Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Διάβασε και τα σχόλια από διεθνή ΜΜΕ και
μπορεί να έχεις και άλλη ενημέρωση.

Το ότι πήγε στο διεθνές αεροδρόμιο
με κοκαϊνη 2 εκ. δολλαρίων σε τσάντα
που θα πέρναγε από έλεγχο, παίρνει βραβείο
βλακείας και δεν το κάνει αυτό κανένας διακινητής
ναρκωτικών.

Δεν συμφωνω για την τακτικη... Εχω παει καμποσες φορες στο Hong Kong και ουδεποτε μου ελενξαν ή μου σκαναρισαν την χειραποσκευη, οποτε μπορει αυτος ο τροπος να ειναι ενας πιθανος τροπος διακινησης. Ισως να σκαναρουν τις αποσκευες που δινει καποιος στο check-in, αλλα.....
Σε αρκετα ταξιδια  στο εξωτερικο με το ετερο ημιση παντα κουβαλαμε ενα κιλο σκονη πλυντηριου μαζι μας. Δεν ξερω αν μπορει το σκανερ να ανιχνευσει την σκονη και να την ξεχωρησει αν ειναι ναρκωτικο η κατι αλλο. Σιγουρα ομως σε αυτα τα μερη η βαλιτσα σκαναρεται ειτε ενωπιο μας, ειτε πριν τις ξεφορτωσουν στον ιμαντα. Ουδεποτε  μου εχουν ζητησει να ανοιξω την βαλιτσα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Διάβασε και τα σχόλια από διεθνή ΜΜΕ και
μπορεί να έχεις και άλλη ενημέρωση.

Το ότι πήγε στο διεθνές αεροδρόμιο
με κοκαϊνη 2 εκ. δολλαρίων σε τσάντα
που θα πέρναγε από έλεγχο, παίρνει βραβείο
βλακείας και δεν το κάνει αυτό κανένας διακινητής
ναρκωτικών.

αφου ηταν τοσο σιγουρο ότι θα την πιανανε, αυτος που της εβαλε τα ναρκωτικα ειχε αποφασισει να πεταξει 2 μυρια ετσι για πλακα??? :S

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
Δεν συμφωνω για την τακτικη... Εχω παει καμποσες φορες στο Hong Kong και ουδεποτε μου ελενξαν ή μου σκαναρισαν την χειραποσκευη, οποτε μπορει αυτος ο τροπος να ειναι ενας πιθανος τροπος διακινησης. Ισως να σκαναρουν τις αποσκευες που δινει καποιος στο check-in, αλλα.....
Σε αρκετα ταξιδια  στο εξωτερικο με το ετερο ημιση παντα κουβαλαμε ενα κιλο σκονη πλυντηριου μαζι μας. Δεν ξερω αν μπορει το σκανερ να ανιχνευσει την σκονη και να την ξεχωρησει αν ειναι ναρκωτικο η κατι αλλο. Σιγουρα ομως σε αυτα τα μερη η βαλιτσα σκαναρεται ειτε ενωπιο μας, ειτε πριν τις ξεφορτωσουν στον ιμαντα. Ουδεποτε  μου εχουν ζητησει να ανοιξω την βαλιτσα...

Άρα την άνοιξαν μετά από πληροφορίες, καρφωτή ;
Η την άνοιξαν , τυχαία, δειγματοληπτικά ;

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Σε αρκετα ταξιδια  στο εξωτερικο με το ετερο ημιση παντα κουβαλαμε ενα κιλο σκονη πλυντηριου μαζι μας. Δεν ξερω αν μπορει το σκανερ να ανιχνευσει την σκονη και να την ξεχωρησει αν ειναι ναρκωτικο η κατι αλλο.

γιατι  την κουβαλατε ...;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686
αφου ηταν τοσο σιγουρο ότι θα την πιανανε, αυτος που της εβαλε τα ναρκωτικα ειχε αποφασισει να πεταξει 2 μυρια ετσι για πλακα??? :S

Σωστό το ερώτημά σου, αλλά το να ρίσκαραν
να περάσουν τέτοια ποσότητα με τέτοιο τρόπο
παραπέμπει ότι μπορεί να ήταν κλεμμένη η κοκαϊνη
και να μην είχαν δίκτυο να την περάσουν αλλιώς.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Άρα την άνοιξαν μετά από πληροφορίες, καρφωτή ;
Η την άνοιξαν , τυχαία, δειγματοληπτικά ;

Συμφωνα με αυτα που ειπε της την ανοιξαν 3 φορες... Μαλιστα τις 2 πρωτες χωρις να την σκαναρουν. Εμενα αυτο δεν μου κολλαει. Ανοιξε η διωξη ναρκωτικων ναρκωτικων την τσαντα, την αδειασε και δεν βρηκε τιποτα, και μαλιστα 2 φορες; Αυτα τα πραγματα δεν γινονται....
Πιστευω οτι ειτε ητανε καρφωτη, ειτε η γκομενα ηταν χεσμενη πανω της στην κυριολεξια και εκανε μπαμ απο μακρυα....
Εξακολουθω ομως να πιστευω οτι η διωξη εκανε μαλακια... επρεπε να να την αφησουν και να την παρουν στο κατοπι και να την τσιμπησουν στο ξενοδοχειο μαζι με τον παραληπτη. Ηξεραν που θα εμενε, οποτε ανετα μπορουσαν να παγιδευσουν ακομα και το δωματιο....
Επισης δεν πιστευω οτι εκλεισε η υποθεση, ασχετα αυτη αν ειπε οτι δεν θελει να ξαναδει τον Ρουμανο, κλπ κλπ κλπ.
Ο Ρουμανος ισχυριστηκε οτι πηγαν μαζι στην Αιθιοπια και εμεινε σε διαφορετικο ξενοδοχειο και δεν την ξαναδε. Αυτη λεει οτι εμεναν στο ιδιο ξενοδοχειο...
Αυτο μπορουν να το διαπιστωσουν ευκολα... Πανευκολα.
Λεω να το διαπιστωσουν διοτι ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει μεινει ετσι η υποθεση... Σιγα μην αφησει ο μπατσος πατερα της τον Ρουμανο να αλωνιζει αβερτα... Μαζευουν τοιχεια και καποια στιγμη θα σκασει η μπομπα, εκτος και αν... ηταν και αυτη κολπο (ηξερε), οποτε δεν θα την σκαλισουν δικαστικα.... Ο Ρουμανος ομως οπως και ναχει το πραγμα το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να εξαφανιστει απο προσωπου γης...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
και ο αγκαλιτσας κουβαλαγε λουκουμοσκονη απο την κυπρο....

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Γενικώς τα περισσότερα που έλεγε  δεν έστεκαν με τίποτε.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Είδατε πουθενά τον ρεπόρτερ να της κάνει ερωτήσεις που θα την βάλει στον τοίχο;
Μου θυμίζει λίγο Χαρρι Πότερ, το αγόρι που έζησε...
Ε το κορίτσι που εφυγε από τις φυλακές...

Εδώ ελεγε ότι την αγκάλιασε ο άγγελος...

ErotikoNisi

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2016
Like
71
Πόντοι
0
Άμα αυτή είναι μοντέλο εγώ είμαι κινέζος τύποι. Η μούρη της είναι σαν κακοεγχειρισμένο τραβέλι, ένα χάλαι και μισό λέμε....

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Είδατε πουθενά τον ρεπόρτερ να της κάνει ερωτήσεις που θα την βάλει στον τοίχο;
Μου θυμίζει λίγο Χαρρι Πότερ, το αγόρι που έζησε...
Ε το κορίτσι που εφυγε από τις φυλακές...

Εδώ ελεγε ότι την αγκάλιασε ο άγγελος...

Μη ειμαστε αφελεις... Ετσι εγινε... Τσιμπησε καμια 10αρια χιλιαρικα η γκομενα να βγει και κανα σπασμενο, και εγινε συμφωνια ως προς τις ερωτησεις....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.950
Πόντοι
6.256
19 χρονών, ελληνίδα, έρχεται μεσω αιθιοπίας μόνη της,  χτύπησαν κόκκινα στα κπμπιούτερ και τη μύρισε ο σκύλος.
Τα ιμιγκρέσιον  των αεροδρομίων έχουν μέσα ´ύποπτα κριτήρια ´ και βαράνε.
Πριν το 2005 η μπαγκοκ είχε το παλιό αεροδρόμιο και στη χώρα αλώνιζαν κάθε είδους καταζητούμενα κουμάσια.
Όταν άνοιξε το σουβαρναμπουμι άρχισαν να πιάνουν διάφορους.
Ακόμα και απο τον έλεγχο των διαβατηρίων  να πέρναγαν οι κάμερες στους χώρους του αεροδρομίου κατέγραφαν χιλιάδες φάτσες . Αυτες οι φατσες αναλύονταν απ τον υπολογιστη που είχε αποθηκευμένες τις καταζητούμενες φάτσες.
Έτσι επιασαν τον μεγαλύτερο παιδεραστή, ένα διάσημο έμπορο όπλων κλπ.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

Τυπε με απλυτα ρουχα ταξιδευεις??

:grin: :grin: :grin:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τυπε με απλυτα ρουχα ταξιδευεις??

:grin: :grin: :grin:

Δε μου λες εσυ φορας τα ιδια και τα ιδια αν πας καπου για  20 μερες διακοπες;
Γιατι να τρεχω σε s/m  να αγοραζω σκονη, αν δεν επαρκει αυτη που εχει το διαμερισμα;

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Γιατι να τρεχω σε s/m  να αγοραζω σκονη, αν δεν επαρκει αυτη που εχει το διαμερισμα;

πειστικοτατο επιχειρημα .............

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

Σωστος.

Ε ναι δεν φοραω τα ιδια.

Οσο αναφορα το μοντελο (ο θεος να το κανει)

Πηδιολα την κοβω να ταν. Δεν εχω διαβασει τι εχει γραφτει απο την αρχη.

Πιστευω οτι ηξερε τι κουβαλαουσε και ολα τα υπολοιπα ειναι παραμυθια της χαλιμας.

Δεν μπορει εμενα για παραδειγμα οι γονεις μου να με χουν στειλει για σπουδες οπως ειπωθηκε

στην Καλαματα και ξαφνικα να βρεθω Κινα. Δεν υπαρχει αυτο.

Που βρηκε το χρημα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.950
Πόντοι
6.256
Ειλικρινά, μετά απο τόσα ταξίδια δε σκέφτηκα ποτέ να πάρω σκόνη πλυσίματος απο την ελλάδα.
Θα ρωτήσω και τον happy traveller

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
19 χρονών, ελληνίδα, έρχεται μεσω αιθιοπίας μόνη της,  χτύπησαν κόκκινα στα κπμπιούτερ και τη μύρισε ο σκύλος.
Τα ιμιγκρέσιον  των αεροδρομίων έχουν μέσα ´ύποπτα κριτήρια ´ και βαράνε.
Πριν το 2005 η μπαγκοκ είχε το παλιό αεροδρόμιο και στη χώρα αλώνιζαν κάθε είδους καταζητούμενα κουμάσια.
Όταν άνοιξε το σουβαρναμπουμι άρχισαν να πιάνουν διάφορους.
Ακόμα και απο τον έλεγχο των διαβατηρίων  να πέρναγαν οι κάμερες στους χώρους του αεροδρομίου κατέγραφαν χιλιάδες φάτσες . Αυτες οι φατσες αναλύονταν απ τον υπολογιστη που είχε αποθηκευμένες τις καταζητούμενες φάτσες.
Έτσι επιασαν τον μεγαλύτερο παιδεραστή, ένα διάσημο έμπορο όπλων κλπ.

Οι Αιθιοπικες αερογραμμες εχουν γινει ενας μεγαλος και σοβαρος παικτης στον τομεα των αερομεταφορων, και ισως ο μεγαλυτερος στην Αφρικη. Πιθανοτατα να εχει και χαμηλες τιμες, οποτε δεν ειναι απιθανο να ταξιδευουν πολλοι μεσω Αιθιοπιας.
Μη νομιζει δηλαδη κανεις οτι σε ενα τετοιο ταξιδι ειναι μονο Αφρικανοι...
Δεν ητανε επικηρυγμενη για να την σταμπαρουνε απο τις καμερες, οποτε ή καρφωτη πηγε ή χεσμενη ητανε... Ο σκυλος ειναι μαλλον απιθανο να μυρισει την τσαντα στο ενα μετρο υψος εν κινηση...
Ειπαμε ...κατι δεν κολλαει... Εχω αμφιβολιες μαλιστα οτι ελεγε αληθεια σχετικα με τους 3 ελεγχους... Ολους σχεδον τους τσιμπανε στην εξοδο εκει που ειναι το τελωνειο. Τι φοβηθηκαν; Μηπως και το σκασει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom