Νέα

Συνένωση Νέας Δεξιάς Ελληνικής Λύσης Λαός Δύναμη Ελληνισμού. Υπάρχει ελπίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOST74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.929
Πόντοι
216
ρε τυπε αν το νικ σου υποδηλωνει και τον τοπο σου τοτε δεν εχεις ιδεα απο τον επικοισμο που συντελειται
Εμεις που ζούμε σε πολεις θελουμε να τις καθαρισουμε απο τα σκουπιδια

Καποτε πηδουσα ανεμελα μεσα στην πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ
τωρα δεν περναω καν απο μεσα τα βραδια

οταν ημουν παιδι επαιζα μπαλα στην ροτοντα
επισης δεν περναω τωρα

Εγω κυκλοφορω στις δυσκολες περιοχες του κεντρου της αθηνας ολες τις ωρες και δεν μου εχει τυχει ποτε καποιο σκηνικο.

Οσο για τον εποικισμο που λες,τα νοικια εχουν παει στο θεο στο κεντρο λογω airbnb και σε λιγο θα τα μαζεψουν και θα φυγουν ολοι οι ξενοι.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Τυπε προσωπικα δεν με ενδιαφερει η θεματολογια πολιτικη και δεν πιστευω οτι κανετε τιποτα πατριωτικο γραφοντας σε ενα φορουμ για πουτανες-ιεροδουλες. Γραψε στο twitter και στο facebook με τα πραγματικα σου στοιχεια οπου εκει γινεται η οποια πολιτικη. Εγω τα συγκεκριμενα τμηματα του φορουμ δεν τα διαβαζω ποτε.
Οπως σου εγραψα δεν μου αρεσουν οι ρατσιστικες επιθεσεις στους ξενους στα "πατριωτικα" θεματα.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Αυτο που δεν καταλαβαινω δεν σου αρεσει η πολιτικη, αυτοι που μιλανε για αυτα τα θεματα, αγαπας τους αλβανους και τους λαθροπιθηκους. ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΠΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

τοξερα οτι εισαι χαζος

αλλα εσυ ξεπερνας τα ορια

ποιο πολυ φιδεμπορας δεν γινεται

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Για τις κατηγοριες πολιτικη και αθλητικα αποψη μου ειναι οτι δεν θα επρεπε να υπαρχουν στο συγκεκριμενο σαιτ γιατι μαζευουν τρολ. Δεν παραγουν καμια ωεφελιμη πληροφορια για την θεματολογια του σαιτ. Αλλα πιστευω οτι οι ιδιοκτητες τις εφτιαξαν για να μην γραφουν για αυτα τα θεματα στις αλλες κατηγοριες οπου δεν θα μπορουσες μετα να βρεις πληροφοριες αν μεσολοαβουσαν καμια δεκαρια σελιδες οπου θα βριζονταν για το πασοκ η τον ολυμπιακο.

Αν ειμαστε εμεις ολοι οι πατριωτες τρολ εσυ τι εισαι ρε μαλακα μπορεις να μας πεις? Ποιος εισαι εσυ που θα μας πεις τι θα συζηταμε και για τι ο μπαμπας μας? Επειδη μου εσπασες πολυ τα αρχιδια αν φορας ρε μαλακα παντελονια ραντεβου οπου θελεις και οποτε θελεις με π.μ. να μας κανεις τον μαγκα και τον γαμια απο κοντα. Σου ειπα 500 φορες να τραβηχτεις απο εδω μεσα μην κανεις τον αντρα ρε κοτουλα μεσα απο το σαιτ ελα να μου τον κανεις απο κοντα. ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. Αν θελεις παρε και τους δυο φιλους σου που πατε πακετο. Εγω θα ερθω μονος μου σε περιμενω εξυπνακια.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Ασε και τον Φαιδωνα και τον Ntoyntara ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Εμενα μου εχεις σπασει τα αρχιδια με εμενα θα τα βρεις. Θελεις να σου δωσω εγω διευθυνση να τελειωνουμε.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Εγω δεν κανω ουτε αναφορες ουτε ρουφιανιλικια ουτε ειρωνευομαι ουτε κοροιδευω ουτε προσβαλω ουτε τιποτα. Βρισκομαι με τον αλλον απο κοντα και τα λεμε ετσι ξερω εγω ολη μου την ζωη. Ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εγω δεν κανω ουτε αναφορες ουτε ρουφιανιλικια ουτε ειρωνευομαι ουτε κοροιδευω ουτε προσβαλω ουτε τιποτα. Βρισκομαι με τον αλλον απο κοντα και τα λεμε ετσι ξερω εγω ολη μου την ζωη. Ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε.
ωχ ωχ ωχ αγριεψαν τα πράγματα,θα έχουμε ραντεβού θανάτου στα αμαρτωλά σοκάκια του μεταξιού...

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Κοψε τις μαλακιες και εσυ ρε μαλακισμενο το παραγαμησατε παλιομαλακες αντε γαμηθειτε επιτελους.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Νευρακια...lexotanil 3mg 1 κάθε 8 ώρες....

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Μηπως ειναι τρελλοι ρε μαλακισμενο η ημιτρελλοι και ολοι οι μαθητες που κανουνε καταληψεις και πορειες για την Μακεδονια ηλιθιε Ανθελληνα. Μας εσπασες τα αρχιδια με τις μαλακιες σου 23 σελιδες στο αλλο θεμα και 25 σε αυτο. Δεν εχεις γραψει ρε κομπλεξικε μια σωστη κουβεντα. Ποση μαλακια κουβαλας πανω σου. Ποσο χρονων εισαι ρε μαλακισμενο? ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΣΑΙ 48 ΣΕΛΙΔΕΣ. ΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΛΙΟΗΛΙΘΙΕ.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Κάντο των 6mg....

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μηπως ειναι τρελλοι ρε μαλακισμενο η ημιτρελλοι και ολοι οι μαθητες που κανουνε καταληψεις και πορειες για την Μακεδονια ηλιθιε Ανθελληνα. Μας εσπασες τα αρχιδια με τις μαλακιες σου 23 σελιδες στο αλλο θεμα και 25 σε αυτο. Δεν εχεις γραψει ρε κομπλεξικε μια σωστη κουβεντα. Ποση μαλακια κουβαλας πανω σου. Ποσο χρονων εισαι ρε μαλακισμενο? ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΣΑΙ 48 ΣΕΛΙΔΕΣ. ΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΛΙΟΗΛΙΘΙΕ.

τυπε ο λακης ειχε γραψει πολλες φορες για τους τροπους που θα πρεπει να αντιμετωπιζονται τα αριστερα σκουπιδια

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ειπωθηκε εδω οτι για να αντιτιθεται κανεις στην ανεξελεγκτη λαθρομεταναστευση, πρεπει ντε και καλα οι αλλοδαποι να του εχουν κανει κατι.
Δηλαδη αντιστοιχα, οποιος ειναι υπερ της λαθρομεταναστευσης χωρις κανενα οριο, προυποθεσεις, σημαινει οτι τον πηδανε οι αλλοδαποι και φοβαται μη τους χασει απο πελατες;
Κατ αυτη τη λογικη.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
ναναι καλά ο Σαμαράς που μας γέμισε Αλβανούς και ο Σημίτης Πάκι .

¨ολοι αυτοί δεν είναι άξιοι για τίποτα .  Οι πιθανότητες να μπουν στην Βουλή υπάρχουν μόνο αν ενωθούν Καρατζαφέρης, Φαήλος, Βελόπουλος, Ψωμιάδης, Μπαλτάκος, Νικολόπουλος και μακάρι να το κάνουν πλην όμως δεν γνωρίζουμε αν θα ενεργήσουν Πατριωτικά .

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Δεν καταλαβαινεις Νεαρχε οτι μας κανουνε εναν ψυχολογικο εκβιασμο με ταμπελες και συνεχομενους προσβλητικους χαρακτηρισμους για να το βουλωσουμε και να γινουνε χωρις καμμια αντισταση ολες οι ανωμαλιες και οι προδοσιες που εχουνε κρυφα στα αρρωστα μυαλα τους τοσα χρονια οταν κρυβοντουσαν στις σπηλιες και μιλουσανε μεταξυ τους με αναρθρες κραυγες οι γαμημενοι. Βλεπουνε οτι τελειωνουνε οτι θα χαθουνε ξανα στην ληθη του χρονου οτι θα τους θυμομαστε σαν μια τραγικη ονειρωξη και οι πουστηδες εχουνε παρανοησει.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ναναι καλά ο Σαμαράς που μας γέμισε Αλβανούς και ο Σημίτης Πάκι .

¨ολοι αυτοί δεν είναι άξιοι για τίποτα .  Οι πιθανότητες να μπουν στην Βουλή υπάρχουν μόνο αν ενωθούν Καρατζαφέρης, Φαήλος, Βελόπουλος, Ψωμιάδης, Μπαλτάκος, Νικολόπουλος και μακάρι να το κάνουν πλην όμως δεν γνωρίζουμε αν θα ενεργήσουν Πατριωτικά .

οπως ειπε και ο μυστης φυλοβιος
η κινηση αυτη ειναι για να ανακοψει την ανοδο της ΧΑ
αφου δεν κατεφερε ο παναθηναικακιας να τους καταδικασει

Η ΧΑ ειναι η μονη λύση εναντι στον λαθροεποικισμο

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Acapoeira παει ο μαλακας ο κουμμουνης και πουλαει μαγκιες σε ενεργο πρωταθλητη του μποξ. Σκεψου τι μαλακες ειναι. Ποσο υπομονη να κανω ρε φιλε. Αν νομιζεις οτι λεω μαλακιες να σου στειλω πληρη στοιχεια σε π.μ. να δεις. Δεν ηθελα να αναφερω τιποτα δημοσια για να μην με περασουνε για ψωνιο η ψευτη αλλα ρε φιλε με φερανε στο Αμην.

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
οπως ειπε και ο μυστης φυλοβιος
η κινηση αυτη ειναι για να ανακοψει την ανοδο της ΧΑ
αφου δεν κατεφερε ο παναθηναικακιας να τους καταδικασει

Η ΧΑ ειναι η μονη λύση εναντι στον λαθροεποικισμο
Υπάρχει χώρος και για τους δύο .  Το θέμα είναι τι τους χωρίζει και δεν συνενώνονται οι Φαήλοι ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom