Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Συμφωνα με αυτα που ειπε της την ανοιξαν 3 φορες... Μαλιστα τις 2 πρωτες χωρις να την σκαναρουν. Εμενα αυτο δεν μου κολλαει. Ανοιξε η διωξη ναρκωτικων ναρκωτικων την τσαντα, την αδειασε και δεν βρηκε τιποτα, και μαλιστα 2 φορες; Αυτα τα πραγματα δεν γινονται....
Πιστευω οτι ειτε ητανε καρφωτη, ειτε η γκομενα ηταν χεσμενη πανω της στην κυριολεξια και εκανε μπαμ απο μακρυα....
Εξακολουθω ομως να πιστευω οτι η διωξη εκανε μαλακια... επρεπε να να την αφησουν και να την παρουν στο κατοπι και να την τσιμπησουν στο ξενοδοχειο μαζι με τον παραληπτη. Ηξεραν που θα εμενε, οποτε ανετα μπορουσαν να παγιδευσουν ακομα και το δωματιο....
Επισης δεν πιστευω οτι εκλεισε η υποθεση, ασχετα αυτη αν ειπε οτι δεν θελει να ξαναδει τον Ρουμανο, κλπ κλπ κλπ.
Ο Ρουμανος ισχυριστηκε οτι πηγαν μαζι στην Αιθιοπια και εμεινε σε διαφορετικο ξενοδοχειο και δεν την ξαναδε. Αυτη λεει οτι εμεναν στο ιδιο ξενοδοχειο...
Αυτο μπορουν να το διαπιστωσουν ευκολα... Πανευκολα.
Λεω να το διαπιστωσουν διοτι ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει μεινει ετσι η υποθεση... Σιγα μην αφησει ο μπατσος πατερα της τον Ρουμανο να αλωνιζει αβερτα... Μαζευουν τοιχεια και καποια στιγμη θα σκασει η μπομπα, εκτος και αν... ηταν και αυτη κολπο (ηξερε), οποτε δεν θα την σκαλισουν δικαστικα.... Ο Ρουμανος ομως οπως και ναχει το πραγμα το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να εξαφανιστει απο προσωπου γης...
Τρεις φορες ελεγχος και το συζηταμε αν ηταν καρφωτη!!!!! Μαλιστα οι Κινεζοι ηταν τοσο βλακες που περιμεναν η κοκα να ηταν μεσα στον σακο, τοσο βλακες που ο δευτερος πιστεψε οτι οι πρωτοι δεν το βρηκαν και εκανε και αλλον ελεγχο. Το ποιο πιθανον ειναι να την εδωσε ο ιδιος ο Ρουμανος κατ'εντολη καποιου μεγαλου ναρκεμπορου (μαζι με αλλες) ως ανταλλαγμα για καποιο μεγαλυτερο φορτιο που αφησαν να περασει οι Κινεζοι, αυτος μαλλον ειναι και ο λογος που αφεθηκε ελευθερη, καποιοι ενδιαφερθηκαν απο εδω, και με ξενη βοηθεια ως συνηθως, επιασαν τους Κινεζους.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Οι Αιθιοπικες αερογραμμες εχουν γινει ενας μεγαλος και σοβαρος παικτης στον τομεα των αερομεταφορων, και ισως ο μεγαλυτερος στην Αφρικη. Πιθανοτατα να εχει και χαμηλες τιμες, οποτε δεν ειναι απιθανο να ταξιδευουν πολλοι μεσω Αιθιοπιας.
Μη νομιζει δηλαδη κανεις οτι σε ενα τετοιο ταξιδι ειναι μονο Αφρικανοι...
Δεν ητανε επικηρυγμενη για να την σταμπαρουνε απο τις καμερες, οποτε ή καρφωτη πηγε ή χεσμενη ητανε... Ο σκυλος ειναι μαλλον απιθανο να μυρισει την τσαντα στο ενα μετρο υψος εν κινηση...
Ειπαμε ...κατι δεν κολλαει... Εχω αμφιβολιες μαλιστα οτι ελεγε αληθεια σχετικα με τους 3 ελεγχους... Ολους σχεδον τους τσιμπανε στην εξοδο εκει που ειναι το τελωνειο. Τι φοβηθηκαν; Μηπως και το σκασει;
Δεν μπορει να πει ψεματα, οι ιδιοι οι Κινεζοι επιβεβαιωσαν οτι την ελεγξαν 3 φορες στο δικαστηριο (την τελευταια με επιτυχια)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ειλικρινά, μετά απο τόσα ταξίδια δε σκέφτηκα ποτέ να πάρω σκόνη πλυσίματος απο την ελλάδα.
Θα ρωτήσω και τον happy traveller

Να παιρνεις, εκτος αν προτιμας να τρεχεις σε σ/μ ή να γυρνας εχοντας στην βαλιτσα τα βρωμικα σου σωβρακα....

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Η ουσια ειναι μια τυποι.

Θα το ξανακανει??

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αντίστοιχα σκηνικά στήνονται από τρελά μυαλά. Δεν κουβαλάς άσπρη αξίας 2 εκ δολάρια στην τσάντα κ λες φτου φτου φτου 666, μακριά αυτά από μένα, ούτε και ξέρω πως βρέθηκαν στα χέρια μου, εγώ είμαι του κατηχητικού.

Δόλωμα ρίχνουν οι επιστήμονες για να αξίζει να ασχοληθούν οι του εκτός κόλπου, ώστε να περάσει απ την πίσω πόρτα η δεκαπλάσια ποσότητα απ τους εντός κόλπου ανενόχλητοι...

Μετά, βάζουν ανθρώπους για να την βγάλουν εκτός όπως προσυμφωνηθηκε.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Αντίστοιχα σκηνικά στήνονται από τρελά μυαλά. Δεν κουβαλάς άσπρη αξίας 2 εκ δολάρια στην τσάντα κ λες φτου φτου φτου 666, μακριά αυτά από μένα, ούτε και ξέρω πως βρέθηκαν στα χέρια μου, εγώ είμαι του κατηχητικού.

Δόλωμα ρίχνουν οι επιστήμονες για να αξίζει να ασχοληθούν οι του εκτός κόλπου, ώστε να περάσει απ την πίσω πόρτα η δεκαπλάσια ποσότητα απ τους εντός κόλπου ανενόχλητοι...

Μετά, βάζουν ανθρώπους για να την βγάλουν εκτός όπως προσυμφωνηθηκε.
Οι ποιο πολλες ειναι μεσα παντως και καποιοι εχουν εκτελεσθει σε αλλες χωρες Ινδονησια κλπ, στα υπολοιπα σχεδον συμφωνω

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Δε μου λες εσυ φορας τα ιδια και τα ιδια αν πας καπου για  20 μερες διακοπες;
Γιατι να τρεχω σε s/m  να αγοραζω σκονη, αν δεν επαρκει αυτη που εχει το διαμερισμα;
με αυτη  τη λογικη  εσυ  φερνεις και  εμφιαλωμενο νερο  απο Ελλαδα ...
δεν μας  τα λες καλα ........

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Η ουσια ειναι μια τυποι.

Θα το ξανακανει??

Ουτε μια στο δισεκατομμυριο... Περασε 1,5 χρονο στις φυλακες σκεπτομενη καθε μερα αν θα την σκαπουλαρει ή θα φαει μια 30αρα εκτιστεα φυλακιση, οπως ειπε και ο μεγας Sakis....

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
19 χρονών, ελληνίδα, έρχεται μεσω αιθιοπίας μόνη της,  χτύπησαν κόκκινα στα κπμπιούτερ και τη μύρισε ο σκύλος.
Τα ιμιγκρέσιον  των αεροδρομίων έχουν μέσα ´ύποπτα κριτήρια ´ και βαράνε.
Πριν το 2005 η μπαγκοκ είχε το παλιό αεροδρόμιο και στη χώρα αλώνιζαν κάθε είδους καταζητούμενα κουμάσια.
Όταν άνοιξε το σουβαρναμπουμι άρχισαν να πιάνουν διάφορους.
Ακόμα και απο τον έλεγχο των διαβατηρίων  να πέρναγαν οι κάμερες στους χώρους του αεροδρομίου κατέγραφαν χιλιάδες φάτσες . Αυτες οι φατσες αναλύονταν απ τον υπολογιστη που είχε αποθηκευμένες τις καταζητούμενες φάτσες.
Έτσι επιασαν τον μεγαλύτερο παιδεραστή, ένα διάσημο έμπορο όπλων κλπ.
Ρε τυπε δεν ξερω τι γινεται Ταυλανδη (και να σου πω και την αληθεια δεν θελω να μαθω...) εαν χτυπαγε καποιο υποπτο κριτηριο θα εκαναν εναν ελεγχο, εδω μιλαμε για τρεις ελεγχους και μαλιστα ο δευτερος ηταν τοσο σιγουρος οτι το κοκο ηταν μεσα στον σακο και οχι σε διπλο πατο, που πηγε και εκανε δευτερο ελεγχο μονος του, τι λεμε τωρα αν αυτο δεν ειναι καρφι τοτε δεν υπαρχουν καρφια!!!!!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
με αυτη  τη λογικη  εσυ  φερνεις και  εμφιαλωμενο νερο  απο Ελλαδα ...
δεν μας  τα λες καλα ........

Αυτη ειναι λογικη καποιου που το μονο ταξιδι που εχει κανει ειναι μεχρι το περιπτερο της γειτονιας του... Αλλο σκονη πλυντηριου και αλλο νερο...
Ποσιμο νερο ειναι σιγουρο οτι θα βρεις στο διαβα σου χωρις να μπεις σε σ/μ. ΕΙναι απολυτως σιγουρο οτι αν δεν διαθετει το ξενοδοχειο, τοτε εχει αυτοματους πωλητες στους οροφους ή στην ρεσεψιον που μπορεις να αγορασεις....
Αλλος μπορει να πει οτι θα τα δωσει στο λοντρι του ξενοδοχειου... Εγω τα σωβρακα δεν τα δινω. Αν εχει πλυντηριο εκει που μενω, θα τα ριξω στο πλυντηριο αφου κανω μια γερη πλυση στους 90 βαθμους σκετη χωρις ρουχα, αν μαλιστα δεν εχει πλυντηριο (φροντιζω να εχει) τοτε θα τα πλυνω στο χερι.... Σιγα μη ψαχνω μπακαλικα.... 
(Διευκρινηση: Οταν λεω πλυντηριο εννοω μεσα στο δωματιο, και οχι οπως Αμερικη με τα κοινα πλυντηρια)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Αυτη ειναι λογικη καποιου που το μονο ταξιδι που εχει κανει ειναι μεχρι το περιπτερο της γειτονιας του... Αλλο σκονη πλυντηριου και αλλο νερο...
Ποσιμο νερο ειναι σιγουρο οτι θα βρεις στο διαβα σου χωρις να μπεις σε σ/μ. ΕΙναι απολυτως σιγουρο οτι αν δεν διαθετει το ξενοδοχειο, τοτε εχει αυτοματους πωλητες στους οροφους ή στην ρεσεψιον που μπορεις να αγορασεις....
Αλλος μπορει να πει οτι θα τα δωσει στο λοντρι του ξενοδοχειου... Εγω τα σωβρακα δεν τα δινω. Αν εχει πλυντηριο εκει που μενω, θα τα ριξω στο πλυντηριο αφου κανω μια γερη πλυση στους 90 βαθμους σκετη χωρις ρουχα, αν μαλιστα δεν εχει πλυντηριο (φροντιζω να εχει) τοτε θα τα πλυνω στο χερι.... Σιγα μη ψαχνω μπακαλικα.... 
(Διευκρινηση: Οταν λεω πλυντηριο εννοω μεσα στο δωματιο, και οχι οπως Αμερικη με τα κοινα πλυντηρια)
Οπου και να πας εχει σκονη και πλυντηριου και για το χερι γιατι να την κουβαλαω???????

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ειναι τοσο δυσκολο λοιπον να βρει καποιος ενα σουπερ μαρκετ ......
λευτερη λευτερη λευτερηηηη βαλε μυαλο μας  πηρανε χαμπαρι ..... :2funny:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Μη ειμαστε αφελεις... Ετσι εγινε... Τσιμπησε καμια 10αρια χιλιαρικα η γκομενα να βγει και κανα σπασμενο, και εγινε συμφωνια ως προς τις ερωτησεις....
Ο Ρουμανος ποσα να πηρε για να τη στηλει???

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Σωστος.

Ε ναι δεν φοραω τα ιδια.

Οσο αναφορα το μοντελο (ο θεος να το κανει)

Πηδιολα την κοβω να ταν. Δεν εχω διαβασει τι εχει γραφτει απο την αρχη.

Πιστευω οτι ηξερε τι κουβαλαουσε και ολα τα υπολοιπα ειναι παραμυθια της χαλιμας.

Δεν μπορει εμενα για παραδειγμα οι γονεις μου να με χουν στειλει για σπουδες οπως ειπωθηκε

στην Καλαματα και ξαφνικα να βρεθω Κινα. Δεν υπαρχει αυτο.

Που βρηκε το χρημα.
Απο οτι φαινεται με τους γονεις τα ειχε σπασει, μαλλον λογω των γνωριμιων που ειχε, νυκτοβιοι κλπ Δεν ξερω αν ηξερε πειθει ομως ως θυμα, πολυ αφελης!!!! εδω περα ελεγε οτι ηταν περιφανη που επαιρνε 5 στην φυλακη και ζηλευαν οι αλλες!!!!!!!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Οπου και να πας εχει σκονη και πλυντηριου και για το χερι γιατι να την κουβαλαω???????
ειναι τοσο δυσκολο λοιπον να βρει καποιος ενα σουπερ μαρκετ ......
λευτερη λευτερη λευτερηηηη βαλε μυαλο μας  πηρανε χαμπαρι ..... :2funny:

Καλα μη κουβαλατε εσεις....
Δηλαδη τι ειναι πιο ευκολο;  Να εχει καποιος μεσα στην βαλιτσα του μισο κιλο σκονη ή να τρεχει στο σ/μ; και τι εγινε δηλαδη που τα 13 κιλα της βαλιτσας γινανε 13,5 ή 14;
Ειπαμε ... αυτη ειναι λογικη καποιου που το μεγαλυτερο ταξιδι ειναι μεχρι το περιπτερο της γειτονιας του... Νομιζετε οτι σε καθε χωρα υπαρχει στην γωνια ενα περιπτερο που μπορει να βρει καποιος απο δακτυλιθρα, εως σκονη πλυντηριου... Πηγαινετε στην Ολλανδια ή στο Βελγιο ας πουμε και τα ξαναλεμε... Ασ μη μιλησω για ΗΠΑ...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Καλα μη κουβαλατε εσεις....
Δηλαδη τι ειναι πιο ευκολο;  Να εχει καποιος μεσα στην βαλιτσα του μισο κιλο σκονη ή να τρεχει στο σ/μ; και τι εγινε δηλαδη που τα 13 κιλα της βαλιτσας γινανε 13,5 ή 14;
Ειπαμε ... αυτη ειναι λογικη καποιου που το μεγαλυτερο ταξιδι ειναι μεχρι το περιπτερο της γειτονιας του... Νομιζετε οτι σε καθε χωρα υπαρχει στην γωνια ενα περιπτερο που μπορει να βρει καποιος απο δακτυλιθρα, εως σκονη πλυντηριου... Πηγαινετε στην Ολλανδια ή στο Βελγιο ας πουμε και τα ξαναλεμε... Ασ μη μιλησω για ΗΠΑ...
Δεν το εχω σκεφτει ποτε αυτο, σαμπουαν, οδοντοκρεμες, αφρους και γενικα προσωπικα ειδη εχω κουβαλησει γιατι ο καθενας εχει τις προτιμησεις του και μπορει οντως να μην βρει αυτο που θελει οταν τελειωσουν αλλα σκονη για το πλυσημο δεν το εχω σκεφτει ποτε καν!!!!! Βουλγαρια π.χ βρισκεις ευκολα, Ρουμανια, Σερβια, Κροατια το ιδιο, Αγγλια - Ολλανδια το ιδιο, που θες να πας εσυ στην Σουαζιλανδη ή την Ζιμπαμπουε????

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
λευτέρη, τρολάρεις?

Stories