενε αυτοι( Γεωργιανοι , τσετσενοι , ουζμπεκισταν κλπ)μαζευονται αμεσως πολυ Ρωσσοι και τους γαμανε στο ξυλο. Που να ριξουνε ξυλο εδω ολοι μιλανε μονο και λενε μαλακιες. Γιαυτο μας γραφουνε ολοι στα αρχιδια τους μας εχουνε περασει για φλωρους.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
syros οποτε γουσταρεις οποια μερα εδω δημοσιως σου στελνω ωρα που εχω προπονηση να ερθεις με τα φιλαρακια σου να με δεις. Αν λεω ψεμματα θα κατσω χωρις να μιλαω να με ξεφτιλισεις οσο θελεις. Αν λεω αληθεια θα βαλεις γαντια για ενα γυρο στην προπονηση. θα σου δωσω και προστατευτικο προσωπου θα σε βαρεσω μαλακα μην μου παθεις τιποτα μπουλη και τρεχω.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.929
Πόντοι
216
syros οποτε γουσταρεις οποια μερα εδω δημοσιως σου στελνω ωρα που εχω προπονηση να ερθεις με τα φιλαρακια σου να με δεις. Αν λεω ψεμματα θα κατσω χωρις να μιλαω να με ξεφτιλισεις οσο θελεις. Αν λεω αληθεια θα βαλεις γαντια για ενα γυρο στην προπονηση. θα σου δωσω και προστατευτικο προσωπου θα σε βαρεσω μαλακα μην μου παθεις τιποτα μπουλη και τρεχω.

Τυπε γραψε σε ποια κατηγορια εισαι ενεργος πρωταθλητης και σε ποιο συλλογο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.252
Πόντοι
5.506
Πολυ σωστη αποψη συμφωνω απολυτα θελουνε να φιμωσουνε καθε ειδος αντιστασης και με τον νομο. Αυτη ητανε η Αριστερα διαχρονικα παντου. Σε οποια χωρα κυβερνησανε αφησανε αποκαιδια καταστροφης. Φτωχεια Ανωμαλια Πορνεια Ρουφιανια Δολοφονιες Εκβιασμοι Προδοσια Ασυδοσια Διαφθορα Απολυτος Ελεγχος Ανομια Ισοπεδωση καθε εννοιας Ελευθεριας Θρησκειας Πατριδας Οικογενειας κλπ τα ιδια κανουνε σε εμας και τωρα. Δεν υπαρχουνε συνορα για αυτους ειναι δηθεν διεθνιστες ουτε σημαια πατριδας υπαρχει μονο η κοκκινη με το σφυροδρεπανο. Θεος βεβαια δεν υπαρχει αυτα ειναι γελοια πραγματα για αυτους. Για οικογενεια πειθαρχεια σεβασμο ιεραρχια νομοι της φυσης ουτε λογος. Το παιδι μπορει να ρουφαει χασισακι μπροστα στον πατερα κλπ. Ισοπεδωμενα τα παντα μια κοινωνια μαζα χωρις σκεψη και κριση και Θεος τους ο Λενιν Σταλιν Μαρξ κλπ το απολυτο μηδεν το χαος.

Tύπε, αφού τα γράφεις τόσο σωστά πες μου τι σε μπερδεύει και δε λες και συ οτι η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι ο Κυριάκος και η νδ;

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Οποτε θελεις Αναβυσσο 1900 με 2030 Δευτερα Τριτη Πεμπτη Παρασκευη Επιθετο Ιωαννιδης  Συλλογος Αpostoloy Dragons. Σε δυο βδομαδες θα εχει αγωνες ΡΕΝΤΗ αν γουσταρεις ελα να με δεις.

Επισκέπτης
Κώστα τα πρόσωπα που ανέφερα πήγαν την εποχή του 60 (θείοι & θείες). Φυσικά ελεγχόμενοι.
Δεν ήξεραν ΟΥΤΕ να πουν good morning.
Πλέον για να πας Καναδά πες εγώ που έχω και σόι Μόντρεαλ εν προκειμένω, για να μπορέσω να πάρω άδεια παραμονής θα πρέπει να μάθω και κάποια Γαλλικά (σε βάθος κάποιου χρόνου) για να δώσω τις εξετάσεις. Και θα την πάρεις στην 5ετία φυσικά.
Τώρα αν σε προσλάβει κάποιος για εργασία θα πρέπει να δηλώσει ότι δεν υπάρχει Καναδός που να κατάλληλος για αυτό που θέλει να αναπληρώσει. Γιατί το να είμαι παράνομος εκεί και να κρύβομαι μην με πιάσει η καναδική αστυνομία μέχρι να φορτωθώ κάποια ντόπια για γάμο (που θα τη λαδώσεις χοντρά) άσε φίλε να σε καληνυχτίσω καλύτερα....
Τα ξέρω αυτά διότι η ξαδέλφη πέρα είναι δικηγόρος και κατά καιρούς ασχολείται με τέτοια θέματα.
Η μόνη λύση θα ήταν για μεταπτυχιακές σπουδές εκεί ώστε να μπορούσα παράλληλα να αποκτώ κύκλο. Ως φοιτητής σε δέχονται. Αλλά τώρα είμαι ήδη 45 συνεπώς :grin:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.929
Πόντοι
216
Οποτε θελεις Αναβυσσο 1900 με 2030 Δευτερα Τριτη Πεμπτη Παρασκευη Επιθετο Ιωαννιδης  Συλλογος Αpostoloy Dragons. Σε δυο βδομαδες θα εχει αγωνες ΡΕΝΤΗ αν γουσταρεις ελα να με δεις.

Τυπε στειλε τα αποτελεσματα απο την ελληνικη ομοσπονδια πυγμαχιας που λεει οτι εισαι ενεργος πρωταθλητης. Η αναφορα σε ενα γυμναστηριο δεν μου λεει τιποτα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.252
Πόντοι
5.506
δεν θελουμε στιγμιαιους μαστορα

Δεν υπάρχει στιγμιαίος, αν συνέλθετε και πάρετε πίσω και σεις ένα καλό μέρος του εκλογικού σώματος και φάει τα μούτρα του το ζαβό ο Κυριάκος θα πηγαίνει περίπατο και η χώρα από το καλό στο καλύτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom