Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τροφή για σκέψη λοιπόν
Ανεγκέφαλε τράβα σνίφαρε καμιά δυό γραμμούλες, μήπως τεζάρεις καμμια βδομάδα και ησυχάσουμε από τις αρχιδιές σου λίγο, άιντε στο φινάλε… Τάισε την οικογένεια σου  καμμιά σκόνη και άσε τις ανώριμες παπαροφιλοσοφίες… :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
δυστυχως με τετοιου ειδους αποψεις που θυμιζουν υπερσυντηριτικη γρια που δεν εχει φυγει απο το χωριο της ποτε, το προβλημα των ναρκωτικων δεν προκειται να αντιμετωπιστει ποτε σε βαθος αφου ο καθε ασχετος εκφερει αποψη και νομιζει οτι εχει δικιο.το μονο που δεν ακουσαμε ειναι να προσφυγουμε στον χριστιανισμο μπας και μας σωσει ο ιησους απο τα ναρκωτικα
Μια χαρα ειναι τα ναρκωτικα τύπε, κανουν καλο. Καλυτερα τωρα?
Εσυ γιατι εισαι σχετικος τύπε? Παιρνεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Στο παρελθον εχω εκφρασει μια συγκεκριμενη αποψη, θα την πω ξανα.

Οποιος επικαλειται επιχειρηματα τύπου "και το αλκοολ ή το τσιγαρο επισης κανει κακο" ειναι ειτε διανοητικα καθυστερημενος ειτε εμπορος ναρκωτικων.

Η αποψη μου παραμενει.
Ελπιζω να ειστε απλως βλακες.

Υ.Γ. Λυπαμαι που ειμαι σκληρος, αλλά μας διαβαζουν και ανθρωποι που δεν εχουν ικανοτητα να διαχωριζουν ευκολα την ανοησια απο το σοβαρο. Και αυριο αν καποιος τους δωσει ναρκωτικα, θα σκεφθουν το επιχειρημα "ε και το τσιγαρο κανει κακο, τι πειραζει να δοκιμασω". Ολα εχουν και ενα οριο ξερετε.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Μια χαρα ειναι τα ναρκωτικα τύπε, κανουν καλο. Καλυτερα τωρα?
Εσυ γιατι εισαι σχετικος τύπε? Παιρνεις?

Μια φορα μπορει να δοκιμασε τυπε. :S :S :S

maxresdefault.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.166
Πόντοι
5.506
ναι μια φορα παλια. που κολλαει η ερωτηση τυπε? εκτος και αν ολοι οι νομοι ειναι λογικοι για σενα ή μη παρωχημενοι.

Τι σχέση έχει αυτό; Μας αρέσει δε μας αρέσει ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Στο παρελθον εχω εκφρασει μια συγκεκριμενη αποψη, θα την πω ξανα.

Οποιος επικαλειται επιχειρηματα τύπου "και το αλκοολ ή το τσιγαρο επισης κανει κακο" ειναι ειτε διανοητικα καθυστερημενος ειτε εμπορος ναρκωτικων.

Η αποψη μου παραμενει.
Ελπιζω να ειστε απλως βλακες.

Υ.Γ. Λυπαμαι που ειμαι σκληρος, αλλά μας διαβαζουν και ανθρωποι που δεν εχουν ικανοτητα να διαχωριζουν ευκολα την ανοησια απο το σοβαρο. Και αυριο αν καποιος τους δωσει ναρκωτικα, θα σκεφθουν το επιχειρημα "ε και το τσιγαρο κανει κακο, τι πειραζει να δοκιμασω". Ολα εχουν και ενα οριο ξερετε.
ξεροχυνω με σκληρο καριολη αλεξ ουα ουα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
φιλε μου σωστος για ακομα μια φορα. το πρωτο βημα ως κοινωνια για να βοηθαμε τους τυπους που εχουνε μπλεξει ειναι να ενημερωθουν ολοι οι ασχετοι (και ειναι η πλειοψηφια) σε βαθος για τα ναρκωτικα. 10 ποστ πιο πανω αν διαβασεις, ειναι προφανες οτι δεν εχουνε την παραμικρη ιδεα για αυτο το τεραστιο ζητημα.
Δεν χρειαζονται πολλα πολλα τύπε. Ούτε κανενα τεραστιο ζητημα ειναι. Τεραστιο το κανουν οσοι θελουν να το "ελαφρυνουν".

Δυο λογια μονο. Μια ενημερωση χρειαζεται.
"Τα ναρκωτικα ειναι θανατος, δεν παιρνουμε ναρκωτικα".

Τελεία, παραγραφος. Οι πολλες αναλυσεις ΔΕΝ χρειαζονται γιατι δημιουργουν αμφιβολια.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Δεν χρειαζονται πολλα πολλα τύπε. Ούτε κανενα τεραστιο ζητημα ειναι. Τεραστιο το κανουν οσοι θελουν να το "ελαφρυνουν".

Δυο λογια μονο. Μια ενημερωση χρειαζεται.
"Τα ναρκωτικα ειναι θανατος, δεν παιρνουμε ναρκωτικα".

Τελεία, παραγραφος. Οι πολλες αναλυσεις ΔΕΝ χρειαζονται γιατι δημιουργουν αμφιβολια.

Άλεξ ήσουν στην ομάδα συγγραφής του Νικητή;  :think:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.847
Πόντοι
9.931
Φανταζομαι οτι ολοι αυτοι που ειναι υπερ των ναρκωτικών, μαλακών και σκληρών δεν θα ειχαν κανενα προβλημα π.χ. να εγχειρηση το παιδί τους ένας γιατρός που εχει κάνει 2 γραμμές κοκα η εχει παρει μια δοση ηρωίνης, επισης θα εμπιστευθεί τον οδηγο ενος σχολικου λεωφορείου που εχει σκάσει ενα τρίφυλλο πριν πάει τα παιδιά του στο σχολείο :rolleyes:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Φανταζομαι οτι ολοι αυτοι που ειναι υπερ των ναρκωτικών, μαλακών και σκληρών δεν θα ειχαν κανενα προβλημα π.χ. να εγχειρηση το παιδί τους ένας γιατρός που εχει κάνει 2 γραμμές κοκα η εχει παρει μια δοση ηρωίνης, επισης θα εμπιστευθεί τον οδηγο ενος σχολικου λεωφορείου που εχει σκάσει ενα τρίφυλλο πριν πάει τα παιδιά του στο σχολείο :rolleyes:

Ο Σαβιάνο πάντως υποστηρίζει ότι κανείς απ' όσους ανέφερες δεν κάνει κόκα. Όλοι τη βγάζουν με καφεδάκι και τσιγαράκι.  

878a83e4-145d-467e-af44-8b49e0814b13_11.jpg

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
το προβλημα με τα ναρκωτικα ειναι οτι αμα αρχισει ο πιτσιρικας να μπαινοβγαινει φυλακες στα 18-19-20 τελειωσε. Το τριμηνο αυλωνα απλα οδηγει σε γνωριμιες απο τον ιδιο κυκλο, οχι σε σωφρονισμο/θεραπεια. Και απο κει και περα εχει κλειδωσει σ'ενα φαυλο κυκλο που δε σπαει με τιποτα, ουτε στην 'κοινωνια' μπορει να ενταχτει, ουτε δουλεια μπορει να βρει, ουτε να θεραπευτει απο τον εθισμο του. Οποτε μενει κλειδωμενος σ'ενα κυκλο μικροεγληματικοτητας για να εξυπηρετει τον εθισμο του.

Αλλα σε οτι κι αν εισαι εθισμενος, τζογο, ναρκωτικα, αλκοολ, σε καταστρεφει. Καπου θελει ως κοινωνια να ψαξουμε τροπους να βοηθαμε οχι να τιμωρουμε οσους εχουν μπλεξει με τετοια θεματα.

Καμια σχεση με το θεμα δεν εχουν τα παραπανω, η τυπισα δεν ηταν κακομοιρο πρεζονι, μπηκε στο κυκλωμα για το ευκολο χρημα.
;

Σα κοινωνία ας ψάξουμε τρόπους να βρούνε δουλειά έντιμοι, εργατικοί, μορφωμένοι νέοι άνθρωποι που θέλουν να συμβάλουν στο κοινωνικο σύνολο, στο κράτος, να κάνουν οικογένεια και να πληρώνουν και αυτοι για ολα τα γαμημένα σκουπίδια που παρασιτούν εις βαρος μας με κάθε ηλίθια δικαιολογία τύπου "ειμαι εθισμένος".

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
και το τσιγάρο σκοτώνει και μάλιστα με οδυνηρό θάνατο , αυτό γιατι δεν είναι παράνομο?
ή το αλκοόλ , επίσης με μαρτυρικο θάνατο αν πχ κάνει ηπατική ανεπάρκεια...
ή τα γλυκά και τα τζανκ φουντ , επίσης θα προκαλέσουν άσχημο θάνατο πχ με επιπλοκές διαβήτη ή υπέρτασης

και τα 3 είναι άκρως εθιστικά και επικίνδυνα γιατι δεν είναι και αυτά παράνομα και είναι η κοκαϊνη?

για απαντήστε μου όσοι εκπλαγήκατε απο την τοποθέτησή μου

Εννοείται, και το τσιγάρο και το αλκοόλ είναι πολύ περισσότερο εθιστικά και πολύ περισσότερο βλαβερά από τον ηρωΐνη και την κοκκαΐνη.

Δεν υπάρχει δε καμία σύγκριση μεταξύ του αριθμού των θανάτων που οφείλονται στο τσιγάρο και στο αλκοόλ και στους θανάτους από όλες τις ναρκωτικές ουσίες συνολικά.

Όλα είναι θέμα νευροδιαβιβαστών. Ο μηχανισμός του εθισμού στα ναρκωτικά είναι ακριβώς ο ίδιος με τον μηχανισμό του εθισμού στον τζόγο, στο σεξ και στο bou.com.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom