Νέα

συνεληφθη γιατι υπερασπισε την περιουσια του και την οικογενεια του!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
"Κατά τη σύλληψη διαπίστωσε ότι ο ένας από τους δράστες έφερε τραύματα από τα σκάγια στην πλάτη".
Την αμυνα μαλλον την ξεχναει οπότε παει σε αλλές ελαφρυντικες περιστάσεις.
Για προφυλακιση πιαθνότατα όχι, αλλά θα εχει σοβαρους περιοριστικούς όρους
Θα εχει θεμα σε καθε περίπτωση
Ολόσωστος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
(δεν ξέρω αν υποθηκε πάλι δεν εχω διαβάσει ολες τις σςλιδες)δηλαδή ρε μεγάλε δικηγορε εάν μπουν 2 μέσα στο σσπιτι μου και απειλήσουν την ακαιρεοτητα της οικογένειας μου,απαγορεύεται να αμυνθώ με οποιονδήποτε τρόπο για να τους σώσω?η πρέπει να γνωρίζω ζίου σΐτζου για να μην με συλλάβουν?η να τους κερασω κανα φοντανακι μέχρι να καλέσω την αστυνομία που θα έρθει μετά απο καμία ωρα?τώρα καταλαβαίνω γιατί ψηφίζεις ν.δ.
υ.γ. κοίτα να δεις που τελικά οι καρπαζοεισπρακτορες φτασαν να διοικούν τον κόσμο με όλα τους τα κόμπλεξ.
Τρια πουλακια κάθονται...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Συγγνωμη, καποιοι εδω μεσα επιχειρηματολογουν οτι ο τυπος που πυροβολησε επρεπε να ΜΗΝ συλληφθει??

Και το λενε σοβαρα????

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
βεβαίως. Και λενε εμενα "ασχετο" και "καρπαζοεισπρακτορα" που λεω ότι επρεπε να συλληφθεί όπως και εγινε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εδωσε μεγαλη μαχη εψες ο δικηγορος.....δεχοταν τρομερη απιθεση απο τρολς και λοιπες δυναμεις του σαιτ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαρας το κουραγιο του παντως.....
Είναι πιο ευκολο από οσο νομιζεις.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
(δεν ξέρω αν υποθηκε πάλι δεν εχω διαβάσει ολες τις σςλιδες)δηλαδή ρε μεγάλε δικηγορε εάν μπουν 2 μέσα στο σσπιτι μου και απειλήσουν την ακαιρεοτητα της οικογένειας μου,απαγορεύεται να αμυνθώ με οποιονδήποτε τρόπο για να τους σώσω?η πρέπει να γνωρίζω ζίου σΐτζου για να μην με συλλάβουν?η να τους κερασω κανα φοντανακι μέχρι να καλέσω την αστυνομία που θα έρθει μετά απο καμία ωρα?τώρα καταλαβαίνω γιατί ψηφίζεις ν.δ.
υ.γ. κοίτα να δεις που τελικά οι καρπαζοεισπρακτορες φτασαν να διοικούν τον κόσμο με όλα τους τα κόμπλεξ.
και βεβαια δεν απαγορευται....εκει λειτουργεις με το ενστικτο της επιβιωσης και της αυτοπροστασιας...
δεν εχεις χρονο για πολλα πολλα...και κανεις δεν ειπε να κατσεις να πιεις καφε με το "εισβολεα" και τα αλλα γραφικα που λετε εδω μεσα...
απ κει και περα υπαρχουν και καποιοι νομοι που πρεπει να εφαρμοζονται απ ολους....ο νομος για τη ωρα λεει ετσι, οταν αλλαξει το ξανασυζηταμε.....για τη ωρα θα ακολουθησει τη νομιμη διαδικασια, οπως δηλαδη επιτασει ο νομος, ωστε εκει να αποδειχτει οτι βρισκοταν σε αυτοαμυνα και το δικαστηριο επειτα θα κρινει....καλως ή κακως ετσι ετσι εχουν τα πραγματα, αυτες ειναι οι διαδικασιες που πρεπει να τηρουνται για να μην γινουμε στο τελος ζουγκλα (με τοσους μαλακες που κυκλοφορουν αναμεσα μας)

απ τις λιγες φορες που στηριζω αλεκουκο   :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.547
Πόντοι
25.467
εδωσε μεγαλη μαχη εψες ο δικηγορος.....δεχοταν τρομερη απιθεση απο τρολς και λοιπες δυναμεις του σαιτ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όντως, ήταν μια σπουδαία αναμέτρηση.  :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
απλα τον γυμναζουμε τυπε για να ειναι σε εγρηγορση  ;)

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
να θυμήσω την περιπτωση στα προάστια της αθήνας πριν κανένα χρόνο που ένας πιτσιρικάς σκότωσε ένα αλλοδαπό κλέφτη μετά απο κατααδίωξη του.
Εννοείται ότι κατ αρχήν τον συνέλαβαν και τελικά μετά απο πιέσεις και της τοπικής κοινωνίας ( αν δεν κάνω λάθος) τον άφησαν με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.
το θέμα μπαίνει καποιος μέσα στο σπιτι μου και αμυνόμενος τον σκοτωνω είναι πολύ σύνθετο.
Η υπέρβαση της αμυνας είναι αρκετά πιθανή.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
alex71

αλλαξε το απο ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ σε ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΔΙΑ

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
alex71

αλλαξε το απο ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ σε ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΔΙΑ
θα το αλλαξει σε πιο μαλακας και απο τον πορνοπαπο οταν κερδισει το μιστερ μαλακας μπου.κομ  ;)

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Αληθεια, τι αποψη εχετε γι αυτό, αφου ειστε τοσο σιγουροι για τις αποψεις σας?

Ο Πιστοριους νομιζε ότι πυροβολει διαρρηκτη και σκοτωσε την γκομενα του.
Πρεπει να αθωωθεί ή όχι?

ενοχος με θανατικη ποινη.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
να θυμήσω την περιπτωση στα προάστια της αθήνας πριν κανένα χρόνο που ένας πιτσιρικάς σκότωσε ένα αλλοδαπό κλέφτη μετά απο κατααδίωξη του.
Εννοείται ότι κατ αρχήν τον συνέλαβαν και τελικά μετά απο πιέσεις και της τοπικής κοινωνίας ( αν δεν κάνω λάθος) τον άφησαν με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.
το θέμα μπαίνει καποιος μέσα στο σπιτι μου και αμυνόμενος τον σκοτωνω είναι πολύ σύνθετο.
Η υπέρβαση της αμυνας είναι αρκετά πιθανή.
ναι το χα ακουσει....ξερουμε την τελικη εκβαση της υποθεσης?
αν εγινε κατα τη διαρκεια καταδίωξης, την ωρα που εφευγε ο ληστης πυροβολωντας τον απο πισω, εκει περιπλεκουν (δικαστικως) τα πραγματα....γιατι αυτο πρακτικα δεν ειναι αυτοαμυνα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.547
Πόντοι
25.467

House of Fun

Ενεργό Μέλος