apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε βαλε φωτο τον νωντιστη ντρεντε δε σε θαυμαζει για το πουλι σου , συνηθισε το ;)
τυπε βαλε φωτο τον νωντιστη ντρεντε δε σε θαυμαζει για το πουλι σου , συνηθισε το ;)
Ξέρεις πως είναι πολλά... ;)
Δεν νομιζω να ειναι ετσι..Αν μπουκαρει καποιος σπιτι σου σου δινει ο νομος το δικαιωμα να τον σκοτωσεις???πρεπει να αποδειξεις στο δικαστηριο οτι βρισκοσουν σε αυτοαμυνα,δηλαδη και και οπλο να κραταει πρεπει να αποδειξεις οτι ειτε το χρησιμοποιησε ειτε σε απειλησε με αυτο,Ενω εγω λεω οτι πρεπει απο μονη της η Εισβολη να σε βαζει σε θεση αμυνας και σου δινει δικαιωμα να τον καθαρισεις...Αρα αγαπητέ μου, δεν ζητας να αλλαξει τιποτα.
Αυτά που λες, ισχυουν στο ακεραιο. Σε σοκαρω?
ε δε σε θαυμαζει για το πουλι σου , συνηθισε το ;)
Τουσέ!!!
Εν Γκαρντ...
Αλέ...
Αν εννοεις να αλλαξει το "βρισκω καποιον μεσα στο σπιτι μου, αρα εχω δικαιωμα να τον σκοτωσω χωρις δευτερη συζητηση, ακομη κι αν δεν μου επιτεθει", σου λεω τοτε απλα ότι δεν συμφωνω και ξαφνικα θα γεμισουμε Πιστοριους.Δεν νομιζω να ειναι ετσι..Αν μπουκαρει καποιος σπιτι σου σου δινει ο νομος το δικαιωμα να τον σκοτωσεις???πρεπει να αποδειξεις στο δικαστηριο οτι βρισκοσουν σε αυτοαμυνα,δηλαδη και και οπλο να κραταει πρεπει να αποδειξεις οτι ειτε το χρησιμοποιησε ειτε σε απειλησε με αυτο,Ενω εγω λεω οτι πρεπει απο μονη της η Εισβολη να σε βαζει σε θεση αμυνας και σου δινει δικαιωμα να τον καθαρισεις...
Αν ισχυει το τελευταιο, τοτε εγω εκανα λαθος,το ομολογω
Αν ομως δεν ισχυει και επειδη πιστευω οτι ημουνα απο προηγουμενα ποστ σαφης σε αυτο που ηθελα να πω,τοτε ναι με σοκαρεις οντως αλλα με αλλο τροπο...πολυ ασχημο
Πολύτιμό μου... :-* :-* :-* :-*Ξέρεις πως είναι πολλά... ;)
τυπε δε το βρισκω :Sτυπε βαλε φωτο τον νωντιστη ντρεντ
τυπε δε το βρισκω :S
αυτες ειναι πιπες των δικηγορωνΑληθεια, τι αποψη εχετε γι αυτό, αφου ειστε τοσο σιγουροι για τις αποψεις σας?
Ο Πιστοριους νομιζε ότι πυροβολει διαρρηκτη και σκοτωσε την γκομενα του.
Πρεπει να αθωωθεί ή όχι?
δεν απαντας ομωςαυτες ειναι πιπες των δικηγορων
τη σκοτωσε γιατι του ελεγε οτι δε μπορει να σταθει στα ποδια του σαν αντρας
Δεν ειδες τι μουγκαμαρα επεσε? Τι να απαντησουν?δεν απαντας ομως
Οκ, δεν βλεπω απαντηση.
Καταλάβατε μαλλον ότι ειχατε αδικο.
ας ρωτησουν κανα πρωτοετη φοιτητηΔεν ειδες τι μουγκαμαρα επεσε? Τι να απαντησουν?
δεν απαντας ομως
τι να απαντησω μωρε? οτι δεν ηταν παρεισακτη η γυναικα του επειδη ειπε μια μαλακια ο δικηγορος του για να τον σωσει θα πρεπει να τον παρουμε και στα σοβαρα? μηπως εισαι κι εσυ της αποψης οτι το χαστουκι ειναι απαλο αγγιγμα στο μαγουλο που ελεγε και ενας αλλος δικηγορος?Οκ, δεν βλεπω απαντηση.
Καταλάβατε μαλλον ότι ειχατε αδικο.
Ημουν και σε αυτο σαφεστατος.Ειπα θα πρεπει απλά να αποδειχτει η Παραβιαση..Επισης επιμενεις να χρησιμοποιεισ συγκεκριμενα παραδειγματα επειση σε βολευουν...Επισης το οτι Δεν ισχυει αυτο που προτεινα εδω και εναμιση αιωνα οπως διατυμπανιζεις το κανεις γαργαρα,και δεν ειναι επειδη δεν το καταλαβες(το ειπα και πριν δεν εισαι χαζος) Το να μην συμφωνεις ειναι δικαιωμα σου,αλλα μη μου λες αλλα ντ'αλλωνΑν εννοεις να αλλαξει το "βρισκω καποιον μεσα στο σπιτι μου, αρα εχω δικαιωμα να τον σκοτωσω χωρις δευτερη συζητηση, ακομη κι αν δεν μου επιτεθει", σου λεω τοτε απλα ότι δεν συμφωνω και ξαφνικα θα γεμισουμε Πιστοριους.
δεν απαντας ομως
Α όχι, δεν θα σου το κανω ευκολο.τι να απαντησω μωρε? οτι δεν ηταν παρεισακτη η γυναικα του επειδη ειπε μια μαλακια ο δικηγορος του για να τον σωσει θα πρεπει να τον παρουμε και στα σοβαρα? μηπως εισαι κι εσυ της αποψης οτι το χαστουκι ειναι απαλο αγγιγμα στο μαγουλο που ελεγε και ενας αλλος δικηγορος?