Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεν έχω δεί τη φάτσα του και ούτε έχω την όρεξη. Αν και θα ήθελα να μου πει face to face κατι για τους Πόντιους

Έχω να σου πω να πας ν αυτοκτονήσεις ως κατακάθι της κοινωνίας που είσαι ! Με την ύπαρξή σου και μόνο δησφημίζεις την πατρίδα σου !

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Έχω να σου πω να πας ν αυτοκτονήσεις ως κατακάθι της κοινωνίας που είσαι !

Κατακαθι εισαιεσυ ανθελληνικο σκουπιδι.σου εχει γαμησι κανενας ποντιος καμια γκομενα και εχεις θεματα αλλα ετσι οπως εισαι σιγα μην σου κατσει καμια. ουτε τραβελι δεν θα σου καθεται παλιοσιχαμα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Απο΄δω και πέρα καμία απάντηση στα γνωστά νεοναζιστικά χρυσαυγήτικα καθιζήματα, παρά μόνο αναφορές στο συντονιστή ! Έρχονται μιουταρίσματα και μπαναρίσματα...

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Το μισό site σε βρίζει έχεις πολύ δουλειά σα γνήσιος γραικυλος ρουφιάνος να βρίζεις μάνες μελών σε πμ και προγόνους σαν "πολιτιστικά υπανάπτυκτους" και μετα αναφορές κλαίγοντας. Αυτός είσαι σε ξέρουμε καιρο.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το μισό site σε βρίζει έχεις πολύ δουλειά σα γνήσιος γραικυλος ρουφιάνος να βρίζεις μάνες μελών σε πμ και προγόνους σαν "πολιτιστικά υπανάπτυκτους" και μετα αναφορές κλαίγοντας. Αυτός είσαι σε ξέρουμε καιρο.

Γράψε κι'άλλα ρε ψυχάκια, γιατί ανακατεύομαι και θέλω να κάνω εμετό !!  Συνέχισε ως ψυχασθενής που είσαι να βάζεις Ρώσικες, Σέρβικες, Βυζαντινές σημαίες, σήματα του ΠΑΟΚ, παπάδες και ότι άλλο κατεβάζει το αρρωστημένο μυαλό σου ! Στο Δαφνί και γρήγορα !!  Και μόνο ότι βαφτίζεις μισό σαιτ πέντε ναζιστές που προσπθείτε να μου κάνετε μπούλινγκ δείχνει το μέγεθος της παράνοιάς σου !!  :vomit: :vomit: :vomit:

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Μάλιστα άρρωστος οποίος βάζει "Ρώσικες, Σέρβικες, Βυζαντινές σημαίες, σήματα του ΠΑΟΚ, παπάδες ".

Και αυτος που βρίζει μανες και ευχεται καρκίνους ειναι οκ...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μάλιστα άρρωστος οποίος βάζει "Ρώσικες, Σέρβικες, Βυζαντινές σημαίες, σήματα του ΠΑΟΚ, παπάδες ".

Και αυτος που βρίζει μανες και ευχεται καρκίνους ειναι οκ...

Εγώ καρκίνο ?? Να πας ν'αυτοκτονήσεις σου ευχήθηκα γιατί δεν χρησιμεύεις στην κοινωνία και είσαι πνευματικά κατώτατος και μοχθηρός !

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Είναι η ελληνική κακία του...κατηχητικού.
Το κατηχητικο στην Ελλαδα διδασκει την αγαπη προς τον συνανθρωπο, και την αβροτητα.
Σε αντιθεση με το κατηχητικο της ημισελινου, που διδασκει την μισαλοδοξια και την βαρβαροτητα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
:sunglasses:

Συνημμένα

• images (7).jpg
    images (7).jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 15

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ΤΕΛΟΣ ζούμε στην χωρά που αποθεώνουμε μεθυσμένο σκύλα που από τύχη δεν θέρισε την ζωή άλλον ανθρώπων με ml amg,ζούμε στην χώρα που το μοντέλο με την κόκα είναι το κοριτσάκι που παγίδεψαν.Ζουμε στην χωρα που χτιζεις το αυθαίρετο οπού βρεις ακόμα και πάνω στο ποτάμι για να έχεις μεζονέτα στην έξοχή και όταν περνάει το ποτάμι φταίει το κράτος και τα αντιπλημμυρικά Ρε ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ
φιλε τα ειπες ΟΛΑ σε 3 γραμμες. ετσι ακριβως σκεφτεται η πλειοψηφια των νεοελληνων. μετα απο τοση πουτσα που φαγαμε τοσα χρονια οχι απλα παραμενουμε οι ιδιοι αλλα γινομαστε ακομα χειροτεροι. ουδεμια διαθεση για αναληψη προσωπικων ευθυνων και παντα φταινε οι αλλοι.. ωρες ωρες μοιαζουμε ως λαος σαν κακομαθημενα κωλοπαιδα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Απο΄δω και πέρα καμία απάντηση στα γνωστά νεοναζιστικά χρυσαυγήτικα καθιζήματα, παρά μόνο αναφορές στο συντονιστή ! Έρχονται μιουταρίσματα και μπαναρίσματα...

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :rockon: :rockon: :rockon:

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Πως θα μάθουμε τελικά αν ψάξαν τον λοκω της οι Κινεζοι?
Οφείλουν να μας στείλουν φώτο με το "ΠΡΙΝ" και "ΜΕΤΑ" για να βγάλουν διάγνωση όλοι οι έμπειροι χώστες του bou.  :woldman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.282
Πόντοι
5.006
Μπορείτε να μην την ξαναμπείτε κοριτσάκι και ότι το έμπλεξαν.2 μέτρα μούνταρα με κόκα στην τσάντα και selfie με ζωηρά ταξίδια ψώνια λεφτά δεν είναι μπλέξιμο,Μπλέξιμο είναι να περνούν 15Χρονά ηρωίνη στα σχόλιά.

ετσι ακριβως τυπε...διεθνες εμποριο κοκας σε κρυμμενη θηκη μεσω αιθιπιας και χονκ κονγκ.....το καημενο το κοριτσακι, το επομενο βημα ηταν να μεταφερει ντρογκια με υποβρυχιο όπως ο εσκομπαρ.. :'( :'( :'(

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Τύποι σας φαίνεται δουλεμένη?

Συνημμένα

• kineziko psakstiri.jpg
    kineziko psakstiri.jpg
    87 KB · Εμφανίσεις: 44

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
φιλε τα ειπες ΟΛΑ σε 3 γραμμες. ετσι ακριβως σκεφτεται η πλειοψηφια των νεοελληνων. μετα απο τοση πουτσα που φαγαμε τοσα χρονια οχι απλα παραμενουμε οι ιδιοι αλλα γινομαστε ακομα χειροτεροι. ουδεμια διαθεση για αναληψη προσωπικων ευθυνων και παντα φταινε οι αλλοι.. ωρες ωρες μοιαζουμε ως λαος σαν κακομαθημενα κωλοπαιδα
                                                    σαν κακομαθημενα κωλοπαιδα

Κι εσυ φιλε τα ειπες σε μιση σειρα....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η κοπέλα είναι μόλις 19. Για θυμηθείτε τι κάνατε στα 19 σας;
Η κοπέλα έμενε σε μια κλειστή κοινωνία με πατέρα μπάτσο!!! (ξέρετε τι σημαίνει αυτό) Όλα είχαν να κάνουν με το τι θα πουν οι άλλοι.
Το κορίτσι ήθελε να ζήσει ελεύθερο πια (φαντάζομαι πολύ καταπίεση απ τους γονείς) και αποφάσισε να πάει για σπουδές στη Καλαμάτα. Δεν θέλει πολύ, της την έπεσαν από δίπλα οι επιτήδειοι και το δόλωμα τσίμπησε. 
Προφανώς και δε γνώριζε τι περιείχε η τσάντα μέσα. Αυτά τα βλέπουμε στις ταινίες μόνο.
Έκανε λάθος ναι. Ήθελε τη μεγάλη ζωή που έβλεπε κάθε μέρα στα κανάλια!!! Τα ήθελε όλα και γρήγορα. Έτσι μας έμαθαν χρόνια τώρα. Όσοι/ες είχαν λίγο μυαλό και το έβαλαν να δουλέψει προτίμησαν άλλο δρόμο... Εδώ είχαμε το αντίθετο.
Δε λέω να μη τιμωρηθεί, αλλά μια ευκαιρία ακόμα στη ζωή πρέπει να τη δώσουμε. Είμαι σίγουρος πως δεν θα αντέξει και πολύ αυτά που θα έρθουν (το είπε νομίζω)

πες το στους κινεζους να της δωσουν ευκαιρια ρε τυπε.Σε εμας και που το λες...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
και αν το ξανακανει και μια δευτερη τυπε  :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε να την συγχωρούνε εις τον αιωνα τον απαντα μεχρι να καταλαβει απο μονη της οτι αυτο που κανει ειναι λαθος. :S :S :S

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε να την συγχωρούνε εις τον αιωνα τον απαντα μεχρι να καταλαβει απο μονη της οτι αυτο που κανει ειναι λαθος. :S :S :S
Αν δεν το έχει καταλάβει ακόμα, είναι άξια της μοίρας της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom