Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Εννοείται, και το τσιγάρο και το αλκοόλ είναι πολύ περισσότερο εθιστικά και πολύ περισσότερο βλαβερά από τον ηρωΐνη και την κοκκαΐνη.
Δεν ισχύει. Η ηρωίνη είναι η πιο εθιστική και επικίνδυνη ουσία απ' όλες αυτές. Και συνήθως μετά αναφέρεται η κοκαΐνη. Πιο βλαβερή και πιο εθιστική και από τσιγάρο και από αλκοόλ. Για να μη μιλήσουμε για συνδυασμό κοκαΐνης-αλκοόλ που είναι ρωσική ρουλέτα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν ισχύει. Η ηρωίνη είναι η πιο εθιστική και πιο επικίνδυνη ουσία απ' όλες αυτές. Και συνήθως μετά αναφέρεται η κοκαΐνη. Πιο βλαβερή και πιο εθιστική και από τσιγάρο και από αλκοόλ. Για να μη μιλήσουμε για συνδυασμό κοκαΐνης-αλκοόλ που είναι ρωσική ρουλέτα.

εχεις πμ αντισθενη
αν μπορεις για το ονομα του θρεντ
ειναι το ζητημα με την ονοματοδοσια

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Στο παρελθον εχω εκφρασει μια συγκεκριμενη αποψη, θα την πω ξανα.

Οποιος επικαλειται επιχειρηματα τύπου "και το αλκοολ ή το τσιγαρο επισης κανει κακο" ειναι ειτε διανοητικα καθυστερημενος ειτε εμπορος ναρκωτικων.

Η αποψη μου παραμενει.
Ελπιζω να ειστε απλως βλακες.

Υ.Γ. Λυπαμαι που ειμαι σκληρος, αλλά μας διαβαζουν και ανθρωποι που δεν εχουν ικανοτητα να διαχωριζουν ευκολα την ανοησια απο το σοβαρο. Και αυριο αν καποιος τους δωσει ναρκωτικα, θα σκεφθουν το επιχειρημα "ε και το τσιγαρο κανει κακο, τι πειραζει να δοκιμασω". Ολα εχουν και ενα οριο ξερετε.

Η είσαι βλάκας η μας το παίζεις...

Ηρωίνη, αλκοόλ, ψυχοτρόπα, κοκαίνη συγκαταλέγονται στα σκληρά ναρκωτικά με το αλκοόλ που δεν το θεωρείς ναρκωτικό να είναι το πιο ισχυρό μιας και ένας χρόνια αλκοολικός μπορεί να απεξαρτηθεί μόνο με φαρμακευτική αγωγή κατα την περίοδο της απεξάρτησης του, σε αντιθέση με τα υπόλοιπα που ο χρήστης μπορεί να αποτανθεί και σε στεγνό πρόγραμμα.

Βλακώδες επίσης είναι κάποιος να πίνει μπάφους σαν τον πούστη μεχρι να καταλήξει σχιζοφρενής ή και να καπνίζει 3 πακέτα τσιγάρα την μέρα μέχρι να σαπίσουν τα πνευμόνια και να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του σαν ασθενής.

Και σου τα λέω εγώ που τραβάω της σούρες μου που και που, χωρίς να γουστάρω τίποτα απο τα υπόλοιπα.

Οπότε μάγκες μακριά απο πρέζα, αλκοόλ και κόκες!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν ισχύει. Η ηρωίνη είναι η πιο εθιστική και επικίνδυνη ουσία απ' όλες αυτές. Και συνήθως μετά αναφέρεται η κοκαΐνη. Πιο βλαβερή και πιο εθιστική και από τσιγάρο και από αλκοόλ. Για να μη μιλήσουμε για συνδυασμό κοκαΐνης-αλκοόλ που είναι ρωσική ρουλέτα.

Ένα απλό παράδειγμα.

Όταν η γιαγιά μου έσπασε το ισχύο και έκανε εγχείρηση για μια βδομάδα της δίναν μορφίνη για τον πόνο.

Η μορφίνη είναι ηρωίνη πολύ περισσότερο καθαρή από αυτή που πουλιέται στην Ομόνοια.

Έγινε μήπως πρεζάκι;

Όχι βέβαια.

Το πρόβλημα δεν είναι η ουσία, είναι ο εγκέφαλος και το περιβάλλον. Όποιος έχει τη νευροχημική προδιάθεση για εθισμό θα εθιστεί κατά κανόνα. Το σε τι θα εθιστεί εξαρτάται από το περιβάλλον.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
πριν πολλα χρονια, σε συζητηση με πολυ γνωστο κατα τα αλλα ιατροδικαστη, μου ειχε πει πως η ηρωϊνη συγκεκριμενα δεν εχει καμια σχεση με οτιδηποτε αλλη εθιστικη ουσια. Η ηρωϊνη δεν γινεται απλα απαραιτητη στον οργανισμο, αλλα κατατρωει τα κυτταρα του και τα αντικαθιστα με παραπλανητικα κυτταρα ηρωίνης ωστε ο οργανισμος να μην αντιλαμβανεται πως πεθαινει. Γιαυτο και οι ηρωϊνομανεις ακομη και εαν απεξαρτηθουν οι βλαβες που εχουν ηδη παθει στα κυτταρα (πιο εμφανεις στα εγκεφαλικα) τους αφηνουν μονιμες αναπηριες που δεν επουλωνονται ποτε (πχ η αργη και μπερδεμενη ομιλια, το απλανες βλεμμα, κλπ) ενω επειδη ακριβως συνεχιζουν να υπαρχουν μεσα στο σωμα για παντα τα "μεταμφιασμενα" κυτταρα ηρωϊνης, πρακτικα ο ασθενης δεν απεξαρταται ποτε και γιαυτο το ποσοστο επανακυλησης και τελικου θανατου ειναι εξαιρετικα υψηλο.

Η μονη λυση για την ηρωϊνη ειναι να μην τη δοκιμασεις ποτε, ουτε για πλακα ._

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
πριν πολλα χρονια, σε συζητηση με πολυ γνωστο κατα τα αλλα ιατροδικαστη, μου ειχε πει πως η ηρωϊνη συγκεκριμενα δεν εχει καμια σχεση με οτιδηποτε αλλη εθιστικη ουσια. Η ηρωϊνη δεν γινεται απλα απαραιτητη στον οργανισμο, αλλα κατατρωει τα κυτταρα του και τα αντικαθιστα με παραπλανητικα κυτταρα ηρωίνης ωστε ο οργανισμος να μην αντιλαμβανεται πως πεθαινει. Γιαυτο και οι ηρωϊνομανεις ακομη και εαν απεξαρτηθουν οι βλαβες που εχουν ηδη παθει στα κυτταρα (πιο εμφανεις στα εγκεφαλικα) τους αφηνουν μονιμες αναπηριες που δεν επουλωνονται ποτε (πχ η αργη και μπερδεμενη ομιλια, το απλανες βλεμμα, κλπ) ενω επειδη ακριβως συνεχιζουν να υπαρχουν μεσα στο σωμα για παντα τα "μεταμφιασμενα" κυτταρα ηρωϊνης, πρακτικα ο ασθενης δεν απεξαρταται ποτε και γιαυτο το ποσοστο επανακυλησης και τελικου θανατου ειναι εξαιρετικα υψηλο.

Πιο γνωστός και από αυτόν;

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 40

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

city7

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
42
Πόντοι
0
απολυτο δικιο εχεις και γιαυτο κ εγω δεν δινω φραγκα σε πρεζακια ποτε. τον ρωταω αν πειναει να παω να του παρω επιτοπου φαι και παντα λενε οχι.. φαντασου δηλαδη. επισης δεν θεωρω βοηθεια το να πηγαινουνε σε κεντρα οπως το κεθεα και απο πρεζονια εθισμενα στην πρεζα να μου τους εθισουνε σε αλλες ουσιες οπως μεθαδονες και τετοια. επισης ο χρονος αναμονης για να μπεις σε τετοια προγραμματα ειναι τεραστιος και δεν γινεται σωστη δουλεια επισης. Μια τρυπα στο νερο κανουν δηλαδη. εγω και εσυ δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ουσιωδες δυστυχως. το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ενημερονωμαστε ωστε να μπορουμε καλυτερα να κατανοησουμε την κατασταση του ναρκωμανη, τι τον οδηγησε εκει κτλ

αδελφε κανεις ενα μεγαλο λαθος..το κεθεα ειναι στεγνο προγραμμα ουτε ντεπον δεν παιρνεις .η θεραπεια ειναι να βρει ο χρηστης τους λογους που τον εφεραν εκει και να αποκτησει αμυνες και τροπους να τον κρατησουν καθαρο μετα το τελος του προγράμματος..με λιγα λογια σου δινει τα εφοδια να γινεις καλυτερος ανθρωπος και πιο δυνατος και με αυτα που διαβαζω τουλαχιστον το πρωτο σκελος το εχουν πολλοι αναγκη εδω μεσα...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εχω ενα κανονα φτιαξει σχετικα με τι μπορει να οδηγησει εναν ανδρα στο ιδιο ακριβως σημειο, δηλαδη στον γκρεμο. Ειναι 5 δρομοι με διαφορετικη αφετηρια αλλα όλοι εχουν την ιδια καταληξη.
1. Τζογος
2. ποτο
3. ναρκωτικα
4. γυναικες
5. υπερμετρες φιλοδοξιες.

Απο κανενα δεν πρεπει να απεχει καποιος, αλλα εδω εχουμε το "παν μετρον αριστον".
Επειδη ομως ο καθε κανονας εχει και τις εξαιρεσεις του, εξαιρηται  το 3. Απο εκει πρεπει να απεχει ολοκληρωτικα καποιος.
Διευκρινιζω....
1. Γνωριζουμε που οδηγησε ο τζογος ουκ ολιγους... Το να παιζει καποιος ενα στοιχημα (διοτι τζογος ειναι και αυτος) ή να πηγαινει μια δυο φορες το χρονο σε ενα καζινο στο οποιο θα καταθεσει το ... υστερημα του δεν ειναι κακο. Αλλα μεχρι εκει....
2. Ποτο... Ενα ποτηρακι που λενε με το φαγητο. Δεν ειναι κακο αυτο. Αν αρχισουνε οι συνεχεις σουρες, τοτε καταλαβαινει καποιος που μπορει να οδηγηθει
3. Ειπαμε εδω ειναι η εξαιρεση. Ουτε δοκιμη. Δεν υπαρχει μετρο εδω... Αυτο που συνηθιζω να λεω οτι βλεπω τα ζακια ειναι οτι κατεληξαν ετσι γιατι ... δοκιμασανε. Οσο για την υψηλη κοινωνια  και τα ευγενη ναρκωτικα.... χα χα χα... Οι πλαστικοι χειρουργοι εχουν κανει περιουσιες βαζοντας λαμακια στις μυτες των εχόντων...
4. Γυναικες.... Πιστευω να καταλαβετε τι εννοω. Δεν ειναι αναγκη να ειμαστε μονογαμικοι. Καποια παραστρατηματα επιβαλονται...  Ομως η μουνοδουλειαση μπορει να σε αδηγησει στο ιδιο σημειο του γκρεμου. www.mixanitouxronou.gr/i-polikroti-diki-tis-zozos-sapountzaki-gia-ti-vila-stin-kineta-ixe-katigorithi-oti-itan-doro-tou-logisti-tis-piraikis-patraikis/]Δείτε εδω[/url] ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα, απο τα πολλα που υπαρχουν.
5. Χμ... Ενα απλο παραδειγμα.... Θελει ο αλλος να εχει βιλλα στα βορεια προαστια και καγεν, ενω δεν φτανουνε μεχρι εκει τα κυβικα του. Καταθετει για το σκοπο αυτο οτι εχει και δεν εχει. Παιρνει και δανειο.... Σε λιγο καιρο τα χανει ολα.... + το σπιτακι που πηρε προικα. Αν δεν συνετιστει συνεχιζει.... Δεν κανω σου λεει και καμια καλλιεργεια ή καμια εισαγωγη για να ρεφάρω;

Συμπερασμα. Πιειτε , τζογαρετε, γαμηστε, ανεβητε κοινωνικα μεχρι εκει που σας παιρνει, αλλα μακρυα απο μπαφους, σκονες, κλπ κλπ κλπ

Καλημερα σας

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16

Οποιος επικαλειται επιχειρηματα τύπου "και το αλκοολ ή το τσιγαρο επισης κανει κακο" ειναι ειτε διανοητικα καθυστερημενος ειτε εμπορος ναρκωτικων.

Η αποψη μου παραμενει.

Υ.Γ. Λυπαμαι που ειμαι σκληρος, αλλά μας διαβαζουν και ανθρωποι που δεν εχουν ικανοτητα να διαχωριζουν ευκολα την ανοησια απο το σοβαρο. Και αυριο αν καποιος τους δωσει ναρκωτικα, θα σκεφθουν το επιχειρημα "ε και το τσιγαρο κανει κακο, τι πειραζει να δοκιμασω". Ολα εχουν και ενα οριο ξερετε.
τυπε δεν εισαι σκληρος. ενας απο τους εκατομμυρια στενομυαλους καρασυντηρητικους νεοελληνες εισαι που ενω δεν εχει ιδεα με το θεμα εκφερει αποψη και νομιζει οτι ειναι και σωστη. αυτα τα επιχειρηματα  που επειδη λογω της τεραστιας ασχετοσυνης σου δεν μπορεις να καταλαβεις το νοημα τους, τα εχουνε πει ανθρωποι (οι οποιοι ειναι γιατροι και ψυχιατροι κυριως) που ασχολουνται χρονια με το τεραστιο προβλημα των ναρκωτικων και εχουν απορριψει ολες τις μεθοδους αντιμετωπισης του που εχουνε αποδεδειγμενα αποτυχει, που ολως τυχαιως ασχετοι σαν εσενα διατηρουν ακομα διαιωνιζοντας το προβλημα. φανταζομαι οτι οσοι διαβαζουν εδω μεσα δεν θα εχουν την δικη σου αντιλληψη των πραγματων και μπορουνε να δουνε μερικα μετρα παραπανω απο σενα. φανταζομαι οτι ειναι αδικος κοπος να σου παραθεσω πηγες γιατρων/ψυχιατρων με εμπεριστατομενες αποψεις (οχι σαν την δικη σου που μετραει οσο ενος ταριφα η νταλικιερη) οποτε ας φαινομαστε ολοι εμεις καθυστερημενοι στ αματια σου ενω εσυ θα παραμεινεις ενας ουρακοταγκος με ρουχα για εμας.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Δεν χρειαζονται πολλα πολλα τύπε. Ούτε κανενα τεραστιο ζητημα ειναι. Τεραστιο το κανουν οσοι θελουν να το "ελαφρυνουν".

Δυο λογια μονο. Μια ενημερωση χρειαζεται.
"Τα ναρκωτικα ειναι θανατος, δεν παιρνουμε ναρκωτικα".

Τελεία, παραγραφος. Οι πολλες αναλυσεις ΔΕΝ χρειαζονται γιατι δημιουργουν αμφιβολια.
αυτο ακριβως το δογμα ακολουθειται δεκαετιες τωρα. ειδες εσυ την ομονοια να αδειαζει απο πρεζακια η να γεμιζει? αυθηθηκε ο αριθμος των χρηστων ναρκωτικων ουσιων η μειωθηκε? εμφανιστηκαν πιο πολλα ναρκωτικα η οχι? αρχιζουνε οι νεοι να πεφτουνε στα ναρκωτικα ολο και πιο μικροι σε ηλικια αποτι παλαιοτερα ναι η οχι?
και οσο για την ερωτηση σου πριν ναι σαν πιτσιρικας πανω στη καβλα πηρα (οχι πρεζα) και δοκιμασα διαφορα και ειχα φιλους που ητανε χωμενοι και τα ειδα τα κοζια με τα ιδια μου τα ματια. γιαυτο ναι μπροστα σου ειμαι ειδικος. ουτε εθιστηκα ουτε καταστραφηκε η ζωη μου. πηρα τα πτυχια μου τα μεταπτυχιακα μου και πλεον δουλευω οπως ολοι οι "νορμαλ".
το ζητημα ειναι πολυ πιο περιπλοκο απο οσο φανταζεσαι ωστε να το καταπολεμησεις με ενα απλο
"Τα ναρκωτικα ειναι θανατος, δεν παιρνουμε ναρκωτικα".
τωρα αν απο οσα εχω πει θεωρεις οτι εγω προσπαθω να τα προωθησω η να πεισω τον κοσμο να πινει ναρκωτικα τοτε απλα με επιβεβαιωνεις στο προβλημα αντιληψης που ειπα οτι εχεις.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ανεγκέφαλε τράβα σνίφαρε καμιά δυό γραμμούλες, μήπως τεζάρεις καμμια βδομάδα και ησυχάσουμε από τις αρχιδιές σου λίγο, άιντε στο φινάλε… Τάισε την οικογένεια σου  καμμιά σκόνη και άσε τις ανώριμες παπαροφιλοσοφίες… :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

άντε πάρε το απολυτήριο του δημοτικού ρε ζώο που νομίζεις ότι το ρέψιμό σου είναι γνώμη
και πήγαινε να εμβολιαστείς

ζώο

Η αποψη μου παραμενει.

εκτός απο άσχετος στα ξένα αντικείμενα (ιατρικά -φαρμακολογικά) είσαι και άσχετος και στο δικό σου αντικείμενο

κατάντια

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
κοντευει τις 100 σελιδες  :headbaning1: :headbaning2: :undecided:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν είναι Off topic φίλε μου ...εφόσον δεν έχει ειπωθεί τιποτα ιατρικο-φαρμακολογικό και τίποτα κοιωνιολογικό-οικονομολογικό επι των ναρκωτικών και απλά εκπέμπονται μόνο ερυγές και πορδ-ηδονοκροτήσεις τότε οι απαντήσεις
οφείλουν να είναι της ίδιας μορφής

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτο που παθαινουν οι περισσοτεροι ειναι οτι τα ναρκωτικα τους βοηθανε στην αρχη και μετα οταν εθιστουν τους γαμανε.Οποτε μπλεκουν γιατι αν δεν παρουν ναρκωτικα γινονται σκατα δεν μπορουν καν να κουνηθουν και αν παρουν ειναι πιο λειτουργικοι αλλα αρρωστοι.
Γενικα ειναι η σωματικη εξαρτηση που μετραει,η ψυχικη εξαρτηση ειναι παραμυθι.Αν ο αλλος δεν παρει ηρωινη η αλλα που ειναι εθισμενος μπορει να πεθανει απο συνδρομο στερησης.
Το ιδιο και ο αλκοολικος αν δεν πιει παθαινει delirium tremens και ενα σωρο αλλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom