Νέα

Συνένωση Νέας Δεξιάς Ελληνικής Λύσης Λαός Δύναμη Ελληνισμού. Υπάρχει ελπίδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOST74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Καταφέρατε να ξεφτιλησετε το ΜΟΝΟ σοβαρό θέμα του σάιτ...ο χριστεμπορας θα κατέβει μόνος του...ελληνική ΠΛΥΣΗ η μόνη λύση!!!με μπλε,πράσινους,κόκκινους κόκκους!!!!
με κόκκινους δεν βρηκα ρε γαμωτη  :think:

Συνημμένα

• βουλι.png
    βουλι.png
    467,8 KB · Εμφανίσεις: 38

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
φιδεμπορακο ψαχνεις;

ακομα δεν το βρηκες;

η πηγες για υπνο;

πασοκόβ λ α κ α έχεις αγωνία ?
δεν έψαξα,
μου το στείλανε .
Θέλεις να το ποστάρω αλμπανέ ανώμαλε ?
Βγάλε τον σκασμό ,
γύρω στα 12 εεεέ ?? το στέλνω ΓΑΔΑ β λ ά κ α :2funny: :2funny:

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Ετσι Johnie ... ολοι ξερουν οτι εχει σχεση παθους με τα αλβανικα ζουμια και το αλβανικο ψωλοτυρι χαχα

Τον αλβανο παντα στον στομα του τον εχει  :happy:

Ντιμιτρακι πεοτρίφτη
ενώ ήσουνα σε ελεγχόμενη κατάσταση
σε ξανάπιασε υστερία χαζοψυχάκια.
Για προστάτη σου τον πέρασες τον αλβανό, δύστυχε ? αχαχαχαχ
"Ετσι Johnie" αχαχαχα αχαχαχαχοχοχοχ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ντιμιτρακι πεοτρίφτη
ενώ ήσουνα σε ελεγχόμενη κατάσταση
σε ξανάπιασε υστερία χαζοψυχάκια.
Για προστάτη σου τον πέρασες τον αλβανό, δύστυχε ? αχαχαχαχ
"Ετσι Johnie" αχαχαχα αχαχαχαχοχοχοχ

αραπακο φιδεμπορα ξυπνησες;

εκανες μαγουλακι;

στα αλμπανα αρεσουν τα αγορια με ροδαλα μαγουλακια

:happy: :happy: :happy:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.933
Πόντοι
216

εκανες μαγουλακι;

Γαμησε τον Johny χαχα

Θα τον βαλουμε στα 4 και θα τσιμπουκωνει εναν αλβανο βοσκο και απο πισω του θα του φορμαρουμε μια πλαστικη σημαια του πασοκ και θα πρεπει να την κουναει ρυθμικα με την κολοτρυπιδα οσο θα παιζει το carmina burana  :happy:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ενταξει μωρε

Λιγο χαζουλης ειναι ο φιδεμπορας

αυτο δεν ειναι κακο αν παιρνει τα φαρμακα του

Επισκέπτης
Ρίξτε του κι οι άλλοι πατριώτες αναφορές όσο θα σπαμμάρει καθόσον είναι αργόσχολος (κακό αυτό)....

2 αναφορές από εμένα για τούτα "σχόλια" καθόσον στο σχολείο δεν έμαθες τι εστί ειδοποιός διαφορά μεταξύ των λέξεων. Τράβα πίσω να το μάθεις και μετά επέστρεψε.

Συνημμένα

• Μέλος αγράμματο (γιατί δεν είναι άνθρωπος) ίσον ΤΟΥΒΛΟ απελέκητο.........png
    Μέλος αγράμματο (γιατί δεν είναι άνθρωπος) ίσον ΤΟΥΒΛΟ απελέκητο.........png
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 21

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.933
Πόντοι
216
Ρίξτε του κι οι άλλοι πατριώτες αναφορές όσο θα σπαμμάρει καθόσον είναι αργόσχολος (κακό αυτό)....

2 αναφορές από εμένα για τούτα "σχόλια" καθόσον στο σχολείο δεν έμαθες τι εστί ειδοποιός διαφορά μεταξύ των λέξεων. Τράβα πίσω να το μάθεις και μετά επέστρεψε.

Κανε αναφορα και αν καποιος γραφει για μπουρδελα αντι για οικους ανοχης.Να αλλαξει το σαιτ ονομα σε οικηανοχης.com

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.933
Πόντοι
216
Για τις κατηγοριες πολιτικη και αθλητικα αποψη μου ειναι οτι δεν θα επρεπε να υπαρχουν στο συγκεκριμενο σαιτ γιατι μαζευουν τρολ. Δεν παραγουν καμια ωεφελιμη πληροφορια για την θεματολογια του σαιτ. Αλλα πιστευω οτι οι ιδιοκτητες τις εφτιαξαν για να μην γραφουν για αυτα τα θεματα στις αλλες κατηγοριες οπου δεν θα μπορουσες μετα να βρεις πληροφοριες αν μεσολοαβουσαν καμια δεκαρια σελιδες οπου θα βριζονταν για το πασοκ η τον ολυμπιακο.

Επισκέπτης
ειναι διασκεδαστικος
Ευχήσου που δεν είμαι Διαχειριστής, αλλά επιπρόσθετα να εύχεσαι να πάω κουβά γιατί ειλικρινά θα ήθελα να λάδωνα για να σε ξεκούμπιζαν από εδώ μέσα. Είσαι από το 2007 εδώ μέσα κολλημένος στα φαντάσματα του παρελθόντος. Καλά ρε δεν σου γυαλίζει κανένα από τα κορίτσια;
Τι ξενέρωτος είσαι ρε BOEING.....

oίκοι :grin: πληθυντικός.

ωεφελιμη
μεσολοαβουσαν
Ελάττωσε τη χρήση του Διαδικτύου. Δεν είμαι ιατρός να αποφανθώ εάν κινδυνεύεις από τη νόσο Πάρκινσον.
Κι όταν επιστρέψεις από το σχολειό (δεν είναι κρυφό όπως αυτών προ του 1821) να διδαχθείς την πολλαπλή & εστιασμένη παράθεση.
Σταματώ εδώ έχουμε δουλίτσα να φέρουμε κανένα συνάλλαγμα από τις εξωχώριες στοιχηματικές εταιρείες στην Πατρίδα.
Εσύ και το άλλο το υποκείμενο που του αρέσουν οι τράγοι, κάνετε κάτι για την Πατρίδα;
Όχι φυσικά.....
Μόνο χαλάστρα & spam. Περαστικούλια!

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.173
Πόντοι
206
Για τις κατηγοριες πολιτικη και αθλητικα αποψη μου ειναι οτι δεν θα επρεπε να υπαρχουν στο συγκεκριμενο σαιτ γιατι μαζευουν τρολ.

Μαζεύουν τρολλ λέει ο Dimitris Syros.

O Dimitris Syros έτσι... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τη Διαχείρηση που διέγραψε τη φωτογραφία του τράγου. Φυσικά δεν έριξα αναφορά.

troubakhs, σταμάτα ρε συ έλεος.....
Δεν ξέρω ώρες-ώρες σε πάω κόφτο που να πάρει και κοίτα να τα λέμε να δίνω κανένα Στοίχημα :grin:
Στο καπάκι με κας άουτ έπεσαν κάτι ψιλά. Πάμε στα επόμενα κι άσε τους άλλους να κουρεύονται ;)

ΟΚ man, έληξε το όποιο θέμα μαζί σου, ούτε εγώ έχω να χωρίσω τίποτα με εσένα.

Επιστρέφοντας στο θέμα, stekas, κι εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι γιατί πολύ απλά ανακύκλωση γίνεται. Και το άλλο κακό είναι ότι ο πατριωτικός χώρος έχει γίνει 100 κομμάτια. Έλεος δηλαδή.....

Συνημμένα

• Που είναι η Θέλτα, σε ποια χώρα, ε αν το πω θα κατηγορηθώ ότι διαφημίζω xD.png
    Που είναι η Θέλτα, σε ποια χώρα, ε αν το πω θα κατηγορηθώ ότι διαφημίζω xD.png
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 22

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.933
Πόντοι
216
Εσύ και το άλλο το υποκείμενο που του αρέσουν οι τράγοι, κάνετε κάτι για την Πατρίδα;
Όχι φυσικά.....
Μόνο χαλάστρα & spam. Περαστικούλια!

Τυπε προσωπικα δεν με ενδιαφερει η θεματολογια πολιτικη και δεν πιστευω οτι κανετε τιποτα πατριωτικο γραφοντας σε ενα φορουμ για πουτανες-ιεροδουλες. Γραψε στο twitter και στο facebook με τα πραγματικα σου στοιχεια οπου εκει γινεται η οποια πολιτικη. Εγω τα συγκεκριμενα τμηματα του φορουμ δεν τα διαβαζω ποτε.
Οπως σου εγραψα δεν μου αρεσουν οι ρατσιστικες επιθεσεις στους ξενους στα "πατριωτικα" θεματα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δε νομιζω οτι μπορεις,εδω δεν τα βγαζεις περα με τους αλβανους χαχα θα βαλεις με εμενα ??

Εμενα δεν με βασανιζει τιποτα εσυ εχεις διαφορα προβληματα που βγαζεις στο φορουμ

Γραψε ρε μικρε φαιδωνα τι σου εχουν κανει οι αλβανοι και γενικα οι ξενοι και γραφεις ολο για αυτους.

Μην γραψεις παλι το βιογραφικο σου με τις συνεδριες σου στα ψυχιατρεια

ρε τυπε αν το νικ σου υποδηλωνει και τον τοπο σου τοτε δεν εχεις ιδεα απο τον επικοισμο που συντελειται
Εμεις που ζούμε σε πολεις θελουμε να τις καθαρισουμε απο τα σκουπιδια

Καποτε πηδουσα ανεμελα μεσα στην πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ
τωρα δεν περναω καν απο μεσα τα βραδια

οταν ημουν παιδι επαιζα μπαλα στην ροτοντα
επισης δεν περναω τωρα

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16

εκανες μαγουλακι;

Εσένα σου αρέσουν τα παιδάκια εεεεεέ ???
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=282186.45#quickreply]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=282186.45#quickreply[/url]

Παπαριες καμαρωτες

απο την στιγμη που αρχιζει η περιοδος γυρω στα 12 χρονια αρχιζει και η σεξουαλικη ζωη

δεν εχουν δουλεια οι εισαγγελεις και ασχολουνται με σαχλαμαρες αντι να δικασουν κανα ληστη

αιντε

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Γαμησε τον Johny χαχα

Θα τον βαλουμε στα 4 και θα τσιμπουκωνει εναν αλβανο βοσκο και απο πισω του θα του φορμαρουμε μια πλαστικη σημαια του πασοκ και θα πρεπει να την κουναει ρυθμικα με την κολοτρυπιδα οσο θα παιζει το carmina burana  :happy:

Έσπασες τη χούφτα σου μαζί με το πληκτρολόγιο ψυχάκιμ αχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom