Νέα

συνεληφθη γιατι υπερασπισε την περιουσια του και την οικογενεια του!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Με την δικη σας λογικη παντως (για να μην σας κουραζω άλλο), πρεπει να είναι ΑΘΩΟΣ γιατι δεν πληρουται η υποκειμενικη υποσταση του εγκλήματος.

Δεν νομιζω όμως ότι η κοινωνικη αντιληψη θα συμφωνουσε με κατι τετοιο.
Και δεν είναι επισης δυνατο να καταδικαζεις καποιον χωρις δολο για κακούργημα.

Πολλά τα ατοπα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ξεχνα τον Πιστοριους.

Καποιος ξυπναει το βραδυ και βλεπει στο σαλονι μια σκια. Τον περναει για διαρρηκτη, τον πυροβολει και τον σκοτωνει. Τελικα όμως, ηταν ένα συγγενικο του προσωπο που πηγαινε στην κουζινα.
Αθώος ή ενοχος?
αν ηταν η πεθερα του δεν θα ειναι αθωος τυπε? :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.940
Πόντοι
1.406
Θα χρησιμοποιησω αυτο που ειπες στην αρχη του Νηματος και ηταν πολυ σοφο...Δεν ημαστε δικαστηριο εδω μεσα και δεν θα βγαζουμε αποφασεις...μπορουμε μονο να μιλαμε γενικα για το θεμα εκφραζοντας αποψεις.Να απαιτεις με μανια να σου δωσουμε μια μονολεκτικη απαντηση που να υποδεικνυει  την ενοχη η οχι του κατηγορουμενου σε μια υποθεση που ειναι παρεμφερης με το θεμα μας,και την οποια σαφως και δεν γνωριζουμε παρα επιφανειακα,δεν εξυπηρετει την συζητηση.
Γιατι αναιρεις αυτα που τοσο σωστα ειπες εσυ πρωτος,μονο και μονο για να εχεις λαβη για να δωσεις μιαν "πληρωμενη" απαντηση?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.547
Πόντοι
25.467
Θα χρησιμοποιησω αυτο που ειπες στην αρχη του Νηματος και ηταν πολυ σοφο...Δεν ημαστε δικαστηριο εδω μεσα και δεν θα βγαζουμε αποφασεις...μπορουμε μονο να μιλαμε γενικα για το θεμα εκφραζοντας αποψεις.Να απαιτεις με μανια να σου δωσουμε μια μονολεκτικη απαντηση που να υποδεικνυει  την ενοχη η οχι του κατηγορουμενου σε μια υποθεση που ειναι παρεμφερης με το θεμα μας,και την οποια σαφως και δεν γνωριζουμε παρα επιφανειακα,δεν εξυπηρετει την συζητηση.
Γιατι αναιρεις αυτα που τοσο σωστα ειπες εσυ πρωτος,μονο και μονο για να εχεις λαβη για να δωσεις μιαν "πληρωμενη" απαντηση?

Δεύτερο Τουσε στην σειρά. Μπραβό Μεσιέ...

Εν Γκαρντ...

Αλέ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το ότι δεν ειμαστε δικαστηριο, δεν σας εμποδισε όμως να εχετε πληρη αποψη για τη διαδικασια που επρεπε να ακολουθηθεί.
Όταν όμως φτανουμε στο συμπερασμα τρομαζετε. Γιατι? Αυτό θετω ως προβληματισμο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.547
Πόντοι
25.467
Το ότι δεν ειμαστε δικαστηριο, δεν σας εμποδισε όμως να εχετε πληρη αποψη για τη διαδικασια που επρεπε να ακολουθηθεί.

Αλτ...

Βγάινετε από τον διάδρομο μάχης. Άλλο ή διαδικασία και άλλο η ετυμηγορία.

Εν Γκαρντ...

Αλέ.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
παντως απο σημαδι σκραπας ο μπαρμπας

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.940
Πόντοι
1.406
Δεν ειχα καμια διαφωνια περι της διαδικασιας.Το ειπα  και να προσαχθει επρεπε ο δραστης,Και να γινει ερευνα,και ανακριση να του κανουν και απολα ,Ισως στο πρωτο μου ποστ και μονο να ημουν εριστικος που ειπα οτι δυστυχως συνελληφθει,σχωρα με απο τα νευρα μου το ειπα,γιατι μπηκα για λιγο στη θεση του τυπου και ανταριαστηκα.Για πολλοστη φορα σου λεω η διαφωνια μου ειναι για το ποτε πρεπει να θεωρειται αυτοαμυνα απο το Δικαστηριο,εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω.Σαν γενικη περιπτωση μιλωντας,ιδιαιτερες περιπτωσεις οπως το να ειναι η πεθερα που λες,θα αντιμετωπιζονται απο τους δικαστες οι οποιοι ειναι ανθρωποι με κριση και οχι ηλεκτρονικοι υπολογιστες ωστε να βγαλουν error αμα η υποθεση παρεκλινει απο το μανουαλ.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.547
Πόντοι
25.467
Κύριοι...

Εδώ και 15 λεπτά δεν υφίστανται επιθέσεις. Ως εκ τούτου είμαι υποχρεωμένος να διακόψω τον αγώνα για λίγες ώρες.

ΚΥΡΙΟΙ...

ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Αν σου πω ότι ξερω και για την υποθεση της Μανωλαδας, θα μου απαντησετε παλι διαφορα χαζα.
Γι αυτό δεν θα πω τιποτα. Πιστευετε ό,τι θελετε.
Ενώ θα επρεπε να ευλογείτε την τυχη σας που εχετε εδώ μεσα έναν ανθρωπο να σας ξεστραβωνει.
για λεγε ρε δικε μου! :think: :think:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
το μονο που χρειαζομαστε για να καθαρισουν οι δρομοι απο τα σκουπιδα ειναι εναν πρωην αρχιτεκτονα,ενα πολυβολο και εναν μαυρο να του κουβαλαει τις σφαιρες! :rockon: :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Συγγνωμη, καποιοι εδω μεσα επιχειρηματολογουν οτι ο τυπος που πυροβολησε επρεπε να ΜΗΝ συλληφθει??

Και το λενε σοβαρα????

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Με την δικη σας λογικη παντως (για να μην σας κουραζω άλλο), πρεπει να είναι ΑΘΩΟΣ γιατι δεν πληρουται η υποκειμενικη υποσταση του εγκλήματος.

Δεν νομιζω όμως ότι η κοινωνικη αντιληψη θα συμφωνουσε με κατι τετοιο.
Και δεν είναι επισης δυνατο να καταδικαζεις καποιον χωρις δολο για κακούργημα.

Πολλά τα ατοπα.

Ο Ακης Πανου σκοτωσε το γαμπρο του με δολο?

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Δεν επρεπε να συλληφθεί δηλαδή?
(δεν ξέρω αν υποθηκε πάλι δεν εχω διαβάσει ολες τις σςλιδες)δηλαδή ρε μεγάλε δικηγορε εάν μπουν 2 μέσα στο σσπιτι μου και απειλήσουν την ακαιρεοτητα της οικογένειας μου,απαγορεύεται να αμυνθώ με οποιονδήποτε τρόπο για να τους σώσω?η πρέπει να γνωρίζω ζίου σΐτζου για να μην με συλλάβουν?η να τους κερασω κανα φοντανακι μέχρι να καλέσω την αστυνομία που θα έρθει μετά απο καμία ωρα?τώρα καταλαβαίνω γιατί ψηφίζεις ν.δ.
υ.γ. κοίτα να δεις που τελικά οι καρπαζοεισπρακτορες φτασαν να διοικούν τον κόσμο με όλα τους τα κόμπλεξ.

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
"Κατά τη σύλληψη διαπίστωσε ότι ο ένας από τους δράστες έφερε τραύματα από τα σκάγια στην πλάτη".
Την αμυνα μαλλον την ξεχναει οπότε παει σε αλλές ελαφρυντικες περιστάσεις.
Για προφυλακιση πιαθνότατα όχι, αλλά θα εχει σοβαρους περιοριστικούς όρους
Θα εχει θεμα σε καθε περίπτωση

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
εδωσε μεγαλη μαχη εψες ο δικηγορος.....δεχοταν τρομερη απιθεση απο τρολς και λοιπες δυναμεις του σαιτ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαρας το κουραγιο του παντως.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom