pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Δουλειές του βανάκια ειναι αυτές.
δημοκρατια δεν εχουμε?
Δεν ισχύει. Η ηρωίνη είναι η πιο εθιστική και επικίνδυνη ουσία απ' όλες αυτές. Και συνήθως μετά αναφέρεται η κοκαΐνη. Πιο βλαβερή και πιο εθιστική και από τσιγάρο και από αλκοόλ. Για να μη μιλήσουμε για συνδυασμό κοκαΐνης-αλκοόλ που είναι ρωσική ρουλέτα.Εννοείται, και το τσιγάρο και το αλκοόλ είναι πολύ περισσότερο εθιστικά και πολύ περισσότερο βλαβερά από τον ηρωΐνη και την κοκκαΐνη.
Δεν ισχύει. Η ηρωίνη είναι η πιο εθιστική και πιο επικίνδυνη ουσία απ' όλες αυτές. Και συνήθως μετά αναφέρεται η κοκαΐνη. Πιο βλαβερή και πιο εθιστική και από τσιγάρο και από αλκοόλ. Για να μη μιλήσουμε για συνδυασμό κοκαΐνης-αλκοόλ που είναι ρωσική ρουλέτα.
Στο παρελθον εχω εκφρασει μια συγκεκριμενη αποψη, θα την πω ξανα.
Οποιος επικαλειται επιχειρηματα τύπου "και το αλκοολ ή το τσιγαρο επισης κανει κακο" ειναι ειτε διανοητικα καθυστερημενος ειτε εμπορος ναρκωτικων.
Η αποψη μου παραμενει.
Ελπιζω να ειστε απλως βλακες.
Υ.Γ. Λυπαμαι που ειμαι σκληρος, αλλά μας διαβαζουν και ανθρωποι που δεν εχουν ικανοτητα να διαχωριζουν ευκολα την ανοησια απο το σοβαρο. Και αυριο αν καποιος τους δωσει ναρκωτικα, θα σκεφθουν το επιχειρημα "ε και το τσιγαρο κανει κακο, τι πειραζει να δοκιμασω". Ολα εχουν και ενα οριο ξερετε.
... και από μπάφους και από τσιγάρο.Οπότε μάγκες μακριά απο πρέζα, αλκοόλ και κόκες!!!
... και από μπάφους και από τσιγάρο.
Δεν ισχύει. Η ηρωίνη είναι η πιο εθιστική και επικίνδυνη ουσία απ' όλες αυτές. Και συνήθως μετά αναφέρεται η κοκαΐνη. Πιο βλαβερή και πιο εθιστική και από τσιγάρο και από αλκοόλ. Για να μη μιλήσουμε για συνδυασμό κοκαΐνης-αλκοόλ που είναι ρωσική ρουλέτα.
πριν πολλα χρονια, σε συζητηση με πολυ γνωστο κατα τα αλλα ιατροδικαστη, μου ειχε πει πως η ηρωϊνη συγκεκριμενα δεν εχει καμια σχεση με οτιδηποτε αλλη εθιστικη ουσια. Η ηρωϊνη δεν γινεται απλα απαραιτητη στον οργανισμο, αλλα κατατρωει τα κυτταρα του και τα αντικαθιστα με παραπλανητικα κυτταρα ηρωίνης ωστε ο οργανισμος να μην αντιλαμβανεται πως πεθαινει. Γιαυτο και οι ηρωϊνομανεις ακομη και εαν απεξαρτηθουν οι βλαβες που εχουν ηδη παθει στα κυτταρα (πιο εμφανεις στα εγκεφαλικα) τους αφηνουν μονιμες αναπηριες που δεν επουλωνονται ποτε (πχ η αργη και μπερδεμενη ομιλια, το απλανες βλεμμα, κλπ) ενω επειδη ακριβως συνεχιζουν να υπαρχουν μεσα στο σωμα για παντα τα "μεταμφιασμενα" κυτταρα ηρωϊνης, πρακτικα ο ασθενης δεν απεξαρταται ποτε και γιαυτο το ποσοστο επανακυλησης και τελικου θανατου ειναι εξαιρετικα υψηλο.
Η μονη λυση για την ηρωϊνη ειναι να μην τη δοκιμασεις ποτε, ουτε για πλακα ._
πριν πολλα χρονια, σε συζητηση με πολυ γνωστο κατα τα αλλα ιατροδικαστη, μου ειχε πει πως η ηρωϊνη συγκεκριμενα δεν εχει καμια σχεση με οτιδηποτε αλλη εθιστικη ουσια. Η ηρωϊνη δεν γινεται απλα απαραιτητη στον οργανισμο, αλλα κατατρωει τα κυτταρα του και τα αντικαθιστα με παραπλανητικα κυτταρα ηρωίνης ωστε ο οργανισμος να μην αντιλαμβανεται πως πεθαινει. Γιαυτο και οι ηρωϊνομανεις ακομη και εαν απεξαρτηθουν οι βλαβες που εχουν ηδη παθει στα κυτταρα (πιο εμφανεις στα εγκεφαλικα) τους αφηνουν μονιμες αναπηριες που δεν επουλωνονται ποτε (πχ η αργη και μπερδεμενη ομιλια, το απλανες βλεμμα, κλπ) ενω επειδη ακριβως συνεχιζουν να υπαρχουν μεσα στο σωμα για παντα τα "μεταμφιασμενα" κυτταρα ηρωϊνης, πρακτικα ο ασθενης δεν απεξαρταται ποτε και γιαυτο το ποσοστο επανακυλησης και τελικου θανατου ειναι εξαιρετικα υψηλο.
Η μονη λυση για την ηρωϊνη ειναι να μην τη δοκιμασεις ποτε, ουτε για πλακα ._
απολυτο δικιο εχεις και γιαυτο κ εγω δεν δινω φραγκα σε πρεζακια ποτε. τον ρωταω αν πειναει να παω να του παρω επιτοπου φαι και παντα λενε οχι.. φαντασου δηλαδη. επισης δεν θεωρω βοηθεια το να πηγαινουνε σε κεντρα οπως το κεθεα και απο πρεζονια εθισμενα στην πρεζα να μου τους εθισουνε σε αλλες ουσιες οπως μεθαδονες και τετοια. επισης ο χρονος αναμονης για να μπεις σε τετοια προγραμματα ειναι τεραστιος και δεν γινεται σωστη δουλεια επισης. Μια τρυπα στο νερο κανουν δηλαδη. εγω και εσυ δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ουσιωδες δυστυχως. το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να ενημερονωμαστε ωστε να μπορουμε καλυτερα να κατανοησουμε την κατασταση του ναρκωμανη, τι τον οδηγησε εκει κτλ
τυπε δεν εισαι σκληρος. ενας απο τους εκατομμυρια στενομυαλους καρασυντηρητικους νεοελληνες εισαι που ενω δεν εχει ιδεα με το θεμα εκφερει αποψη και νομιζει οτι ειναι και σωστη. αυτα τα επιχειρηματα που επειδη λογω της τεραστιας ασχετοσυνης σου δεν μπορεις να καταλαβεις το νοημα τους, τα εχουνε πει ανθρωποι (οι οποιοι ειναι γιατροι και ψυχιατροι κυριως) που ασχολουνται χρονια με το τεραστιο προβλημα των ναρκωτικων και εχουν απορριψει ολες τις μεθοδους αντιμετωπισης του που εχουνε αποδεδειγμενα αποτυχει, που ολως τυχαιως ασχετοι σαν εσενα διατηρουν ακομα διαιωνιζοντας το προβλημα. φανταζομαι οτι οσοι διαβαζουν εδω μεσα δεν θα εχουν την δικη σου αντιλληψη των πραγματων και μπορουνε να δουνε μερικα μετρα παραπανω απο σενα. φανταζομαι οτι ειναι αδικος κοπος να σου παραθεσω πηγες γιατρων/ψυχιατρων με εμπεριστατομενες αποψεις (οχι σαν την δικη σου που μετραει οσο ενος ταριφα η νταλικιερη) οποτε ας φαινομαστε ολοι εμεις καθυστερημενοι στ αματια σου ενω εσυ θα παραμεινεις ενας ουρακοταγκος με ρουχα για εμας.Στο παρελθον εχω εκφρασει μια συγκεκριμενη αποψη, θα την πω ξανα.
Οποιος επικαλειται επιχειρηματα τύπου "και το αλκοολ ή το τσιγαρο επισης κανει κακο" ειναι ειτε διανοητικα καθυστερημενος ειτε εμπορος ναρκωτικων.
Η αποψη μου παραμενει.
Υ.Γ. Λυπαμαι που ειμαι σκληρος, αλλά μας διαβαζουν και ανθρωποι που δεν εχουν ικανοτητα να διαχωριζουν ευκολα την ανοησια απο το σοβαρο. Και αυριο αν καποιος τους δωσει ναρκωτικα, θα σκεφθουν το επιχειρημα "ε και το τσιγαρο κανει κακο, τι πειραζει να δοκιμασω". Ολα εχουν και ενα οριο ξερετε.
αυτο ακριβως το δογμα ακολουθειται δεκαετιες τωρα. ειδες εσυ την ομονοια να αδειαζει απο πρεζακια η να γεμιζει? αυθηθηκε ο αριθμος των χρηστων ναρκωτικων ουσιων η μειωθηκε? εμφανιστηκαν πιο πολλα ναρκωτικα η οχι? αρχιζουνε οι νεοι να πεφτουνε στα ναρκωτικα ολο και πιο μικροι σε ηλικια αποτι παλαιοτερα ναι η οχι?Δεν χρειαζονται πολλα πολλα τύπε. Ούτε κανενα τεραστιο ζητημα ειναι. Τεραστιο το κανουν οσοι θελουν να το "ελαφρυνουν".
Δυο λογια μονο. Μια ενημερωση χρειαζεται.
"Τα ναρκωτικα ειναι θανατος, δεν παιρνουμε ναρκωτικα".
Τελεία, παραγραφος. Οι πολλες αναλυσεις ΔΕΝ χρειαζονται γιατι δημιουργουν αμφιβολια.
Ανεγκέφαλε τράβα σνίφαρε καμιά δυό γραμμούλες, μήπως τεζάρεις καμμια βδομάδα και ησυχάσουμε από τις αρχιδιές σου λίγο, άιντε στο φινάλε… Τάισε την οικογένεια σου καμμιά σκόνη και άσε τις ανώριμες παπαροφιλοσοφίες…
Στο παρελθον εχω εκφρασει μια συγκεκριμενη αποψη, θα την πω ξανα.
Η αποψη μου παραμενει.