alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Στα ελεγα καποτε και δεν με πιστευεςειχα πολυ καιρο να γελασω ετσι!!!
;)
Στα ελεγα καποτε και δεν με πιστευεςειχα πολυ καιρο να γελασω ετσι!!!
;)
δεν διαβαζεις Άλεξ;ειχα πολυ καιρο να γελασω ετσι!!!
;)
Λαϊκή υποταγή θα υπαρξει τύπε ;)λες να υπαρξει λαικη κατακραυγη τυπε?
για καλό σου στο λέω...μην είσαι ασόβαρος σε νομικές υποθέσεις στις οποίες δυστυχώς η ελληνική νομοθεσία καρκινοβατείΣαν να σε βλεπω τι γελιο εχεις ριξει
θα γινω και η γη θα τρεμει
Ρε τυπε γιατι κολλας στο γραμμα και γαμας την ουσια???Τι θες? να βγεις απο πανω?Σε βαζω εγω στη κορυφη γαμω την τρελα μου εισαι ο ΝΟ 1 ο καλυτερος,Μας ανοιγεις τα ματια χρονια τωρα,Αλεξ ζουμε για να σε ακουμε.ΤΩΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ?????πώς θα γινει δίκη χωρις σύλληψη και ποινική διωξη?
δε θα τολμαει να μπαινει στο τσατ σπαμ θρεντ τυπε ;)λες να υπαρξει λαικη κατακραυγη τυπε?
Ποια ελληνικη νομοθεσια? Βασικες νομικες αρχες είναι, που τις εχουμε αντιγραψει από το γαλλικο και το γερμανικο δικαιο, εδώ και περιπου 180 χρονια.για καλό σου στο λέω...μην είσαι ασόβαρος σε νομικές υποθέσεις στις οποίες δυστυχώς η ελληνική νομοθεσία καρκινοβατεί
ειχα πολυ καιρο να γελασω ετσι!!!
;)
Λαϊκή υποταγή θα υπαρξει τύπε ;)
σετ γκεϊμ ματσ στον γλ ;)δεν διαβαζεις Άλεξ;
Αρα αγαπητέ μου, δεν ζητας να αλλαξει τιποτα.Ρε τυπε γιατι κολλας στο γραμμα και γαμας την ουσια???Τι θες? να βγεις απο πανω?Σε βαζω εγω στη κορυφη γαμω την τρελα μου εισαι ο ΝΟ 1 ο καλυτερος,Μας ανοιγεις τα ματια χρονια τωρα,Αλεξ ζουμε για να σε ακουμε.ΤΩΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ?????
Ας γινει και ποινικη διωξη πες το οπως θες,δεν τα ξερω τα νομικα ,εσυ τα ξες καλυτερα.Αυτο που λεω ειναι να αλλαξει το πνευμα του νομου,και να δινει δικαιωμα στον καθενα να υπερασπιστει το γαμημενο το σπιτι του και την οικογενεια του.Να υπαρχει προσαγωγη για καταθεση για ανακριση δεν λεω να τον αφησουνε να πεσει για υπνο,αλλα να μην εχει την ιδια αντιμετωπιση που εχει ενας κοινος εγκληματιας.Και εφοσον αποδειχθει ειτε στην ερευνα ειτε σε δικη οτι οντως υπηρξε εισβολη και δεν παρουσιαστηκε ως τετοια απο τον δραστη,να ληγει εκει η υποθεση
Ο Αλεξ μια χαρα διαβαζει!!!δεν διαβαζεις Άλεξ;
Σόρυ τύπε αλλά δεν καταλαβαινω τι λες. Ποιες παρεμβασεις? Ποιες αντισυνταγματικες ρυθμισεις?έχουν γίνει παρεμβάσεις στις οποίες να μην ισχύει το οικογενειακό άσυλο ..όπως ισχύει στα δυτικά κράτη...και όπου δυστυχώς αυτοί που προκάλεσαν τις αντισυνταγματικές ρυθμίσεις το παίζουν παράγοντες του πολιτικού σκηνικού στην ελλαδα
δεν διαβαζεις Άλεξ;
Πόσο θαυμάζω την υπομονή σου!!!Σόρυ τύπε αλλά δεν καταλαβαινω τι λες. Ποιες παρεμβασεις? Ποιες αντισυνταγματικες ρυθμισεις?
Μονο?Πόσο θαυμάζω την υπομονή σου!!!
ε δε σε θαυμαζει για το πουλι σου , συνηθισε το ;)