ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
Να σημειωθεί ότι το παρόν νήμα έχει ξεπεράσει σε σελίδες αυτό του Πουτσοντίνα.
Να σημειωθεί ότι το παρόν νήμα έχει ξεπεράσει σε σελίδες αυτό του Πουτσοντίνα.
Χαχα,ωραία τα λες τυπε.Κλωνος του είσαι ή θαυμαστής του Στάλιν?Εγώ δεν της εύχομαι ψόφο,ας κάτσει όμως μέχρι τα βαθιά γεράματα στη φυλακή,με το θέμα να είναι στη δημοσιότητα,όλο και κανένα τούβλο θα το ξανασκεφτεί πριν κάνει το ίδιο.Ενταξει τουλαχιστον κατι κανει αυτος απο το να ευχεται ψοφους και βιασμους, ακομα και αν δεν κανει τιποτα και σας δουλευει και μονο οτι ψαρωνετε ολοι εσεις που θελετε να πεθανει στη φυλακη τον κανει συμπαθη στα ματια μου.
Χαχα,ωραία τα λες τυπε.Κλωνος του είσαι ή θαυμαστής του Στάλιν?Εγώ δεν της εύχομαι ψόφο,ας κάτσει όμως μέχρι τα βαθιά γεράματα στη φυλακή,με το θέμα να είναι στη δημοσιότητα,όλο και κανένα τούβλο θα το ξανασκεφτεί πριν κάνει το ίδιο.
άμα αυτή η κόκα έμπαινε στην Ελλάδα και την ρούφαγε κανένας συγγενείς σου ανιψιός η ξάδερφος ξαδέρφη και τον έχανες ακόμα το κακόμοιρο το κοριτσάκι θα υποστήριζες που το μπλεξανε???mode "αγνος φιλαθλος" on : καλα τον πραγματικο πρεζεμπορα τον χειροκροτατε επειδη ριχνει λεφτα στην ομαδα σας το κοριτσακι σας μαρανε
mode "αγνος φιλαθλος" Off: Συγνωμη αλλα μιλαμε για ενα κοριτσακι που μεγαλωσε στην ελληνικη επαρχια. Απο παιδικη αφελεια την ζαλισε η πλουσια ζωη και δεν καταλαβε τις επιπτωσεις . Να μου ελεγε καποιος οτι ειναι 25 χρονων ή οτι μεγαλωσε στο κεντρο της Αθηνας να πω οτι θα επρεπε να εχει επιγνωση του κινδυνου. Κοριτσακι που θα εμπλεκε ακομα και αν ερχοταν να σπουδασει στην Αθηνα.
Μαλλον πρεπει να βρουνε ποιος και πως την εμπλεξε σε ολη αυτη την ισστορια. Μακαρι να καταφερει να σπουδασει μεσα στην μπουζου και να βγει σε καμια 5ετια ακομα νεα.
Και σε ενα ασχετο λιγο θεμα βλεπω οτι οι Ελληνες υποστηριζουν κατι τυπους που χρωστανε ενα ματσο λεφτα στην τραπεζα αλλα συνεχιζουν να ζουν στα σπιτια του 2000 που αγορασαν με τα δανεια αλλα εξαντλουν την αυστηρότητα τους σε ενα 19χρονο κοριτσακι (μεχρι προφανως να πιασουν το παιδι τους με κανα σακουλακι κοκα στην τσεπη)
μαλλον δεν εχεις δει πολλες τσοντες στην ζωη σου τυπε... :-Κατάλαβες τι είπες τώρα ρε Λάμπη; Σόρρυ δηλαδή, χωράνε στο κωλάντερο 2,5kg coca;
Δεν θα ηθελα να απαντισω, θεωρω την ερωτηση ανοητη, εγω εξεφρασα την συμπαθεια μου για την κοπελα θεωρω τεκμηριωμενα, μαζι με καποιες τεχνικης φυσης αποψεις περι της απεμπλοκης της (θα μπορουσα να επεκταθω περετερω σε αυτες αλλα θεωρω πως δεν χρειαζεται στην παρουσα φαση της υποθεσης). Θεωρω πως δεν εχω κατι αλλο να πω για το θεμα, ευχομαι καλη τυχη στην κοπελα και την ταχυτερη δυνατη απεμπλοκη της.
ρωτηστε κ τον λιλαμαλλον δεν εχεις δει πολλες τσοντες στην ζωη σου τυπε... :-
χωρανε πολλα περισσοτερα πραγματα από αυτά που νομιζεις...
τα κοριτσάκια στην επαρχία κάνουν πολύ περισσότερα από αυτό που μπορείς να φανταστείς από τα 12 με 13 στα 19 είναι ώριμος άνθρωπος έξαλλου και εδώ υπάρχουν 19 Χρονες συνειδητοποιημένες για την δουλεία που κάνουν μια κοπέλα 19 χρονών είναι σαν έναν 24 στην ωριμότητα άρα μην ακούω μαλακίες ότι την μπλέξανε.Η κοπέλα είναι μόλις 19. Για θυμηθείτε τι κάνατε στα 19 σας;
Η κοπέλα έμενε σε μια κλειστή κοινωνία με πατέρα μπάτσο!!! (ξέρετε τι σημαίνει αυτό) Όλα είχαν να κάνουν με το τι θα πουν οι άλλοι.
Το κορίτσι ήθελε να ζήσει ελεύθερο πια (φαντάζομαι πολύ καταπίεση απ τους γονείς) και αποφάσισε να πάει για σπουδές στη Καλαμάτα. Δεν θέλει πολύ, της την έπεσαν από δίπλα οι επιτήδειοι και το δόλωμα τσίμπησε.
Προφανώς και δε γνώριζε τι περιείχε η τσάντα μέσα. Αυτά τα βλέπουμε στις ταινίες μόνο.
Έκανε λάθος ναι. Ήθελε τη μεγάλη ζωή που έβλεπε κάθε μέρα στα κανάλια!!! Τα ήθελε όλα και γρήγορα. Έτσι μας έμαθαν χρόνια τώρα. Όσοι/ες είχαν λίγο μυαλό και το έβαλαν να δουλέψει προτίμησαν άλλο δρόμο... Εδώ είχαμε το αντίθετο.
Δε λέω να μη τιμωρηθεί, αλλά μια ευκαιρία ακόμα στη ζωή πρέπει να τη δώσουμε. Είμαι σίγουρος πως δεν θα αντέξει και πολύ αυτά που θα έρθουν (το είπε νομίζω)
Η κοπέλα είναι μόλις 19. Για θυμηθείτε τι κάνατε στα 19 σας;
Η κοπέλα έμενε σε μια κλειστή κοινωνία με πατέρα μπάτσο!!! (ξέρετε τι σημαίνει αυτό) Όλα είχαν να κάνουν με το τι θα πουν οι άλλοι.
Το κορίτσι ήθελε να ζήσει ελεύθερο πια (φαντάζομαι πολύ καταπίεση απ τους γονείς) και αποφάσισε να πάει για σπουδές στη Καλαμάτα. Δεν θέλει πολύ, της την έπεσαν από δίπλα οι επιτήδειοι και το δόλωμα τσίμπησε.
Προφανώς και δε γνώριζε τι περιείχε η τσάντα μέσα. Αυτά τα βλέπουμε στις ταινίες μόνο.
Έκανε λάθος ναι. Ήθελε τη μεγάλη ζωή που έβλεπε κάθε μέρα στα κανάλια!!! Τα ήθελε όλα και γρήγορα. Έτσι μας έμαθαν χρόνια τώρα. Όσοι/ες είχαν λίγο μυαλό και το έβαλαν να δουλέψει προτίμησαν άλλο δρόμο... Εδώ είχαμε το αντίθετο.
Δε λέω να μη τιμωρηθεί, αλλά μια ευκαιρία ακόμα στη ζωή πρέπει να τη δώσουμε. Είμαι σίγουρος πως δεν θα αντέξει και πολύ αυτά που θα έρθουν (το είπε νομίζω)
Εγω ας πουμε στα 17-18 πρωτοπηγα για καφε και στα 18 στην πενταημερη κοιμηθηκα για πρωτη φορα εκτος σπιτιου.Η κοπέλα είναι μόλις 19. Για θυμηθείτε τι κάνατε στα 19 σας;
Ναι τύπε, λοιπον? Ηταν ατυχη λοιπον? Επρεπε για να ειναι τυχερη, να εχει πατερα κανενα πρεζακι και να ζει στην ανοικτη κοινωνια για να πηξει το μυαλο της? Ρε πού τα σκεφτεστε?Η κοπέλα έμενε σε μια κλειστή κοινωνία με πατέρα μπάτσο!!!
Προφανώς δεν έχεις ζήσει επαρχία. Θέλω να πω ότι η κοπέλα ήταν πολύ περιορισμένη και ήθελε να "ζήσει"Ναι τύπε, λοιπον? Ηταν ατυχη λοιπον? Επρεπε για να ειναι τυχερη, να εχει πατερα κανενα πρεζακι και να ζει στην ανοικτη κοινωνια για να πηξει το μυαλο της? Ρε πού τα σκεφτεστε?
Εγω ας πουμε στα 17-18 πρωτοπηγα για καφε και στα 18 στην πενταημερη κοιμηθηκα για πρωτη φορα εκτος σπιτιου.
Στα 19 ημουν πρωτοετης νομικης και διαβαζα.
Σιγουρα παντως δεν ταξιδευα Αντις Αμπεμπα-Χονγκ Κονγκ με μια τσαντα πρέζα.
Τι προσπαθεις να μας πεις ακριβως?
Οτι ειναι αρκετα μεγαλη για να ταξιδευει Αντις Αμπεμπα-Χονγκ Κονγκ χωρις να το ξερουν οι δικοι της, με μια φουστα ως τον αφαλο και μια τσαντα με κοκαινη, αλλά αρκετα μικρη για να υποστει τις συνεπειες?
Μπααααα....
Αν σκέφτονται έτσι οι δικαστές, αστα να πάνε!!! Χαθήκαμε!!Ασε που παλι τυχερη ειναι η δεσποινιδα, αν εχω καταλαβει καλα πρεπει για το κρατος του Χονγκ Κονγκ να θεωρειται ανηλικη, με ο,τι σημαινει αυτο για την ποινικη της αντιμετωπιση.
Είπαμε, δεν το ήξερε η κοπέλα. Τη τσάντα της την έδωσαν "φιλικά πρόσωπα"Εγω ας πουμε στα 17-18 πρωτοπηγα για καφε και στα 18 στην πενταημερη κοιμηθηκα για πρωτη φορα εκτος σπιτιου.
Στα 19 ημουν πρωτοετης νομικης και διαβαζα.
Σιγουρα παντως δεν ταξιδευα Αντις Αμπεμπα-Χονγκ Κονγκ με μια τσαντα πρέζα.
Τι προσπαθεις να μας πεις ακριβως?
Οτι ειναι αρκετα μεγαλη για να ταξιδευει Αντις Αμπεμπα-Χονγκ Κονγκ χωρις να το ξερουν οι δικοι της, με μια φουστα ως τον αφαλο και μια τσαντα με κοκαινη, αλλά αρκετα μικρη για να υποστει τις συνεπειες?
Μπααααα....
Επισης θα πρεπει να θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που ειναι φυλακη στο Χονγκ Κονγκ και οχι σε καμια Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Καμπότζη και αλλες τριτοκοσμικες χώρες.Ασε που παλι τυχερη ειναι η δεσποινιδα, αν εχω καταλαβει καλα πρεπει για το κρατος του Χονγκ Κονγκ να θεωρειται ανηλικη, με ο,τι σημαινει αυτο για την ποινικη της αντιμετωπιση.
Τα 35 απο τα 45 χρονια μου τα εχω ζησει επαρχια. Εγω δεν μιλησα για καταστροφη ή θανατο. Απλως απορω με τη σταση μερικων απο εσας που συνοψιζεται στο "το καημενο το κοριτσακι, την μπλεξανε, δεν ηξερε, να της δωσουμε μια ευκαιρια, να στειλουμε τις μυστικες υπηρεσιες να την απελευθερωσουν, να παρεμβει το υπουργειο εξωτερικων, να πληρωσει το ελληνικο δημοσιο τον Κεχαγιογλου για να την υπερασπιστει" και άλλα τετοια νοστιμα. Ε δεν μου καθεται ρε τύπε, συγνωμη κιολας.Προφανώς δεν έχεις ζήσει επαρχία. Θέλω να πω ότι η κοπέλα ήταν πολύ περιορισμένη και ήθελε να "ζήσει"
Ο πατέρας, σίγουρα παλιάς σχολής (τύπος Καλογήρου) και μπάτσος....Σίγουρα έσφαλε, να πληρώσει για να μάθει,αλλά να μην την οδηγήσουμε στη καταστροφή ή στο θάνατο!!