Νέα

Συνένωση Νέας Δεξιάς Ελληνικής Λύσης Λαός Δύναμη Ελληνισμού. Υπάρχει ελπίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOST74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μηπως ειναι τρελλοι ρε μαλακισμενο η ημιτρελλοι και ολοι οι μαθητες που κανουνε καταληψεις και πορειες για την Μακεδονια ηλιθιε Ανθελληνα. Μας εσπασες τα αρχιδια με τις μαλακιες σου 23 σελιδες στο αλλο θεμα και 25 σε αυτο. Δεν εχεις γραψει ρε κομπλεξικε μια σωστη κουβεντα. Ποση μαλακια κουβαλας πανω σου. Ποσο χρονων εισαι ρε μαλακισμενο? ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΣΑΙ 48 ΣΕΛΙΔΕΣ. ΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΛΙΟΗΛΙΘΙΕ.
Οι μαθητες δεν εχουν δουλεια να ασχολουνται παντως με τιποτα περισσοτερο απο τα μαθηματα τους. Τελος.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.033
Πόντοι
216
Τυπε στειλε τα αποτελεσματα απο την ελληνικη ομοσπονδια πυγμαχιας που λεει οτι εισαι ενεργος πρωταθλητης. Η αναφορα σε ενα γυμναστηριο δεν μου λεει τιποτα

Παλιοψευτη ... η συμμετοχη στους αγωνες εχει οριο ηλικιας τα 40 χρονια και εσυ εισαι 45...

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
barock αν δω οτι δεν υπαρχει αλλη λυση για να φυγει ο πουστης θα το κανω αλλα με βαρια καρδια. Δεν μας λεει τιποτα ουτε το ουσιαστικο για λαθρομεταναστες κλεισιμο συνορων, προκλητικοτητα μογγολων αλβανων , Συμφωνια Πρεσπων , Ενισχυση ενοπλων δυναμεων , Υπογενητικοτητα , ΡΑτσισμο στους Ελληνες και πολλα αλλα θεματα. Μονο για το δημοσιο μας λεει την ενισχυση της ιδιωτικης επιχειρηματικοτητας και τις επενδυσεις. Πλακα μας κανει μου φαινεται ποιος θα κανει επενδυσεις σε αυτη την χωρα? Για ποια επιχειρηματικοτητα μιλαει που ειναι ολοι στον Τειρεσια μαυροι και αραχνοι χωρις καμμια ρευστοτητα? Μετα για το δημοσιο δεν θα γινουνε απολυσεις αλλα μετακινησεις. Για τα ταμεια που καταρεουνε μουγκα για τις τραπεζες τιποτα. Αερολογιες λεει φιλε μου αρκει να βγει Πρωθυπουργος.  

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Οι μαθητες δεν εχουν δουλεια να ασχολουνται παντως με τιποτα περισσοτερο απο τα μαθηματα τους. Τελος.

Που να το σκεφτούν αυτό με τη λαίλαπα της αριστεράς 50 χρόνια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
barock αν δω οτι δεν υπαρχει αλλη λυση για να φυγει ο πουστης θα το κανω αλλα με βαρια καρδια. Δεν μας λεει τιποτα ουτε το ουσιαστικο για λαθρομεταναστες κλεισιμο συνορων, προκλητικοτητα μογγολων αλβανων , Συμφωνια Πρεσπων , Ενισχυση ενοπλων δυναμεων , Υπογενητικοτητα , ΡΑτσισμο στους Ελληνες και πολλα αλλα θεματα. Μονο για το δημοσιο μας λεει την ενισχυση της ιδιωτικης επιχειρηματικοτητας και τις επενδυσεις. Πλακα μας κανει μου φαινεται ποιος θα κανει επενδυσεις σε αυτη την χωρα? Για ποια επιχειρηματικοτητα μιλαει που ειναι ολοι στον Τειρεσια μαυροι και αραχνοι χωρις καμμια ρευστοτητα? Μετα για το δημοσιο δεν θα γινουνε απολυσεις αλλα μετακινησεις. Για τα ταμεια που καταρεουνε μουγκα για τις τραπεζες τιποτα. Αερολογιες λεει φιλε μου αρκει να βγει Πρωθυπουργος.  

Άρα, μη χάνεις το χρόνο σου εδώ και ενημερώσου.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Φιλε σε γραφω στα αρχιδια μου αν πιστευεις η δεν πιστευεις σιγα μην κατσω να σου δωσω και αναφορα τι κανω και που ειμαι. Σου ειπα και παρα πολλα αν γουσταρεις ελα να δεις με τα ματια σου εκτος και αν εισαι στραβος. Που κανουνε πυγμαχια ρε βλακα σε γυμναστηρια δεν κανουνε? Αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου σαλτα και γαμησου επιτελους. Αν θες να δεις ελα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.033
Πόντοι
216
Φιλε σε γραφω στα αρχιδια μου αν πιστευεις η δεν πιστευεις σιγα μην κατσω να σου δωσω και αναφορα τι κανω και που ειμαι. Σου ειπα και παρα πολλα αν γουσταρεις ελα να δεις με τα ματια σου εκτος και αν εισαι στραβος. Που κανουνε πυγμαχια ρε βλακα σε γυμναστηρια δεν κανουνε? Αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου σαλτα και γαμησου επιτελους. Αν θες να δεις ελα.

Μυθομανης εισαι ?? Δεν εγραψες πιο πανω οτι εισαι ενεργος πρωταθλητης πυγμαχιας και οτι θα κατεβεις στο πανελληνιο πρωταθλημα πυγμαχιας 2018 ??

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.033
Πόντοι
216
Περσινη φωτοφραφια οπου κερδιζει τον τιτλο απο ενα γυφτο απο συλλογο στο μενιδι.  :grin: Ειναι αυτος που ριχνει την μπουνια. Φαινεται μαυρος γιατι το πρωταθλημα τοτε εγινε αυγουστο και ειχε κανει πολλα μπανια :grin:
Δεν ειναι γυφτος,λαθροπιθηκος,χατσικ κτλ Απο Οκτωβρη μεχρι Μαιο ειναι σαν σουηδος  :grin:

xxx_5270_47623387.jpg

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Οτι και να πω ο ανθρωπος εισαι αρρωστος μαλακας ημουνα σιγουρος οτι θα ελεγες οτι λεω ψεμματα και τι μαλακιες σου. ΑΝ ΕΧΕΙΣΑΡΧΙΔΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Η ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ. Για πεσ μας εσυ ποιος εισαι και τι κανεις ρε μαλακισμενο?

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Εγραφα στις κριτικες οτι ειμαι 45 επειδη ειμαι παντρεμενος για να μην με παρει χαμπαρι η δικια μου. ΑΣτον τον μαλακα να λεει μην ασχολεισαι. ΕΙΜΑΙ 12Ο οτι γουσταρω ειμαι. Δεν ειμαι αρρωστος κομπλεξικος και θρασυδειλος. Κρυβεται πισω απο το σαιτ και πρηζει τα αρχιδια του κοσμου. Ειναι τοσο κομπλεξικος που καθεται και ψαχνει δηθεν να με βγαλει ΨΕΥΤΗ. Ο ποιο βλακας που υπαρχει εδω μεσα η μονη του ασχολια να λεει μαλακιες ολη την ημερα στο ιντερνετ. Τι ποιο καθαρο απο αυτο που του λεω ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕ. Δεν θα μας γαμησεις παλι την συζητηση θα μιλαμε μεταξυ μας σαν να μην υπαρχεις μονο για πολιτικα γραφε οτι θελεις. Απο εδω και περα εισαι φαντασμα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.033
Πόντοι
216
Εγραφα στις κριτικες οτι ειμαι 45 επειδη ειμαι παντρεμενος για να μην με παρει χαμπαρι η δικια μου.

Ναι η δικια σου μπαινει και διαβαζει κριτικες στο bourdela ... Εσυ εισαι πιο ψευτης και απο τον τσιπρα  :grin:

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Dimitris SyroS Ο εξυπνακιας ο χωκινς ο αινσταιν χωρις να ειναι παντρεμενος ξερει τι κανουνε οι παντρεμενοι. Ξεχασα ειναι και μεντιουμ. Γιατι σου αρεσει να μιλας τοσο πολυ αν θελεις υπαρχει τροπος. Αλλα τωρα καταλαβα εχεις την ανωμαλια να κατηγορεις και να βριζεις τους αλλους. Εσυ δεν μας ειπες τι κανεις εκτος να βριζεις γιατι κρυβεσαι? Μηπως δεν κανεις απολυτως τιποτα. Τοσες ωρες τωρα γραφεις μαλακιες εδω μεσα. Πως ζεις παιρνεις λεφτα απο τον μπαμπακα μπουλακο σε ταιζει ο μπαμπακας τεμπελχανα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.033
Πόντοι
216
Dimitris SyroS Ο εξυπνακιας ο χωκινς ο αινσταιν χωρις να ειναι παντρεμενος ξερει τι κανουνε οι παντρεμενοι. Ξεχασα ειναι και μεντιουμ. Γιατι σου αρεσει να μιλας τοσο πολυ αν θελεις υπαρχει τροπος. Αλλα τωρα καταλαβα εχεις την ανωμαλια να κατηγορεις και να βριζεις τους αλλους. Εσυ δεν μας ειπες τι κανεις εκτος να βριζεις γιατι κρυβεσαι? Μηπως δεν κανεις απολυτως τιποτα. Τοσες ωρες τωρα γραφεις μαλακιες εδω μεσα. Πως ζεις παιρνεις λεφτα απο τον μπαμπακα μπουλακο σε ταιζει ο μπαμπακας τεμπελχανα.

Τυπε δεν σε εβρισα,αν δεν εγραφες αυτο για οτι εισαι πρωταθλητης του μποξ δεν θα σχολιαζα τιποτα,δεν με ενδιαφερουν αυτα που γραφεις.

Επισκέπτης
Σύρος σταμάτα που να πάρει η ευχή σου έστειλα και pm το απόγευμα προς ένδειξη καλής θέλησης αλλά το αγνόησες από όσο βλέπω.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.033
Πόντοι
216
Σύρος σταμάτα που να πάρει η ευχή σου έστειλα και pm το απόγευμα προς ένδειξη καλής θέλησης αλλά το αγνόησες από όσο βλέπω.

Τυπε οπως εγραψα και πιο πανω περαστικος ημουν απο τα θεματα της πολιτικης δεν σκοπευω να συμμετεχω στο μελλον.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Φιλε σου εγραψα μεχρι και το ονομα που ειναι μεγαλη μαλακια και το ξερεις. Δεν εχω κανεναν λογο να λεω ψεμματα μην το τραβας αλλο δεν θελω να εκτεθομαστε σαν ατομα εδω μεσα τι κανουμε ποιοι ειμαστε κλπ ουτε ειμαστε εδω για διαφημιση. Οτι ειναι ο καθενας ειναι για την παρτυ του. Απλως μου τα ειχες πρηξει. Πες οτι δεν ειπα τιποτα ξεχνα το ουτως αλλος δεν εχει καμμια σημασια. Γραφουμε κριτικες για πουτανες και γραφουμε και εδω τις αποψεις μας να περναει η ωρα. Δεν σκοτωσαμε κανεναν. Επειδη εισαι μικρος σου λεω μην τσακωνεσαι με ολο τον κοσμο συνεχεια δεν ειναι καλο θα το βρεις μπροστα σου στην ζωη. Ενταξει εισαι μικρος και εχεις νευρα απωθημενα και τρελλα. Ηρεμησε λιγο ομως μην εισαι συνεχεια στην τσιτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom