Νέα

συνεληφθη γιατι υπερασπισε την περιουσια του και την οικογενεια του!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
πώς θα γινει δίκη χωρις σύλληψη και ποινική διωξη?
Ρε τυπε γιατι κολλας στο γραμμα και γαμας την ουσια???Τι θες? να βγεις απο πανω?Σε βαζω εγω στη κορυφη γαμω την τρελα μου εισαι ο ΝΟ 1 ο καλυτερος,Μας ανοιγεις τα ματια χρονια τωρα,Αλεξ ζουμε για να σε ακουμε.ΤΩΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ?????
Ας γινει και ποινικη διωξη πες το οπως θες,δεν τα ξερω τα νομικα ,εσυ τα ξες καλυτερα.Αυτο που λεω ειναι να αλλαξει το πνευμα του νομου,και να δινει δικαιωμα στον καθενα να υπερασπιστει το γαμημενο το σπιτι του και την οικογενεια του.Να υπαρχει προσαγωγη για καταθεση για ανακριση δεν λεω να τον αφησουνε να πεσει για υπνο,αλλα να μην εχει την ιδια αντιμετωπιση που εχει ενας κοινος εγκληματιας.Και εφοσον αποδειχθει ειτε στην ερευνα ειτε σε δικη οτι οντως υπηρξε εισβολη και δεν παρουσιαστηκε ως τετοια απο τον δραστη,να ληγει εκει η υποθεση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
για καλό σου στο λέω...μην είσαι ασόβαρος σε νομικές υποθέσεις στις οποίες δυστυχώς η ελληνική νομοθεσία καρκινοβατεί
Ποια ελληνικη νομοθεσια? Βασικες νομικες αρχες είναι, που τις εχουμε αντιγραψει από το γαλλικο και το γερμανικο δικαιο, εδώ και περιπου 180 χρονια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λαϊκή υποταγή θα υπαρξει τύπε  ;)
o-KIM-JONG-UN-facebook.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε τυπε γιατι κολλας στο γραμμα και γαμας την ουσια???Τι θες? να βγεις απο πανω?Σε βαζω εγω στη κορυφη γαμω την τρελα μου εισαι ο ΝΟ 1 ο καλυτερος,Μας ανοιγεις τα ματια χρονια τωρα,Αλεξ ζουμε για να σε ακουμε.ΤΩΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ?????
Ας γινει και ποινικη διωξη πες το οπως θες,δεν τα ξερω τα νομικα ,εσυ τα ξες καλυτερα.Αυτο που λεω ειναι να αλλαξει το πνευμα του νομου,και να δινει δικαιωμα στον καθενα να υπερασπιστει το γαμημενο το σπιτι του και την οικογενεια του.Να υπαρχει προσαγωγη για καταθεση για ανακριση δεν λεω να τον αφησουνε να πεσει για υπνο,αλλα να μην εχει την ιδια αντιμετωπιση που εχει ενας κοινος εγκληματιας.Και εφοσον αποδειχθει ειτε στην ερευνα ειτε σε δικη οτι οντως υπηρξε εισβολη και δεν παρουσιαστηκε ως τετοια απο τον δραστη,να ληγει εκει η υποθεση
Αρα αγαπητέ μου, δεν ζητας να αλλαξει τιποτα.
Αυτά που λες, ισχυουν στο ακεραιο. Σε σοκαρω?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
έχουν γίνει παρεμβάσεις στις οποίες να μην ισχύει το οικογενειακό άσυλο ..όπως ισχύει στα δυτικά κράτη...και όπου δυστυχώς αυτοί που προκάλεσαν τις αντισυνταγματικές ρυθμίσεις  το παίζουν παράγοντες του  πολιτικού σκηνικού στην ελλαδα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ροδακινακι μου, ενημερωσε σε παρακαλω τον φιλο μου τον βασιλοφρονα, ότι αυτά που ζηταει να γινουν, ισχυουν εδώ και περιπου ενάμισι αιωνα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
έχουν γίνει παρεμβάσεις στις οποίες να μην ισχύει το οικογενειακό άσυλο ..όπως ισχύει στα δυτικά κράτη...και όπου δυστυχώς αυτοί που προκάλεσαν τις αντισυνταγματικές ρυθμίσεις  το παίζουν παράγοντες του  πολιτικού σκηνικού στην ελλαδα
Σόρυ τύπε αλλά δεν καταλαβαινω τι λες. Ποιες παρεμβασεις? Ποιες αντισυνταγματικες ρυθμισεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom