mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
Εμενα δε μου φανηκε και πολυ χαζη παντως. Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι δεν ηξερε...Οχι τοσο χαζη για να παει στη σκατιανα τυποι
Εμενα δε μου φανηκε και πολυ χαζη παντως. Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι δεν ηξερε...Οχι τοσο χαζη για να παει στη σκατιανα τυποι
Διάβασε και τα σχόλια από διεθνή ΜΜΕ και
μπορεί να έχεις και άλλη ενημέρωση.
Το ότι πήγε στο διεθνές αεροδρόμιο
με κοκαϊνη 2 εκ. δολλαρίων σε τσάντα
που θα πέρναγε από έλεγχο, παίρνει βραβείο
βλακείας και δεν το κάνει αυτό κανένας διακινητής
ναρκωτικών.
Διάβασε και τα σχόλια από διεθνή ΜΜΕ και
μπορεί να έχεις και άλλη ενημέρωση.
Το ότι πήγε στο διεθνές αεροδρόμιο
με κοκαϊνη 2 εκ. δολλαρίων σε τσάντα
που θα πέρναγε από έλεγχο, παίρνει βραβείο
βλακείας και δεν το κάνει αυτό κανένας διακινητής
ναρκωτικών.
Δεν συμφωνω για την τακτικη... Εχω παει καμποσες φορες στο Hong Kong και ουδεποτε μου ελενξαν ή μου σκαναρισαν την χειραποσκευη, οποτε μπορει αυτος ο τροπος να ειναι ενας πιθανος τροπος διακινησης. Ισως να σκαναρουν τις αποσκευες που δινει καποιος στο check-in, αλλα.....
Σε αρκετα ταξιδια στο εξωτερικο με το ετερο ημιση παντα κουβαλαμε ενα κιλο σκονη πλυντηριου μαζι μας. Δεν ξερω αν μπορει το σκανερ να ανιχνευσει την σκονη και να την ξεχωρησει αν ειναι ναρκωτικο η κατι αλλο. Σιγουρα ομως σε αυτα τα μερη η βαλιτσα σκαναρεται ειτε ενωπιο μας, ειτε πριν τις ξεφορτωσουν στον ιμαντα. Ουδεποτε μου εχουν ζητησει να ανοιξω την βαλιτσα...
Σε αρκετα ταξιδια στο εξωτερικο με το ετερο ημιση παντα κουβαλαμε ενα κιλο σκονη πλυντηριου μαζι μας. Δεν ξερω αν μπορει το σκανερ να ανιχνευσει την σκονη και να την ξεχωρησει αν ειναι ναρκωτικο η κατι αλλο.
αφου ηταν τοσο σιγουρο ότι θα την πιανανε, αυτος που της εβαλε τα ναρκωτικα ειχε αποφασισει να πεταξει 2 μυρια ετσι για πλακα??? :S
γιατι την κουβαλατε ...;
Άρα την άνοιξαν μετά από πληροφορίες, καρφωτή ;
Η την άνοιξαν , τυχαία, δειγματοληπτικά ;
και ο αγκαλιτσας κουβαλαγε λουκουμοσκονη απο την κυπρο....Δεν συμφωνω για την τακτικη... Εχω παει καμποσες φορες στο Hong Kong και ουδεποτε μου ελενξαν ή μου σκαναρισαν την χειραποσκευη, οποτε μπορει αυτος ο τροπος να ειναι ενας πιθανος τροπος διακινησης. Ισως να σκαναρουν τις αποσκευες που δινει καποιος στο check-in, αλλα.....
Σε αρκετα ταξιδια στο εξωτερικο με το ετερο ημιση παντα κουβαλαμε ενα κιλο σκονη πλυντηριου μαζι μας. Δεν ξερω αν μπορει το σκανερ να ανιχνευσει την σκονη και να την ξεχωρησει αν ειναι ναρκωτικο η κατι αλλο. Σιγουρα ομως σε αυτα τα μερη η βαλιτσα σκαναρεται ειτε ενωπιο μας, ειτε πριν τις ξεφορτωσουν στον ιμαντα. Ουδεποτε μου εχουν ζητησει να ανοιξω την βαλιτσα...
Είδατε πουθενά τον ρεπόρτερ να της κάνει ερωτήσεις που θα την βάλει στον τοίχο;
Μου θυμίζει λίγο Χαρρι Πότερ, το αγόρι που έζησε...
Ε το κορίτσι που εφυγε από τις φυλακές...
Εδώ ελεγε ότι την αγκάλιασε ο άγγελος...
Δεν συμφωνω για την τακτικη... Εχω παει καμποσες φορες στο Hong Kong και ουδεποτε μου ελενξαν ή μου σκαναρισαν την χειραποσκευη, οποτε μπορει αυτος ο τροπος να ειναι ενας πιθανος τροπος διακινησης. Ισως να σκαναρουν τις αποσκευες που δινει καποιος στο check-in, αλλα.....
Τυπε με απλυτα ρουχα ταξιδευεις??
Δε μου λες εσυ φορας τα ιδια και τα ιδια αν πας καπου για 20 μερες διακοπες;
Γιατι να τρεχω σε s/m να αγοραζω σκονη, αν δεν επαρκει αυτη που εχει το διαμερισμα;
Δε μου λες εσυ φορας τα ιδια και τα ιδια αν πας καπου για 20 μερες διακοπες;
Γιατι να τρεχω σε s/m να αγοραζω σκονη, αν δεν επαρκει αυτη που εχει το διαμερισμα;
19 χρονών, ελληνίδα, έρχεται μεσω αιθιοπίας μόνη της, χτύπησαν κόκκινα στα κπμπιούτερ και τη μύρισε ο σκύλος.
Τα ιμιγκρέσιον των αεροδρομίων έχουν μέσα ´ύποπτα κριτήρια ´ και βαράνε.
Πριν το 2005 η μπαγκοκ είχε το παλιό αεροδρόμιο και στη χώρα αλώνιζαν κάθε είδους καταζητούμενα κουμάσια.
Όταν άνοιξε το σουβαρναμπουμι άρχισαν να πιάνουν διάφορους.
Ακόμα και απο τον έλεγχο των διαβατηρίων να πέρναγαν οι κάμερες στους χώρους του αεροδρομίου κατέγραφαν χιλιάδες φάτσες . Αυτες οι φατσες αναλύονταν απ τον υπολογιστη που είχε αποθηκευμένες τις καταζητούμενες φάτσες.
Έτσι επιασαν τον μεγαλύτερο παιδεραστή, ένα διάσημο έμπορο όπλων κλπ.